Az illegális másolók miatt fejlesztik a Blu-rayt?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem ha mondjuk 400.000 ft lenne az átlagkereset,
valoszinü akkor mindenki kiadna havonta 5-6000 ft-ot egy eredeti DvD-ért vagy szamitogepes/konzolos jatekert, de manapsag az atlag 80.000ftos keresetböl nem igazan lehet ilyen igenyeket támasztani. és a tizenakárhány éveseket sem kellene fikazni, mert sokaknak a fö szorakozast a gepezes jelenti, és nem tud kiadni havi 50.000 ftot kiadni, csak mert 4 jatek tetszik neki. sztem mindenki szivesebben jatszana/hallgatna/nezne eredeti cuccokat,l de ez magyaorszagon nem kivitelezhetõ...
'Az ember nem azért archivál hogy az utókor is meg tudja nézni milyen filmek készültek a mi idõnkben.'
Az EU már be is akarta perelni õket pár éve (amcsi kiadókat), azért mert EU-ba jóval drágábban jönnek át a lemezek, ok nélkül.
Egyként én (szoros) kapcsolatban vagyok a DVD gyártással. Elmesélném, hogy az elõállítási ár 1000Ft alatt van jóval.
StarWars, LOTR, Indy, Rettenthetetlen, Elit alakulat.
A többi az én szememben is szemét..
😊
Es ilyen nem 3-4 van, hanem a java az. Van egy-ket szemet is elismerem, de a java nem az.
Masreszrol, ha ismernel, pontosan tudnad, hogy nem a villogas hajt. Az mar reg nem erdekel.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
soxor vannak nagyon jo akciok
kulfoldon is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
bizony megvenni vagy lemasolni nem ugyanaz
nem status szimbolum
nekem nem egy dvd-m van
de nem azert evttem, hogy mutogassam uton utfelem, mim van
(lassan egyebkent a polcrol is le fogom venni, es elrakom vmi dobozba, mert az ismeroseim mind tekanak neznek, es folyton elkunyerbaljak a lemezeimet, aztan en szaladgalhatok utanuk, hogy ugyan adjak mar vissza
egyszereuen nem fizetokepes kereslet
a kiadoknak megis az a hobbijuk, hogy nekik kell mindent megvenni
A tizenéves korosztály meg ne másolgasson, várja ki,mire lesz pénze. Tizenévesen gördeszkázni kell és bringázni,nem filmeket másolgatni. Amikor tizenéves voltam, Magyarországon még nem is hallottak videórol sem,csak a tizenéves korszakom második felében. Haverkák, ez van...
a tizeneves korosztaly mindig is masolni fog, hiszen nem rendelkezik akkora jovedelemmel, ami kielegithetne a belolunk elok ehseget
szoval azt hiszem, eszrevehetnek magukat a kiadok, hogy ki el kibol, ki van kiert
az mas kerdes, hogy amit megnezel, lejatszol, azt bizony vhogy le is lehet masolni
azt javaslom nezegesd csak a nemafiljeidet, de ne VHS-en, mert az mar tul uj technologia neked
minden tekintetben
legfokeppen pedig azert mert nem megy tonkre 10-15 evi allastol, es nem szalagos
es, hogy a szmotyis szar helyett tiszta a kep, Dolby a hangzas, az sem utolso
jobb az mp3, mint az audio CD? nem hiszem
az mp3-mon hallatszik, hogy mp3
egyebkent sem ertem mit kell smucigoskodni, amikor egy irhato cd 160 forint
a bakelitet is
szvsz nagyon sok cd van az embereknel, nehezen lesznek ravehetok, hogy csereljek le az egeszet ujra
NA AZ LOPAS
szerinted mire eleg 17 gigabajt?
regen 100-200 megas vinyok voltak, es 200-300-as vagy akar gigas backup cuccok
most mi van?
120-160 giga vinyo alap, es ehhez 10-12 ketoldalas ketretegu dvd kell, ami meg piacon sincs
a mai 4.7 giga meg egy nagy turost er
10 ev mulva szvsz 50-100 terat fogunk birtokolni, mire lesz jo a 27 giga? max floppynak
Mi itt a probléma elvtársak ? 😊)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mármint hol? A dvdcenter.hu-n fent vannak a havi amerikai eladási adatok, és novemberben megint megdõlt az eddigi rekord (és nem negatív értelemben).
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Ami elterjed 10 év múlva abból veszek egy lejátszót (addigra úgyis megéri a mostani DVD lejátszóm a cserét) ami kompatibilis lesz a mostani DVD-immel és akkor is ugyanúgy meg fogom venni az eredeti filmeket mint most... ez a probléma engem nem érint.
Egy dologban viszont igazat kell adnom a filmstúdióknak: Rengeteg pénzbe és munkába kerül megcsinálni egy filmet, igenis legyen az emberben annyi tisztelet, hogy fizessen egy új DVD-ért (vagy ha nem ér meg annyit, akkor kölcsönözze ki egy estére).
A másik dolog viszont az, hogy a Filmstúdióknak nem kéne annyit aggódni az illegális másolás miatt, mert az emberek azért jobban hajlandóak megvenni egy filmet mint mondjuk zenét, mert letöltött filmnek nagytöbbségben annyira szar minõsége van, hogy a DVD-hez képest élvezhetetlen. Ha meg DVD minõségû, akkor nagyon sokáig tart letölteni, úgyhogy inkább el sem kezdem.
A tizenéves korosztály másolgatásáról meg nem félnék annyira, úgysem akkora fogyasztóréteg, hogy megérje miattuk ennyi másolásvédelmi technológiát kitalálni. Arról nem is beszélve amirõl itt már sokan említést tettek: Minden másolásvédelmi technikát fel lehet törni.
A hardware-es technikáról annyit, hogy nem hiszem, hogy el tudnák adni a nagyközönségnek: egyrészt a vásárlók nagyrésze elvesztené a kulcsokat és egy idõ után emiatt senki nem venné meg a filmeket másrészt pedig egy átlagembernek kicsit nehéz lenne megemészteni, hogy azért kell új DVD lejátszót vennie, hogy belemenjen a kártya mert "nem akarjuk hogy ellopd amit már megvettél..."
Y
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
ez mekkora hazugsag
a lejatszo es film eladasok egeket dongetnek, folyamatosan emelkednek evrol evre
a lenyeg: hasznaljunk Blu-ray-t DVD helyett
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
itt van két HDTV képkocka, melyek minõsége elmarad a bluraytõl
http://dvd.index.hu/hirek/pic/matrixII_HD_shot1.jpg
http://dvd.index.hu/hirek/pic/matrixII_HD_shot3.jpg
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
De még ehhez is túlzásnak tartom a 24 Gb-ot, mivel nagyfelbontású Windows Media 9-cel is elérhetõ ez a minõség egy szimpla DVD-film helyén. Érdemes ehhez megnézni a sample-kel a microsoft adott weblapjáról.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
egyébként bevallom én már rég elvesztettem a fonalat a dvdt felváltó szabványok tekintéteben (hddvd, evd, fvd stb.)
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Nincs olyan, amit a megjelenés után maximum néhány hónappal nem RIP-pelne már minden hülyegyerek 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.