1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • oriwalter
    hát valamennyire má szétkaptam, de akkor belelökök egy flakont az orcájába :D. de aza gáz h van egy gumitömítés vagy mi, de majd megoldom
    KÖSZI!!
  • oriwalter
    a kar eltávolítása után ott maradt egy ,,csonk". ez mellett apó 4 pöcköt találtam, amiket sztem ki kéne akasztani, de ezt hacsak nem polip vagy akkor elég nehéz megcsinálni, van javaslat?
  • Bucser
    X nem szedtem meg szet Saitek Joyt. De ha beletolod a kontaktsprayt ugy hogy orran szajan jojjön ki nem lesz gond.
    Az alcohol tartalom miatt gyorsan kiszarad ugyis.. tedd ki ujsagra, hogy n kenj ossze mast vele.
  • oriwalter
    hello bucser, tudom már elég sok baromságot kérdeztem, de a szétszedéskor, kiszedtem az alsó csavarokat, de nem akart lejönni az alja. próbáltam imbuszkulcsal a fenti csavarokat is kiszedni, de sztem azok csak díszek, mert egyhelyben forognak.
  • oriwalter
    azért gondoltam szoftverhibára, mert máshol működött a joy, bár az is igaz h nem túl sokáig. Igazad van!!!
  • Bucser
    Hardverhibát hogy orvosolnál szoftverrel??
  • oriwalter
    kösz, megpróbálom feltétlenül.
    de nincsenek esetleg valami speckó kalibrálós programok.
    mert valamenyire be lehet lőni, de éppen amikor célkeresztbe van az ellen akkor elkezd rángatni...ez rohadt idegesítő tud lenni!!
  • Bucser
    ott is tönkre megy 1-2 nap alatt. Egyebkent szetszedve a joy-t egy kis kontakspray a potikra csodákra képes.
  • oriwalter
    az rendbe van h most dobtál ki egy ilyet, de akárhány joystickot vettem ,egy éven belül mind eljáccota ezt a kis finomságot, h nem lehet normálisan bekalibrálni.
    haverhoz meg elvittem, bedugtam usb-be azt 1 szeri kalibrálás után még a legtrógerebb 500 éves maxtor joyal is álom volt repkedni annyira pontos volt.
    nem tudom h nálam ezt miért csinálja. azóta már volt alaplapcsere is, de nem az volt a gond.
  • spitfire
    Egy kalibrálás megoldotta.Egyébként Battlefield 1 ill 2 alatt csinálta mind a heliknél mind a repülöknél.
  • cater
    Hát igazad volt joebacsi...3 helyen néztem, sehol nem volt már, illetve az utsó helyen - saturn - volt még egy darab amit a polcra raktak ki kipróbálni.Nos az első két helyen 8500-8600 lett volna, a saturn-ba(europark)11000 lett volna, mert azt a kiállított darabot nem volt kedvem elhozni.Helyette egy syborg 3D rumble force-t vettem 10K -ért.
    Nem rossz ez, pl. a gázkar szvsz jobb helyen van mint az evoé, a bot vastagabb és erősebb a rugója -ezért nem mozgatható olyan könnyen mint az evo vagy az x52.Az egyetlen hátránya az evoval szemben a kevesebb gomb(8)
    A gondom most az hogy a cd-jén csak a driver van, az sst progit a saitek oldaláról kellet letöltenem.A cd-ről fölraktam a drivert, majd fölraktam az sst-t is, elakarom indítani de nem indul és ezt írja ki:you must plug in a supported saitek programmable controller before you can continue

Tudna valaki segíteni, hogy mi ez, miért nem hajlandó elindulni?
    Természetesen a joyhoz való verziót töltöttem le.

Köszi előre is a segítséget!
  • Bucser
    be akartam írni ezt én is csak nem mertem, mert nem tudom, hogy FFB IL-2ben hogy megy:D 5 éve játszom a játékot de soha nem volt módom FFB-vel kipróbálni (nem is érdekelt mondjuk:D)
  • Sanyix
    Ő milyen játékban volt ez? Mert ha il2-ben, akkor én erősen a légcsavar csavaróhatására gyanaxom, ami full természetes dolog :)
  • spitfire
    Sziasztok!
    Karácsony előtt vettem egy saitek cyborg evo force-t.Két nap használat után jött a köv.probléma: minden felszálláskor erőssen jobbra elkezdett forogni.Kicseréltettem, de a másik példány szintén kb két nap után ugyanazt produkálja.
    Valakinak van 5lete?
    Próbáltam driverrel,nélküle nincs különbség.
  • joebacsi
    hát max spórolsz 1000Ftot egy olyan eszközön, amit több mint 2 évre veszel...hát te tudod, hogy érdemes e még utánnajárkálni :)
  • cater
    Igen,köszi ott néztem én is csak gondoltam az említett helyeken tán van olcsóbban is... főleg most az árleszállítási hullámban.Ha valaki pesti mostanában jár ilyen helyeken nézze már meg legyen szíves ezt a joyt, hogy mennyiért vesztegetik.Köszönöm.
  • joebacsi
  • cater
    Sziasztok!
    Azt szeretném negkérdezni, hogy valaki nem látott mostanában valamelyik Budapesti bevásárló izében(tesco,electroworld,medimarkt stb)saitek syborg evo joyt bruttó 8k körül?Köszi!
  • bazza
    én most dobok ki egy ilyen joyt...ennyit erről :)
  • Soulflier
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok-e valami listát, hogy melyik PC-s játékok támogatják a rezgés funkciót, mert most vettem egy Logitech Rumblepad 2-t és eddig a NFS:Most Wanted-ben találtam rezgést, Gugliban meg rohadtul nem találok semmit rumble support-ról. Ja amúgy fasza ez a gamepad mindenkinek csak ajánlani tudom :D előre is kösz a válaszokat.
  • oriwalter
    üdv mindenkinek
    bizonyára sok ilyen kérdést tettek már fel, deszeretném megkérdezni h tud e valaki tippet adni joystick kalibrálással kapcsolatban. Logitech wingman attack joystick, vagy húz jobbra, vagy meg se moccan, remeg stb...
    próbáltam már a logitech hozzá való programjait, de semmi.
    remélem segít majd valaki és nem csak a fikázást kapom majd.
  • DannyL
    Köszönöm! :)
  • joebacsi
    itt nézegessed :)
    érdemes felhívni őket, hogy van é raktáron, én is így csináltam annó, a második legolcsóbbnál volt is pont...
    bfekhez legjobb :)
  • DannyL
    Tényleg nem írja nála úgyhogy kalács. Viszont ez a Cyborg EVO jónak tűnik. Nem tudjátok hol lehetne jó áron (9.000 Ft környékén) beszerezni?
  • bazza
    nyugi én sem tudtam mi a neve :D nekem egyszerűen csak Z tengely. :))
  • DannyL
    Á szóval ennek ez a neve. Ez nagy segítség volt köszi. :)))
  • Bucser
    szerintem ez nem twistes...
  • DannyL
    De ugye nem kell lenyomva tartani a gombot hogy adja a gázt?
  • DannyL
    Az pont nem gond mert a BF nem repszimulátor. Igazából az érdekelne, hogy lehet e tekerni oldalirányba is vagy csak előre-hátra-jobbra-balra? :)
  • Bucser
    a 4 állsú gázkar fos... lehet a gázod 0-25-50-75-100%-on és kalap.
  • DannyL
    Ez az!
  • DannyL
    Halihó! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek a Cytek ST90-es joy-ról? Ez a digitális gázkar mennyire jó? És az oké hogy mozog a bot előre-hátra-jobbra-balra, de vajon oldalirányba is lehet "csűrni"? Minden vélemény érdekel. Ja és BF1942-höz és DesertCombat-hoz használnám.
  • joebacsi
    annál az okádék attack3nál minden strapabíróbb :)
    amúgy neked megintcsak cyborg evo...jó is, ócsó is :)
    énis attack3at váltottam vele cirka másfél éve...
  • bazza
    hát én nem nevezném intenzívnek, hogy 2 havonta előveszem és játszok egy hétig. (il-2, wwii online, stb). Nem rángatom, csűröm csavarom csak szimplán repülök(nék), de sajnos a logitechel már pár hónap után az egyenes repülés is necces volt.
  • Bucser
    Kérdés mennyire intenzíven használod. Sok használattól minden elkopik:D
  • bazza
    nah rászánom magam az öregecske attack3 joyom leváltására. Nem hittem, hogy szükség lesz rá, de mostanra olyan ratyi lett, hogy képtelenség vele játszani. A jobbrafordítást már csak fél-tartományban érzékeli, és nem képes a finom mozdulatokra, ide oda ugrál mintha kiakarnám tekerni, pedig hozzá sem érek. A gázkarral is csak gyorsulni lehet, azt is csak ide-oda ugrálva. Kicsit csalódtam a logitechben, most Saitek veszek. Az remélem nem csak másfél évig bírja...
  • Bucser
    Írta a saitek oldala, hogy minden másban ugyanaz mint az X-52 kivéve a színe...

btw: www.saitek.com. onnan van az info.
  • Ombika
    Ezt hol talaltad ?
    Tenylegelszomorito de olvastam mashol,hogy a joy aljan levi guminal is csinaltak vmit,hogy ne "harapja" meg a boritast!? :))
    Joy kemenysegrol akkor semmi!? :S :S
  • Bucser
    Na bazzeg.. ennyi a különbség az X-52 Pro és az X52 között:

"2 dedicated MFD buttons and 2 rotary dials with in-built buttons to control additional game functionality
    MFD displays data directly from games, including Radio Stack info
    from Microsoft Flight Simulator 9 and 10
    Software Development Kit included for creating game-specific programs to interact with the MFD
    Choice of red, amber or green button illumination
    lluminated buttons and MFD - ideal for low light environments
    Throttle unit illumination varies depending on throttle position
    Enhanced MFD backlighting
    Improved cable management system
    "

Na ez ami ki van emelve a Bullshit kategória

Commuikál az FS 9-10-el a radio stack info miatt és kész kalap.. a többi parasztvakítás, hogy milyen színben pompázzon az MFD meg milyen színűek legyenek a ledek.. A világ legnagyobb lehúzása... ja meg az eredetihez képest nem ezüst, hanem kicsit katonásabb fekete színben...
  • Ombika