1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
-
Solt #1158 Ami a Saitek honlapon van fent utolsó SST, azt fel sem teszi a Vista! Lefut a telepítő, de utána nem jelenik a meg a kis joy ikon a tálcán. Ez miért van?
Találtam valami béta SST-t, az felmegy, de a honlapon található profile fileokat nem ismeri fel! (ugyan ezt csinálta xp alatt is :S) Van valami ötleted? :) -
Igen mond mi a baj! -
Solt #1156 Használ valaki SST-t Vista 64 bit alatt? -
Solt #1155 na akkor már csak kb 70 próbálkozásom van hátra! :D nálam is ez van, nem akarja hozzárendelni a profilt... :( -
Solt #1154 Ezzel kezdtem! :( Ahogy láttam, sajna winfos system fájlok közé is másolgatott... :( -
claymor #1153 Én belefutottam ebbe az apró hibába. A hibajelenség nálam úgy jelentkezett hogy a joy tengelyei és gombjai hibátlanul működtek (megnéztem a vezérlőpulton és egy külső szoftverrel is), de az adott profilt nem tudta hozzárendelni az eszközhöz. Próbáltam utánaolvasni a SAITEK support fórumán, nem találtam ilyen jellegű bejegyzést. 
kb. 80x pakoltam újra a drivert és az SST-t mire egyszer csak úgy gondolta hogy hajlandó működni. -
Lacusch69 #1152 Próbáld meg azt, hogy "Uninstall", majd belemászol "C" meghajtóba, és manuálisan kitörlöd a "Saitek" mappát, újraindítás, és "Install". -
Solt #1151 Üdv Urak!
Saitek cyborg evo force-hoz van egy SST szoftver, amivel profilokat lehet kreálni, illetve már kész profilokat betölteni. Eddig szépen ment is, de most valamiért megmakacsolta magát, és a Saitek oldaláról letöltött profilt fel sem ismeri, illetve, ha én csinálok egyet, hiába mentem el, betölteni már nem akarja. Már vagy ötször megvolt az uninstall, reinstaal, de semmi... Esetleg valaki járt már így? -
balu79 #1150 Bocs igaz elírtam SAITEK.
Windowsban is elvanmozdulva,általában balra egy kicsit.:(
De utána középre teszem és játék elején hozzányúlok a joyhoz máris elmozdúl balra vagy jobbra és úgy is marad:( -
Indulás után balra fordul a gép? Ha igen, akkor nem a joy-al van gond..
Windowsban középen van?
jah, és Saitek, nem Sitek :) -
balu79 #1148 Sziasztok!
Segitségetekre lenne szükségem,vettem egy sitek evo joy-t.Próbálom bekalibrálni de egyszerűen a 3D csavart nem tudom mert miútán megtörténik a kalibrálás,játék elején a kifútó pályán(MFS 2004)ahogy hozzáérek a joyhoz a rudder is elmozdúl és nem áll vissza középre.
Létezik,hogy hibássan vettem meg?(pedig SITEK!)
Vagy csak én rontok el valamit?Saját driverét feltettem.
Ha valaki tudna segíteni megköszönöm.
De lehet,hogy vissza viszem. -
Hello sziasztok !
Nem szeretnék nagyon offolni ezért spoiler azért legalább olvassátok el. Köszi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eladó egy Saitek Cyborg Evo joystick makulátlan kifogástalan állapotban alig volt használva(dobozzal garival és leírásokkal na meg persze telepítő cd-vel) ÁR:7500Ft +egy eredeti MS Flight Simulator 2004 +2000Ft kracmentes!!! tokkal mindennel. -
Az Über Cougar II-t egy ausztrál srác csinálja batchekben. CA Cougar World oldal forumán tudsz meg róla többet.
(itt a topicban megtalálhatod a linket az oldalhoz szerintem valahol) Ott megnézheted a joysticket és a Simped pedált is külön kell rendelni némethonból. Arra is találhatsz oldalt itt a topicban szerintem. Keresd az én hozzászólásaimat.) -
Solt #1145 Most mit kötekedsz? Az kb.: 2 gramm tört aranynak felel meg! Ugye, hogy aranyárban vóóót! :)))))) -
sirdond #1144 én vettem egy ms sidewinder prcisiont és egyáltalán nem volt drága (cirka 5 ezer ft) -
értem. és ezt a modot hol lehet megrendelni bele?? -
Az UBer mod kicseréli a A joystick belső mechanikáját (acél alumínium ötvözetből tartósabbá teszi és olyan kialakítású, hogy nem kopik tartós használattól) és a potmétereket Hall sensorra cseréli (a gyári mechanika egy idő után kotyogni kezd). Szerintem vagy ez vagy a drágább FCC-2 kötelező bele, ha hosszabb távra tervezel a Joystickal. (nekem már 6-7 éve megvan és működik.) -
köszi.
amúgy ez az Uber Mod mit takar?? -
" nem kell hogy külön legyen gázkar és pedál, csak maga a joy legyen kegyetlen jó!"
Akkor olyat nem találsz (szerintem kevesebb gomb kevesebb tengely csak kisebb funcionalitást eredményezhet).
Ma 2 legjobb van. Az egyik a TM Cougar + UBER MOD+ SIMPED Vario Pro pedál.
200+350$ +150 Euro.
A Másik az olcsóbb, kinézetre gagyibb és nem teljesen fém A Saitek X-52 pro 250 $ meg a pedáljuk (szintén Saitek) mellé 120$ körüli áron.
A Nem HOTAs rendszerű legjobb a M$ Sidewinder Precision volt. Már nem gyártják és aranyárban mérik. -
sziasztok! Melyik a manapság kapható legkomolyabb joy?? nem kell hogy külön legyen gázkar és pedál, csak maga a joy legyen kegyetlen jó! -
sirdond #1138 Hello
Milyen joystick-ot tudnátok most ajánlani olcsón? Il-2 vel szeretnék játszani és bedöglött a régi. Mondjuk max 5e-ig
Néztem ezt a logitech attack3 -at, megéri a pénzét,vélemények?
Előre is köszönöm! -
Ha esetleg valakinek van fölös 100 ezre és venne egy moddolt Cougart az nézzen be ide.
Deal of the year
Ez a Setup kb 1000$-t ér. én magam is megvenném de nincs rá pénzem:(
Jahh 600$-ért vihető nem tudom meddig még
Hátha valakit érdekel. -
Solt #1136 hmmm... jól hangzik! :) én csak lelkes amatőr vagyok! arra gondoltam, hogy először lemodellezem tetőlécekből, mert azzal könnyű dolgozni... beülök a közepére és amikor minden a helyén van, kézre esik, akkor megcsinálom zártszelvényből! :)) azt szeretném, hogy minden kézreállítható legyen... :) -
Elég sok ember ezek köréazalkatrészek köré már teljes cockpitet épít. A Cougar jet/fighter simek esetén domborít igazán hisz az FCC moddal ugyanazt a funkcionalitást imitálja mint amit az F-16-os valódi FCS-e. azaz rögzített a stick és amekkora erőt aplikálsz a botra valamilyen irányban az alapján határozza meg, hogy mennyire dönti be a gépet.
érzékeny és eszméletlen jó.
BTW egy összecsukható állvány nekem is kéne. Akár csinálhatnánk közösen is 2-t:) meg megkérdezni még pár embert hátha kell nekik és nagyobb tömegben még olcsóbb is lehet a dolog ha meg tudod tervezni. (én sajna ehhez nem értek lévén hülye közgazdász lettem:D) -
Solt #1134 Bucser! Átjöttem ide, hogy ne az IL topicot szemeteljem! Szóval, az nagyon jól hangzik! Ha kész lesz az álványom az autós szimekhez, akkor asszem jön amiket leírtál... Elképesztő érzés lehet, egy jó nagy monitor előtt ezekkel a felszerelésekkel repkedni... -
Lacusch69 #1133 Legalább finoman lehet adagolni. De ha könnyűnek tűnik a kar mozgatása, arra is van megoldás: spanolni kell a rugón. -
"Ha könnyűnek találod, egy bútorlapra fel lehet csavarozni a botot is és a gázkart is."
Ez nem segít azon, hogy olyan érzés számomra kezelni mintha kocsonyába nyúlkálnék. -
Lacusch69 #1131 Semmi.
Időnként szét kell szedni, és a mozgó alkatrészekre egy kis műanyagra is használható szilikon vagy teflon bázisú zsírt tenni.
A potméterekbe meg egy kevés kontakt tisztító spray-t juttatni.
Az X és Y tengely nem potméteres, hanem Hall-jeladós.
Ha könnyűnek találod, egy bútorlapra fel lehet csavarozni a botot is és a gázkart is.
Természetesen vademberként használva tönkre lehet tenni. Bár a legjobb autót vagy motort is szét lehet hajtani, ha nem tartod karban és csak a vollgázt ismered... -
hogy fos és a tartós rendszeres használatot nem szereti és elkezd kotyogni és pontatlanná válik.
plusz nekem olyan érzésem van, hogy símán el tudom törni bármikor olyan könnyű. -
mi a baj az x52 minőségével? -
Hi all !
Nekem egy Saitek Cyborg EVO joystick-om van, nagyon bevált.Egész olcsó (8-9ezer Ft) és nagyon pontos, kézreálló... szoval szerintem nekem egy időre nem is kell ennél jobb. A Logitech kormánypedálomat pedig rácsatlakoztattam, és íg már teljes az FSX :D.
Csak ennyit akartam.
Bye -
Saitek X52hoz van vkinek profilja (.pr0) kiterjesztesu Vista alá? -
Jol lattam,hogy a csuszo resze fembol van a CH-nak meg muanyag,talan megiscsak jo ez a cucc! :) -
nekem ilyenem van csak szimulátorokhoz 1 kicsit pontatlan
ha lassan engeded vissza középreakkor nem megy teljesen vissza
holtjáték 5%-ra állítva úgy már jó csak akkor hirtelenebben kanyarodik az autó
-
Nana azert ne szold le X-52-ot, en imadom! :) -
Ha olyan a minősége mint az X-52-é akkor kihagyom:D gyűjtök inkább CH-ra:D -
Par honapja,eleg olcso,moniseg haat jokerdes! -
Ha jol tudom az öszi ujdonságok között volt a fukarban már láttam is kirakva. -
Mióta van ilyenje a Saiteknek?
-
A hiba az ön készülékében található!
*poén*