1957
Star Wars: Republic Commando
-
#829 Gép!
Nekem is ugan ezt csinálta de egy új Windos minden bajomat megoldotta! :D -
#828 Naon utos gama. Kepes voltam nem WOW-ozni hanem ezt jaccani :D
Egy bajom van. Mer ketszer is kilepett a jatekbol... gep vagy crack hiba? Ugyanazon a helyszinen ketszer is egymas utan kilepett. -
#827 Hát én nem tudom hány óránál tartok, vhogy nem tűnik soknak, de végig jó, most tartok ott, hogy vmi hídra kell menni a kassyykon. -
#826 ok -
Braveheart #825 nem, mert kb 10szer leírtuk már eddig. légyszi olvass vissza -
#824 Hello!
Valaki tudna egy linket adni ahol van No Cd Backup a játékhoz? -
#823 nem baj,háttérképnek ugyis alkalmatlanok... -
#822 Nincs 10 óra a játék idő szerintem 8 sem!
Most nyomtam végig! Sajna hogy csak ien rövid!!!!4 -
Thanatos #821 jah az előző kettő :P -
#820 Neba! Ezen kívül még volt kettő helyszín..... -
#819 sry h nem raktam entert közéjük -
-
Thanatos #817 igen az utolso..., maugy szerintem nincs 10 óra a játék idő :/ bár talán, de annál több biztos nem :( -
#816 micsoda, tök jól be lehet guggolni fedezékek mögé tárazáskor, kisebb céltpont vagy akkor stb, szóval én használom. -
#815 kassyyk szerintem az utolsó helyszín a map nevek alapján -
#814 detto...
nagyon leült ez a topik... -
#813 Más küzd még olyan problémával, hogy rögtön új játék indítás után kifagy teljesen a game? Néha a monitort is kikapcsolja.
Valami tipp? -
#812 ékezetes karaktert ne tegyetek a profile névhez mert köv indításnál nem tudja betölteni :)
(én már beleestem)
vagy lehet hogy a pcgames verzsőnt ezért nukeolták :) -
GrimReaper78 #811 Az a bigyó minden bizonnyal egy akna. és guggolva kell odacsámborogni elé, majd hatástalanítani... Te sem tudsz angolul, mi? -
SZLÁJDER #810 Jókis repcommando háttér!
-
SZLÁJDER #809 Tiszta fasza!
-
illidian #808 Sziasztok!
Elakadtam a második küldetésnél ahol egy bigyó van lent a főldőn es erőtér veszi körül ha belépek felrobbanok,mit kell csinalni?
A segitségeteket előre is kösz.
-
SZLÁJDER #807 állítólag 10 óra alatt végig lehet tolni
-
#806 :)
igen, anélkül lehetetlenség vele játszani :) -
Zsoldos #805 Toltsd le es tedd fel a vengeance fele cracket(2mb), aztan jatszhatsz.
Szerintem ez még a gémkopivörldön is fennvan, de ha nem, akkor a kalózkikötőn -
#804 Elég sok, én legalábbis már jóval elhagytam azt a részt, bár még mindig Kashyyk-on vagyok. -
#803 A vuki megmentése után(ami a demó is volt) mennyi van még? -
#802 Az ugrás tényleg felesleges, de a guggolás kell, amikor pl. alacsony járatokban megyünk, de mondjuk másra az sem jó:) -
steweee #801 röviden: jó? -
#800 HAt az bizony nagyon kell hozza........... -
#799 Nekem szerencsére nincs ilyen gondom vele. -
#798 Már készülödik hozzá a magyarosítás. -
#797 kipróbáltam, 2. pályán vagyok, eddig tetszik. Hangulata van, bár első benyomások alapján nem lesz az év játéka.
Grafika erős közepes, ugyanúgy a dinamizmusa is. Nekem kicsit vontatott a mozgása a karakternek. Pl az ugrás nemtom minek van benne:D Ugyanígy a gugolás is csak dísz. A fegyverek abszolute nem Star Wars-va illők, ahogy néhol a zene sem.
Ettől függetlenül el lehet nyomogatni, nem rossz játék. Eddig... -
#796 Nekem semmiféle fix nincsen fent, tökéletesen működik. Egyszer nem fagyott ki, resetelt, semmi ilyesmi nem történt. Úgy látszik vasfüggő lehet a dolog... A demonál volt nekem olyan gondom, hogy csak akkor volt hajlandó elindulni egyáltalán a játék, ha újrainditottam a gépet, és akkor is csak egyszer. De a fullnál nincs ilyen gond se. -
#795 Najólvan én ki vagyok már teljesen akadva. Teljesen véletlenszerűen újraindítgatja a gépet....mi a ..szom. A pcgames-es van meg, de úgy olvasom majdnem mindenki azzal nyomja, nekik meg nem volt probléma vele. No mindegy ,jövő hónapba gép upgrade lesz, azon remélem már nem produkál ilyeneket... -
Gear #794 Nekem megy frankón , csak kilépéskor újraindítja a gépet:( -
Thanatos #793 hát végigértem..., nem volt valami hosszú game :(( -
#792 F-gombal adhatsz ki parancsot ha rámutatsz az ezt jelképezö objektumra... -
Gabe18 #791 "Graphics Card
-------------
Required: 64 MB 3D Graphics card with Hardware Vertex and Pixel
Shader (VS/PS) Capability
Recommended: 128 MB 3D Graphics card with Hardware Vertex and
Pixel Shader (VS/PS) Capability"
Milyen parancsot? -
#790 Itt egy tök hangulatkép...
grafikára nem lehet panasz...