1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • sure
    Saitek Cyborg Evo vagy Logitech Extreme 3D pro.
  • bukren
    Tudnátok ajánlani 10000ft körül egy precíz, tartós joyt?
  • musztafa
    Sziasztok!Van 1 Logithec Formula Force RX kormányom,idáig jól szuperált,de most Need for Speed-Most Wanted,Carbon sorozatnál valami oknál fogva az opciókban ahol lehet lentebb megy és nem bírók föntebb menni,játékban mégrosszabb,ha leveszem a gázról a lábam,rögtön lassít és elkezd lükvercbe menni.Egy hardvert raktam föl amit a Logithec oldaláról szedtem le,feltelepítettem(hardver telepítése után volt ez a gond)többször újratelepítettem de ugyanaz.Tudna nekem valaki segíteni?előre is köszönöm
  • fawcet
    Egérnél szóval nincs is jobb? Gondoltam megkérdezem, ugyanis találkoztam valkivel aki vmi ilyesmit használ. Elég pörgősen lő a pötyögtetős fegyverrel.
  • davidka003
    Egér. COD4 gamepaddal lol.
  • fawcet
    PC-m van. Szóval erre kellene.
  • fawcet
    Melyik joystick remek cod4-re használatra? Gyorstüzelés is benne van?
  • Solt
    Komolyan sírni tudnék a Saitek driverektől! A legújabb most az, hogy nem tudom a Cyborg Evo Force control paneljében force feedback erőt állítani... mindig vissza áll 100%-ra... Valaki tapasztalt már ilyet? Már leszedtem, újra raktam párszor...
  • sure
    Én meg akkor bocsi csehül linkelem :)

Talán ez áll a default PC-sek közül legközelebb hozzá (árban + a 2 analóg kontroller)

Én akkor már inkább vibrátorost vennék
  • Lacusch69
    Csak így szimplán nem valószínű. Ha van egy PS2-USB átalakítód, akkor lehetséges.
  • mikiking
    szevasztok.ez a gamepad pc-hez is jo ? csak szlovákul tudtam bocsi
  • Sanyix
    Ja egyik joyomnál próbáltam... a poti ugyanolyan volt elektronikailag, de a feje tökmás volt, és persze az ilyenre szakasodott nagy üzletben nem volt másféle.
  • Lacusch69
    Ezek szerint: az összes alkatrész, a tervezési munka, a műa.fröccsöntő szerszámok legyártása, az összeszerelési bér, annak járulékai, a szállítási költség, a vám, a kereskedő haszna, az ÁFA, a kereskedő által kicsöngetett helyi adók, az üzlet fenntartása (bekerülési költség +rezsi), a reklám mind-mind ingyen van?

Megj.1: anno volt egy létező leggagyibb QuickShot nevű joyom, még a 386-os PC-mhez vettem. 10évig bírta, aztán 5 éve kölcsönadtam, és azóta is használják...

Megj.2:ha 50FT-ért jó potit kapsz, akkor cseréld ki a joyban a rosszakat, és 2500FT-ból (bőven számolva) van egy jó HOTAS-szerű joyod.
  • Bucser
    tudodmit? Akkor ne vegyél és le van szarva. Csak a hülyeséget ne terjeszd.

Vagy építs magadnak 5000 ft-ból.

sajnos ez a piacgazdaság. Az határozza me az árat aki eladja ha monopolhelyzetben van és nem az aki megveszi.
  • Sanyix
    de drága, potmétert jobb minőségűt lehet 50ft-ért venni, azokba meg kiválogatott szart tesznek, ami kb 10 óra használat után használhatatlanná kopik. A hulladékműanyagért igenis drága.
  • gotchaaa
    Van egy ilyen joystickom, még egyszer sem használtam.
  • Lacusch69
    De azt is nézd meg, hogy DDR2 RAM-ot hányan gyártanak és hányan vásárolnak. Ugyanezt vetítsd le egy HOTAS rendszerre...

De nem tudom, mi a probléma: a szegedi MédiaMarktban láttam egy HOTAS-szerű valamit (Thrust?, Speedlink?) 2000 azaz kettőezer HuF árban.
    Erre azért már nem mondhatod, hogy szemérmetlenül drága...
  • Bucser
    De van nem kicsi... Pont a gyártási technológia különbözősége miatt...
  • Sanyix
    De nézz meg egy ddr2 ramot. Az kicsit bonyolultabb mint egy x52, mégis szaré hugyé dobálják utánad. Szvsz ott nincs nagy különbség a gyártási költségek, és az eladás között.
  • Lacusch69
    Akkor miért veszel bármilyen iparcikket is? Hiszen ha gyártó a monitort, a VGA-t, a plazmaTV-t stb... mind ilyen bekerülési költséggel állítja elő, akkor drága, és nem érdemes megvenni.

Annyit azért hozzáteszek, ha egy autót akarnál alkatrészenként megvenni és összerakni, sokkal többe lenne, mint egy új...
  • Bucser
    Látom te is a MaSzKa féle idióta szemellenzőt viseled...

Hülyeségekkel és hitvitákkal kapcsolatosan nem kezdek el vitázni. se adatod sem tényed nincs rá mibe kerül egy joystick előállítása. csak azt HISZED hogy 5k forint.

gratulálok. messzemenőkig követhetőek az érveid...

Egyébként ha tanultál egy kis gazdaságtant felfoghatnád, hogy nem csak a gyártási költségnek kell megtérülnie egy termék árában, hanem a tervezésre fordított időnek, mérnökórának, tesztelés költségeinek és a többinek.

de biztos, hogy 5K-ból állítható elő...
  • Sanyix
    Nem azt írtam hogy ennyiből én megcsinálom, bár ezt mindig elsüti valaki. Csak annyit, hogy a gyártó ennyiből csinálja meg, vagy még olcsóbban.

szoftvert még talán tudnék is gyártani hozzá, hiszen ezzel fogalkozom. De minek. Kell egy driver amivel felismeri az oprendszer, minden más fölösleges marhaság, már ha a játék amiben használjuk normálisan meg van írva. Jahogy szoftver miatt drága? Az még viccesebb.
  • Solt
    6000 Forintért veszek 30db-ot!
  • Lacusch69
    Nem bántani akarlak, de a tanult szakmám rádió-televízió műszerész. Ebből kifolyólag láttam már ezt-azt...
    5kHuF-ból akarod összeszedni az alkatrészeket egy X52-höz és összerakni???
    Értem én, hogy gőzgép...

Sok sikert!
  • Bucser
    Nsza uccu bele hajrá csináld meg. Ja szoftvert is gyártsál légyszi hozzá. Meg hall sensort szerezz be kereskedelmi forgalomban.

Kössz. várom az eredményt.
  • Sanyix
    hát mondjuk azért drága, mert max 5k ft-ből megvan minden alkatrész, meg a gyártás is :|
  • Lacusch69
    X52: Drága vagy nem drága... én 15kHuF-ért vettem egy gyakorlatilag új állapotút haználtan (meg egy másikat 25-ért), tehát 40-ből 2 garnitúrát...
    Egyébként nem optikai, hanem Hall-jeladós.
  • Bucser
    akkor mutass egy joyt ami ugyanazt tudja mint az x52 és olcsóbb.

(HOTAS + prfilozható programozható saját memóriával.)

én kifejezetten nem szeretem az X-52-t de azt mondani, hogy túl drága.. enyhe baromság...

Kicsit arra hasonlít, hogy jogos a szoftverlopás ha nincs rá pénzem...
  • blash
    En joarasitottan szereztem x52-t, hepi?
  • Sanyix
    Nem az elmebetegnél is elmebetegebb árakhoz hasonlítok. Ez kb olyan mintha azt mondanád, hogy egy porsche 996-os nem is drága, mert a ferrari enzo sokkal drágább...
  • Bucser
    " x52 meg túl sokba kerül a tudásához képest."

Noormális???

el vagy tájolva megint nem kicsit...

Nézz már meg egy CH sticket a maga tudásával mennyibe kerül...
  • Sanyix
    létezik optikai érzékelős usb-s joy az x52-n kívül amit kapni is lehet több hét utánajárás nélkül?

potis meghal, x52 meg túl sokba kerül a tudásához képest.
  • ciry2
    Megvan a megoldás:olcsó joynak híg a leve
    Vettem egy jobbat, azzal működik
  • ciry2
    Kösz, de egyedül azt nem tudom, hogy hol és mit
  • Lacusch69
    Nem használok joyt a BF2-ben, de úgy emlékszem, hogy a BF1942-ben mintha be kellett volna állítani a használatát.
  • ciry2
    Üdv!
    Van egy olyan problémám, hogy vettem egy Genius Maxfighter f-23u joyt és a Battlefield 2-ben csak a programozható gombok működnek, de a gépsas nem reagál a kormánymozdulatokra.
    Mi lehet a gond?
    Más játékvezérlő nincs bedugva.
  • Solt

Na akkor belevetem magam... :D
  • Ombika
    Sehonnan gyari bealitasokat hasznalom +beallitottam neki Trim-et es kesz! Tokom se fog kinlodni azzal a fos bonyolult progival!!!
  • Solt
    Ahhh, de mi a pöcsért kell bonyolítani megint... :S Na mindegy...

Új profilokat hol szereztél be? Nekem FSX, Lock-on FC, IL-2 kéne! :)
  • Ombika
    Az uj SST nem ismeri fel a regi profilokat ezzel szoptam en is sajnos es nem is talaltam neten,ujra kell kalibralni! A neten levo SST hasznalom, vmi 2 program ami ott votl,mind2 felraktam!