1957
Star Wars: Republic Commando
-
#869 Már aki játszott a HL-2vel igaz nekem még a végigjátszásra váró játékok között van! -
Ha mukodik veszek neked egy avokadot! -
GrimReaper78 #867 Érdemes a liftes rész előtt menteni, aztán ha továbbra sem megy tovább, visszatöltögetni, hátha... (Mint anno a HL2-vel ) -
GrimReaper78 #866 Amikor bent vagy a pályán ESC, aztán "Restart Level". -
#865 Lehet en is ujra kene kezdjem a palyat? De akkor azt hogy kel kivalasztani? -
GrimReaper78 #864 Pontosan, ott van vége, azzal, hogy leereszkedtek a lifttel. Próbáld meg újrajátszani a pályát, ha van hozzá türelmed... -
#863 télleg....de fasz vok...
:DDDDDD
és az milyen játék? autóversenyes?:DDDDDDDD -
#862 World of Warcraft... -
#861 ki hite volna:D
de minek a rövídítése?
walaginé seggre Vera? -
#860 Az nem SW :D -
#859 ammi?:) -
#858 Na huzok en WOW-ozni :D -
#857 Hát sokat nem értem el vele (de azért jó kis csetepaté volt, meg kell hagyni). -
#856 De te leglabb eljutottal odajig! :D -
#855 Nekem megy a játék rendesen, de szerintem itt vége kellene lennie a pályának de halál nyugodtan ácsorognak a lépegető alatt és társalognak, hogy unatkozok-e... :P -
#854 Nekem mindig kihal ott.. -
#853 Hm, köztársasági hajó, harmadik (talán utolsó) hangár kipucolva teljesen, lépegető felhozva, de ennyi. Semerre jóhelyről. Beszóltak, hogy a szeparatisták visszavonulnak, stb. Ha támadó manővert adok ki, akkor nem akarnak elmenni a lépegető alól a többiek (pedig eddig ezzel a módszerrel remekül mutatták a lineáris utat a pályákon). Szóval itt totál megakadt a tudomány. Semerre nem lehet menni, sehol nincs ellenség, abszolút nincs semmi. -
#852 ezt érdemes csekkolni vannak finomságok:
http://www.lucasarts.com/games/swrepubliccommando/hud.html -
#851 jajjdejó! -
Gabe18 #850 9800 SE-vel megy nekem simán,ugyhogy nem hinném hogy gond lenne nálad. -
#849 nekem a 9800Pro-val fut mint állat... -
Gabe18 #848 Hát nem ez lesz az év játéka valószinű,de nagyon hangulatos darab.Ennél rosszabb sose jöjjön! -
#847 Nem igazan vagyok oda az ilyen dolgokert mert nem szeretnek lemaradni.
A lenyeg hogy atmentem egy hidon be egy teremben es ott vagyott le nekem. Meg az elso palyaknal lehet.... pontosabban Geonosis_O palyanal. Van valakinek ott mentese ... ugyertem a hid utani bejarat utan ?:D -
#846 hm....nem bírja esse az ATIT?
a 9600xt az műxik nem?????????????? -
#845 szevasztok!
most szedem, remélem legalább olyan jó lesz mint amilyennek képzelem:D -
#844 Azt mondják, hogy a PCGame verzió néha lefagy, (bár nekem is az van és semmi bajom nem volt eddig) a Vengeance verziórol még nem hallottam semmit. -
#843 Melyik verzió a jobb a kettő közül? -
Gykor #842 Nekem is ATI Kártyám van.
Tejfölös az egész "New Player" stb menük lentebb már leírtam a problémát.
ATI Catalyst verzió 04.12 van fel telepítve -
#841 ATIm van! -
#840 Sztem próbálj meg egy mentést szerezni egy későbbi pályáról. -
#839 Nem jo nem mukodik. Szomoru lettem :(
Windowst meg nem tudok ujratenni emiat... rohadt PC. Majd meglesz X-Box ra es ott tokeletesen fog menni :D -
Gabe18 #838 Hát nálam is,a menüben,beállitásokban alig lehet kiolvasni mi van odairva,a fehér háttérre világoskékkel van irva minden... -
#837 Nvidia-ad vagyon? Ha igen mek driver? -
#836 Hmmm....
Megfotolandó!
Szerintem csináld meg a mentéseket meg szedd ki hogy ne kelljen előlről kezdeni! -
#835 Jaj ugyanott kihal mindig :(
Nem tudom mi lehet a baj de megorulok. De vajon egy jatek Reinstall nem segit? -
Gykor #834 Hello sziasztok
Van egy kis problémám ha bejön a game az egész egy tejföl alig kivehető a "New Game" "Options" stb menük de maga a játékon belül tökéletes a kép.
Másnál is jelentkezett ez a probléma ?
A válaszokat előre is köszi -
#833 ja, kicsik... -
#832 hajrá!
De nekme sikervot! -
#831 Hmm ezert nem fogom ujratenni... megprobalom a Vangence crack-et :D -
Gear #830 Nekem nem :(