Star Wars: Republic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
jah....de akkor már inkább Battlefield 2, nem?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Glpetyus
Arms

Brothers in Amrs

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Johnny23
és mi az a "BIA" ????

ThugEdge
nagyon várja mindenki a bia-t,hát igen a marketing az ott van,na maj meglássuk😊...én is várom😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

fitutufi
nemtoltam a demot !
de nekem tetszik ez a game, egy kis bemelegítõ a bia-ra 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Johnny23
leírásod alapján nem játcottál a demo -val, vagy ha igen, akkor mondhatnál vmi biztatóbbat/kedvcsinálót ( A DEMO-HOZ KÉPEST!) !!!

Glpetyus
Habár nekem a demó nem tetszett,azért lehet,hogy kap egy esélyt ^^

fitutufi
nah kipróbáltam
gyors játékmenet nagyon király, még csak droidok vannak az elején
az tetszik hogy van egy maszk és azon ha pl megölsz szemtõl szembe egy drodidot vagy mi a tököm az 😄 akkor ráfröccsenik a vére vagy mi az , meg van alblaktörlõ is 😄
egyedül az egér mozgása és mozgatása nem tetszik , igen lomha és nem lehet jól beállítani
írányítás többi része egyszerû
hangok átlagossak
a grafika nem olyan rossz ha minden maxon van 😊 és nem akad 😛
menü átlagos sw-s
......

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

jo neked

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

fitutufi
most csomagolom ki 😛

grebber
Aki leszedte már irja meg hogy a bugok nagy rész javitva lett-e.

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
<#idiota>

Lacc
Ha kell valakinek ftp, privi.
BBird
Vannak benne fegyverek is, és ellenségek. Ezeket kifelejtetted. Ja és Mindkettõnek van fõmenüje, legalábbis gondolom lesz SWAT 4-ben is. ;-)
na látom kijött, este rástartolok dc++

alias Darken

Glpetyus
Azonkívûl,hogy mind2 FPS,meghogy csapatot vezetünk benne <#idiota>

Glpetyus
Hogy lehet a kettõt egymáshoz hasonlitani?

Shep
jó lesz az, már csak azért is mert az amikor visszahívj az embereket és a kinyitott tenyerét ökölbe szorítja egyszerûen eszméletlen, nekem ez már elég is 😊
Bár serintem a Swat4 jobb lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csorog lefele, csak ne legyen csalódás😄

http://torrentreactor.net/view.php?id=5056462

M@TriX
ez valami új csapat lehet:
"Title: Star Wars Republic Commando
Company: Lucasarts
Protection: plastic wrap + commercial protection + serial
Rarcount: 2CD's
Box hype:
~~~~~~~~~
Star Wars Republic Commando is a squad-based first person shooter that lets
you explore the elite world of the Star Wars military. Leading a 3-man squad
of Republic Commandos, your missions take you deep behind enemy lines on over
14 intense and challenging levels through three different campaigns where you
will face more than ten brutal enemies. You'll have more than a dozen deadly
eapons at your disposal, but none more lethal than your squad. What makes the
squad in Star Wars Republic Commando so unique is the game's innovative
'One Touch Squad Control' system that allows you to engage your squad with
just one button.

Installation:
~~~~~~~~~~~~~
Extract and use the following serial: 5ec4-ce7f-1d12-289c-na20, then copy
crack from cd1 to your installationdir\GameData\system (you have to change
back to cd1 to complete installation, pretty clever huh?)"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

thx a tippet!!
<#integet2>

hehe, te kilora mered a programokat?

csak 2 cd ? <#wilting>

ja, meg piratebay.org on ha valakinek nem lenne elitetorrentse

Na ki is jött!
2 cd, elitetorrentsen fennt van :-)
mondta a vak... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
majd meglássuk ...
😊

az még belefér... de ha több akkor is még mindig azt mondom hogy jöjjön ki holnap warezba és ez legyen a legnagyobb gond hogy nem kettõ hanem pl 4 cd 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
én 2 re saccolom.

tényleg, hány cd-s lesz?

hát ako cd-s lesz :/
mind1 ez legyen a elgnagyobb gondunk 😊

Serpa
pacific assaultnál PC DVD-ROM van írva.

dvd-s gameknal is az van nem? 😊
bár nemtom nem láttam még dvd-s game dobozképét 😊

Serpa
dobozképen PC CD-ROM van írva.

nemtomde szvsz jobb lenne dvd-s verzio

Serpa
CDs lesz ?

reméljük a legjobbakat 😊

Serpa
lehet má holnap nforce -on csücsül.
😊

de akkorsem az év a silány hanem max a február + január..., két hónap a legnagyobbb joindalatal sem év 😊

Mondom EDDIG. Egy nyelvet beszélünk, ugye?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

??? te betegvagy ember..., februarban maskor meg enyi jo game se jön ki..., ez alatt kicsit nem koser megitélni az évet... 😛

Ja, eddig KOTOR2-t leszámítva ritka silány ez az év... <#miaz>

Azt meg 1 hét alatt végigvittem.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Igy van tudtommal is,az ujságok általában kapnak különbözõ elõzetes verziókat hogy mire a játék a boltokba kerül,addigra õk már tesztelhessék azt a lapban,és igy kedvet csináljanak a vásárláshoz.
De ha holnaptól kapható,akkor lehetne belõle valami "nforce szerü" dolog,mert nem igen volt mostanában épkézláb megjelenés.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

én nem mondtam hogy nem teljes de az ilyenek nem boltban veszik meg a gamet hanem kapnak egyet a cégtõl, ami full de végülis ujságirói verzio mert csak ujságok kapják (de ettõl mgé lehet hogy 0 külömbség van fullhoz képest) és ez sokszor hamarabb jön meg nekik mint ahogy kijönne..., tehát attol még hogy teljes nem biztos hogy lehet kapni már amerikában, legalábbis szerintem, ettõl még persze akármi is lehet, viszont ha kijött siethetnének már a cracker csapatok, lucasarcék nem szoktak olyan emgatáp védelmeket használni... 😊

Nem, a teljes játékot tesztelték, tuti. Nem preview volt, hanem REview.

bár végülis lehet kint csak warezba jönne már ki 😛

hm, nem lehet hogy gamespot csak valami ujságirói verziot kapott?

Amerikában már kint van, legalábbis mint lentebb írtam, a gamespot már értékelte, tegnap este fent volt a neten.