Star Wars: Republic Commando
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
(én már próbáltam pár torrent-klienst, Asureus, Bitornado, Torrentstorm, de eddig a Bitcomet vált be legjobban... lehet szubjektív, de mintha gyorsabb is lenne...😊 viszont nem fagy és szépen lehet korlátozgatni)
Most a Magyaroknak is van sávszél 😊
Ha lejött akkor úgy hagyom, hogy ti is le tudjátok szedni.
bazilassú 10-18k val jön (ugy este felé lenn is lesz)
viszont nem kell regisztrálni!!
alias Darken
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
csaknem éppen frissítik??!!!! --> mondjuk 1letölthetõ DEMO -val!?
HUUU,BE JÓ IS LENNE!!!!!!<#vigyor2>#vigyor2><#beka3>#beka3><#finom>#finom><#idiota>#idiota><#nemtudom>#nemtudom>
Hm...
A menü szokványos, viszont az alatta hallható zene egyszerûen pazar!!! Inkább fantasy stílusú, de azért érzõdik benne az SW-s dallam is. Sajnos nem kapunk oktatórészt, ezért a sisakon lévõ kijelzõbõl nem sokat lehet megérteni, de nem is igazán érdekelt, ugyanis:
Folyamatosan pörgõ játékmenet, azt sem tudod, hova kapd a fejed, mindig történik vmi, de errõl kicsit arrébb. Az elsõ pálya a Kashyyykon játszódik, most érkezünk a bolygóra. Az átvezetõ ingame animáció alatt a grafika elég csúcsányka volt a karaktereken kívül, de amint leereszkedtünk a hajóról egy liánon az erdõ közepére, elámultam. Azért nem kell HL2-re gondolni, de itt teljesen másra kell figyelni. Látványos, és a checkpointok közötti kis helyszínek nagyon alaposan kidolgozottak. Ennek azonban megvan az ára, elég kemény gépigénye van, egy Ati 9600Pro-n 800X600 max felbontáson döcögött, szal láttam már jobb teljesítményt is.
2 fegyverrel indulunk, de már az elsõ 15 mp-ben szereztem egy shotgun-félét, meg egy helyi vademberktõl szerzett stukkert. A hangjaik el vannak találva rendesen, élvezet lõni velük, talán némelyik még a Painkiller fegyverhangjait is körözik. A sisak eleinte csak zavart, olyan érzést keltett, mintha takarná a tájat, de idõvel megszokja majd a szemetek. A társak tényleg mindig kommentálják a helyzeteket, tök poén. Ráadásul a beharangozottak alapján viselkednek, szinte sugárzik belõlük az ész😊
Az ellenfelekrõl már nem lehet ugyanezt elmondani. Bár nem zombi-IQ-val rendelkeznek, de némelyikük szép csendben hagyja úgy 5-6 mp-ig, míg oldalról lövöm, utána kezd csak nekemjönni...
Érdekes, ha lelõnek, 3 lehetõséged van:
1. Betöltesz egy mentést
2. Hívod a társaidat, hogy segítsenek. Ilyenkor, ha az egyikük el tud jutni hozzád, akkor egy "gyógystukkerrel feltámaszt". Az elesett társaidat te is így tudod feléleszteni.
3. A köv. a kedvencem, bár soha nem használom, mert ki az, aki igen😛 Szal: Haldokolva utasítod társaid, hogy fejezzék be a küldetést....Na mindegy😊
Egyetlen komoly baja van: Nem tom abbahagyni, mert odakötnek az események!!!!😊) Asszem megyek is játszani.
Sorry, kicsit hosszú lett😊
alias Darken
Plz linket ha már tudsz <#vigyor3>#vigyor3>
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
alias Darken
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
revive múviban bemutatja, hogy lehet majd gyógyítani, feléleszteni az elesett tagokat.
nem rossz, nem rossz ...
egyre jobban teccik.
<#smile>#smile>
PSN ID.: Beegabor
<#eljen>#eljen>
úgy veszem észre van két új múvi az oldalon.
squad tactics és squad revive