Star Wars: Republic Commando
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi szépen meg fogom próbálni, erre nem is gondoltam xD
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
(igen, tört. nem, nem veszem meg)
Régen már kijátszottam ergo mûködött minden, most viszont azt csinálja, hogy a játék leges legelején, amikor a bacta-nál kéne életemet tölteni, full hp-n vagyok, és ezt is írja ki, tehát nem is tölt rajtam semmit, csak ezt ugatja folyamat, hogy töltsem fel magam... Próbálok úgy állni, hogy a droidok (pár méterrel odébb) eltaláljanak, de nem sebzõdök. És amikor lelövök idegemben egy fickót, akkor csak eltûnik. Nem esik össze, nem hal meg, csak eltûnik.(options-ben nem lehet állítani, hogy hullák meddig maradjanak)
Ötletetek van? Gamecopy-n 3 crack-et néztem meg, de egyik sem változtat.(írta valaki, hogy gamecopy-n vírus, trójai stb van. Évek óta onnan szedem le a crack-et ha kell és soha semmilyen ártó szemét nem került onnan a gépemre.)
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
felülír-ikon startgame-utána StarWarRepublicCommando elsötétedik a képernyõ és pár másodperc után kilép.Nem tom miért nem indul el!Valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A grafikai beállításoknál felülrõl kb az ötödik. A többi mind lehet a maxon, de ha ezt e kell venni különben kidob az asztalra.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
mindenki kétségbe van esve, nem mehetünk vissza érte, közben meg áttudnánk integetni neki, ott kommandózik az ágyúnál. bár nem nagyon lehet látni a képen, de akinek van mentése a vége felé, az nézze meg. a mi ágyúnktól balra lévõ ágyúban van õ.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ez nincs meg valakinek?
kéne egy fájl, mert hibásan jött le, és shol másutt nem lelem😞(((((((((((((
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azt szeretném megkérdezni, hogy a multiplayer megy-e hamachin és lehet-e benne co-opozni vagy ha nem akkor lehet-e "bot"-okat betenni?
Válaszokat köszi elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
mindigkinyír az akna.. ahtástalanítani enmtom, se semi.. help pls 😞
talán keress a az opsönzben olyan beállítást,ha van,amivel be lehet állítani,hogy meddig maradjanak meg a hullák
segitene valaki? feltettem ujra a játékot és amikor lelövök valakit abban a pillanatban eltûnik. nem esnek össze semi sem történik velük csak simán eltünnek.
amikor régebben fent volt akkor jó volt minden. tudja valaki hogy mi lehet a probléma??
elöre is köszi ^^
Ne rohanj elõre, várd be mindig a többieket. Elágazásnál mindig arra felé állnak be, amerre menned kell.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Újra elõvettem a játékot és szeretnék neten játszani. Esetleg lenne valaki akinek van neredetei kódja ( merthogy nekem is volt, csak eleveszet a füzet és most nincs meg)és nem játszik neten, és oda tudná-e adni?
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...