1957
Star Wars: Republic Commando
-
#789 jó, szombaton megnézhetjük azt a multi pléjert :D -
#788 Milyen videokari kell a game-nek??
És hogy kell parancsot adni? -
#787 és hogyan skippeljem, he?? -
Gabe18 #786 Asszem eddig ugy nagyjából igen... -
GrimReaper78 #785 Alternatív megoldás: skippeld a bevezetőt. -
GrimReaper78 #784 Gondolom VGA driver lehet a ludas... -
#783 Én még csak most akartam kipróbálni, de nem nagyon müxik a dolog. Azt csinálja még a bevezetőnél, amikor felveszem a sisakot, fogja magát és újraindul az egész kóceráj(egyszer ment csak túl, de utána meg rögtön a holoszobában csinálja). Valakinél volt már ilyen????? -
GrimReaper78 #782 KHm...
Én vagyok itt az egyetlen, akinek nem jön be ez a játék? Már a 2. küldinél vagyok (ma este kezdtem, hard-on nyomatom), de nem ragad magával... -
Thanatos #781 ezt lehetett volna csupa nagybetű nélkül is -
#780 Akinek van hétvégén (Szombaton) inkább kipróbálni neten dobjon meg egy e-maillel!
[email protected]
[email protected]
jah és a magyarosító team oldala:
www.gamehunter.hu
www.magyaritasok.hu -
#779 A GAMEHUNTER TEAM KÉSZTI A MAGYAROSÍTÁSÁT A JÁTÉKNAK (KÖZTÜK ÉN IS) HURRÁ!
+
A GÉMET DIRECT IP-VEL JÁTSZÁTOK!
NEKEM AZT MONDTÁK, HOGY AZ MEGY!
-
#778 hm
hát.. öö egy baráááátomnak azt írja ki miután betöltötte a pályát s már tolná neten, hogy your cd key is invalid.
szal marad szerinte az ip-s game... -
#777 hi
gondolom neten nem megy a kulcs miatt...
marad az ip cím alapján :D -
#776 1. -
#775 HI
Meg tudja vki mondani melyik CD-n van a crack?? -
#774 Tökjó, 10 perce tudtam meg h megjelent, de már jön le a gépemre -
#773 és mikor? -
#772 kössz -
#771 hát már meg -
#770 Megjelent má? -
#769 Tök jókat szólnak be a figurák, az volt eddig a legjobb, hogy mi van ha 38as másolatának a másolatának a másolata ... -
#768 -
#767 na, majd kiderül.
én örülnék neki, 1-2 pálya erejéig.
:) -
illidian #766 Sziaszto!Elakadtam ott ahol van egy bidyo lent elöttem a földön es rgy erőtér veszi körül mar mindent kiprobaltam ,légyszi segitsetek .Előre is kösz!!
-
Thanatos #765 láttam de akkoris, valahogyan hangulatilag igy ahogy van jó szvsz, engem zavarna ha nekem kéne vezetni a jármüveket, valahogy valóságszagubb igy hogy téyleg a commandósok nem sofőrők :) -
#764 Clone Wars -t nem láttad ?
szted a végén kik vezették a járműveket ?
vukik
#763 Most olvastam vissza ..helyesírás 1-es
-
#762 Az egyik leghangulatosabb FPS amivel az utobbi időben találkoztam.
Az MI. a csapattagok részéről nagyon klafa, megkockáztatom ezidáig a legjobb. Tényleg azt csinálják amit kiadok nekik, illetve általában sikerül is feléleszteniük a küldetések alatt amior én fogok padlót.
Tisza para amíg egyedeül kolbászoltam a Ghost Ship-en mert szétszakadt a kötelék, és tényleg mikor egyesével nagysokára csatlakoztak olyan érzésem volt mintha barátok lennék - nem klónok :)
És mikor rugdosták lenn az egyik emberem, komolyan elfogott a méreg a bosszúra...
Sajnos ellenfelekből nincs sokfajta csak egyre többen lesznek...
Bár ez megbocsátható lévén klónháború van és mi is azok vagyunk akik csak szüntelen ugyanúgy kinézve jöhetünk mindig és mindig...
Na mind 1 a gém remek , multiról nem tudok nyilatkozni... -
Thanatos #761 hát jah bár kérdés hogy commandosok swben menyit szoktak autokázni :) -
#760 pedig dobna még a hangulaton.
#759 NAgyon zsír a game!!!!!!!!!!!!!
Nincs több hozzászólásom!
Ja és eddig én sem találkoztam vezethető járművel! -
Thanatos #758 eddig én nem találkoztam vezethető jármüvel, max turetekel -
#757 járművet lehet vezetni ? -
Thanatos #756 hát ha neked ez a normlis akkor tényleg hagyuk -
#755 Azért az milyen komoly mikor a zöld gyíkok visszarúgják a gránátot, de hogy az áramos kis repkedő droidok milyen mocskok, ugyanolyan undorítóak mint a HL2-ben a fűrészesek. -
Gabe18 #754 Mert a többit már szijjel lőtték mögötte,csak nem látja és most mutogat előre hogy támadjanak miközben azon csodálkozik hogy miért nem reagál a parancsaira senki... -
#753 Ez nemjó banner..miért csak az egyik tag van rajta? -
woody #752 szerintem jó játék -
woody #751 csak amit a vengeance mappa tartalmaz -
#750 a Venganece crack -nél ,mit jelent az a SSE il. NONSSE vagy micsoda és melyiket kell bemásolni ?????