1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
-
PENGEinno3d #1118 Sziasztok! Tegnap vettem egy Logitech Rumblepad™ 2-t. Felraktam a driver-ét kiprobáltam minden faszán működött! Ma bekapcsolom a gépet belelépnék a driver profilba és azt írja hogy:"Logitech Profiler was unable to detect any game controllers" Újra csatlakoztattam újraraktam a driver-ét is de így is ezt írja probáltam másik portba dugni de úgy se jó!
A játékokban így is müködik de nincs Rumble!
PLZ Help! Előreis kösz! -
Solt #1117 Egy FAQ-ban össze kéne gyűjteni ezeket a hiba lehetőségeket... nekem két napomat cseszte ez el! :) Annyi előnye volt, hogy a gari miatt kaptam egy zsír új joy-t!
-
Ezt tole idezem:
"A winfos alatt tökéletes... A játékon belüli beállításnál is visszaáll, de ha repülök és nem tólom folyamatosan előre akkor elkezd emelkedni..."
De mind1, USB-nek volt baja :) -
Pont írta Il-2 topicban, hogy winben sem volt tökéletes és csak a 10-ből 1 USB-ben működött jól a dolog. -
Mar kiderult Il-2 topicban, hogy nem az volt a baja :)
winben tokeletes volt neki. -
attól függ melyik géppel mert nem mindnél jelentkezik a hatás. Ha meg több szim is csinálja (tudtommal lock-onozik is) akkor lehet hogy azzal van a gond.
Egyébként windowsban nem állítodik el? áll középen a mutató? -
IL-2 topicban valaszoltam..A joyodnak semmi baja ugylatszik, drivernek se, es a szimeknek sem. Csupan a trimmelest nem hasznaltad :) -
Solt #1111 Na kicserélték a joy-t... de ugyanaz a "hiba"... ugyanúgy melegszik, és egyfolytában felfelé húz... :(( Anyi előrelépés van, hogy a Falcon-al nem csinálja, ott tökéletes... Él bennem a gyanú, hogy csak a driver-el lesz valami... -
Solt #1110 igen földeltek... ilyen (most okosan kifejezem magam! :)) villámcsapás elleni elosztóm van! :D -
Az gondolom az FFB motor miatt lehet.
Vagy esetleg tul nagy aramot kap..Nekem is lehet valami az USB-el, mert mar a 2. joyomnak van ugyanolyan baja..a Twist nem valami tokeletes, nem all kozepre egyiknel sem.. -
Az a motor, de annak sem szabadna forrósodnia.
A konnektoraid földeltek otthon? esetleg valami feszkószabályozós hosszabbítót használsz? Vagy netántán UPS-ot (szünetmentes tápot)? -
Solt #1107 ami fura még, hogy iszonyatosan forró az alja a joy-nak... -
Solt #1106 visszem vissza és csere! sehogy sem jó...:S tipikius... most lenne időm falconozni... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
vidd vissza és csere. Bár esetleg próbáld meg egy másik USB portban vagy egy külső USB hubban aminek van saját tápja.
lehet hogy nincs földelve a prt amibe dugtad és ez okozza problémát. nekem volt ilyen gondom másik joyyal. Ha mondjuk ház elején lévő portba teszed akkor próbáld közvetlenül a gép hátulján lévő alaplapiba dugni. (a feszültségingadozás megkeverheti a potmétereket és hosszútávon sem tesz jót) -
Solt #1104 neeeem... minden játékkal ugyanazt a hibát produkálja...:S most leszedtem egy frisebb drivert, amiben már tudok deadzone-t állítani... azt vettem észre, hogy bármerre mozdítom meg a joy-t az összes tengely reagál, aztán, ha elengedem, akkor egyik sem áll vissza rendesen középre!! :((( kb 3 hónapos a joy... -
Nem lehet, hogy összekeverted a tengelyeket játékon belül? -
Solt #1102 sziasztok! van egy cyborg evo force joy-om. bármivel játszom, folyamatosan emelkedni akar a gép orra. a win alatt a kalibrálás tökéletes, játékokon belül is beállítom, de amikor elkezdek repkedni, akkor folyamatosan tolnom kell előre, hogy a gép egyenesben maradjon...:S mit csinálok rosszul? -
A fajtáját tudom:Logitech Attack 3. -
hát ha esetleg kicsit pontosabban meg tudnád mondani, hogy milyen joystickről van szó... -
USB -
Van egy Joystick-om,de elromlott,mert amikor bedugom, a szmítógép nm érzékeli. Nem volt hozzá telepító CD,de egy ideig működött. Elromlott? Próbáltam másik UB-vel,de semmi... -
nem bánod meg. a CH mindig minőségi cuccokat gyártott. Aztán majd veszel hozzá egy throttle-t és egy pedált is:) -
DJviolin #1096 Sziasztok!
A CH Fighterstick joystickról mi a véleményetek? Lepipálhatja az én Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick-omat? Árban legalábbis biztosan. :) Már régóta vadászok a tökéletes joy-ra. Az én Logitech-em közel áll hozzá, csak azonban korántsem tökéletes. Például az elején még hasznosnak tünt az infra, hogy oda viszem, ahova akarom, de így a századik megzabált elem után ez már nem tűnik annyira jónak. Meg mivel a rugós tag müanyag (vagy mittudom én, hogy micsoda, de a lényeg, hogy ez a rész egyedül a Saitek-ekekben fém asszem :D), így 2 év használat után elkezd a csűrő az egyik irányba picit húzni, és kezd egy minimális holtjáték kialakulni.
Tudom, hogy a joy-ok még nem tartanak ott, hogy visszaadják azt az érzést, amikor Góbén 120-nál úgy felkeményedik a kormányerő, hogy alig birod megmozdítani, vagy amikor a földön egy helyben állsz, akkor lötyög a bot mint egy ernyedt...
...De azért én még is bízok abban, hogy van ennél tökéletesebb joy is a piacon. :) Vajon a CH Fighterstick lenne az? -
Esetleg Drivert nem kene feltenni ?;) -
Bozzz #1094 Csao!
Valaki hallott már ilyenről?
Van 1 Logitech precision gamepadom.eddig semmi gáz nem volt vele...vettem 1 új gépet...rányomom a kontrollert...felismeri a windows , ki is írja a nevét..DE meg se moccan az irány sem a gomb !kalibrálni sem lehet !!! az usb bemenetek jók,biosba engedélyezve vannak V1.1 + 2.0
Vkinek vmi ötlet ??? -
ja. ez igy tok jo lenne csak honnan szerzek olyan fejet? (azt se tom hogy hogyan nez ki. vagy hogy te hogy kepzeled el :) -
Akkor ragassz rá egy kör alakú fejet ami csak annyira mély mint az x vagy az y tengely 90 fokban rmeélem érthető. így nem szalad be a derékszögű lyukakba csak a kör menén mozog.
Tök egyszerű. most hogy mondtad lehet csinálok egyet. -
ja, de fifaban ez annyira nem szamit, es en foleg arra hasznalom. -
De akkor csökkented az átlós mozgástávot. -
nem tom en mar gondokodtam azon hogy alkotok vmi munyag szart amit ha beillesztek oda akkor pont kiegesziti egy korre azt a negyzetet meg ilyenek.. xD -
Hajítsd el. -
es nem tudsz ra vmi trukkot hogy tultegyem magam ezen?D -
Hi!
Tudtok mondani valami boltot, ahol tudnék rendelni olyan átalakítót, hogy PS2-es karról USB-re?
A válaszokat előre is köszi! -
de. -
akinek dual action gamepadja van azt nem idegesiti neha hogy rendes korok helyett lekerekitett sarku negyzetekben vannak az analog karok? -
hasonló problem-mel küzdök! help us pleeeze! -
Jay15 #1082 Hellósztok!Van egy König Gaming Controllerem és a fifa 08-ba nemtudom a jobb analóg gombot irányítani azaz nemtudok cselezni:@Léccike segítsetek,hogy driver kell-e hozzá vagy valami más! -
hi
az mitől lehet,hogy működik a rezgés cordles rumlbepad 2-n?fifa08-ban nem is engedi bekapcsolni,motogp07-ben pedig fel van tolva maximumra,mégsem csinál semmit
természetesen be van kapcsolva az eszköz tulajdonságainál a rezgés -
Lacusch69 #1080 Az enyém mind a kettő gameportos (vennem is kellett egy hangkártyát emiatt), de pl. Ratbagé USB-s FFB. -
Lacusch69 #1079 Nem cserélnem el egy tucat új Saitek Cyborgra sem a 10 éves FFB-s, sem az ismeretlen korú FFB nélküli MS joyomat... (Cyborgom van itthon 2 is, ST290-em meg 1, úgyhogy össze tudom hasonlítani őket...)