Star Wars: Republic Commando
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Sejtem mi az, de inkább nem akarok hülyeséget mondani, tehát mond el mi az : D.
De monnyuk nekem más jatekoknál is csinált hasonlóakat, de azt megfigyeltem, hogy az összes ilyen az warezos : DD.
Tehát 1 db eredeti jatekom van, mármint 2, de az 1ik volt csak 10000 hufos, ami megis érte (hl2).
Annál is volt néha-néha, hogy kicsit bedilizett vagy le-le áltt alkalmakként, de egy géprestart simán megoldotta a dolgot.
Tehát az megy rendesen. Habár minden gameknél a rendes változatok általában hibások néhol, ezért vannak hozzá patchek : D.
Lehet, hogy rosszul törték fel a gamét vagy nemtom.
Vagy minden warezos oldalon másmilyen minõségben vannak fenn a gamék???
Tehát az 1-iken vírusos a másikon meg nem 😄D
SZTEM
Csak hát 10000 huf. Öhm.
De nem driver vagy hardwere probléma, mert más játékok mennek, és a demó verzió is gond nélkül ment.
És mivel annak is ugyanez volt a gépigénye meg minden 😄 arra a következtetésre jutottam, hogy: ka*ják be a kö**** warezosok a béna feltört gaméit <#boxer>#boxer>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
SPOILER ON!!!
csak marha rövid az egész, nem is számit rá az ember és hirtelen vége !!!!!
azt hiszem mindenképpen lesz 2. rész !!
OFF!!
sazl : c
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sazl : c
De a KOTOR 2 vel igen még most is nyoom de nagyon zsír kis game! Igaz a Republic Commandó nagyon ottvaN!
Szerintem azt érdemesebb leszedni!
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Te meg a WOW nal is bajok voltak a SP2-esel...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Tobb forumon irja is....
Spoiler!
Az a probléma viszont, hogy egyrészt Sev a végén kiesett és vajon most tényleg ez a vége, vagy van mód a megmentésére? Õ volt a kedvenc karakterem. :-(
Plusz a fõmenüben ugye ott vanak fent a bolygók ahhol harcolunk, de a bal oldali kék bolygó kiesett. Vki ötlet?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Én változatlanul fenntartom, hogy ott driverpara van... Méghozzá VGA driver. <#wilting>#wilting>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.