Star Wars: Republic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja amugy ezt a warez emgjelenésre mondtam...
hivatalos az márc 1. usa-ban és márc. 4. euban elvileg...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mellesleg ha vizsgáid vanak ugyse érsz rá iylesmivel foglalkozni nem? akor meg ráér leszedni nem? 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

itt nézdegesd... ennél gyorsabb és megbizhatobb forás nincs..., ha kijön itt fent lesz...

Megtenné valaki, ha szépen megkérem, hogy robbant egy mail-t az [email protected] -ra, ha kijön? Vizsgáim vannak, így elég kevés idõm van net-et bõngészni, max a postámat gyorsban, és szeretném tudni, ha már itt lesz.

elvileg márc 1....
és ez a gold után kintvan warezban dolog már elég rég meghalt sajnos..., ma már annak is lehet örülni ha nem késik megjelenés után sokat a game... :/

Hát de. Én is azt hittem, hogy eddigre már régen végigtolom. A gamespot-on egyébként már fent van a review 8.7/10 az értékelés, a multi állítólag hulladék, de a szingli rész nagyon jó meg hangulatos, csak éppen rövid: állítólag 10 óra alatt ki lehet végezni... <#wilting>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Slow
ahh, ez nem a Kotor topik? 😛

na csak viccültem, de nem furcsa, hogy már arany a cucc és még nem játszott vele a fél világ?

Mi nem volt rossz, csak rövid? A játék vagy a demo? <#conf>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Slow
nah, végigjátszottam, nem volt rossz, csak rövid...

Serpa
jah

Serpa
jöhetne má.

up

alias Darken

Slow
he? 😊

Dynamic
"- a demó végén, mielõtt megpillantjuk Grievous-t, hívjuk meg a konzolt (alapban: ö billentyû), és írjuk be a ghost szócskát. Ezzel át tudunk menni a falon, egészen közel a tábornokhoz és testõréhez, azonban az eseményekbe nem tudunk beavatkozni."

És ha távcsõves puskán keresztül nézzük az egészet az ablakból, akkor is tulajdonképpen "közel mentünk".Végül is a lényegen nem változtat ha nem tudjuk megölni, nem?😊
Egyébként tényleg nem lehet, próbáltam akkor az ablakból, de sebezhetetlen.
Szia Slow

És az amirõl írtál azt hol lehet megtalálni?
Serpa
már.1.

én 1 éve dc-zek de mindent megtalátam, fõleg kulföldi hubokon meg az enyémen 😄. itt is biztos lesz. Basszus nem bírok várni Március 4.ig <#falbav> . Direkt kínozzák így az embert, pedig ez iszonyat jó játék lesz ésén a Gamestar helyében adtam vólna simán 95%-ot.
Atyaég, itt vannak emberek, akik számára nem létezik olyan fogalom, hogy CINIZMUS???

Dc-vel lehet, hogy nem lehet majd letölteni, de warezzal igen!!!
Azis a dc-hez egy hasonló letöltõ progi féleség csak teljesen angol.

De sokkal gyorsabb, mint a dc és ezzel filmeket és teljes játékokat is simán lelehet tölteni.
Pl. a resident evil 2-t ezzel töltöttem le.

Csuhai G
2005. március 04.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Szevasztok, nem tudjátok mikor jelenik meg a teljes játék?
lol 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Lacc
Wow 😄 Kár, hogy már letöröltem.
<#vigyor4>

alias Darken

Punkerwork
"Azok, akik hozzám hasonlóan végigjátszották a Republic Commando demóját, mérgesek lehetnek a befejezésre: Grievous ugyanis beszáll a hajójába, az egyik testõr meg vészesen közeledik felénk. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy bosszúsan kell megvárni a március 1-én esedékes megjelenést - egy kis csalással ugyanis két meglepit varázsolhatunk elõ a demóból:

- a demó végén, mielõtt megpillantjuk Grievous-t, hívjuk meg a konzolt (alapban: ö billentyû), és írjuk be a ghost szócskát. Ezzel át tudunk menni a falon, egészen közel a tábornokhoz és testõréhez, azonban az eseményekbe nem tudunk beavatkozni.

- ha viszont egy hatalmas slusszpoénra vágyunk, akkor ne menjünk el addig az ablakig, ahonnan megnézhetjük a tábornok távozását. Ha emlékeztek, akkor az elõtte lévõ szobában egy kedves vuki a falra ken egy trandoshi rabszolga-kereskedõt, mi pedig besegítünk a maradék likvidálásába. Namármost, van itt egy baktatartály. Álljunk közvetlenül elé, hívjuk meg a konzolt, üssük be a ghost parancsot, majd menjünk át a tartályon keresztül egy másik helységbe. Itt szintén használjuk a konzolt, ahová a walk parancsot beírva megszüntethetjük a falon átmenõ képességünket. Ha ez megvan, akkor egy picit távolabb a bal oldalon lévõ ajtón el kell helyezni egy robbanótöltetet (20 másodpercig tart). Miközben elkezdjük felszerelni, a szemközti oldalról egy sereg trandoshi jön, akiket egyedül kell elpusztítani, mivel a társak nem jöhetnek át a falon. Ezt követõen fejezzük be a robbanószer felhelyezését, robbantsunk és menjünk át a következõ helységbe, ahol egy testõrnek pillantjuk meg a hulláját. Itt szintén van egy ajtó, amit fel kell robbantani (ez csak néhány másodperc), majd kijutunk arra az udvarra, ahol alaphelyzetben Grievous távozását szemlélhetjük meg. Jelen esetben azonban egy fantasztikus móka vár ránk: Tarffult és a saját életünket kell megvédeni egy testõrrel szemben, akit ha hatalmas erõfeszítések árán kinyírunk, jön még egy. Miután hamar rá fogunk jönni, hogy a normál fegyverekkel még az elsõt sem vagyunk képesek kicsinálni, a konzolba a loaded parancsot írjuk be (lehetõleg a második ajtó berobbantása elõtt), mely által spéci eszközökkel fog gyarapodni arzenálunk. A siker persze még így sem garantált, de jól el lehet vele szórakozni :-)"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

kiadták már a gammát?

Serpa
<#smile>

Slow
ez nem lesz elérhetõ, mert "antiDC protection"-al van ellátva.
ez egy teljesen új p2p blokoló védelem, aki le akarja tölteni, annak a szüleinek elküld egy sms-t a legközelebbi szoftver-bolt címével 😛
😉

Ugye szóltok ha már DC-n elérhetõ a cuccos?! <#vigyor1>

alias Darken

Serpa
Sil3nt
kb. 2-3 hét

Serpa
arany után mennyit szokás várni ?
~1 hét ?

jah, csak rövid 😞

gery88
Király játék a demó alapján!

Szvsz nem ostobák, csak írnak nekünk ilyen game-eket. Inkább köszönjük meg. <#worship><#vigyor4>

alias Darken

Nekem nem baj... Csak ostoba a lukasarac stúdió, ennyi.

És ez miért baj? <#vigyor4>

alias Darken

Ma ment aranyba a gamma. (hardwired, gamestar is ezt írja). Viszont a megjelenési dátum továbbra is március 1. Ekkora balfaszokat... Addigra már mindenki végigtolja <#crazya>

Serpa
aha.
<#vigyor3>

Slow
jah 😉

Belga? 😊

Slow
ha nem nyomnak ki videóka, az a baj...
ha kinyomnak videókat, akkor meg az a baj...

Minek nyomnak még ki videókat 1 hónappal a megjelenés elõtt és a demo megjelenése után?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

jók? <#vigyor4>

alias Darken

Serpa
Serpa
már.1.

SW: Jedi Strikeforce nem lesz? <#idiota>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

De, elvileg szerintem is ez kéne, hogy a cél legyen. Elsõre nekem sem jött be, aztán végigtoltam még1x és akkor már jobban tetszett. Vitathatatlan, hogy az MI síkhülye, de talán csiszolnak még rajta. Legalábbis reméljük.

A neten való játékról meg annyit, hogy ennek (is) akkor lenne értelmes a multis része, ha lenne benne co-op. De nem lesz.

Háát asszem ez a demó után nem fogom megvenni 😄.
Eléggé sivár ez a game a többi star warshoz képest.
Pl. battlefront az nekem jobban teccik, mint ez. Már elsõ látásra megteccet.

Vhogy az egész game csak annyi, hogy robabntás, robbantás, közbe hülye zenék 😄, az ellenfelek is gagyik : D.

Habár majd meglátom a teljes gameba, hogy, hogy lesz és azután értékelem inkább.

De most egy jateknak nem azér készül demója, hogy megkivántassuk vele a teljes jatekot??? 😄D