1957
Star Wars: Republic Commando
-
#1151 Te mivel jáccod? voodoo 1-el? mer nálam x800-on nagyon szép sőt gyönyörű... -
#1150 ha csak 1 van akkor odamegyek azt késelem :) -
#1149 Szerintem egyáltalán nem nehéz a játék, a battledroidok sem.
1.Egyszerűen ki kell használni minden sniperkedő és gránáthajigáló pontot, azaz oda kell rendelni az embereket.(sniperrel és gránáttal hamarabb le lehet alázni minden, amúgy meg csak sima alapfegyverrel lődöznének)
2.F billentyűvel(alapértelmezett) ki kell jelölni egy célpontot, adott esetben egy battledroidot, hogy minden embered azt alázza.Egyesült erővel jóval hamarabb le lehet gyűrni, mint amikor mindenki mást célpontot lő.
3.Ez a kedvenc módszerem.Ki kell használni a gránátokat.Legjobb a hengeralakú sokkoló gránát.Bedobok egyet 2-3 battledroid közé utána megkínálom őket gránátvetővel(általában egy lövés elég ha jól célzol).Ezt tuti jó kombó.Egyedül elintézel ezzel a módszerrel 4 másodperc alatt egyszerre akár 2-3 battledroidot. -
#1148 5ec4-ce7f-1d12-289c-na20 -
Gazsó Csaba #1147 nem tudom a telepítésnél a Cd-keyt,megtudnátok mondani?Kösz -
#1146 Akkor én megpróbárom 26szorar is! csak várok elöbb egy kicsit hogy lehigadjak! -
#1145 Én is csak akkor amikor már majd szét robbanok az idegtől mer 25ször próbáltam újra. -
switch #1144 a GameCopyWorld-ön van NoCd crack hozzá -
#1143 Soha Soha! Nem játszok csíttel! Fuj..... -
#1142 Tud valaki csítet hozzá?
Én találtam néhányat az IGNen de pont a God nem működik és ezek a Super Battle Droidok nagyon megfingatnak:( -
#1141 mégegyszer megkérdezném hogy nincs valakinek egy mini image fájlja (akár saját maga álltal készitett)hogy ne kérje a cd-t? -
#1140 jézus mégis mit vársz egy cd key-től? ami valszínű nem eredeti! persze h nem megy multiba... majd vki lesz oan rendes, hogy csinál egy szervert, msn-en vagy emailen, elküldi az ip címét aki akar multizni azt hajrá...
Peace -
#1139 Nem hinném hogy a Grafikája kétévvel ezelötti!
Én megnéztem a csapatársaimat elég közelről és szépen ki vannak dolgozva! -
#1138 Végignyomtam én is (pcgame verzsön , semmi hiba). Hát nagyon rövid az egész, max 7-8 óra lehetett. A hangulat főleg az elején igen király, bár a végére egy kicsit uncsi lesz. A grafika kb 2 évvel ezelőtti, de a pörgő játék miatt nem tűnik rossznak. A csapatagjaink AI ja nem rossz, de az ellenfélé eléggé gagyi. Óriási mínusz, hogy összvissz 3 helyszín van, és azok se túl változatosak.
-
#1137 Szivesen! -
netuddki #1136 nincs
az van ?hogy elkezdi betolteni ...
kiírja hogy beginning ....végig megy a csik és kilép -
#1135 ugye a profile-odban nincs ékezet? -
netuddki #1134 hale
fijjug hiába crackolom fel nem megy ez a szar :(((
mindig kilép a gémből mihelyst elindítom a profile betöltését
yahh ez a verzsön van meg :Star_Wars_Republic_Commando_Proper-VENGEANCE\ -
Zsoldos #1133 hat mert megsemmisul az urhajo (magyaran sietned kene egy 'picit' jobban) -
#1132 én is képfájlór csináltam
ha betetted utána újra gomb és ahogy mondtam -
#1131 Hali
Van 1 problémám.
Nem tudok továbbjutni az 1ik résznél.
Ott vagyok amikor csak egyedül megyek, és a többiek nincsenek velem , de majd találkozunk.
Megyünk 1 alagútba ahol jönnek a Droidikák és kör alakú ajtókat kell kinyitni.
Bemegyek az egyiken, és lövöm a tagokat, te 1x csak minden tiszta fehér lesz, és azt írja ki hogy a Csapat meghalt..
Légyszi segítsetek! -
Tocika #1130 Igen De ez akkor is műkszik ha képfajlból montolok be ?
Ha beteszem a lemezt akkor melyik gombra kattincsak ?
-
#1129 igen, ez 1 hülye bug, engem is idegesített de könnyű megcsinálni:
amikor kiírja, akkor tedd be a másik CD-t.
jó...most a gém ki fogja írni h tedd be a jó CD-t.
tedd, be és kész. -
Tocika #1128 Szevasztok!
Tudtok nekem segíteni ?
A játék telepítése végén bejön egy olyan ablak hogy rossz kötet van a meghajtóban és tegyem be az előző lemezt.
tudok választani az újra a tovább és a mégse gombok közül.
ha az újárra kattintok akkor nem csinál semmit ha az mégse meg a tovább gombra kattintok akkor kiír valami dll hibát és amit felrakott azt leszedi egyböl.
És ezt már sok játéknál csinálta ez a köcs.... gép.
-
#1127 kössz -
Gabe18 #1126 Sajnos nem vagyok gazdag,sőt még meg sem vettem.
Ha a multi része olyan lenyűgöző lenne,gondolhatod erősen szó lenne róla.Inditottak neki egy szervert 1-2 napja,enyhén szólva nem jött be,igy vége lett.Volt valami ip-s megoldás a multira,arról olvashatsz ha visszakeresel némileg. -
#1125 nem mindenki olyan gazdag mint te:D
biztos van vmi megoldás! -
Gabe18 #1124 Megvenni eredetiben... -
#1123 segítsetek lécci!
nem bírok multizni!
azt írja h nemjó a cd key.
erre mi a megoldás? -
#1122 bithumenre már nem lehet regisztrálni, csak meghívásos alapon. -
#1121 ja ja! -
#1120 Hát igen, aki le se szarja a rádióüzeneteket, az ne csodálkozzon, hogy nem megy valami. -
#1119 Az aknákon ha legugolsz át lehet menni!
De hatástalanítani is lehet! csak gugolva közel kell hozzá menni és hatástalanítani! -
#1118 Nem lehet vhogy máshogy átmenni azon a részen, ahol egy akna van a Ghost Shipen? Csak úgy, h beleszaladunk, és jókor mászunk ki? (csillagrombolós pálya) -
#1117 " perc = 2 perc -
#1116 Na sikerült, viszont nekem 3 percem maradt a nagyteremben " perc alatt odafutottam, és amikor már csak 20 mp volt, a fiuk már éppen huztak el, deén lelőttem a 2 maradék Battledroid-ot az UTOLSÓ másodpercben nyertem :D -
#1115 Akit érdekel a game az Innen ingyen is leszedheti,teljes sávszélességgel...... -
#1114 töltsétek torrentről!
http:\\bithumen.tx.hu
szedjetek torrent klienst és indulás -
Temporal Vortex #1113 DC-n fent van. Én már 3 napja töltöm, de még nem jött le. Tök jó!!!
Nem tud valaki ftp címet? -
#1112 GYere fel erre a hubcímre: solarion-hub.no-ip.com
és ott keresd a [HUN](-_(eX)_-)-et!!