Nagy joystickos topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Nem az élmény változik, hanem az irányíthatóság 😊 max a pedállal nagyobb élmény, de ha valakinek van kormánya pedállal. Kipróbálhatja, hogy megy 😊
Én azt csináltam hogy a visszadugtam usb-be a pár percig megjavultnak tûnõ genius f23u-joyomat, usb gameport átalakítóba pedig a kormányomat pedálostul, és beállítottam il2-ben joy-t xy tengelyre, a pedálokat meg ruddernek 😊 gond nélkül kezelte, mondjuk a joy y tengelyen negatív irányban pár perc után uganúgy elkezdett rángatni mint régen... Úgyhogy visszatettem a gameportos joy-t de egy usb gameport átalakítóm van, úgyhogy így a pedált nem tudtam használni, és inkább jobb joy pedál nélkül, mint a nagyon szar joy pedállal 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

f2d
Ez nagyon komoly cucc. Az olcsó joy-oknak megvan azaz elõnyük, hogy ha tönkremegy, akkor vesz az ember egy másikat, nem kell sok pénzért javíttatni. Mondjuk játszani nem akkora élmény velük mint az überfaxakúlszuper joyconfig-okkal.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

repvez
Az elöbbi nem lett jol linkelve a kép

De ezen az oldalon találsz több képet is rola
HOTAS mechanika
repvez
Milyen belsöt tervezel beleszerelni?MMaister félét vagy valami egyedit?
Nekem az elödje van meg az F-16FLCS/TQS és majd valami hasonlo mechanikát szeretnék bele mint az ÜberCougar NXTII

Bár nekem egy kicsit az elektronikát is kell javitanom hogy XP kompatibilis legyen, de már folyamatba van.
Bucser
Egy Thrustmaster Hotas Cougar

De ez egylõre szerelés alatt mert ki kell cserélni a belsejét.

Valamint van hozzá egy Simped Pro Rudder USB

A joystick programozható mint az X-52 (kb 3 évvel elõtte már tudta ugyanazt) csak teljes egészében fém építésû és éppenezért a rosszul megtervezett belsõ gimbal ami a bot mozgáásért felelõs elkopott így abból van egy újratervezett változat most a legyártáshoz keresek szakembert (rozsdamentes acélt nem tudok precíziósan otthon kezelni). A HOTAS egyébként nagyon fasza😊

Sajnos már nem gyártják de elvétve e-bay-e még lehet kapni az eredetihez képest dupla áron.. (asszem potom 390 euroért láttam mostanában bontatlan darabot<#wow1>)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

f2d
Milyen cuccosod van?

Anthony001
17!😊
Értem, hát van benne valami

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Bucser
HA 16 éves lennék én sem😄 Csakhogy benõtt a fejem lágya és szimezés közben nagyobb élményre vágyom így vettem egy elég komoly rendszert😊 Ízlések és pofonok különbözõek😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Anthony001
Ha lenne 30K-m nem vennék😄

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Sanyix
Ha lenne 30k-m vennék...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
Jaja... x52 Rulz! <#worship><#worship><#worship>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Bucser
Mert nem vagy elég megszállott és nem csinálod elég komolyan ahhoz hogy 30 e-s joyt vegyél. de akim ondjuk a játékidõ nagy részét szimekkel tölti lehet hogy az élmény miatt megéri...

Sanyix
Azér messzenem... Énis szivesen vennék egy x52-t de 30k az kicsit sok.

Iori
Sziasztok, van egy dual analogos gamepadom. Állitolag rezeg is (a beállitásoknál a windowsban rezeg is!) de a játékok alatt mért nem rezeg? Leginkább sportjátékoknál probáltam (PES,NBA,Madden). Ez mért van? A játék nem támogatja vagy vmit még bekell állitanom? Köszi elõre is a segítségeket!

I love this game!

Bucser
Csak megszállottság kérdése hogy ki milyen joy-t vesz...

Lehet, hogy láma kérdés. Kovács úr megvette élete elsõ joystick-ját: SpeedLink Black Hawk. (Még nem esett szét, bár egy gombja már nem mûködik, viszem is a garanciába. De nem ezért írok.)

A Z kivételével minden tengely esetén a képernyõn a fizikai út felénél-egyharmadánál éri el a maximumot, mindenféle kalibrálás ellenére. Lehet ezzel valamit tenni?
f2d
Valahogy én is így jártam, amikor teljesen elkészült a régi joy, akkor azt montam, na most aztán veszek egy tuti komlyat (X45/X52). Utána rájön az ember, hogy ez azért egy kicsit luxus. Pedig én állandójövedelemmel rendelkezem, lehet, hogy pont ezért.

Sanyix
ez 6 hónapot bírt, de csak az y tengely egyik felén rángat. Ha hátrahúzom. Elõre egyáltalán nem. És kontakt sprayel intéztem el, mert úgy mégrosszabb lett.
Saitek cyborg evo-t akarok venni, mer aszondáják azjó 😊 x45 meg 52-re nincs zsém.

f2d
Az y tengelyen a rángatás attol van öregebb joystick-oknál, hogy a potméterek elkopnak, ezek kontakt spray-vel javíthatók egy darabig, utána úgy elkopik, hogy végleg vége. Nekem így járt a régi botom, 9 évet bírt, abból még nem spórolták ki az anyagot. Az alján volt egy vastag vaslemez, így elég nehéz volt felbillewnteni, ezt a mostani joy-okból hiányolom.
Egyébként milyet akarsz venni? Esetleg a Jézuska hozza, az meg olyat hoz amilyet akar.

Anthony001
Okés, rendben, akkor marad a sima Logitech Dual Action
Köszi!

f2d
Hát... Joystick-ba a másik két márkánál a Saitek-et tartják jobbnak. Ha teheted próbáld ki, hogy neked mejik válik be jobban, az utána kiderül. Azért az ár is fontos tényezõ.

f2d
Szia! A gamepad árakat nem ismerem, de joy-ba kb úgy 8000 Ft-tól kezdõdnek a használhatók, gondolom ez gamepad-nál is igaz. A rezgõsnekmeg semmi értelme. Én spec joy-ba vettem force-osat és qrvára megbántam, ráadásul drágább is.

Bucser
szerintem szart sem ér csak hazavája az izuleteidet😊Ö de én a Joystickban sem szeretema rezgõset😊

Anthony001
Hát láttam egy Logitech Dual Action-t, 6000 ért.
Van egy olyan ami detto ugyan az csak rezõs 8000 ér:S
Nagyon jó ha rezgõs?

Sanyix
5000-6000 ft értékben semmiet 😊 inkább 1000-2000 ft értékben 😊

Anthony001
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy olyan 5000-6000 Ft értékben milyen gamepadot vegyek?
Köszi a segítséget

Sziasztok!

Nincs vagy legalábbis nem találok gamepad-os topicot, ezért itt teszem fel a kérdést: Szerintetek melyik jobb gamepad ezek közül?
- Logitech cordless rumblepad 2 vezeték nélküli
- Logitech dual action
- Logitech rumblepad 2 vezetékes
- Saitek P3000 wireless vezeték nélküli
- Saitek P880 Rumble pad
- Saitek P 2500 Rumble pad
- Genius maxfire G-12 U Vibration

Ha valaki tud légyszi írjon le pár topicot hol irogatnak gamepadokról, mert én sehol nem találok.
Thanks
Sanyix
Hmm összeszereltem a genius f-23 joystickomat, ami 3 hónapig egy szatyorban figyelt a polcon, darabokban (eredetileg azért lett szétszedve, mert a játékokban Y tengelyen összevissza rángatott). Összeraktam, és jól mûködött, sehol a rángatás, de nemértem mitõl szûnt meg. Amúgy a joy kalibrálásánál a vindózban, ha kiíratom az érzékelt koordinátákat, x-en és y tengelyen is 4-esével ugril. Gondolom egy minõségi joystickon ez 1-esével megy ugye? Na mindegy, mostmá karácsony körül tényleg beruházok egy normális joyra.

f2d
Nem kell, teljesen különálló progi. Igaz a Project 1-re épül, de más a terep és a repülõgép tíousok eltérnek a WoV-ban. Egyébként a gépek teljesen kompatibilisek mind a két játékban.

Bucser
Project 1 ami kell a Wings over vietnamhoz.

f2d
Wings over Vietnam
Falcon 4 Allied Force

Sanyix
Lock-on.

vki
Csá! Mondjatok már valami fanya repülõgépes játékot, de valami modern fajtát. Az IL2 az megvan.

ACER Aspire 5738ZG

f2d
Tetszik az IL-2, de én inkább a sugárhajtómûvekért meg a rakétákért vagyok oda(megvissza). A légcsavaros gépekhez és kizárólag csak gépágyúkhoz/géppuskákhoz sokkal nagyobb kitartás és ügyesség szükségeltetik mint amivel én rendelkezek.(Nameghát szabadidõ is kell hozzá.)

Sanyix
Hát il2-ben gyakorolni kell egy kicsit, hogy eltaláld az ellent, de még jó joy sem kell, csak gyakorlás. Én most egy 8 éves 4 gombos joystickal nyomulok, és szoktam lõni azért pár repcsit 😉

f2d
Szimulátorhoz a force kimondottan zavaró, ezt több fórumon is megemlítik. Nekem soha nem volt eddig szerencsém testközelbe találkozni force-os joy-jal, ezért nem hallgattam a nálam tapasztaltabb emberekre. (A kiváncsiság hibájába estem, majd kifúrta az oldalamat, hogy milyen lehet egy rángatós bottal gyûrni a szimeket.) Én is úgy gondolom, hogy a force-talan Cyborg evo sokkal jobb mint a drágább force-os, bár nem próbáltam, szerintem összeségében ez egy jó bot, csak amiért több pénzt fizettem az a hátránya.
Tanulság képpen azoknak akik repülõs játékokhoz szeretnének beszerezni botkormányt: Saitek Cyborg evo és nem Saitek Cyborg evo Force. Így jelentõs mennyiségû pénzt lehet spórolni, és egy csomó bosszúságot is elkerül az ember.

f2d
Sajna ehhez a játékhoz én eléggé benga vagyok, anno amikor megjelent próbálkoztam a régi joy-ommal légigyõzelmeket "halmozni", de mindig az lett a vége, hogy "kifingatott" a gaz ellen. (Valszeg nem a joystick-ban keresendõ az eredménytelenség oka.) Így hát az IL-2-vel kapcsolatban sajna semmi tapasztalatot nem szereztem a Saitek Cyborg evo Force bottal. Egyébként a Wings Over Vietnam c. game-ben qrva jó lenne, ha az a fránya force nem zavarna állandóan amikor lõpozícióba kerülök.

Sanyix
IL2 vel próbáltad? Csak mert sztem ott lehet a joy tényleges mniõségét meghatározni, mert a lockon néha érdekesen kezeli a joyokat...

Bucser
A rudder a síma cyborgban amit most yúzok nekem sem tetszett de pedállal lényegtelen😊 Úgyhogy marad a pedál az sokkal jobb😊 viszont a többirõl csak latívuszokban tudok szlni. Force-os joyokat meg nem szeretem😊 VAgy a gom bekvés rajtuk (mert egy kezesek) vagy a force hatások vannak elqrva a progikban nem tudom nekem nem áll kézre😊 Szóval ha HOTAS rendszerben lenne esetleg akkor érdekelne a force egyébként felejtõs😊

f2d
Na megnyaggattam az újonan vásárolt Saitek Cyborg evo Force joy-omat, és a következõket tapasztaltam. A botra ergonómiai szempontból lehet azt mondani, hogy tökéletes, csak a talp hátuljára helyezett gázkar szokatlan nagyon. A HAT kapcsoló kimondottan használható, az általam próbált más joy-oknál sokkal jobb. Ennyi volt a pozitív tapasztalat, kizárólag csak az ergonómia. A bot egyébként pontatlan, a rudder-t beállítani lehetetlen, ki is kellett kapcsolnom Lockon alatt, mert egyszrûen mindig az egyik végállásba beragadt. A joy túl könnyû, így a legszélsõ helyzetbe kitérítve a talpa megbillen. A tartósságáról nem tudok még nyilatkozni, de szerintem nem fog annyit kibírni mint a régi jó Logitech Wingman Extrem-em (9 év), abból az anyagot nem spórolták ki. Összességében jobbra számítottam, nem ért meg nekem 12000 Ft-ot. Mondjuk én csak szimeket játszok vele, így a force teljesen fölösleges (+4000 Ft)<#eplus2>.

Eladó egy Logitech Attack3 joy. Ár: 4000Ft
Valamint egy Roces Rome 42-es kori vadi új rollerblade kerekekkel abec 3 -as csapágyakkal. Ár: 5000Ft
Ha érdekel küld privit.
f2d
Így igaz, de valójában csak 4000, amint már alant írtam.

f2d
Köszi! Megis vettem, most 10 perce, a force-osat. Az ára 12 ezer magyar tallér, csak 4000-rel drágább mint a force-talan.

Ramore
5000Ft+
Sanyix
Hát szerintem force nem valami hasznos, de 5000 ft a cyborg?? ez egy kicsit nekem kevésnek tûnik. Amúgy cyborg evo megéri sztem.

Ramore
olvass vissza picit
Sziasztok, a Fifa 2005-höz mit ajánltok?

f2d
Sziasztok!
A hétvégén megyek lanozni és jelenleg nincs joy-om. Anyagi okok miatt lekell modanom az X45/X52 joy megvásárlásáról, sajna hétvégéig nem fog rá össze jönni a pénz. Helyette vásárolni szándékozok egy Saitek Cyborg Evo vagy Cyborg Evo Force botot. Ha valaki rendelkezik tapasztalatokkal e két botról légyszi írja meg. Vegyek-e ilyet vagy ráse nézzek, megéri-e a kb 5000 Ft + beruházást a force, stb? Elsõsorban Lockon-hoz használnám, de a Steel Beast-et is ezzel gyûrném.

Sanyix
Nekem mûködik az átalakító amit a m*stralban vettem, sõt azhiszem ha be van önmagában dugva az usb-be az átalakító aztis fel kéne ismernie, joy nélkül is.

Goliath
Sziasztok!

Egy hatalmas problémával fordulnék hozzátok. Van egy marha jó kis saiotek st110 botkormányom gázkarral. Gameportos. Namost frissítettem gépet és az újban nincs gameport csak usb. Van egy másik gamepadhoz usb-gameport átalakítóm azzal próbáltam életre hívni de nem megy mert a winfos nem látja. Nincs hozzá driver, mivel elvileg a genericet kéne használnia. Nem tudok hozzáadni joy-t mert nem lát gameportot

Kérdés: Életre lehet vhogy hívni?Van mûködõ usb-gameport ? Létezik olyan, hogy gameport kártya? Van egy régi pci-os hangkártyám, lehet csak gameportként használni a meglévõ alaplapi hangom mellé?? Köszi elõre is a válaszokat

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25