Star Wars: Republic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
nekem a 9800Pro-val fut mint állat...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát nem ez lesz az év játéka valószinû,de nagyon hangulatos darab.Ennél rosszabb sose jöjjön!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sephi
Nem igazan vagyok oda az ilyen dolgokert mert nem szeretnek lemaradni.

A lenyeg hogy atmentem egy hidon be egy teremben es ott vagyott le nekem. Meg az elso palyaknal lehet.... pontosabban Geonosis_O palyanal. Van valakinek ott mentese ... ugyertem a hid utani bejarat utan ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

McGrady
hm....nem bírja esse az ATIT?
a 9600xt az mûxik nem??????????????

Kuss!-magyarázta.

McGrady
szevasztok!
most szedem, remélem legalább olyan jó lesz mint amilyennek képzelem😄

Kuss!-magyarázta.

Csuhai G
Azt mondják, hogy a PCGame verzió néha lefagy, (bár nekem is az van és semmi bajom nem volt eddig) a Vengeance verziórol még nem hallottam semmit.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

thedriver
Melyik verzió a jobb a kettõ közül?<#conf>

Nekem is ATI Kártyám van.

Tejfölös az egész "New Player" stb menük lentebb már leírtam a problémát.

ATI Catalyst verzió 04.12 van fel telepítve
 eX
ATIm van!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Dynamic
Sztem próbálj meg egy mentést szerezni egy késõbbi pályáról.
Sephi
Nem jo nem mukodik. Szomoru lettem 😞

Windowst meg nem tudok ujratenni emiat... rohadt PC. Majd meglesz X-Box ra es ott tokeletesen fog menni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hát nálam is,a menüben,beállitásokban alig lehet kiolvasni mi van odairva,a fehér háttérre világoskékkel van irva minden...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sephi
Nvidia-ad vagyon? Ha igen mek driver?

eX
Hmmm....
Megfotolandó!
Szerintem csináld meg a mentéseket meg szedd ki hogy ne kelljen elõlrõl kezdeni!<#kacsint>

Sephi
Jaj ugyanott kihal mindig 😞

Nem tudom mi lehet a baj de megorulok. De vajon egy jatek Reinstall nem segit?

Hello sziasztok

Van egy kis problémám ha bejön a game az egész egy tejföl alig kivehetõ a "New Game" "Options" stb menük de maga a játékon belül tökéletes a kép.
Másnál is jelentkezett ez a probléma ?

A válaszokat elõre is köszi
Buci
ja, kicsik...

carpe diem

eX
hajrá!
De nekme sikervot!

Sephi
Hmm ezert nem fogom ujratenni... megprobalom a Vangence crack-et 😄

Nekem nem 😞

"vessetek a mókusok közé" :)

eX
Gép!
Nekem is ugan ezt csinálta de egy új Windos minden bajomat megoldotta! 😄

Sephi
Naon utos gama. Kepes voltam nem WOW-ozni hanem ezt jaccani 😄

Egy bajom van. Mer ketszer is kilepett a jatekbol... gep vagy crack hiba? Ugyanazon a helyszinen ketszer is egymas utan kilepett.

Shep
Hát én nem tudom hány óránál tartok, vhogy nem tûnik soknak, de végig jó, most tartok ott, hogy vmi hídra kell menni a kassyykon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Adam II
ok

nem, mert kb 10szer leírtuk már eddig. légyszi olvass vissza

War. War never changes.

Adam II
Hello!

Valaki tudna egy linket adni ahol van No Cd Backup a játékhoz?

Tatyla
nem baj,háttérképnek ugyis alkalmatlanok...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

eX
Nincs 10 óra a játék idõ szerintem 8 sem!
Most nyomtam végig! Sajna hogy csak ien rövid!!!!4<#rinya>

jah az elõzõ kettõ 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bala_
Neba! Ezen kívül még volt kettõ helyszín.....

Buci
sry h nem raktam entert közéjük

carpe diem

Buci

carpe diem

igen az utolso..., maugy szerintem nincs 10 óra a játék idõ :/ bár talán, de annál több biztos nem 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
micsoda, tök jól be lehet guggolni fedezékek mögé tárazáskor, kisebb céltpont vagy akkor stb, szóval én használom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
kassyyk szerintem az utolsó helyszín a map nevek alapján

Tatyla
detto...

nagyon leült ez a topik...

thedriver
Más küzd még olyan problémával, hogy rögtön új játék indítás után kifagy teljesen a game? Néha a monitort is kikapcsolja.
Valami tipp?

fitutufi
ékezetes karaktert ne tegyetek a profile névhez mert köv indításnál nem tudja betölteni 😊
(én már beleestem)
vagy lehet hogy a pcgames verzsõnt ezért nukeolták 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Az a bigyó minden bizonnyal egy akna. és guggolva kell odacsámborogni elé, majd hatástalanítani... Te sem tudsz angolul, mi? <#wow3>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Jókis repcommando háttér!

Tiszta fasza!

Sziasztok!
Elakadtam a második küldetésnél ahol egy bigyó van lent a fõldõn es erõtér veszi körül ha belépek felrobbanok,mit kell csinalni?
A segitségeteket elõre is kösz.
állítólag 10 óra alatt végig lehet tolni
Slow
😊

igen, anélkül lehetetlenség vele játszani 😊

Toltsd le es tedd fel a vengeance fele cracket(2mb), aztan jatszhatsz.
Szerintem ez még a gémkopivörldön is fennvan, de ha nem, akkor a kalózkikötõn
Lacc
Elég sok, én legalábbis már jóval elhagytam azt a részt, bár még mindig Kashyyk-on vagyok.
Dynamic
A vuki megmentése után(ami a demó is volt) mennyi van még?
Dynamic
Az ugrás tényleg felesleges, de a guggolás kell, amikor pl. alacsony járatokban megyünk, de mondjuk másra az sem jó😊
röviden: jó?

[HUN]Crassus
HAt az bizony nagyon kell hozza...........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"