1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
-
Ha jol tudom csak novemberben fog megjelenni az x52pro.
Egyébként amit 6 éve vettél az nem egy Hotas cougar volt vagy egy TM F16FLCS+TQS páros?
Mert nekem ez utobbi van meg és most probálom kicserélni az elektronikát belöle, hogy USB-s legyen. -
Hmm es a lent emlitett X52Pro -t mar lehet kapni?
Azt hittem veszesebbek az arak ,mint anno! :S
G25 saccra 75-tol indul!! -
arra leszek majd kiváncsi mi pénzt kóstál majd itthon egy Logitech G25 kormány -
X52 Flight Control System például a User's-nél bruttó 31.200 forint.
Egy FFB-s, "normálisabb" joy-t pedíg bruttó 15eFt körül kaphatsz a boltokban. -
1 ilyenert mennyit kell majd leszurkolni ,mert epp toltom ms simulator x-et ,nagoyn rakattantam a kepek alapan de ugye joy nelkul szart sem er!
Emlekszem anno 6 eve 85-ert vettem joy+toloeroszabalyzot amit be se tudnam tolni driverek hijan aztan el is adtam!
Most mennyit kostal 1 normalisabb joy es ebbe is van ffb vagy hulyeseget kerdeztem? -
-
Hmm.. egyre jobb! Alakulnak a joy-ok a Saitek-nél (végre már nem rikít mindenféle gusztustalan színekben).
Vagy csak már megszoktam az egyedi design-jukat. -
Akit érdekel nemsokára jön az x52Pro
http://www.saitek.com/uk/prod/x52pro.htm -
Hát szerintem ennyiért inkább vegyél egy Logitech Cordless Rumblepad 2-t!
ez 9000Ft az e-Digitalban! ;) -
Neoncsoves #829 erről: Genius Game Pad MAXFIRE G-12 USB
Mi a vélemény? -
czs2 #828 Azt nem gondolnám, mert ha jól tudom, kötelező magyar nyelvű használati utasítást adni mnden ilyen termékhez!
Az a baj, hogy az üzlet, ahol vettem Mo. másik végén van :(
czs1 -
valószínüleg akkor nincs is hozzá magyar felhasználói könyv -
czs2 #826 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Vettem egy Saitek Cyborg EVO USB joystick-t és itthon vettem észre, hogy nem kaptam hozzá magyar nyelvű felhasználói kézikönyvet.
Ha valakinek megvolna elektronikus formában és elküldené nekem, azt nagyon megköszönném!
Előre is thanks!
[email protected] -
Ölég sokan:) Én nem szeretem:D Nekem túl könnyűa cougarhoz képest de mint HOTAS nagyon jó:) csak nekem ez a csúszótaljpa megoldás nyomja a begyemet:D -
hali!
használ valaki x52-est az il2-höz?
mi a véleménye? -
NSVT #823 Ez ráadásul még design-ra is szép. -
Hát csak másik fajta HOtasról tudok nyilatkozni ami nekem van a Cougar annál láttam olyan modokat ahol teljesen átalakították helikoptervezetésre (ugye a gázkart elforgatták felszerelték egy álványba letudták programozni a saját szoftverével, hogy milyen szögtől milyen szögig érzékelje az átvitelt és azt milyen preferenciákkal aztán a pedál volt ugye a farokrotor (hisz azzal szabályozzák a lebegés közben a fordulást és a joystick maga pedig a bedöntések előre hátra jobbra balra... Jól kitalált kis szerkezet volt:) -
és akkor lehet helikoptert vezetni?
érdekesen hangzik -
aha
hát ennyire nem ástam bele magamat a témába
emlékeztem arra, hogy anno akartam ilyet, és hogy jó minőségű, láttam jó olcsón (legalábbis a 2500-ról azt gondoltam hogy ez kevés) és bevásároltam párat belőle :) -
A TM topGUn FCS lényege nem is az volt hogy FF-es . Ez egy HOTAS rendszer része. kell venni hozzá egy TQS-t meg egy pedált és sokáig bírja a gond az hogy Xp alatt egyáltalán nem programozható ami az egyik legnagyobb előnye volt. Ja és hogy nincs rajta twist. -
hát sajna
meg nem is FF-es
de ettől etekintve massziv darab
repülő vezetésére meg kiváló -
ja csak sajna pont az egyik legnagyobb előnyét nem fogod tudnikihasználni.. a macrokkal való programozhatóságát. Xp alá már nincs hozzá driver. -
én megoldottan jó sok időre a joy kérdést :)
vettem 4 db ilyet
ősi, de minőségi cucc
pár éve szórták ki az MM-ben 2500-ért/db -
RTW #815 Megvettem a saitek evot, mivel a logitechet visszavették. És kb. úgy lötyög, mint a logitech. Úgyhogy azt azért nem kéne mondani, hogy a logiteck akkora fos lenne..., vagy a saitek is az? Tehát minden joy lötyög vagy 7 mm-t? Vagy cseréltessem ki a saiteket is egy másikra? -
RTW #814 hello! Lehet, hogy a köv. kérdés hülyeség, de a joystick thrust kapcsolójának a repülőnél a thrust-ot vagy a power-t kell állítania? -
huhh legótekk? én nemcsodálkoznék :)
(bár nekem az extra szutyok attack3al volt eddig dolgom, de azután egy életre elegem lett ebből a túlhájpolt okádékból)
amúgy joyvásárlásnál egyszerű a képlet sztem:
ha 10rongy környékén tudsz rászánni, akkor saitek evo 7-8 rongyért...ha "kicsit" többet akkor saitek x52 30-35 rongyért :)
ez a két állapot van, másra nemérdemes pénztelverni :) -
saitek evo egyértelműen -
RTW #811 Megvettem a Logitech Extreme 3D pro joystick-ot. Azt szeretném kérdezni, hogy ha minimálisan, de lötyög kicsit, az már baj? Vagy általában mindegyik lötyög kicsit?
-
Igen a Saitek forgatható. -
RTW #809 ó kösz, tényleg, de jó!!! -
:DDDDDDDDDDDDD -
mondjuk gyorstüzelésre? :)) -
RTW #806 tehát a Saitek-et?
A logiteck Attack 3-nál mire jó a gyorstüzelőgomb?
Ja és a Saitek forgatható? (Én nem találtam rá sehol utalást.)
És még egy kérdés:
A Logitech Wingman 3D Pro vezetéknélküli? Mert valahol írja, valahol egyáltalán nem. -
nekem attack 3 joyom van most dobom ki mert elkopott. -
RTW #804 tehát a Saitek-et?
A logiteck Attack 3-nál mire jó a gyorstüzelőgomb?
Ja és a Saitek forgatható? (Én nem találtam rá sehol utalást.)
És még egy kérdés:
A Logitech Wingman 3D Pro vezetéknélküli? Mert valahol írja, valahol egyáltalán nem. -
És az én vagyok, nem ő, biztoss csak én vagyok képes oldalkormány nélkül repkedni
amúgymeg használom... kifutópályánguruláskor :)
-
Jó a sorrend. -
RTW #801 akkor szerintetek melyiket érdemes venni:
-Saitek Cyborg evo
-Logitech Wingman Attack 3
-Logitech Wingman 3D Pro. -
havernak olyan van, azt hittem gázos, de nem, elég keményen van megoldva, nem fog egy kisebb huzattól elfordulni a joyod :) (abszolút irányítható) -
Mindjárt megjelenik sanyix, hogy neki nem is kell oldalkormány ő soha nem használt:D