Star Wars: Republic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ja egyebkent ez az elso Star Wars jatek ami nem ugy kezdodik mint az osszes tobbi... marmint a megszokot "A Long Time Ago..." szoveggel.
Fura...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
S mi elvezet volt ilyen hamar befejezni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Wukifi
De azért csak küzdjél még<#wink><#taps>

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Wukifi
Soha nem játszom esin egy játékot sem, nincs benne kihívás,ha több mint 200 lepörgetett jték lenne a hátad mögött akkor neked semm lenne akadály egy ilyen játék

Sephi
Hagyad mar nem latod hogy felrebeszel es hiaba ?😄

Shep
Ti ézin játszátok, vagy mi van, vagy nem azzal a játékkal játszotok amivel én, 2 óra 17 perc alatt a feléig se jutottam

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

McGrady
áhh thx!

Kuss!-magyarázta.

Hmuda
Eh, rájöttem mi volt a gond. Kifogásolta, hogy magánakcióval kiütöttem két droid dispensert a hangárban és azért nem vitte tovább. 😛

Szépen hátra kell vinni a csapatot, nem nyúlni semmihez aztán mikor szólnak, hogy bütyköld meg a konzolt akkor megbütykölöd és csak a lépegetõvel szabad kicsinálni a dispensereket, különben nem enged tovább. Ez aztán a remek megoldás. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Wukifi
Töltsd le a Vengeance Crack-ok és avval megy.....

McGrady
én lehet...de a sima pcgame-s verzióval lehet?

Kuss!-magyarázta.

Wukifi
Hát a HL2 minden csak nem hosszú....... MOHAA az hosszú.....nem a szaros HL2

Wukifi
2 óra 17 perc

Wukifi
Hát igen..... nem valami hosszadalmas

Wukifi
Nem akarok senkit bántani de aki ebben a játékban elekad valahol is....az inkább fogjon két dobókockát és avval játszon.......

EmThor
hétvégén tolná vki, join ip-vel?

Sephi
Az volt! 😄DDD

Mar ket palyat tovabb mentem! Koszi ! 😄

Megyek jaccom!

Istencsászár
dehogy tulzás

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Azért ez igy egy óriási túlzás...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

áz..

Istencsászár
Hl2 mióta hosszú? egy befejezetlen bughalmaz.
Ez a legjobb Sw játék ami kijött hl2-õt veri ahogyvan

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

eX
ennek a gaménak egytlen hátránya avn hogy rövid!
Ha olyan hosszú lenni mint a HL2 akkor nagyon fasza lenne!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

meg a rövid játékokat 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Wukifi
Végig toltam a gamet................egész jó volt
Ajánlom mindenkinek aki szereti a könnyû játékokat

Inkább egy üveg seritalnak örvendenék... <#nyes>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Shep
semmi nincs felkapták azt beadták neki a bactat.
Tényleg mi az a bacta, amit ha beszívnak tovább bactatnak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hmuda
Mentem én is (most jöttem vissza), csak most megakadt a lelkesedés, úgyhogy max horgászni járnék be, de most lusta vagyok keresni egy tavat. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

eX
Nem én soha nem hagyatam ott a Társaima!
De ha majd megtudod akkor majd mond meg!<#kacsint>

Érdekes volt.Az elsõ rész végén,amikor idõre kell kiérni,és az utolsó helyen egy percig tart kinyitni az ajtót.Egyik emberem kilövik,az ajtót csak kinyitjuk,rohanok ki,ott van még egy folyosó,azon végig,na de mondom most mi lesz azzal aki ott maradt?Tanácstalanul fogolodok ott visszamnejek,ne menjek.Folyosó végén ott a másik 2 ember,robban körülöttem fel minden,na mondom ez megint nem sikerült...Erre a játék megy tovább....
Mi lett azzal aki ott maradt kilõve?
Vagy leklónozták újra,azt jóvan?<#vigyor4>

Sephi
Hogy?

eX
Akkor csa anyit mondok ,hogy most jön a játék java!

eX
Már aki játszott a HL-2vel igaz nekem még a végigjátszásra váró játékok között van!

Sephi
<#worship>
Ha mukodik veszek neked egy avokadot!

Érdemes a liftes rész elõtt menteni, aztán ha továbbra sem megy tovább, visszatöltögetni, hátha... (Mint anno a HL2-vel <#crazya>)

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Amikor bent vagy a pályán ESC, aztán "Restart Level".

Sephi
Lehet en is ujra kene kezdjem a palyat? De akkor azt hogy kel kivalasztani?

Pontosan, ott van vége, azzal, hogy leereszkedtek a lifttel. Próbáld meg újrajátszani a pályát, ha van hozzá türelmed...

McGrady
télleg....de fasz vok...
😄DDDDD
és az milyen játék? autóversenyes?😄DDDDDDD

Kuss!-magyarázta.

Sephi
World of Warcraft...

McGrady
ki hite volna😄
de minek a rövídítése?
walaginé seggre Vera?

Kuss!-magyarázta.

Sephi
Az nem SW 😄

McGrady
ammi?😊

Kuss!-magyarázta.

Sephi
Na huzok en WOW-ozni 😄

Hmuda
Hát sokat nem értem el vele (de azért jó kis csetepaté volt, meg kell hagyni).

Sephi
De te leglabb eljutottal odajig! 😄

Hmuda
Nekem megy a játék rendesen, de szerintem itt vége kellene lennie a pályának de halál nyugodtan ácsorognak a lépegetõ alatt és társalognak, hogy unatkozok-e... 😛

Sephi
Nekem mindig kihal ott..

Hmuda
Hm, köztársasági hajó, harmadik (talán utolsó) hangár kipucolva teljesen, lépegetõ felhozva, de ennyi. Semerre jóhelyrõl. Beszóltak, hogy a szeparatisták visszavonulnak, stb. Ha támadó manõvert adok ki, akkor nem akarnak elmenni a lépegetõ alól a többiek (pedig eddig ezzel a módszerrel remekül mutatták a lineáris utat a pályákon). Szóval itt totál megakadt a tudomány. Semerre nem lehet menni, sehol nincs ellenség, abszolút nincs semmi.

ThugEdge
ezt érdemes csekkolni vannak finomságok:
http://www.lucasarts.com/games/swrepubliccommando/hud.html

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

McGrady
jajjdejó!

Kuss!-magyarázta.

9800 SE-vel megy nekem simán,ugyhogy nem hinném hogy gond lenne nálad.