1957
Star Wars: Republic Commando
-
#1111 A Game mérete 1,6 GB körül van!
DC-n még nem vok fennd e lehet hogy mindjárt felmegyek
Azt érdemes megrtudni róla hogy akora feeling hogy beszarás! -
#1110 De meg eleht, csak meg kel értük küzdeni. :P -
#1109 h valakinek lenne pár perce:
1. dc-n fönnt van-e már a játék(esetleg valaki megoszthatná csrébe énis jó fej vagyok)
2.mekkora méretű a game
3.mit érdemes még tudni róla? -
#1108 Hali
Van 1 problémám.
Nem tudok továbbjutni az 1ik résznél.
Ott vagyok amikor csak egyedül megyek, és a többiek nincsenek velem , de majd találkozunk.
Megyünk 1 alagútba ahol jönnek a Droidikák és kör alakú ajtókat kell kinyitni.
Bemegyek az egyiken, és lövöm a tagokat, te 1x csak minden tiszta fehér lesz, és azt írja ki hogy a Csapat meghalt..
Légyszi segítsetek! -
Gandibá #1107 Meglehet, én ott néztem meg párat ami megvan. -
#1106 Figyeljetek menjetek bele a Star Wars Republic Commando\GameData\Movies könyvtárba és nézzétek meg a bonus videókat.Mert ha jól láttam akkor közvetlenül a játékban nem lehet.Ha esetleg ezt nem ismerte valaki. -
#1105 ja igen:D -
#1104 az megy oda akinek kell... -
Kiru #1103 Hogyan lehet a muksók között váltani, hogy csak az menjen pl. a konzolhoz akinek kell?
A csapat az mozog F1; F2;F3; stb. de ha robbantani kell valamit azt hogy tudom odaküldeni? -
Adrian Graves #1102 1. Egy embert, bár lehet rádiózni, parancsokat osztogatni, hátha meghallgat valaki.
2.Ha mindenképp crack-elt verzió kell, akkor inkább a Vengeance vagy a reloaded féle kidolgozást ajánlom, a pcgame-ről azt hallottam, iőmként összeomlik.
3. Nekem az epilógust is wookiefalvához teszi.
4. Tudom, ez gyerekes dolog, de második végigjátszás után is azt kell, hogy mondjam: "Sven a király" -
#1101 Üdv!
A multplayerben is csapatot kell irányítani vagy csak egy embert iranyitok?
köszi -
csabóca27 #1100 ho van crack?vmi olyasmit olvastam h a pcgame könyvtárban van .exe és azt kell átrakni a gamedata/system mappába.Megpróbálom!Amúgy lehet vel eilyen letöltött verzióval neten játszani? -
vfeco #1099 van crack az 1. cd-n asszem. Nekem azzal megy. De van akinek a VENGEANCE-val megy csak. Az nemtommiért van. -
csabóca27 #1098 na leszedtem.Elakarom indítani telepítés után de kiírja h rossz cd(1-es van bent)Mit kell csinálni?crack nincs úgyhogy nem értem -
#1097 2 perc elég
amint kinyílt az ajtó add ki a parancsokat, majd szaladj a tornyokhoz, lődd ki őket, és fuss a hídra fedezni -
#1096 De azért kössz :)
Csak nekem azzal vana gond, h amikor odaérek már csak 2 percem van, bemegyek, egyből egy torony, mégegy, de már küldenem kell a csáveszt, mert elfogy az idő, ja meg addigra már szinte az összesnek csak fele élete van. Nincs elég aknavetőtöltény...
Na mind1, lefexem, bye allz -
#1095 Majd holnap kipróbálom, most már nincs hozzá tüelmem... -
#1094 erre én is felkacagtam:)
amúgy rohadt jó kis játékélmény -
#1093 Nem nehéz.Az a konzervesdoboz alakú elektromos gránát(nemtom a nevét)+ grenade launcher az egyik legjobb kombó.Szal behajítod a sokkolót majd megküldöd egy gránátvető lövéssel így akár 3-4 Battledroidot is ki lehet nyírni eccerre. -
#1092 a híd közepére küldöd a csapatot véfeni (F3)
egyik mukit odaküldöd a konzolhoz - ezek a két oldalt fedezik
te meg beguggolsz a híd közepére és a konzolos ürge mellti driodokat takarítod, ill ha éppen nincsenek ott, kidobálsz egy két gránátot csegítségképpen.
Persze legelső dolgod a szobában a 3 ágyu levadászása legyen. így mennie kell. -
#1091 Megpróbáltam szaladni, de a 3 Battledroid már sok volt :D
Amikor elkezdi vki hatástalanítani, akkor kicsit tulzásnak érzem h mind2!oldalról jön még 2-2 Droidika, meg Battldroid...
Kész... Még 2szer megpróbáltam, jöhet a nehéztüzérség: CSÍÍÍT!!! -
#1090 Én most hardon viszem és a droid hajón elsőre megcsináltam a menekülést (easy-n meg másodjára sikerült :-/ ). Még újraélesztés is volt kétszer (egyszer engem, egyszer Sevet), minden szobát rendesen kipucoltam, stb. Igaz, hogy a pálya végére hajszálpontosan egy darab másodpercem maradt, de akkor is sikerült (pont bemondta, hogy "1", mikor behozta a képernyőt, hogy nyertem egy extra contetntet). -
#1089 Kedvencem ez volt:
Épp élesíti a bombát:
"Is it red-red-green or red-green-red?"
:D -
#1088 Arra nincs idő hogy kicsinálj mindenkit, elég szívósak ebben a játékban a dögök. Vagy a fegyverek gyengék:D Annyi gránát meg nincs a világon:D -
#1087 Az a bibi ezzel, hogy az epilogust is a Geonosisra rakja be a Campaign Map-nál (ha jól emlékszem). Ha tényelg Kamino lenne, akkor oda kellett volna rakni az epilogust. -
#1086 Ahham, akkor fölös volt hardban elkezdeni, hátha lesz különbség. :-/ -
#1085 Szal nem áltál meg kinyírni a sereget, és loholtak a nyakadban?
énis kipróbálom, úristen milesz ebből
de ha ez se jön be, nemtökölök, csítelek... -
#1084 Az nekem is negyedszerre sikerült (normal fokozaton).
Végül azt csináltam hogy végigrohantam a zárt ajtókig, majd fedeztettem magam amíg kinyitottam az ajtót, majd futás tovább. Sürünm okosan quicksave is segít, bár az rontja a játékélményt.
Lényeg hogy az utolsó ajtónál 2percem maradt. 1 perc tisztogatás, srácokat odaküldtem a terminálhoz védeni, ill hekkelni, én meg beguggoltam középre, a hekkelő társ mögé és öltem a körülötte levő ellent. Nagy nehezen sikerült:D -
#1083 Én most hagytam abba annál a résznél. Meghagyom holnapra, mert meg kell emésztenem....volt 1 perc mire odaértem,még elszaroztam a droidokkal, a csóka nem akart egyből odamenni,mert útba voltak,namondom akkor majd én hekkelek....erre 1 perc a feltörése a bemondo meg már 10-től számol vissza... -
#1082 Pedig a zőlem telhető legnagyobb gyorsasággal sazaladtam odáig... -
#1081 Öcsém, jól megszívtam, ottvagyok, h éppen be kell menni egy vezérlő etrembe mert hamarosan a levegőbe repül az egész kócerá, és már ugat a droid, h felrobbanunk 20 mp mulva, ránézel az éppen bütyköő társamra a modulnál: még 58 mp van hátra, mondom anyád :D -
#1080 Kamino :) -
#1079 Meg a : Try killing the enemy not yourself!
Vagy a :-Red or green?Ooooh yellow?
-And thats call himself a demolition expert?
Marha nagyot dobnak a hangulaton ezek a beszólások -
#1078 május 16 v 19én -
#1077 a SW 3 amt Filmet mikor adják ki? -
#1076 Kamillo a neve....de jól megvan csinálva sztem az eleje -
Nagydög #1075 Osszessegeben egy jo jatek lett. A demo utan nem sokat vartam tole, de nagyon kellemesen meglepett. Voltak idegesito reszek, pl. mikor loszer szukeben kellett pofozkodni a Super Battledroidokkal. A csapat tarsak kifejezetten intelligensen harcolnak, mikor meg nem, akkor strapabirosagban alakitanak nagyot, a dumajuk meg egyszeruen frenetikus. (Aradnak szembe a droidok, mikor azt mondja egyik csoka a masiknak:"Te, ez meg ugy nezett ki, mint az anyad.")
Egy jo pont a Lukasarcnak.
-
#1074 Azt egyébként tudtátok, hogy az a szinész szinkronizál minket (tehát akit mi irányítunk-Delta-Three-Eight vagy hogyishívnak), aki Jango Fet-et játszotta???? -
#1073 Az a KÉK bolygó az ahol klónoznak(az a vizes nemtom a nevét),ott születtél, onnan indulunk az elején.....nehéz rájönni... -
#1072 arra a válasz!
Sevet szerintem majd ha lesz folytatása akkor majd ott lehet megmenteni!
És az a kékbolygó! hát pasz!