Star Wars: Republic Commando
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha storyt akarnak valahogy terelni kell a népet, és erre még mindíg a script a kézen fekvõ megoldás. Persze kicsit finomabban is lehetne...
a sztender fps-ekben igen, de aszittem ez nem sztenderd fps...
sry, nem akarom fikázni, mert rá vagyok izgulva a játékra, csak nem szeretem, amikor zéró az AI
sry, nem akarom fikázni, mert rá vagyok izgulva a játékra, csak nem szeretem, amikor zéró az AI
mondanam, csak meg nem jelent meg 😊
melyik standerd FPS-ben nem?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Csak a harmadik wookie hal meg.
Az elsõt elég nehéz életben tartani, mert a minigunos lény elintézi.De ha sikerülne is akkor sincs semmi értelme, mert leragad az ajtónál és nem jön velünk tovább.A második kiugrik egy falon, ahogy kiszabadul.A harmadikat meg nem lehet megmenteni, mert amelyik lény lelövi azt egyszerûen nem lehet kinyírni, csak azután miután megdöglik a wookie, addig golyóálló.
Az elsõt elég nehéz életben tartani, mert a minigunos lény elintézi.De ha sikerülne is akkor sincs semmi értelme, mert leragad az ajtónál és nem jön velünk tovább.A második kiugrik egy falon, ahogy kiszabadul.A harmadikat meg nem lehet megmenteni, mert amelyik lény lelövi azt egyszerûen nem lehet kinyírni, csak azután miután megdöglik a wookie, addig golyóálló.
akit még érdekel a játék zenéje az letöltheti a lucasarts honlapjárol:
http://www.lucasarts.com/exclusive/rc_music/
asszem regisztrálni is kell, mert ez vmi exkluzív tartalom. olyan 40 mega az egész.
kellemes zenehallgatást
http://www.lucasarts.com/exclusive/rc_music/
asszem regisztrálni is kell, mert ez vmi exkluzív tartalom. olyan 40 mega az egész.
kellemes zenehallgatást
hi...valaki nem tuggya hogy mit kell letölteni és telepíteni ahoz hogy a star wars jedi academy multiplayerrésze normálisan mûköggyön? sry hogy ide írok de a jedi academy topig kihalt...elõre is htxvm
ok.
egyébként a wookie -knak meg kell halniuk ?
azzé elég komoly a vége, amikor Grevious tábornok és testõre beszélget; majd utóbbi felugrik az ablakhoz.
egyébként a wookie -knak meg kell halniuk ?
azzé elég komoly a vége, amikor Grevious tábornok és testõre beszélget; majd utóbbi felugrik az ablakhoz.
Sry már uninstalltam ezért nem tudom megnézni, nem nagyon jött be a demo majd talán a full jobban fog tetszeni. Minek kellenek fegyverek egyáltalán? A késsel simán ki lehet nyírni bárkit és ha nem volt elég közel akkor is inkább a pisztolyt használtam mert pontosabb :/
Na majd a full 😊
Na majd a full 😊
Nem tudod, zaroltak a regisztraciot egy ideje. Az persze megkerdojelezheto, miert is jo egy torrent halozat meretet ilyen kicsin tartani.. Sokkal tobbet veszit, mint nyer vele.
Ne annál akard állítani ami startnál bejön hanem game közben nyomj Esc-et.
nem tudom regisztrálni magam a bitumenre hun kék ? thanks!!!!!!
Ja, és BFV-ben is ott lehet csak az úlabb gameknál a controls beállítás több oldalas és páran leragadnak az elsõ oldalnál 😊
Például az options menüben átállíthatod 😄
nincs vmi beállítási lehetõség, hogy ne kelljen egyfolytában a "C" betût nyomni a guggoláshoz ?
BF:V -ban dettó ez nem teccet.
BF:V -ban dettó ez nem teccet.
Ez game alap!!
alias Darken
nem jo az az oldal, nem lehet regelni
érdekes ez a demo...
kiváncsi vagyok, milyen lesz a teljes, mert ami miatt aggódom, hogy elég lineárisnak tûnik (sztem az is lesz). kellene még több, bonyolultabb csapatirányítás, nem? esetleg elõtervezés?
nemtudom, majd meglátjuk 😊
mondjuk sztem ez így elég egyszerû, nekem kb fél óra volt a demo, egyszer dõltem meg, akkor felélesztett a társ. Az AI nem cselezett semmit, sõt, amikor megpróbáltam a visszatöltést, ugyan az történt, ugyanonnan jött mindenki
kiváncsi vagyok, milyen lesz a teljes, mert ami miatt aggódom, hogy elég lineárisnak tûnik (sztem az is lesz). kellene még több, bonyolultabb csapatirányítás, nem? esetleg elõtervezés?
nemtudom, majd meglátjuk 😊
mondjuk sztem ez így elég egyszerû, nekem kb fél óra volt a demo, egyszer dõltem meg, akkor felélesztett a társ. Az AI nem cselezett semmit, sõt, amikor megpróbáltam a visszatöltést, ugyan az történt, ugyanonnan jött mindenki
Next PC upgrade: 2022
hopsz😊 sory. mivel ez a hal itt lejjebb kerdezte, azt hittem nincs itt meg link, es most olvastam csak vissza.
nekem is kene a demohoz link, sehol sem talalok.
Hellósztok !!!!!!!!!!!Valaki meg tudná nekem adni azt a helyet ahonnan letöltötte a demót ???????? A választ naon naon megköszönném mert az elõzetesek alapján naon naon tetszik a gáme !!!!!!!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#smile>#smile><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Igéretesnek tûnik! 😊
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
<#worship>#worship>Thx!<#worship>#worship>
Egy új vallás van születõben 😊
Egy új vallás van születõben 😊
<#worship>#worship>
csáo Life pedig azok!!!!!
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Sry de mérgemben lenyomtam.
4-en töltöttek 25 szállal...
Ennyire nem lehetnek értetlenek az emberek...
4-en töltöttek 25 szállal...
Ennyire nem lehetnek értetlenek az emberek...
THX!!!<#worship>#worship>
alias Darken
Nagyon jo a cucc ez nagyon ott lesz ez a game!!!!!!!
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Nagyon vártam ezt a játékot, most kíváncsi vagyok a demóra.Sajnos a lenti ftp-s link nem mûjödik, a torrenten meg csak 30-50-el jön😞
Ja, multiban sajna nem mennek a singe mapok co-opban. A gáz az, hogy csak ezek a single mapok vannak, és amint jön valami ajtó vagy fal amit fel kell robbantani, vagy be kell törni, meg is akadunk, mert ahhoz a single character kell, a multisok nem jók.
De egy darabig elmarhultunk azon a kis bejárható szakaszon amin lehetett 😊
De egy darabig elmarhultunk azon a kis bejárható szakaszon amin lehetett 😊
Ne büntessetek már <#rinya>#rinya>
alias Darken