Nagy joystickos topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Gombok száma ugyanaz, kinézet egyéni ízlés kérdése. A Cyborgot beállíthatod pici tenyérre, meg péklapát méretû kézhez is, sõt ha esetleg balkezes vagy, akkor úgy is.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nekem egy Cyborg 3d USB Gold-om van, és naqyon szeretem... (lassan 10 éves)
A SAITEK Cyborg Evo egy fiatalabb változat, van egy pár ismerõsömnek, és nagyon dicsérik...
A Logitech termékek nagyon jó minõségûek, így az is biztosan jó vétel...
Ebben az esetben két dolog alapján döntenék, a külcsín, és a gombok száma.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Nekem az érdekelne, hogy a kettõ közül melyiket érdemesebb megvenni??
Logitech Extreme 3D Pro VS. SAITEK Cyborg Evo
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Én egyenlöre igy állitottam, be, de valamiért nem müködik és játék (falconOF)alatt sem láttam hogy azokat a gombokat használná amit beállitottam.
A lényeg, hogy egy Saitek Cyborg3Dplatinumon szeretném ezt megoldani.2 shift gombja van a balos lenyomásakor azt szeretném ha a HAT kapcsolo az egeret mozgatná a jobbosnál pedig a radar vezérlö 4 irányu gombot?
A shiftet be lehet ugy is állitani, hogy ne kelljen folyamatosan nyomva tartani amig a 2-es profilt akarom használni, hanem ki-be kapcsolással muködjön?
Aktiváltam a tálcán a profilt.Sturmo alatt muxik,de ott nem variáltam a shiftekkel és a HAT kapcsoloval.profil
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Alkottam egy nagyot... :S Beakartam zsírozni a Cyborg Evo Force-t, de elég flegmán tettem, és valami nem odaillõ a "tálcára" került. Most mozgatás közben, hallom ahogy súrlódik, és szorul is a joy! 😞
Szétszedtem, de igazából nem látom a módját, hogy lehetne a tálcájához hozzáférni... Szedett már szét ilyet valaki?
www.smart-bus.hu
Szétszerelni nem akarom mert összerakni már nem tudnám^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Olyan van, Test,Deadzones,About.Nincs force😮
Direkt frissítettem drivert^^
Cyborg Evo simán,nem gold nem rázós nem tyúkbél mentes.
Apa szeme fénye kicsi kezeibe veszi az egérkét... mögkeresi a Játékvezérlõk "opciót"... reája klattyint, majd a "tulajdonságok" fülre újból... ottan talál egy "Force" feliratú fület... azon belül pedig egy színes "tenyér" felett, a három csúszka sor legalján, az üveghegyen túl, ott ahol a... jaj... ez már nem az! 😄 Szóval, a három csúszka sor alatt, ott a felirat: "Default spring is always on"! Az elõl Apa okos ügyes csemetéje kikapja a pipát, és kerek pofikáján a szájacskája körbe szalad vagy háromszor egymás után! 😄 😄 😄
Ui.: Ha Vistát használsz, akkor vissza "Test" fül, és megnyomod bármelyik gombot, utána tér észhez az a mocsok saitek driver! 😄
www.smart-bus.hu
Default spring is always on elõl kiveszed a pipát, az értéket meg lehúzod nullára. Így gyakorlatilag híg takony környéki állapotba kerül! 😄
www.smart-bus.hu
1 szétszeded és nem rakod vissza bele a rudot
2 Elvágod a rugót csipõfogóval
3 összenyomott állapotban teljesen összekötöd, hogy lötyögjön a helyén , vagy rögzited a markolathoz, igy nem huzza vissza középre
Adott a kérdés, hogy valahogy ki lehet iktatni azt, hogy a rugó visszahúzza középre a botot? Mert szerintem (egy kicsit) zavaró.De ha nem annyira nem vészes csak érdeklõdök😄
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Az sst-t majd kipróbálom.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.smart-bus.hu
Ez a tapadás nekem érdekes. Én anno pont erõsítettem a rugót, mert magam mellett kb 8° döntéssel nem bírta a bot súlyát középen tartani, így az elõfeszítésen egy közdarabbal 5 mm-t nyomtam. Egyébként én kb 4 éve vettem a simát 40+eFt volt, és az XY tengelyeken HALL szenzor van. Az új SST-t meg a Location9.msi fileból kell telepíteni, az az angol. Itt bugos a telepítõ. (A Game Commander Pro-ra is ez a megfelelõ telepítés.)
A TM HOTAS Cougar meg modern vadászathoz kiváló. (Bár az X-52 Hall szenzorát nem akarom átrakni!) A Cougar programozása viszont nem mezei felhasználóknak való, de a Frugals Cougar World-on szinte mindenhez van 2-3 féle profil, amit aztán lehet alakítani (a kézikönyvének folyamatos használatával). A Falcon 4 -hez vagy a Lock On FC-hez mindent a kezedbe ad. Ám az IL-2 is jó vele, de akkor a botot célszerû mindenképp láb közé kapni. (A gyári torziós rugója betyár erõs). A használhatósága messze veri az X-52-t (mind a gombok, HAT-ok számában, mind a logikai programozásban).
Ezeket meg onnan tudom, hogy mindkettõ van. (Solt ezért biztos szemmelver 😄 ) De hát kell valami a következõ generációnak is nálunk😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
www.smart-bus.hu
Hidd el nekem (szakmáim alapján), hogy nem baj az, ha akár újonnan is kensz súrlódó alkatrészeket.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
fs-nél közel sem kellenek olyan apró mozgások, ott nem kell célozni.
Amúgy IL-ezek is elég sokat és sztem ahhoz is kiválló. Nálam nem akad abszolút...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
bugos szar a beállítóprogram, legalábbis vista 64-en. nem lehet állítani hogy milyen erõsen húzza vissza a rugó.
A rudder érzékelõje nem elég finom.
mondjuk jobb választás nemigen van.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tuti ez volt az:
Nem bizalmatlanság, csak elõvigyázat... 😄
www.smart-bus.hu