1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
-
SZerény Véleményem szerint:) Azt hittem ezt egy fórumon nem kell hangsúlyoznom:) -
Hmmm en ezt nem igy latom es nem azert ,mert ezt akarok venni de tok ellenvelemenyen vagyok veled!!!! -
Nem nem túlzás:D ergonómikus de ismerjük be: a saitek a világ legrondább játékvezérlőit árulja. -
Eppenseggel az ,hogy ronda tulzas nemsok embertol hallottam ,a masik megy a Pro is igy fog kinezne de mind1!! :))))
Tudsz vmit megjeleneserol? -
Nem nem vettem X52-t. Kipróbáltam még Kecsón repnapon. Már első fogásra sem jött be. Funkcióiban meg ugyanaz mint a Cougar. Azt meg úgyis megjavítom:)
Max majd x-52 pro-t veszek mert ez a csili-vili design igencsak terelgeti a gyomrom egy hányinger felé... Kölcsönbe hagyján, de hogy tulajdonoljak valamit ami ilyen ronda?? soha... -
De akkor te mar FSX vs X52-vel csapattad ugye? :P -
MOst éppen Jane's F/A 18-ban próbálom a Cyborgot működésre bírni:D (leszedtem a Team SuperHornet oldaláról pár nagyon jó kis modot van nálluk clickelhető 3d cockpit) Mellette állandó vendég a gépemen az Il-2 sturmovik utódjai és kiegjei.
Más most nincs fent. De megvan Falcon AF, Falcon 4.0 (kiegekkel), Condor, MS FS 2004, MSFS X, Lock On (Flaming cliffsel együtt) F/A 18 Superhornet (ezt a DI csinálta anno). Nagyszívfájdalmam, hogy F-18-al nem sok game-t csinálnak... nekem egyik kedvencem... (mondjuk alapból a carrier ops is az:D) -
VEgulis jah!! :)
Amugy milyen rep.szimekkel jatszol? -
Mondom kinek mi a túlzás?? 8 éves korom óta rep-szimezek:) Számomra majdhogynem az egyetlen olyan kikapcsolódás, amikor teljesen kikapcsolok a napi gondok alól. Nekem megéri.
De vegyük alapul azt amikor valaki egy Frex pedál setet vesz mondjuk 500$-ért.. az normális?? -
Nah jah de 100-ert csak joy az kicsit mar tulzas!!!
Ebben igazam van nem?! :P -
Pfff:D
Kinek mi?:D -
Cougar nem er annyit raadasul meg1szer ra kell kolteni az arat,hogy normalis legyen....... tiszta vicc!! :S
G25 siman jobb ilyen ertelemben!! :))) -
hehhe:D Hát jahh:D Kinek mia prioritása:D pl ha egy G 25 és egy TM Cougar lenne egymás mellé pakolva egy Simped F-16 FCS-el akkor biztos a másodikra ugrok rá:D a G25-öt meg le sem szarnám:D Csakhogy a topic profiljánál maradjunk:D
pedig mindkettő profi cucc. -
JAja de amugy tettszett csak kar volt meglatnom Logitech G25-ot!! :) -
igen mert más a mechanizmusa... engem pl zavar hogy ilyen könnyű a Bot. -
Nah ma megneztem eloben X52-ot es hat nagyon bejott ,rengeteg gomb meg stb!
A gazkar toloerossege szerintem pont jo,talan amit kicsit furcsaltam az az,hogy a joyt talan tul konnyu mozgatni a regi TM-hez kepest,igaz mar jo regen volt ,de mintha ez remlene!!
Amugy szerintem a joy korrekt bar ezen nem lattam,hogy leeen tapadokorong vagy ami rogziti az asztalhoz?! -
felismerik,de pl ha gamepadet veszel,akkor az ea-s játékoknál nem fog működni a jobb analógkar,fifához meg hasonló játékokhoz inkább vmi jobb fajta logitechet végy -
raymond01 #901 Hello
Van egy azt hiszem Lengyel márka Manta! Ismeri valaki a termékeit? Magyar internetes áruházakbna lehet venni joyt, gamepadot ilyen néven!
Tudna mondani vlaki róla vmit, tapasztalat esetleg? Felismerik a mai játékok Fifa, Nfs ....? -
A cikk alapján számítottam. -
24 e + 30 e!!
-
Így pedállal már elég zsír cucc ez az X52, ha jól tévedek akkor 70 ropi az ára. Hát.... ez azért elég húzós. -
Csokis #897 Ez nem is volt kérdés!
-
A lenyeg ertheto,ilyen arban ez a legjobb vetel! :P -
Csokis #895 Ugyértem, hogy jobb minősítést kellett volna adni és legalább olyannal teszteltetni, aki nem amatőr a repszimekhez. -
Csokis #894 No, a PH! tesztelte a Saitek X52-őt, de az a "Tetszett" elég gyér értékelés (szvsz)!
Ja, a link a teszthez: KATT!
-
Eltudnam kepzelni csak nekem komoly joyba kellene !
De talan ha meglesz vegre x52-om, akkor majd megteszi az is ,igaz no ffb abba!! :) -
IGen. Van aki szereti. Egyébként ez egyéni preferencia kérdése abszolút. -
FFB-s joy? -
steweee #890 saitek cyber evo force 11.000 media markt. nagyon meg vagyok vele elégedve. stabilan áll, masszív a kar és a felépítés, kézreeső gombok. a rázkódások pedig, legalábbis a configurálásnál haláliak, ezt ki kell próbálni, nem is gondoltam volna hogy ilyenek vannak. mindenkinek bátran ajánlom -
ZeemanX #889 Elozo hsz kerdese sztornozva. (Saitek MAgic keyboard install nem tortent meg, ezert nem mukodott a dolog) -
ZeemanX #888 Hali.
MEgvettem az Evo-t, zsirkaraj. :-)
Egyvmire nem tudok rajonni, hogy hogy kell megcsinalni>
Hiaba allitom be a Shift+akarmelyik gombra a megfelelo betukombót, FS2004-ben nem erzekeli, olyan mintha nem shiftel nyomnam a gombot. Vkinek mukodik FS-el a Shift? -
3 db joy teszt tettszik!!
saitek\logitech\meg vmi
Joy tesztek -
nagyon is jó választás! már majdnem 9 hónapja használom és nem lötyög, nincs semmi hibája! [kopp-kopp] -
A TM Joy-t felejtsd el.. nincs támogatása asszem már 32 bite Xp-hez sem. mi lesz vele Vista alatt?
Cyborg evo jó választás. -
ZeemanX #884 Szasztok!
Szokasos kerdes>
"Joy vasarlas elott vagyok, melyiket?" :-)
FS-hez kene vmi pontos, nem lotyogos, nem ffb-s. Extreme 3D Pro-rol ahogy olvasgattam a topicot, inkabb a negativ velemenyek vannak tulsulyban, ellentetben a Cyborg Evo-val. Mi a helyzet ezzel a Thrustmaster Top Gun Afterburner II-vel (amit sajnos csak a pixmania-nal talaltam)? E harom tipus ami anyagilag belefer (egyelore)... -
Csokis #883 Nos, ma vettem Gamepad-et és végül Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback lett.
A vibrát meg majd kikapcsolom, ha idegesít.
-
Csokis #882 Nos, ma vettem Gamepad-et és végül Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback lett.
A vibrát meg majd ki kapcsolom, ha idegesít.
-
Szia!
Én ezt a típust használom, csak a force-os változatát. Nagyon meg vagyok vele elégedve, elég stabilan áll a talpán. A sima még egy fokkal jobb is, de ha vissza olvasol a topic-ban, akkor léthatod, hogy ebben az árkategóriában jelenleg nincs jobb. -
Bocs nem voltam itthon az említett problémával nem találkoztam még, de nem is játszom vele 0/24-ben. -
Csokis #879 No, megrendeltem a Logitech Dual Action-t!
Remélem beválik.