1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • repvez
    Ha jol tudom csak novemberben fog megjelenni az x52pro.
    Egyébként amit 6 éve vettél az nem egy Hotas cougar volt vagy egy TM F16FLCS+TQS páros?
    Mert nekem ez utobbi van meg és most probálom kicserélni az elektronikát belöle, hogy USB-s legyen.
  • Ombika
    Hmm es a lent emlitett X52Pro -t mar lehet kapni?
    Azt hittem veszesebbek az arak ,mint anno! :S

G25 saccra 75-tol indul!!
  • Mike
    arra leszek majd kiváncsi mi pénzt kóstál majd itthon egy Logitech G25 kormány
  • Nemcso
    X52 Flight Control System például a User's-nél bruttó 31.200 forint.

Egy FFB-s, "normálisabb" joy-t pedíg bruttó 15eFt körül kaphatsz a boltokban.
  • Ombika
    1 ilyenert mennyit kell majd leszurkolni ,mert epp toltom ms simulator x-et ,nagoyn rakattantam a kepek alapan de ugye joy nelkul szart sem er!
    Emlekszem anno 6 eve 85-ert vettem joy+toloeroszabalyzot amit be se tudnam tolni driverek hijan aztan el is adtam!
    Most mennyit kostal 1 normalisabb joy es ebbe is van ffb vagy hulyeseget kerdeztem?
  • Tomo15
  • f2d
    Hmm.. egyre jobb! Alakulnak a joy-ok a Saitek-nél (végre már nem rikít mindenféle gusztustalan színekben).
    Vagy csak már megszoktam az egyedi design-jukat.
  • repvez
    Akit érdekel nemsokára jön az x52Pro
    http://www.saitek.com/uk/prod/x52pro.htm
  • k8bal
    Hát szerintem ennyiért inkább vegyél egy Logitech Cordless Rumblepad 2-t!
    ez 9000Ft az e-Digitalban! ;)
  • Neoncsoves
    erről: Genius Game Pad MAXFIRE G-12 USB

Mi a vélemény?
  • czs2
    Azt nem gondolnám, mert ha jól tudom, kötelező magyar nyelvű használati utasítást adni mnden ilyen termékhez!

Az a baj, hogy az üzlet, ahol vettem Mo. másik végén van :(

czs1
  • hunbasser
    valószínüleg akkor nincs is hozzá magyar felhasználói könyv
  • czs2
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem! Vettem egy Saitek Cyborg EVO USB joystick-t és itthon vettem észre, hogy nem kaptam hozzá magyar nyelvű felhasználói kézikönyvet.

Ha valakinek megvolna elektronikus formában és elküldené nekem, azt nagyon megköszönném!

Előre is thanks!

[email protected]
  • Bucser
    Ölég sokan:) Én nem szeretem:D Nekem túl könnyűa cougarhoz képest de mint HOTAS nagyon jó:) csak nekem ez a csúszótaljpa megoldás nyomja a begyemet:D
  • rudanjoe
    hali!
    használ valaki x52-est az il2-höz?
    mi a véleménye?
  • NSVT
    Ez ráadásul még design-ra is szép.
  • Bucser
    Hát csak másik fajta HOtasról tudok nyilatkozni ami nekem van a Cougar annál láttam olyan modokat ahol teljesen átalakították helikoptervezetésre (ugye a gázkart elforgatták felszerelték egy álványba letudták programozni a saját szoftverével, hogy milyen szögtől milyen szögig érzékelje az átvitelt és azt milyen preferenciákkal aztán a pedál volt ugye a farokrotor (hisz azzal szabályozzák a lebegés közben a fordulást és a joystick maga pedig a bedöntések előre hátra jobbra balra... Jól kitalált kis szerkezet volt:)
  • Mike
    és akkor lehet helikoptert vezetni?

érdekesen hangzik
  • Mike
    aha
    hát ennyire nem ástam bele magamat a témába

emlékeztem arra, hogy anno akartam ilyet, és hogy jó minőségű, láttam jó olcsón (legalábbis a 2500-ról azt gondoltam hogy ez kevés) és bevásároltam párat belőle :)
  • Bucser
    A TM topGUn FCS lényege nem is az volt hogy FF-es . Ez egy HOTAS rendszer része. kell venni hozzá egy TQS-t meg egy pedált és sokáig bírja a gond az hogy Xp alatt egyáltalán nem programozható ami az egyik legnagyobb előnye volt. Ja és hogy nincs rajta twist.
  • Mike
    hát sajna
    meg nem is FF-es
    de ettől etekintve massziv darab
    repülő vezetésére meg kiváló
  • Bucser
    ja csak sajna pont az egyik legnagyobb előnyét nem fogod tudnikihasználni.. a macrokkal való programozhatóságát. Xp alá már nincs hozzá driver.
  • Mike at home
    én megoldottan jó sok időre a joy kérdést :)
    vettem 4 db ilyet

ősi, de minőségi cucc
    pár éve szórták ki az MM-ben 2500-ért/db
  • RTW
    Megvettem a saitek evot, mivel a logitechet visszavették. És kb. úgy lötyög, mint a logitech. Úgyhogy azt azért nem kéne mondani, hogy a logiteck akkora fos lenne..., vagy a saitek is az? Tehát minden joy lötyög vagy 7 mm-t? Vagy cseréltessem ki a saiteket is egy másikra?
  • RTW
    hello! Lehet, hogy a köv. kérdés hülyeség, de a joystick thrust kapcsolójának a repülőnél a thrust-ot vagy a power-t kell állítania?
  • joebacsi
    huhh legótekk? én nemcsodálkoznék :)
    (bár nekem az extra szutyok attack3al volt eddig dolgom, de azután egy életre elegem lett ebből a túlhájpolt okádékból)
    amúgy joyvásárlásnál egyszerű a képlet sztem:
    ha 10rongy környékén tudsz rászánni, akkor saitek evo 7-8 rongyért...ha "kicsit" többet akkor saitek x52 30-35 rongyért :)
    ez a két állapot van, másra nemérdemes pénztelverni :)
  • joebacsi
    saitek evo egyértelműen
  • RTW
    Megvettem a Logitech Extreme 3D pro joystick-ot. Azt szeretném kérdezni, hogy ha minimálisan, de lötyög kicsit, az már baj? Vagy általában mindegyik lötyög kicsit?
  • f2d
    Igen a Saitek forgatható.
  • RTW
    ó kösz, tényleg, de jó!!!
  • hunbasser
    :DDDDDDDDDDDDD
  • bazza
    mondjuk gyorstüzelésre? :))
  • RTW
    tehát a Saitek-et?
    A logiteck Attack 3-nál mire jó a gyorstüzelőgomb?
    Ja és a Saitek forgatható? (Én nem találtam rá sehol utalást.)
    És még egy kérdés:
    A Logitech Wingman 3D Pro vezetéknélküli? Mert valahol írja, valahol egyáltalán nem.
  • bazza
    nekem attack 3 joyom van most dobom ki mert elkopott.
  • RTW
    tehát a Saitek-et?
    A logiteck Attack 3-nál mire jó a gyorstüzelőgomb?
    Ja és a Saitek forgatható? (Én nem találtam rá sehol utalást.)
    És még egy kérdés:
    A Logitech Wingman 3D Pro vezetéknélküli? Mert valahol írja, valahol egyáltalán nem.
  • Sanyix
    És az én vagyok, nem ő, biztoss csak én vagyok képes oldalkormány nélkül repkedni amúgymeg használom... kifutópályánguruláskor :)
  • f2d
    Jó a sorrend.
  • RTW
    akkor szerintetek melyiket érdemes venni:
    -Saitek Cyborg evo
    -Logitech Wingman Attack 3
    -Logitech Wingman 3D Pro.
  • bazza
    havernak olyan van, azt hittem gázos, de nem, elég keményen van megoldva, nem fog egy kisebb huzattól elfordulni a joyod :) (abszolút irányítható)
  • Bucser
    Mindjárt megjelenik sanyix, hogy neki nem is kell oldalkormány ő soha nem használt:D