1957
Star Wars: Republic Commando
-
#1029 ÉS mindkettő nagyon élvezhető! -
#1028 Teljesen más a 2 game. A KOTOR2 sokkal inkább szerepjáték-kaland elemekkel ötvözött, ahol gyakran az eszedre vagy a döntéshozóképességedre vagy hagyatkozva, a Republic Commando pedig egy FPS. Mind2t megéri leszedni, műfajukban mind2 megállja a helyét. -
#1027 Nem játszottam a Batelfrontal!
De a KOTOR 2 vel igen még most is nyoom de nagyon zsír kis game! Igaz a Republic Commandó nagyon ottvaN!
Szerintem azt érdemesebb leszedni! -
Gabe18 #1026 Hát a Rep. Commando közelebb van hozzá. -
-
csabóca27 #1024 Star Wars Knights Of The Old Republic II vagy a Republic Commandot szedjem le?Melyik miről szól?Nekem a SW Battlefront nagyon bejön,hasoinlít vmelyik rá? -
#1023 Egyike a szerencseseknek.
Te meg a WOW nal is bajok voltak a SP2-esel... -
#1022 valakinek nincs véletlenül egyy mini image-e hogy ne kelljen a cd? -
#1021 Igaz -
#1020 Nem tökmindegy??AZ a lényeg hogy fut és nem a gépem a SZAR! -
#1019 Akkor viszont vmi KODEK hiba van,merthogy a mozik AVI-ban vannak. -
#1018 Megcsináltam!Csak a jatek indításánál kell kattintani az asztalra,akkor amikor kiírja hogy fekete ablakban hogy Star Wars Republic Commando.Tehát ekkor katt JOBB egérgombbal az asztalon és így külön-külön ablakban futnak a gyártók stb.és utána mkor már a game is bejön ilyen ablakban,csak egyszerűen nagyba kell rakni.Tehát nincs semmi baj se SP2 se driver!!És nagyon kira a gamma,be s e akadKösz a segítséget -
#1017 Én első installra SP2-vel gördülékenyen és hibamentesen végig tudtam játszani. :P -
#1016 Amikor először raktam fel a gamét akkor nekme is ki ki fagyott de akkor az egész gép megált!Utána újraraktam és meg nem nyomtam fel az SP2-t addig nagyon faszán ment! -
#1015 Sp2 a bibi :D
Tobb forumon irja is.... -
steweee #1014 senecáról levették, tényleg ennyire bugos verzió ami kintvolt? csak a feléig jutottam a leszedésnek -
#1013 Vigivittem. Baromi rövid. :P
Spoiler!
Az a probléma viszont, hogy egyrészt Sev a végén kiesett és vajon most tényleg ez a vége, vagy van mód a megmentésére? Ő volt a kedvenc karakterem. :-(
Plusz a főmenüben ugye ott vanak fent a bolygók ahhol harcolunk, de a bal oldali kék bolygó kiesett. Vki ötlet? -
GrimReaper78 #1012 Akkor próbálkozz meg a vengeance-féle töréssel. Illetve ha az van fent, akkor a pcgamer-essel (vagy milyen).
Én változatlanul fenntartom, hogy ott driverpara van... Méghozzá VGA driver. -
#1011 Ugyanazt csinálja:( -
#1010 akkor ott tuti driver a baj -
#1009 nem sorrendben írtam, csak ahogy jöttek:) -
#1008 én meg most fogom kikapcsolni :) -
#1007 Most fogom újraindítani a gépet -
#1006 Xtreme 75.90a pl nagyon jó kis driver, gyorsabb SW:RC-ben mint a 66.93 meg másban is. -
#1005 P4 2,4GHz 512MbRAM NVidia GeForce FX 5500 Windows XP SP2-es szervízcsomag -
#1004 Pont erről beszélek én is, gyakorlatilag megunhatatlan, mert gyakorlatilag nem fogsz 2x ugyanazzal a szituációval talákozni, jó persze van 1-2 lescriptelt esemény de annyi, a szörnye káshol jönnek mindíg, sőt ha mentesz vhol és meghaltál tőle 10m-re visszatöltöd az állást már a szörny vgy kommandós aki megölt nem ott lesz, a másik ebben volt egyedül olyan, hogy ha lefeküdtem a bokorba akkor nem vett észre a a csóka ezer méterről mert ő tudja hogy ott vagyok, hanem tényleg el lehetett bújni, sőt volt olyan, hogy jöttek ketten és elkezdtek megkerülni, szóval máshol ilyen nem igen van. -
#1003 Most töltöm -
GrimReaper78 #1002 Jah, hát aki béta driverekkel kísérletezget... Rakd fel a 6693-ast. -
#1001 És ugyanazt csinálja! -
#1000 MILYEN VGA ÉS KONFIG?
-
#999 Én meg letöltöttem a 71,akárhány vagy nemtom a legújabb bétát! -
#998 Kidob az asztalra és még épp látni gondolom az Nvidia videója elejét,majd bejön a hibaüzenet -
GrimReaper78 #997 Inkább drivert kéne csekkolnod, nem a VGA beállításokat. Nekem a 6693-as Detonator van fent, és semmi gond nincs vele. -
#996 SP-t nemrég kezdtem el, eddig nagyon bejön... Remélem nem fog ellaposodni később sem.
Multivan mi a helyzet? -
#995 :D -
Zsoldos #994 Bocsi, sajna nincs ilyen, hogy 'fps-ek' topic :) Igy mindegyikben elkerulhetetlen az ilyesmi. -
Zsoldos #993 off:
Az a haborus rohadt jo volt. Kimegyek a szabadba vegre es ott van elszabadulva a pokol. Ket harommeteres mutans minigunos leny allt a kapu elott es lotte a katonakat, mar epp kerulni akartam volna, mikor kiszurtam mogottuk egy dzsippet. Atgazoltam rajtuk aztan vegig hajsza a hadseregen at a szigeten :) Az egyik pedig fel palyan keresztul ott csuszkalt a motorhaztetomon. Az ilyen orias sziget-palyak sztem verhetetlenek, ezerfelekepp megcsinalhatod, rendes taktikazos ai van a jatekban, ami ezt meg tovabb fokozza, stb. Az uj nagy fps-ek kozott nalam mindent visz a cry.
Hl2-doom3-t pl nem is tudtam meg vegigvinni. Oldschool megrendezett fps-ek, minimalis interakcio, mintha egy filmet neznel csak te csinaloda celzast. Evekkel elmaradott (es megunt) iranyvonalhoz tertek veluk vissza.
Ez a republic mar sokkal pofasabb darab az elobbi kettonel, bar ez is eleg kotott, de jol visszaadja a haboru kavalkadjat. -
#992 Milyen videokártyátok van?Ha esetleg GeForce akkor megnéznétek hogy milyen beállítások vannak a kártyánál?jobegér>tulaj>beáll>spec>GeForce akárhány
LÉCCCI segítsetek! -
Gabe18 #991 Az RC tényleg jó játék,ebben nincs is semmi vita! -
#990 najó nemvitatkozok ha neked az jobb akkor ok na megyek RC -zni mer ez egy tényleg vad gamma by