1957
Star Wars: Republic Commando
  •  eX
    A Game mérete 1,6 GB körül van!
    DC-n még nem vok fennd e lehet hogy mindjárt felmegyek
    Azt érdemes megrtudni róla hogy akora feeling hogy beszarás!
  • Hmuda
    De meg eleht, csak meg kel értük küzdeni. :P
  • bld
    h valakinek lenne pár perce:
    1. dc-n fönnt van-e már a játék(esetleg valaki megoszthatná csrébe énis jó fej vagyok)
    2.mekkora méretű a game
    3.mit érdemes még tudni róla?
  • Anthony001
    Hali

Van 1 problémám.
    Nem tudok továbbjutni az 1ik résznél.
    Ott vagyok amikor csak egyedül megyek, és a többiek nincsenek velem , de majd találkozunk.
    Megyünk 1 alagútba ahol jönnek a Droidikák és kör alakú ajtókat kell kinyitni.
    Bemegyek az egyiken, és lövöm a tagokat, te 1x csak minden tiszta fehér lesz, és azt írja ki hogy a Csapat meghalt..
    Légyszi segítsetek!
  • Gandibá
    Meglehet, én ott néztem meg párat ami megvan.
  • STREEX
    Figyeljetek menjetek bele a Star Wars Republic Commando\GameData\Movies könyvtárba és nézzétek meg a bonus videókat.Mert ha jól láttam akkor közvetlenül a játékban nem lehet.Ha esetleg ezt nem ismerte valaki.
  • McGrady
    ja igen:D
  • Tatyla
    az megy oda akinek kell...
  • Kiru
    Hogyan lehet a muksók között váltani, hogy csak az menjen pl. a konzolhoz akinek kell?
    A csapat az mozog F1; F2;F3; stb. de ha robbantani kell valamit azt hogy tudom odaküldeni?
  • Adrian Graves
    1. Egy embert, bár lehet rádiózni, parancsokat osztogatni, hátha meghallgat valaki.

2.Ha mindenképp crack-elt verzió kell, akkor inkább a Vengeance vagy a reloaded féle kidolgozást ajánlom, a pcgame-ről azt hallottam, iőmként összeomlik.

3. Nekem az epilógust is wookiefalvához teszi.

4. Tudom, ez gyerekes dolog, de második végigjátszás után is azt kell, hogy mondjam: "Sven a király"
  • SarkanyfuaRUSH
    Üdv!

A multplayerben is csapatot kell irányítani vagy csak egy embert iranyitok?

köszi
  • csabóca27
    ho van crack?vmi olyasmit olvastam h a pcgame könyvtárban van .exe és azt kell átrakni a gamedata/system mappába.Megpróbálom!Amúgy lehet vel eilyen letöltött verzióval neten játszani?
  • vfeco
    van crack az 1. cd-n asszem. Nekem azzal megy. De van akinek a VENGEANCE-val megy csak. Az nemtommiért van.
  • csabóca27
    na leszedtem.Elakarom indítani telepítés után de kiírja h rossz cd(1-es van bent)Mit kell csinálni?crack nincs úgyhogy nem értem
  • MerlinW
    2 perc elég
    amint kinyílt az ajtó add ki a parancsokat, majd szaladj a tornyokhoz, lődd ki őket, és fuss a hídra fedezni
  • Buci
    De azért kössz :)
    Csak nekem azzal vana gond, h amikor odaérek már csak 2 percem van, bemegyek, egyből egy torony, mégegy, de már küldenem kell a csáveszt, mert elfogy az idő, ja meg addigra már szinte az összesnek csak fele élete van. Nincs elég aknavetőtöltény...
    Na mind1, lefexem, bye allz
  • Buci
    Majd holnap kipróbálom, most már nincs hozzá tüelmem...
  • ThugEdge
    erre én is felkacagtam:)
    amúgy rohadt jó kis játékélmény
  • Dynamic
    Nem nehéz.Az a konzervesdoboz alakú elektromos gránát(nemtom a nevét)+ grenade launcher az egyik legjobb kombó.Szal behajítod a sokkolót majd megküldöd egy gránátvető lövéssel így akár 3-4 Battledroidot is ki lehet nyírni eccerre.
  • MerlinW
    a híd közepére küldöd a csapatot véfeni (F3)
    egyik mukit odaküldöd a konzolhoz - ezek a két oldalt fedezik
    te meg beguggolsz a híd közepére és a konzolos ürge mellti driodokat takarítod, ill ha éppen nincsenek ott, kidobálsz egy két gránátot csegítségképpen.

Persze legelső dolgod a szobában a 3 ágyu levadászása legyen. így mennie kell.
  • Buci
    Megpróbáltam szaladni, de a 3 Battledroid már sok volt :D
    Amikor elkezdi vki hatástalanítani, akkor kicsit tulzásnak érzem h mind2!oldalról jön még 2-2 Droidika, meg Battldroid...
    Kész... Még 2szer megpróbáltam, jöhet a nehéztüzérség: CSÍÍÍT!!!
  • Hmuda
    Én most hardon viszem és a droid hajón elsőre megcsináltam a menekülést (easy-n meg másodjára sikerült :-/ ). Még újraélesztés is volt kétszer (egyszer engem, egyszer Sevet), minden szobát rendesen kipucoltam, stb. Igaz, hogy a pálya végére hajszálpontosan egy darab másodpercem maradt, de akkor is sikerült (pont bemondta, hogy "1", mikor behozta a képernyőt, hogy nyertem egy extra contetntet).
  • Hmuda
    Kedvencem ez volt:

Épp élesíti a bombát:

"Is it red-red-green or red-green-red?"

:D
  • MerlinW
    Arra nincs idő hogy kicsinálj mindenkit, elég szívósak ebben a játékban a dögök. Vagy a fegyverek gyengék:D Annyi gránát meg nincs a világon:D
  • Hmuda
    Az a bibi ezzel, hogy az epilogust is a Geonosisra rakja be a Campaign Map-nál (ha jól emlékszem). Ha tényelg Kamino lenne, akkor oda kellett volna rakni az epilogust.
  • Hmuda
    Ahham, akkor fölös volt hardban elkezdeni, hátha lesz különbség. :-/
  • Buci
    Szal nem áltál meg kinyírni a sereget, és loholtak a nyakadban?
    énis kipróbálom, úristen milesz ebből
    de ha ez se jön be, nemtökölök, csítelek...
  • MerlinW
    Az nekem is negyedszerre sikerült (normal fokozaton).
    Végül azt csináltam hogy végigrohantam a zárt ajtókig, majd fedeztettem magam amíg kinyitottam az ajtót, majd futás tovább. Sürünm okosan quicksave is segít, bár az rontja a játékélményt.

Lényeg hogy az utolsó ajtónál 2percem maradt. 1 perc tisztogatás, srácokat odaküldtem a terminálhoz védeni, ill hekkelni, én meg beguggoltam középre, a hekkelő társ mögé és öltem a körülötte levő ellent. Nagy nehezen sikerült:D
  • Seth
    Én most hagytam abba annál a résznél. Meghagyom holnapra, mert meg kell emésztenem....volt 1 perc mire odaértem,még elszaroztam a droidokkal, a csóka nem akart egyből odamenni,mert útba voltak,namondom akkor majd én hekkelek....erre 1 perc a feltörése a bemondo meg már 10-től számol vissza...
  • Buci
    Pedig a zőlem telhető legnagyobb gyorsasággal sazaladtam odáig...
  • Buci
    Öcsém, jól megszívtam, ottvagyok, h éppen be kell menni egy vezérlő etrembe mert hamarosan a levegőbe repül az egész kócerá, és már ugat a droid, h felrobbanunk 20 mp mulva, ránézel az éppen bütyköő társamra a modulnál: még 58 mp van hátra, mondom anyád :D
  • Buci
    Kamino :)
  • Seth
    Meg a : Try killing the enemy not yourself!
    Vagy a :-Red or green?Ooooh yellow?
    -And thats call himself a demolition expert?
    Marha nagyot dobnak a hangulaton ezek a beszólások
  • gergod
    május 16 v 19én
  •  eX
    a SW 3 amt Filmet mikor adják ki?
  • McGrady
    Kamillo a neve....de jól megvan csinálva sztem az eleje
  • Nagydög
    Osszessegeben egy jo jatek lett. A demo utan nem sokat vartam tole, de nagyon kellemesen meglepett. Voltak idegesito reszek, pl. mikor loszer szukeben kellett pofozkodni a Super Battledroidokkal. A csapat tarsak kifejezetten intelligensen harcolnak, mikor meg nem, akkor strapabirosagban alakitanak nagyot, a dumajuk meg egyszeruen frenetikus. (Aradnak szembe a droidok, mikor azt mondja egyik csoka a masiknak:"Te, ez meg ugy nezett ki, mint az anyad.")
    Egy jo pont a Lukasarcnak.
  • Seth
    Azt egyébként tudtátok, hogy az a szinész szinkronizál minket (tehát akit mi irányítunk-Delta-Three-Eight vagy hogyishívnak), aki Jango Fet-et játszotta????
  • Seth
    Az a KÉK bolygó az ahol klónoznak(az a vizes nemtom a nevét),ott születtél, onnan indulunk az elején.....nehéz rájönni...
  •  eX
    arra a válasz!
    Sevet szerintem majd ha lesz folytatása akkor majd ott lehet megmenteni!
    És az a kékbolygó! hát pasz!