Nagy joystickos topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csõ Srácok! Engem a Thrustmaster Top Gun érdekelne amihez van tolóerõ szabályzó,de nem tudom,hogy lehet-e még kapni. Õ lenne az:

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

sure
Nekem volt mindkettõ (illetve egy Cyborg Evo-t váltottam a Logitech Extreme 3D Pro-val, ami még mindig megvan), szerintem a Cyborg jobb.

Gombok száma ugyanaz, kinézet egyéni ízlés kérdése. A Cyborgot beállíthatod pici tenyérre, meg péklapát méretû kézhez is, sõt ha esetleg balkezes vagy, akkor úgy is.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sztoncsi
Szia!

Nekem egy Cyborg 3d USB Gold-om van, és naqyon szeretem... (lassan 10 éves)

A SAITEK Cyborg Evo egy fiatalabb változat, van egy pár ismerõsömnek, és nagyon dicsérik...

A Logitech termékek nagyon jó minõségûek, így az is biztosan jó vétel...

Ebben az esetben két dolog alapján döntenék, a külcsín, és a gombok száma.

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Üdv!

Nekem az érdekelne, hogy a kettõ közül melyiket érdemesebb megvenni??

Logitech Extreme 3D Pro VS. SAITEK Cyborg Evo

Scottt
Szétkaptam,még nekem 0kézügyességel embernek is egyszerû volt.Így olyan löttyed mint egy 80éves bácsi cerkája,de viszont prímán lehet vele finomabb mozdulatokat vele végezni.Jobb sokkal szvsz

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

sztoncsi
Most milyen Joyt vennétek? Melyik a legjobb?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

repvez
Egy STT mester tudna nekem segiteni, hogy azt hogy állitsam be a progiba, ha a shift gombnál máshogy müködjön a HAT kapcsolo?

Én egyenlöre igy állitottam, be, de valamiért nem müködik és játék (falconOF)alatt sem láttam hogy azokat a gombokat használná amit beállitottam.
A lényeg, hogy egy Saitek Cyborg3Dplatinumon szeretném ezt megoldani.2 shift gombja van a balos lenyomásakor azt szeretném ha a HAT kapcsolo az egeret mozgatná a jobbosnál pedig a radar vezérlö 4 irányu gombot?
A shiftet be lehet ugy is állitani, hogy ne kelljen folyamatosan nyomva tartani amig a 2-es profilt akarom használni, hanem ki-be kapcsolással muködjön?
Aktiváltam a tálcán a profilt.Sturmo alatt muxik,de ott nem variáltam a shiftekkel és a HAT kapcsoloval.profil

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

Sajna nem... 😞 Nekem ugye van benne motor, ráadásul fogaskerék áttétek hegyek... :S

www.smart-bus.hu

Talán EZ segít, de csak a mezei Evo-t mutatja.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Na most Én jövök! 😄

Alkottam egy nagyot... :S Beakartam zsírozni a Cyborg Evo Force-t, de elég flegmán tettem, és valami nem odaillõ a "tálcára" került. Most mozgatás közben, hallom ahogy súrlódik, és szorul is a joy! 😞

Szétszedtem, de igazából nem látom a módját, hogy lehetne a tálcájához hozzáférni... Szedett már szét ilyet valaki?

www.smart-bus.hu

repvez
Egyébként azt nem is értettem, hogy egy hardware elemet hogyan akarsz softweresen kiiktatni
repvez
Akkor a legfájdalommentesebb megoldás ha gyorskötözövel összehuzatod a rugót vagy drottal és kész is
Scottt
Nekem meg fõhet a fejem, hogy a faszba lehet ezt kikapcsolni szoftveresen,de szerintem nem lehet.
Szétszerelni nem akarom mert összerakni már nem tudnám^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Persze mert nekem FFB-s van... azt hittem neked is, ezért okoskodtam, aztán szépen alaposan be is égtem! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Õszintén bevallom szoftveresen akartam volna megoldani.Frissítettem Drivert meg mittomén,de nincs olyan fül ahol ezt lehet állítani

Többet nem iszom! 😄 😄 Ebben az esetben érvénybe lép repvez javaslata! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Solt nekem nincs olyan, hogy Force-.-"
Olyan van, Test,Deadzones,About.Nincs force😮
Direkt frissítettem drivert^^
Cyborg Evo simán,nem gold nem rázós nem tyúkbél mentes.

Gyere ülj ide Apa elé, és nyisd ki szépen a szemecskédet jóóóó tágra! 😄

Apa szeme fénye kicsi kezeibe veszi az egérkét... mögkeresi a Játékvezérlõk "opciót"... reája klattyint, majd a "tulajdonságok" fülre újból... ottan talál egy "Force" feliratú fület... azon belül pedig egy színes "tenyér" felett, a három csúszka sor legalján, az üveghegyen túl, ott ahol a... jaj... ez már nem az! 😄 Szóval, a három csúszka sor alatt, ott a felirat: "Default spring is always on"! Az elõl Apa okos ügyes csemetéje kikapja a pipát, és kerek pofikáján a szájacskája körbe szalad vagy háromszor egymás után! 😄 😄 😄

Ui.: Ha Vistát használsz, akkor vissza "Test" fül, és megnyomod bármelyik gombot, utána tér észhez az a mocsok saitek driver! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
És honnan vegyem ki a pipát? Jó szájbarágósan magyarázd el😄

De mielõtt szétszeded, ugyanez megoldható szoftveresen is! 😄

Default spring is always on elõl kiveszed a pipát, az értéket meg lehúzod nullára. Így gyakorlatilag híg takony környéki állapotba kerül! 😄

www.smart-bus.hu

repvez
Több lehetöség is van
1 szétszeded és nem rakod vissza bele a rudot
2 Elvágod a rugót csipõfogóval
3 összenyomott állapotban teljesen összekötöd, hogy lötyögjön a helyén , vagy rögzited a markolathoz, igy nem huzza vissza középre
Scottt
Srácok Sanyitek cyborg evóm van.
Adott a kérdés, hogy valahogy ki lehet iktatni azt, hogy a rugó visszahúzza középre a botot? Mert szerintem (egy kicsit) zavaró.De ha nem annyira nem vészes csak érdeklõdök😄

JoeDestroy
Ha a telepítõ exe kibontotta magát, akkor valamelyik temp könyvtárban lesz. (nem tudom melyikben, mert én a környezeti változókat úgy szoktam beállítani, hogy csak egy legyen, és ne felhasználónként, + ne legyen a win gyökerében. Könnyebb takarítani.) Ha nem megy, felrakom valahová és belinkelem 😊.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Sanyix
hát az fura, ha én 90 fokot megdöntöm, akkor is középen tartja a botot.
Az sst-t majd kipróbálom.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2> Nem szeretlek! <#nevetes1>

www.smart-bus.hu

JoeDestroy
Saitek X-52
Ez a tapadás nekem érdekes. Én anno pont erõsítettem a rugót, mert magam mellett kb 8° döntéssel nem bírta a bot súlyát középen tartani, így az elõfeszítésen egy közdarabbal 5 mm-t nyomtam. Egyébként én kb 4 éve vettem a simát 40+eFt volt, és az XY tengelyeken HALL szenzor van. Az új SST-t meg a Location9.msi fileból kell telepíteni, az az angol. Itt bugos a telepítõ. (A Game Commander Pro-ra is ez a megfelelõ telepítés.)

A TM HOTAS Cougar meg modern vadászathoz kiváló. (Bár az X-52 Hall szenzorát nem akarom átrakni!) A Cougar programozása viszont nem mezei felhasználóknak való, de a Frugals Cougar World-on szinte mindenhez van 2-3 féle profil, amit aztán lehet alakítani (a kézikönyvének folyamatos használatával). A Falcon 4 -hez vagy a Lock On FC-hez mindent a kezedbe ad. Ám az IL-2 is jó vele, de akkor a botot célszerû mindenképp láb közé kapni. (A gyári torziós rugója betyár erõs). A használhatósága messze veri az X-52-t (mind a gombok, HAT-ok számában, mind a logikai programozásban).
Ezeket meg onnan tudom, hogy mindkettõ van. (Solt ezért biztos szemmelver 😄 ) De hát kell valami a következõ generációnak is nálunk😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Na igen... szûz puncit sem árt dédelgetni használat elõtt! 😄

www.smart-bus.hu

Hmmm... újonnan? Vagy esetleg 3 éve raktáron volt?
Hidd el nekem (szakmáim alapján), hogy nem baj az, ha akár újonnan is kensz súrlódó alkatrészeket.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyix
azt, hogy már újonnan is kellett...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nem tudom mi a fenéért háborodsz fel azon, hogy mozgó mechanikus alkatrészeket idõnként kenni kell...

Sanyix
dehogynem... nálad sem cserélték ki a rudder érzékelõjét, filteringgel lehet szépíteni, de igazából semmit nem ér.

fs-nél közel sem kellenek olyan apró mozgások, ott nem kell célozni.

w77d
fs-nél is kellenek a finom mozgásos. a cyborg evo force-ot pont azért vittem vissza, mert nem volt képes ezeket a finom mozgásokat normálisan produkálni. ezzel az x52-vel nincs bajom.
Amúgy IL-ezek is elég sokat és sztem ahhoz is kiválló. Nálam nem akad abszolút...

IL-2 alapmû... elképesztõen hangulatos tud lenni... fõleg human ellen... 😊

www.smart-bus.hu

Ombika
KAttogtam azon is, de ahogy oregszem egyre kevesebb a kitartasom,h megtanuljam azt a gamet is! 😞 Pedig erdekelne!

Sanyix
a többivel gondolom azért nincs bajod, mert mondjuk fs-ezel, ahol nem igazán kell finom mozgás. De il2-ben célzáskor rohadt zavaró tud lenni a túl fokozatos rudder, na meg hogy apró mozgásoknál leragad a bot, bár a szilikonspray ezen segített.

Ombika
64 bites kinokkal egyetertek,h profilokat nem lehet a regi xp-s rendszerbol athozni, tiszta ego, de massal nincs bajom nekem! Ebben a ketegoriaban sok lehetoseg nem adodik!

Ebben az árkategóriában nincs jobb választás... azért egy moddolt cougar messze jobb! (igaz, 3x ennyi legalább)

www.smart-bus.hu

Sanyix
az a rugós félgömböt lyukba nyomós megoldás csak simán szar. Szorulhat, tapadhat, apró mozgások hõmérséklettõl függõen, és kopik is (ezért kell kenné ilyen grafitos zsírokkal, meg szilikonspray-el, stb kenni, kezelni).
bugos szar a beállítóprogram, legalábbis vista 64-en. nem lehet állítani hogy milyen erõsen húzza vissza a rugó.
A rudder érzékelõje nem elég finom.

mondjuk jobb választás nemigen van.

w77d
?????

Ombika
Espedig?

Sanyix
pedig van vele gond...

Na igen, a magas ára ellenére elég sûrûn viszik, a simát is, meg a Pro-t is. Nem véletlenül.

w77d
XD

Menjél már innen el... Nem érdekel... 😄 😄

www.smart-bus.hu

w77d
hihetelen ez az x52... komolyan mondom, repülésrõl repülésre egyre jobban szeretek bele. fs-ben olyan igazi nagygépes érzése lesz tõle az embernek ( Kenya Airways 777-essel repültem Ferihegyrõl Kenyába) 😄

ahhh... most kinyírtál... 😄

www.smart-bus.hu

w77d
ez bizony....

No ezt megnézem... már csak kíváncsiságból is! Tudtommal nem forgalmazzák sehol nálunk... már neten nézegettem kintrõl...

Tuti ez volt az:

Nem bizalmatlanság, csak elõvigyázat... 😄

www.smart-bus.hu

w77d
most nézem neten, hogy létezik x52 pro is. az miben lehet több ennél??