1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • repvez
    nekem is ilyen van abban az idöben amikor te is vetted 9500ért adták most már nem lehet ezt a fajtát kapni.
  • ari538
    ez jó cím!
  • ari538
    joystick
  • ari538
    Hello!!!
    Van egí ELADÓ SAITEK JOYSTICKOM!!!!!!
    Teljesen VADONATÚJ!!! Igaz még 205-ben vettem de csak a dobozból vettem ki megnézni! Életemben max 2-3szor játszottam vele hogy kipróbáljam!!!! Lány létemre ne csodálkozzatok! Nem az én világom az autós és lövöldözős játékok!! Szóval eladó!!!! Nem tudom mennyiért adnám de ha valakit érdekel az irjon !!!!
  • HardcoresHUN
    A x52 pro mikor lesz magyarországon kapható?
  • HardcoresHUN
    olcsóbban is megkapod. én 4k-ért vettem újonnan az enyémet. van egy jó bolt Zuglóban az erzsébet királyné útján. na ott. (két sarokra lakok tőle, onnan tudom)
  • Lacusch69
    Cyborg Evo, 10k HuF
  • Cream78
    Hát asszem ez nekem túl komoly....
    Egyszerűbb, de strapabíró joy-ra gondoltam...
  • Ombika
    Jaja ,bocsi!! :)))
  • bazza
    Ezt gondolom neki szántad :))
  • Ombika
    HA ennyire nyomtad es akarod nyomni ,akkor ne legyel soher kiadni X-52-re please vagy ha megse ,akkor ne rinyalj,hogy 2 szar 8 rugos joyod rament!!!! Vmit vmiert amigo!! :))))))))
  • bazza
    nahjó, igazad van, én a drágaság relativitására próbáltam rávilágítani. (10k-s joyok => olcsók a 35k-s "csúcs"-hoz képest) ; 40k-s VGA => olcsó a 150k-s "csúcs"-hoz képest) szal "csúcs" = "drága"

"fáradok..."
  • Bucser
    na ezaz egy alsó kategóriás VGA-ra kiadsz 40K-t de csúcsminőségű stickre nem adsz ki 35-t:)

nem értem:) Pedig a szimulátor egyik nélkül sem megy:)
  • bazza
    értelek, és egyetértek azzal, hogy egy szimesnek a "rúd" az élete...
    én csak azt mondom, hogy azért tartom drágának az x52-t, mert 3x annyiba kerül mint az átlag. Egy 40k-s videókari annyi mint az x52 mégsem drága. egy 150 ezres viszont már az.

Érted az érvelésemet? :))
  • Bucser
    Nem akarok flamelést, de amikor egy félévig használt vid kártyáért nagy átlagban 60-at kiad akkor már bocs egy több évig használt joystick (vagy általad csak "rúdként" emlegetett X-52) mennyit érhet?? manapság mikor mindenből sokkal jobb sokkal szebb na és persze sokkal drágább jön minden évben... Jó igaz réteg alkatrész de egy szimesnek egy jó Joystick/ kormány legalább olyan fontos mint egy FPS-t játszó emberkének a Jó VGA vagy egy gyors és pontos egér.

Érted az érvelésemet?
  • bazza
    :))
    ha azt nézzük, hogy az átlag joy 10k körüli, akkor 30-35k igenis drága, az már más kérdés, hogy ki ad ki ennyit egy rúdért.
  • Bucser
    Nem túl drága....:) (jó legalább is szerintem de én hard core- vagyok ezen a téren:D) Van aki egérért ad ki 20K-t én meg joystickra többet:) ez van:)
  • bazza
    "ne legyen túl drága"
  • Bucser
    A gázkar teljes negatívba forgását nem értem... Szerintem nincs olyan gázkar a piacon amit túl tudsz forgatni 110 foknál...

De ha tartósanakarod használni akkor egy X-52 nem lehet rossz vétel.
  • Cream78
    Nyah akkor egy kérdés... én anno sokat toltam az IL2-t meg a Ms Flight Simulator 2006-ot...
    de 2 joy om ráment anno azóta nem vettem joyt...
    Nem voltak egy extra joy-ok, de szerettem repkedni....
    Hamarosan tervezek újra joy-t venni és kéne pár tipp....
    Na akkor milyet is kéne venni...
    Ne legyen túl drága, ne szarjon be 2 hónap után, a gázkart lehessen negatívba fordítani!
    Mit ajánlotok hm?
    Előre is Thx!
  • kuci06
    van itt valakinek saitek p2600-a?
    mert lenne egy kérdésem a rumble funkcióról !
  • bazza
    0oké, kössz :))
  • HardcoresHUN
    Az EVO-m tökéletesen működik már lassan egy éve, nincs vele semmi baj. Arra vigyázz, hogy a gombokat állító tengelyt, ami a gombokat balra-jobbra állítja azt ne húzd túl mert könnyen megrepedhet. nekem meg is repedt de semmi baja még így sem. fixen maradt minden.
  • Bucser
    csak a fontos dolgokat nem...
  • repvez
    hát ha már mindenképpen x52 akkor szerintem a Pro-t vedd mert azon már elég sok dolgot fémre cseréltek ki igy tartosabb lesz.
  • bazza
    mióta van meg az evo és hogy teljesít? Én egy hete rendelkezem vele, de eddig (koppkopp) még jól szuperál
  • HardcoresHUN
    Hella! Az lenne a kérdésem, hogy melyiket vegyem: Saitek X52 vagy X52 Pro? A Cyborg EVO-mat cserélném le, mert rászoktam a repülőszimekre. Megéri az a néhány ezer forintnyi több pénzt a pro? Mindenki véleményét ha lehet
  • bazza
    most lett meg az új cyborg evom, most kerül kipróbálásra.
    Első látásra: megijedtem, hogy már most van kis holtjátéka, de amúgy szép és pontos a kalibrátor szerint, kicsit csúszós a talpa, de majd megoldjuk :D
  • kuci06
    A Logitech Rumblepad II-ről mi a véleményetek? (behalt a dual actionom, szal új gamepadot kell vennem :P)
  • bazza
    te nem láttad a wii szexet? :DD
  • kuci06
  • oriwalter
    ha rezgés kell, akkor azért nem érdemes game padot venni....bocs XD
  • kuci06
    akkor meg ilyen rumble pad... az a fő, hogy rezegjen
  • Bucser
    Force feedbackes game pad?? Én még csak Rumble padrol hallottam...
  • kuci06
    Sziasztok!
    Force Feedback-es gamepadot szeretnék venni! 10k körül milyet tudtok ajánlani?
  • Sanyix
    Hi! Néztem ezt a Saitek Aviator

És azt szertném tudni hogy ez potméteres még vagy valami fejlettebb (bár erről semmit nem írnak itt a leírásban), és hogy akinek van ilyenje, azt elmondhatná a tapasztalatait.
  • lac coo
    Hali ! Bocsi , lehet , hogy nem éppen ide illik a kérdés, de úgylátom itt vannak "szakemberek" :)))

Szal olyan gamepad kellene nekem amiről át tudom kábelezni a kapcsolókat .
    Nekem van egy Genius ,de abban minden a nyáklapra van integrálva , semmi kiállás nincs amihez forraszthatnék ...
    Ha valaki tud sagítsen !
  • Bucser
    szyvesen. bár ez csak időkeges.. 1-2 havonta ismételni kell.
  • oriwalter
    és emígyen ahogy Bucser próféta megjövendölte vala, a kontakt spray hatását nem mulasztotta el meg tenni.
    KÖSSZ!
  • Szaszura
    Sziasztok!Kis segitséget szeretnék kérni.Most vettem egy ilyenjoyt és FS2004 alatt nemtudom belöle kihozni FFB hatást azonkivül minden funkcio gomb stb rendesen müködik!