Nagy joystickos topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
ok kössz nem is rossz. És neked még mindig pontos, nem lötyög stb? Mert ha tényleg ilyen megbízható akkor beszerzek egyet magamnak is!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

f2d
Hsz.: #620. Én ezt ajánlom, ha vissza olvasol akkor látod, hogy mások is 10k alatt ezt szokták javasolni. Nekem Saitek EVO Force-om van, és bevált eddig, kb 1,5 éves. A gázkar a joy hátulján van ezt meg kell szokni. Viszont a képek alapján az újon elõl lesz, hát ez sem semmi megoldás. A következõ generáción meg a joy talpán lesz.<#idiota>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

bazza
És te vagy vki tud ajánlani nekem egy olyan joyt, vagy márkát, ami hosszúéletû megbízható? Nem kell sem FFB, sem a sok kütyü, csak pár gomb meg egy gázkar. jah és 10k alatt. A lényeg hogy lehessen vele repkedni, és 1-2 év után se szarjon be 😊
Van ilyen uraim?

Sanyix
Elkopott, ennyi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bazza
bár lehet nem szenvedek vele, inkább kidobom a francba gari már úgysincs rá.

bazza
Hi all!
Van nekem egy Logitech Attack3 joyom. Már kb. 2 éves, de eddig még nem volt vele semmi komolyabb gondom. most viszont, usb csatlakozás után pár percel a joyt nem lehet teljesen elfordítani jobbra. legalábbis nem érzékeli úgy mintha teljesen elordítanám. kihúzom usbbõl, majd újra bedugom és jó lesz. 5 percig minden klafa. aztán megint. Ez miért lehet? Szétszedtem de nem látok semmi mocskot, koszt ami bezavarhatna, ráadásul mondom, az elsõ 5 percig minden oké. Raktam fel logitech drivert, de az nem csinált lószartse. Tudna vki esetleg segíteni a témában? köcce!

Bucser
Olvasd el😊 ott van a logitech honlapján😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Hmm nem is drága. Akkor gondolom potméteres...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

f2d
Most akkor , hogy is áll ez a joy. A gázkar a bot elején van? Ez ritka kényelmes lehet. Amúgy nagyon jól néznek ki rajta a billenõ kapcsolók és a nagy piros tekerõs kapcsoló is szép, még akár kesztyûben is lehet õket használni.

Bucser
39$ omst néztem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Ezt mennyiért van pofájuk adni? 60000? 😄

Bucser
Olyan jó ötleteik vannak de a designer-t legszívesebben úgy kirúgnám...:/

Ez volt már? AZ új WW2 Saitek joy:

http://www.saitekusa.com/usa/prod/av8r.htm

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sanyix
Hát a kettõ nem ugyanaz 😊

joebacsi
gondolom game portosra gondolt...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sanyix
SOROS????

genius maxfighter f-33D soros portos joystick-ot lehet valahogy xp alatt mûködtetni?
hunbasser
másik padot nem vesz,mert nem azzal van a baj.külföldi fórumot olvasgatta,nem csak egy topikra korlátozódik ki az olvasási ismerete.
és megpróbálta a google-t is 😛

és colinban amúgy is,mostmár jó,úgyh asszem,nyitok egy forma 1 2006 topikot -.-

ReaL MaDRid x siempre

Bucser
vennék egy másik padot..... meg külföldi fórumot olvasgatnék nem pedig egyetlen topicra korlátozódna olvasási ismeretem.. esetleg megpróbálnám a Google-t....

Nem pedig egy normális topicot spammelnék tele a segélykiáltásaimmal...<#zavart2>

hunbasser
figyu,lehet,h vki tud segíteni.(aki ide téved)
mert nem k8balból,bucserbõl,meg belõled áll a fórum 😛
megnéznélek téged ha hasonló helyzetben lennél.
köszi.

ReaL MaDRid x siempre

f2d
Figyu! Már egy kicsit unalmas vagy.<#ejnye1>

hunbasser
de lehet h más tudni fogja 😛

ReaL MaDRid x siempre

Bucser
De ha egyszer megmondtuk, hogy nem tudunk? Mi a francért könyörögsz? ha tudod hogyan kell cisnáld meg magad. Mi nem tudjuk.

hunbasser
szeretném ha segítenétek.
szóval colinban beállítottam a gamepadot,h a kormányzás digitális legyen,és ne analóg.nos,utána be kell állítani,h mivel kanyarodjon jobbra-balra,és nem reagál semmit.amikor meg analógra van beállítva,akkor ugye az van,amit mondtam,h vagy teljesen kanyarodik,vagy sehogy.most akkor rossz a gamepad d padjának x tengelye?(vagy h mondják -.-)
vagy pedig windowsban vmit be kellene állítani?mert ugye van olyan,h kalibrálás,de ott az van,h felugrik a kereszt a bal felsõbe,és onnan nem mozdul,akármit csinálok.
kérlek szépen benneteket,segítsetek!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na végre,az elsõ ember te vagy,aki érti a problémámat 😊

ReaL MaDRid x siempre

Sanyix
Il2-ben is van ilyen filtering ami fokozatossá teszi a mozgást(billenntyûzetnél), de akkor is 2 állás van, csak a 2 között fokozatosan megy végig.

hunbasser
jó,oké,elmondták h a gamepad d padja úgy mûködik,h vagy 0 vagy 1,de a játék tudja máshogy érzékelni,mint a billentyûzetnél is,h fokozatosan gyorsul,és h lehet szépen kanyarodni is,nem egybõl elrántja a kormányt.most itt elmondtam,h beállítottam a kormányzást más gombokra,és úgy jó volt,kérdésem h a d paddal miért nem müxik rendesen?

ReaL MaDRid x siempre

Lehet nem értek hozzá, de ha nincs analóg kar, akkor minek az érzékenységérõl beszélünk?

hunbasser
nekem ez is jó 😛
és továbbra is várom a segítséget! 😊

ReaL MaDRid x siempre

Bucser
nem ugatott le senki senkit. csak közöltük, hogy amennyit itt szenvedsz látványosan messze sokkal értelmesebb lett volna egy rendes dual analogos banánt venni inkább...

hunbasser
na,nagyokosok,nem fogtatok ki rajtam.igazam volt. 😊
van f1 játék,és abban ahol be lehet állítani,h mivel add a gázt,mivel fékezz,mivel kanyarodj jobbra-balra,ott van egy ilyen kis ábra.ott egybõl le tudod tesztelni.a gáznál azt látom,h szépen fokozatosan megy fel,persze gyorsan.ugyanez a féknél.a jobbra-balra,viszont egybõl piros.szal olyan mintha villanna egyet.beállítottam h jobbra-balra L1-el és R1-el menjen.és mit ad isten?:a kanyarvétel fokozatos,nem rángatja a kormányt,hanem szépen veszi be.ugye billentyûzetnél alapból így van,ott is megnéztem az ábrán.aztán beállítottam a gamepadot újból,elõször a x-1 a balra.nyomtam egyet,fokozatos.
aztán beállítottam a jobbot is(x+1),és már is megint elbaszódott mind2.mi lehet a baj?h tudnám beállítani rendesen?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
téged is le fognak ugatni,h "milyen dolog az,h gamepaddal nyomod az autós játékot!"...
nc

ReaL MaDRid x siempre

ajem kisa
helo!
en regi konzolos vagyok,en nem tudok billentyun iranyitani(még)autot,nekem egy "xbox360 for windows"padom van,de csak az autos jatekokra hasznalom,kivetel a juiced,azt beallitani....
de a COD2,es a tobbiek az szigoruan bill.!!!<#eljen>

Nemcso
Én két éve vettem egy MaxFire G-08XU -t, de megbántam, mint a kutya, mely kilencet kölykezett. <#levele><#szomoru2>
Három hónapja viszont én is egy Dual Action-t vettem...szóval ég és föld a kettõ közötti különbség az analóg karok miatt. <#crazya><#eljen>

f2d
Igaz, viszont ezt a hatást a ketyerével is ellehet érni, ha az ember ugyanúgy nyomogatja mint a billentyûzetet, csak egy kis gyakorlás kérdése az egész. Amint lentebb említette, hogy konzolon is így játszott, legalábbis én erre tudok következtetni.
(A "nyomogatós módszer" meg nem áll meszi a valóságtól, mivel az ABS is így mûködik, ebbõl következik, hogy szimeket is lehet billengyûzettel játszani.😊<#idiota>)

Bucser
LOgitech dual actiont vettem tecsoba 4600-ért...

k8bal
Na pontosan ezért mondtam én is, hogy nem értem mi a gondja!
Azzal a gamepad-dal nagyot szoptál ha már pénzt adtál kiérte! Nem tudom mennyi lehetett de szerintem olyan 2.500 körül! Ha még gyûjtögetsz picit akkor simán veszel 5.400 e-Digital-ba egy Logitech Dual Action-t! Tesómnak olyana van és nagyon jó! Nekem Logitech Cordless Rumblepad 2-m van és teljesen ugyan olyan csak ebbe van force, drágább és persze nincs vezeték! 😉 Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy semmi értelme ilyen gamepadot megvenni amin nincs analog kar...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Bucser
FIGYELJ!! ha szerinted tuti be lehjet állítani akkor csináld meg!!! itt mi nem fogunk ebben segíteni mert szerintünk nem lehet. ha meg tudod csinálni akkor meg fogunk hajlani nagyságod elõtt. de a D-PAD DIGITÁLIS 2 ÁLLÁSA van a be van nyomva és a nincs benyomva!!! Az hogy a játék hogy érzékeli totál mellékes.

hunbasser
már leírtam,túl érzékeny,tuti h be lehet állítani,várom az ötleteket h hol.

ReaL MaDRid x siempre

k8bal
Akkor játsz azzal! Nem értem a gondodat! <#szomoru1>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

hunbasser
biztos van rá mód,h jól tudjak kanyarodni,billenytûzettel is szépen tudok kanyarodni...

ReaL MaDRid x siempre

Bucser
nen májerkodik de igaza van. olcsó húsnak híg a leve. és az F1-et nem arra találták ki hogy gamepaddal told. (btw: nekem is van Joystick komrány és gamepad szintén. mindennek megvan a helye.)

hunbasser
mit kell májerkodni nem értem...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
de vmi miatt az f1ben ha billel nyomom,akkor szépen ki tudok menni az ideális ívre,ha meg gamepaddal nyomom,akkor egybõl kirántja balra,azt utána korrigálni kell mindig,meg ezek miatt csúszok ki,biztos h van megoldás

ReaL MaDRid x siempre

Bucser
HA megnézed a billentyûzettel is nem rátehénkedve hanem nyomogatva kell jobbra balra kanyarodni és a gázt féket adagolni.

hunbasser
hát pont ez az,h billentyûzettel meg szépen lehet kanyarodni,h úgyh tuti h erre is van megoldás

ReaL MaDRid x siempre

Bucser
miután a gamepad D-padja digitális ezért csak 0 és 1 jeleket fog. azaz full gáz vagy nulla gáz teljesen jobbra vagy teljesen balra. UGyanúgy mintha billentyûzettel játszanál. Ez van. elcseszted😄

hunbasser
jóvan,inkább segíthetnél h h tudnék állítani az érzékenységén...

ReaL MaDRid x siempre

k8bal
én egy szóval nem mondtam, hogy gamepad-dal kell szimulátorokat!!! <#vigyor2>
Elítélendõ! <#idiota>
Nekem van kormáynom és gamepadom is, (joystick is de ez most lényegtelen) mindent azzal kell játszani amire kitalálták! Pl egy CoD2-t nem fogok Joystickal tolni! <#ravasz1>

Azért analóg gamepaddel nem igazi szimulátoros játékokat, például NFS széria, jól lehet játszani.
Viszont akkor nem legolcsóbb Genius gamepadet kell venni, hanem analóg karosat vagy egy jobb Logitech/Saitek cuccot.