1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • Csokis
    Mármint a Saitek Cyber Evo-nak az ára 9eHUF körül van.
  • Csokis
    Nem, ez nem Force Feedback-es! FF-es az a Saitek Cyber Evo Force Ára olyan 9eHUF körül!
  • steweee
    ez nem forcefeedbackes, igaz? stabil az állása? mennyibe kerül kb? amúgy jónak tűnik,elsőre nekem is a saitek jutott az eszembe,csak az nincs a boltnak a nagykerlistáján, de ha úgy van be tudják szerezni
  • repvez
    Hát de
  • Csokis
    Ehh, hát nem megelőztél?!
  • Csokis
    Szerintem mindkettőt felejtsd el és inkább Saitek! Saitek Cyborg Evo

• repvez
    Saitek cyborg evo sztem ez sokkal minoségibb és jobb mint amiket linkeltél.Nekem az elödje van már 2 éve és még semmi baja mégcsak kalibrálnom sem kell csak bedug és játszik :)
  • steweee
    akarok venni végre egy tisztességes joyt, mert repülni jó, repülni szép, repülni sok játékban lehet.:) (gta-sa + pacific storm)

nem vagyok nagy szimulátoros, igazából a force feedback nem kellene bele csak mint púp a hátamra meg azok jóval drágábbak is , de várom a javaslatokat.

a boltban ahol vásárolok a következőket ajánlották:

http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=963291-0914&platform=pc

http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=963352-0914&platform=pc

ami légyegen nekem hogy nagy talpa masszívan tartsa a joyt és erős legyen, mert vészhelyzetekben "nehéz" a kezem. bármely más márka is szóbajöhet, úgy 15.000-ig. mert sajnos képről elég nehéz megmondani hogy vmi tényleg jó e vagy sem
  • Csokis
    Bucser! Mivel Logitech Dual Action gamepad-ed van, így kérdezném (ha használtad elégszer), hogy az analóg karok valóban sokszor elállítódnak és nem is lehet visszaállítani? Mert sok fórumon ezt olvasom, viszont a Logitech oldalán le lehet tölteni ilyen kalibráló software-t! Lehet ezzel is használni? Egyre jobban elbizonytalanodom, minél többet olvasok.
  • Bucser
    Nekem Ocugarom van és abban is van 3*2*2 mode (azaz 12 féle kiosztás)

Én ezekből 5-öt tudtam eddig kihasználni:) (kb annyi gomb van rajta mint a X-52-n ha nem több)
  • Brikó
    Sziasztok!
    Nemrég vettem egy Saitek X52-t, MS Flight Simulatorhoz szeretném használni. Nagyon szép, nagyon jó... De: a felprogramozása szerintem horror. Vagy béna vagyok, vagy lusta, de most kb. 5%-át használom ki a lehetőségeknek. Van itt közűletek olyan, aki használja ezt a joy-t és felprogramozta magának mind a 3 mode-t?

Üdv
    Brikó
  • Csokis
    Döntöttem! Ha tudnak hozni Saitek P2600-at, akkor az lesz, ha nem, akkor pedig Logitech Dual Action!
  • Csokis
    Sajnos ez az, hogy sehol nem tudom kipróbálni/megtapizni! Esetleg Tesco-ban lehetséges, hogy van ilyen kitéve? Elnézek a 7en. Na meg az is kérdéses, hogy itt tudnak-e hozni Saitek-et vagy sem.
  • Bucser
    Ha tudod tapizd meg mindkettőt. Hogy esetegesen hosszú távon melyik kényelmesebb.

(Mondjuk pl én a Rumble-nek nem sok értelmét látom Joysticban sem szeretem a Force feedbacket. egyedül Kormányban tűröm)
  • Csokis
    Hmm... Mégis csak érdekes ez a Saitek P990 is és nem is drága! :) Na, most melyiket válasszam?!
  • Csokis
    Köszönöm a választ! Elég meggyőzőnek hangzik! A billkiosztást profilokban lehet eltárolni, ha jól sejtem?! Ez is tökéletesen működik mindenféle progival? :) Nagy valószínűséggel ez lesz a választásom! Bár, még gondolkodtam, hogy talán vibrációsat kellene venni, de pl. az FF kormányokban is eléggé idegesített!
  • Bucser
    Logitech Dual Action.. nekem lassan 1 éves és semmi bajom nincs vele... Kb ugyanúgy néz ki mint a PS2 DualShockja (kicsit ergonomikusabb viszont szarabb anyagból készült hosszú távon elfárad a kezem tőle (mondjuk eléggé lapát kezem van))

Két analog Kar egy D pad + 8 gomb + programozhato + 2 menü kezelő gomb a közepin még. Szóval ami szem szájnak ingere.. ráadásul Tecsoban kapható. (ja NFS sériából UG-t UG2-t MW-t és most Carbont próbáltam vele működik csont nélkül, valamint Devil May Cry miatt vettem anno és csont nélkül megy vele PoP-al és mostani Marvel Ultimate Heroes-al is abszolút kezelhető)

Szerintem jó választás.
  • Csokis
    Először én is Saitek P990-re gondoltam, de ez a teszt meggyőzött arról, hogy ne ezt vegyem!
  • Csokis
    Milyen GamePad-et ajánlotok 6-7eHUF körül platformjátékokhoz (PoP, Beyond Good & Evil, stb.) és arcade autós játékokhoz (NFS, FlatOut2, stb.) egyaránt használhatót? Én elsőnek Logitech Dual Action-ra gondoltam volna.Más ötlet ilyen árban?
  • cselt
    Miféle probléma? Most akarok venni gamepadot leginkább fifához. Érdekelne.
  • mekszp
    nem nyomul senki saitek p 2500 -al?? fifánál van egy kis problém..
  • RussT
    Én is gamepadet készülök venni, csak nem tudom hogy Logitech Dual Action vagy esetleg Saitek P990 legyen :/

A Logitech tartósabb cuccnak tünik A Saiteken viszont több gomb/funkció van (?) . tehát mivelhogy mindkettő kinaí így lehet hogy érdemesebb a Saiteket..
    szerintetek?

ami nincs (leiras szerint) a P990-en de viszont a P880-on és P2500-on van az a "4 fokozatú digitális gáz LEd kijelzővel" , ez mit jelent?

• mekszp
    használ vki saitek p 2500 as gamepadot??
  • Bucser
    Az alumínium alkatrészek kikoptak az illeszkedéseknél így lötyög az egész joy (konstrukciós hiba). Így a teljes mechanikus belit ki kell cserélni. Az meg drága móka.. kb annyiba kerül a mod mint anno maga a Joystick volt...

A kép meg nem rémi cask hibás volt a fényképezőben a régi aksi és mindig lemerült 1-2 nap alatt így nem jegyezte meg a dátumokat. Én meg lusta voltam újra beállítani:) a kép 2003-as asszem.
  • Sanyix
    Hotyhoty nincs összeszerelve? Ha ilyen cuccom lenne, és mükődő/működőképessé tehető, állandóan szimeznék :)
  • f2d
    Király a cuccosod. A fotó egy kicsit öreg. Nem?
  • Ombika
    Huh ez jo tomeny volt !! :P
  • Bucser
    HOTAS-ból (se X-36 se X-45 se X-52 se cougar se más CH HOTAS) nem csináltak még FFB-set tudtommal. egyedül a cougarhoz létezik egy FFB-s de az is csak a FCS részben van a gázkarhoz nincs (oda minek ugye) és asszem 900 dodo az ára. Szóval borsos..+ugye a modok hogy normálisan értékálló legyen+ maga a Joy borsos ára (most néztem 350 euroért árulnak az E-bayen)
  • Ombika
    Akkor melyik joyt erdemes ami ffb-s csak ugy lenne az igazi mar szerintem ha ennyi kiadok erte?!
  • Bucser
    lehetetlen mivel ez USA-ból jött a TM-től:D

FFB-t én is az X52.pro-ra értettem:D Hogy nem lesz benne:)

Egyébként Cougarhoz készült egy mod:D FFB szimuláláshoz:D
  • Ombika
    Detto ugyan ezvolt nekem is,kitudja lehet enyem volt!!

FFB-t nem erre ertettem hanem X52Pro-ra
  • Bucser
    nem hiszem, hogy FFB lenne

Fénykorában
    [IMG][/IMG]

Jelenleg

De tervbe van véve az összeszerelés:D
  • Ombika
    :)))

X52Pro igy ugye ffb lesz!?

Kuldenel 1 kepet osszeallitva a joyodrol olyan regen lattam es hat szomoru vagyok,h nem birtam kihasznalni anno!! :((((
  • Bucser
    tom:D Igaz én akkor vettem a Cougart mikor Az Il-2 Sturmovik első része kijött (forgotten battles előtt)
  • Ombika
    Ember akkor meg flight unlimited 1 volt ha vissza gondolsz!! :PP
  • Bucser
    Mst már azért eléggé sokmindenhez lehet használni:D ott a Falcon otzt alock On ott a sturmovik sorozat a Flight simulator sorozat és több egy szimesnek nem is kell ezt 4*8órában naponta elég játszani:D
  • Ombika
    Dede de sajnos akkoriban alig voltak funok es senki se tudott segiteni es el is adtam pestre azota kitudja kinel van de vmi brutal volt csak hat nemtudtam kihazsnalni!!

A G25-tol meg annyit,hogy ez van de majd esik ara, min fel ev utan ,vagy 1!!
  • repvez
    Azt tudom irigyellek is érte :)
  • Bucser
    én vettem cougart:)
  • Mike
    75? ejhaj