Star Wars: Republic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guillotine
Nekem szerencsére nincs ilyen gondom vele.

www.guillotine.atw.hu

Guillotine
Már készülödik hozzá a magyarosítás.

www.guillotine.atw.hu

MerlinW
kipróbáltam, 2. pályán vagyok, eddig tetszik. Hangulata van, bár elsõ benyomások alapján nem lesz az év játéka.

Grafika erõs közepes, ugyanúgy a dinamizmusa is. Nekem kicsit vontatott a mozgása a karakternek. Pl az ugrás nemtom minek van benne😄 Ugyanígy a gugolás is csak dísz. A fegyverek abszolute nem Star Wars-va illõk, ahogy néhol a zene sem.

Ettõl függetlenül el lehet nyomogatni, nem rossz játék. Eddig...

[merlinw.org]

Lacc
Nekem semmiféle fix nincsen fent, tökéletesen mûködik. Egyszer nem fagyott ki, resetelt, semmi ilyesmi nem történt. Úgy látszik vasfüggõ lehet a dolog... A demonál volt nekem olyan gondom, hogy csak akkor volt hajlandó elindulni egyáltalán a játék, ha újrainditottam a gépet, és akkor is csak egyszer. De a fullnál nincs ilyen gond se.
Seth
Najólvan én ki vagyok már teljesen akadva. Teljesen véletlenszerûen újraindítgatja a gépet....mi a ..szom. A pcgames-es van meg, de úgy olvasom majdnem mindenki azzal nyomja, nekik meg nem volt probléma vele. No mindegy ,jövõ hónapba gép upgrade lesz, azon remélem már nem produkál ilyeneket...

PSN ID.: Beegabor

Nekem megy frankón , csak kilépéskor újraindítja a gépet😞

"vessetek a mókusok közé" :)

hát végigértem..., nem volt valami hosszú game 😞(

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tatyla
F-gombal adhatsz ki parancsot ha rámutatsz az ezt jelképezö objektumra...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

"Graphics Card
-------------
Required: 64 MB 3D Graphics card with Hardware Vertex and Pixel
Shader (VS/PS) Capability

Recommended: 128 MB 3D Graphics card with Hardware Vertex and
Pixel Shader (VS/PS) Capability"

Milyen parancsot?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tatyla
Itt egy tök hangulatkép...
grafikára nem lehet panasz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

EmThor
jó, szombaton megnézhetjük azt a multi pléjert 😄

Anthony001
Milyen videokari kell a game-nek??
És hogy kell parancsot adni?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Seth
és hogyan skippeljem, he??

Asszem eddig ugy nagyjából igen...<#vigyor4>

Alternatív megoldás: skippeld a bevezetõt.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Gondolom VGA driver lehet a ludas...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Seth
Én még csak most akartam kipróbálni, de nem nagyon müxik a dolog. Azt csinálja még a bevezetõnél, amikor felveszem a sisakot, fogja magát és újraindul az egész kóceráj(egyszer ment csak túl, de utána meg rögtön a holoszobában csinálja). Valakinél volt már ilyen?????

KHm... <#wilting>
Én vagyok itt az egyetlen, akinek nem jön be ez a játék? Már a 2. küldinél vagyok (ma este kezdtem, hard-on nyomatom), de nem ragad magával...

ezt lehetett volna csupa nagybetû nélkül is <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mast3rmind
Akinek van hétvégén (Szombaton) inkább kipróbálni neten dobjon meg egy e-maillel!

[email protected]
[email protected]

jah és a magyarosító team oldala:
www.gamehunter.hu
www.magyaritasok.hu

\"Hmmmm...Semmi\"

Mast3rmind
A GAMEHUNTER TEAM KÉSZTI A MAGYAROSÍTÁSÁT A JÁTÉKNAK (KÖZTÜK ÉN IS) HURRÁ!
+
A GÉMET DIRECT IP-VEL JÁTSZÁTOK!
NEKEM AZT MONDTÁK, HOGY AZ MEGY!<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun>

\"Hmmmm...Semmi\"

EmThor
hm

hát.. öö egy baráááátomnak azt írja ki miután betöltötte a pályát s már tolná neten, hogy your cd key is invalid.

szal marad szerinte az ip-s game...

EmThor
hi

gondolom neten nem megy a kulcs miatt...

marad az ip cím alapján 😄

Tatyla
1.

Anthony001
HI

Meg tudja vki mondani melyik CD-n van a crack??

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Buci
Tökjó, 10 perce tudtam meg h megjelent, de már jön le a gépemre <#vigyor>

carpe diem

Buci
és mikor?

carpe diem

Buci
kössz <#idiota>

carpe diem

Shep
hát már meg

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Buci
Megjelent má? <#wow3><#vigyor2><#wow3>

carpe diem

Shep
Tök jókat szólnak be a figurák, az volt eddig a legjobb, hogy mi van ha 38as másolatának a másolatának a másolata ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rezsofiz
<#eljen><#eljen><#eljen>

sazl : c

Serpa
na, majd kiderül.
én örülnék neki, 1-2 pálya erejéig.
😊

Sziaszto!Elakadtam ott ahol van egy bidyo lent elöttem a földön es rgy erõtér veszi körül mar mindent kiprobaltam ,légyszi segitsetek .Elõre is kösz!!
láttam de akkoris, valahogyan hangulatilag igy ahogy van jó szvsz, engem zavarna ha nekem kéne vezetni a jármüveket, valahogy valóságszagubb igy hogy téyleg a commandósok nem sofõrõk 😊

Serpa
Clone Wars -t nem láttad ?

szted a végén kik vezették a jármûveket ?
vukik
😊

radeer
Most olvastam vissza ..helyesírás 1-es
<#nezze>

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

radeer
Az egyik leghangulatosabb FPS amivel az utobbi idõben találkoztam.
Az MI. a csapattagok részérõl nagyon klafa, megkockáztatom ezidáig a legjobb. Tényleg azt csinálják amit kiadok nekik, illetve általában sikerül is feléleszteniük a küldetések alatt amior én fogok padlót.
Tisza para amíg egyedeül kolbászoltam a Ghost Ship-en mert szétszakadt a kötelék, és tényleg mikor egyesével nagysokára csatlakoztak olyan érzésem volt mintha barátok lennék - nem klónok 😊
És mikor rugdosták lenn az egyik emberem, komolyan elfogott a méreg a bosszúra...

Sajnos ellenfelekbõl nincs sokfajta csak egyre többen lesznek...
Bár ez megbocsátható lévén klónháború van és mi is azok vagyunk akik csak szüntelen ugyanúgy kinézve jöhetünk mindig és mindig...

Na mind 1 a gém remek , multiról nem tudok nyilatkozni...

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

hát jah bár kérdés hogy commandosok swben menyit szoktak autokázni 😊

Serpa
pedig dobna még a hangulaton.
😊

eX
NAgyon zsír a game!!!!!!!!!!!!!
Nincs több hozzászólásom!
Ja és eddig én sem találkoztam vezethetõ jármûvel!<#vigyor2>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

eddig én nem találkoztam vezethetõ jármüvel, max turetekel

Serpa
jármûvet lehet vezetni ?

hát ha neked ez a normlis akkor tényleg hagyuk

Shep
Azért az milyen komoly mikor a zöld gyíkok visszarúgják a gránátot, de hogy az áramos kis repkedõ droidok milyen mocskok, ugyanolyan undorítóak mint a HL2-ben a fûrészesek.

Mert a többit már szijjel lõtték mögötte,csak nem látja és most mutogat elõre hogy támadjanak miközben azon csodálkozik hogy miért nem reagál a parancsaira senki...<#vigyor>

tigeroo
Ez nemjó banner..miért csak az egyik tag van rajta?<#nemtudom><#rinya>
szerintem jó játék

csak amit a vengeance mappa tartalmaz

Johnny23
a Venganece crack -nél ,mit jelent az a SSE il. NONSSE vagy micsoda és melyiket kell bemásolni ?????<#nemtudom>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-