Star Wars: Republic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persil
Kicsit késve ugyan, de azért... 😄
Köszi szépen meg fogom próbálni, erre nem is gondoltam xD

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

PErsil! Ugyanezzel a gonddal találkoztzam, de megoldódott. Az a helyzet, hogy a legkönnyebb fokozaton gyakorlatilag halhatatlan vagy, n em sebzõdsz. Állítsd át a legelején közepesre, sebzõdsz, utána állítsd vissza és máris tudod magad tölteni.
persil
Oké, agyvérzést kaptam :/
(igen, tört. nem, nem veszem meg)
Régen már kijátszottam ergo mûködött minden, most viszont azt csinálja, hogy a játék leges legelején, amikor a bacta-nál kéne életemet tölteni, full hp-n vagyok, és ezt is írja ki, tehát nem is tölt rajtam semmit, csak ezt ugatja folyamat, hogy töltsem fel magam... Próbálok úgy állni, hogy a droidok (pár méterrel odébb) eltaláljanak, de nem sebzõdök. És amikor lelövök idegemben egy fickót, akkor csak eltûnik. Nem esik össze, nem hal meg, csak eltûnik.(options-ben nem lehet állítani, hogy hullák meddig maradjanak)

Ötletetek van? Gamecopy-n 3 crack-et néztem meg, de egyik sem változtat.(írta valaki, hogy gamecopy-n vírus, trójai stb van. Évek óta onnan szedem le a crack-et ha kell és soha semmilyen ártó szemét nem került onnan a gépemre.)

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Ezt most találtam egy fórumon: Az már nem republic commando lesz, hanem Imperial commando és a 66-os parancsról meg a birodalom maradék klónjairól szól, ugyanazokkal a szereplõkkel
Én sajna nem pedig jó lenne.Egy fórumban olvastam róla de csak annyit hogy lesz de az sem mai írás volt.
Hello! valaki tud valamit a 2. részrõl?
helló!Segítsetek! Nem indul el a game vmiért nem indult el a múltkor és újratelepítettem:Felrak-crack😄:\GameData\SSE SWRepublicCommando.exe másol-c:\Program Files\LucasArts\StarWarRepublicCommando\GameData\System\
felülír-ikon startgame-utána StarWarRepublicCommando elsötétedik a képernyõ és pár másodperc után kilép.Nem tom miért nem indul el!Valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kongy
Vistád van? Mert ha az,akkor én nem csodálkoznék ezen. Állítsd át jobb klikkel kattolva a kompatibilitást. rakd át XP-re,és menni fog.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az #1850-es hozzászólásban a megoldás: "bump map-et le kell szedni low-ra"
A grafikai beállításoknál felülrõl kb az ötödik. A többi mind lehet a maxon, de ha ezt e kell venni különben kidob az asztalra.

Nekem néha sikerült bejutnom hálózati játéknál de hamar kidobott mondván hogy nem jó a kód
tommygiant
Szerintem sehogy. Tört szerverekrõl nem tudok. Csak érvényes cd kulccsal tudsz neten játszani.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Hogyan tudok neten játszani másolt játékkal?
Az mitõl van h new game-re kattolok és kifagy a game ? Semmi hibaüzi, se semmi. Töltés végén egyszrûen eltûnik az az ablak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok nemtud valaki kódot adni a játékhoz léci.<#falbav>
Még mindíg nem megy.reméltem az új driverek segítenek de sajnos nem
Rájöttél a megoldásra? Mert nekem is ez a gondom. A régi gépemen ment, de most ugyan úgy telepítem, ugyan azt csinálom és mégis kilép új játéknál. Kerestem új cracket, de azokkal se megy.

milyen kiterjesztésû?
bocs kicsit gyorsan irtam de azért érthetõ szerintem
sziszatok nem van egy gondom letöltötem egy warez oldalrol a játékot tömöritetem de egyszerüen engedi beileszteni a deamon toolsba de mér nem?? pls help!
Visszább olvasgattam és levettem a Blur Map-ot LOW-ra így ment egy darabig de aztán csíkos lett a képernyõ és semmi.Resetelnem kellett.Crysis meg hasonlók szépen mennek csak ezzel van gond.
Hali!Imádom a játékot de beújítottam egy ilyen gépet:E8400,3Giga ram és 9600gt 512mb ddr3 és new game-nél a játék kilép.mi lehet a problema?
Kongy
Jólvan. Régi játék,nem lehet rá haragudni.<#buck> Sev-et egyébként valami ellenség legyakta. Eltûnt a gyomrában valamelyik bogárnak. XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DJ Skyline
végig vittem negyedszer is, nem lehet ezt a játékot megunni <#eljen> a végén felfigyeltem egy érdekességre, ugye lelõjük a hajót, majd jönnek a haverok, de Sev ugye eltûnik. vagy nem? 😄

mindenki kétségbe van esve, nem mehetünk vissza érte, közben meg áttudnánk integetni neki, ott kommandózik az ágyúnál. bár nem nagyon lehet látni a képen, de akinek van mentése a vége felé, az nézze meg. a mi ágyúnktól balra lévõ ágyúban van õ.

akyyy
jobb késõn mint soha😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bakvarnyu
sztem azóta már tízszer túljutott rajta <#vigyor1>

Kongy
Elég furcsa,de le kell guggolnod,és úgy kell hatástalanítonod. Tehát,nem csak szaladsz mint az állat,hanem guggolsz,és hatástalanítasz. Normális esetben a guggolás a CTRL,vagy a C gomb.

akyyy
Star_Wars_Republic_Commando_Proper-VENGEANCE

ez nincs meg valakinek?
kéne egy fájl, mert hibásan jött le, és shol másutt nem lelem😞(((((((((((((

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mike0013
sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a multiplayer megy-e hamachin és lehet-e benne co-opozni vagy ha nem akkor lehet-e "bot"-okat betenni?
Válaszokat köszi elõre is!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

csá nekem az lenne a bjom h jól megy minden,s emmi gond csak elakadtam a ghost ship 2. pályáján (Delta Down) eljutok h lelövöm a shotgunost, felveszem a fegyót de útban van 1 akna és nem tok továbbjutni...
mindigkinyír az akna.. ahtástalanítani enmtom, se semi.. help pls 😞
Ryleh
hali..hamachi-n toljátok még ezt?

Kongy
Az én kedvencem is sev volt... kár,hogy pont õ halt meg...miért nem fixer helyette? A vége nagyon jó egyébként. Nekem tetszik. "Delta Squad! Lock and load!"

DJ Skyline
ennyi (katt a kis képre, bár mindenki ismeri már a jelenetet)

szegény Sev :\

Kongy, 3 évvel ezelõtt én is hallottam errõl, hogy lesz folytatás, azóta semmi új hírt nem hallottam

Kongy
De. Én hallottam,hogy lesz folytatás,de senki sem lehet benne biztos. Személy szerin én nagyon szeretném ha lenne egy második rész!<#vigyor>

DJ Skyline
nincs semmi hír egy esetleges folytatásról? annyira kíváncsi vagyok mi történt Sevvel. ma elkezdtem végigjátszani megint, már a Kashyyyk kezdõ pályáján vagyok :\

ez alatt mit értessz mit kell vele csinálni h mennyen?
érdekes😊
talán keress a az opsönzben olyan beállítást,ha van,amivel be lehet állítani,hogy meddig maradjanak meg a hullák

hi all
segitene valaki? feltettem ujra a játékot és amikor lelövök valakit abban a pillanatban eltûnik. nem esnek össze semi sem történik velük csak simán eltünnek.
amikor régebben fent volt akkor jó volt minden. tudja valaki hogy mi lehet a probléma??
elöre is köszi ^^
repro
Melyik epizód, hanyadik pálya? most nem ugrik be.
Ne rohanj elõre, várd be mindig a többieket. Elágazásnál mindig arra felé állnak be, amerre menned kell.

N0 TXT TLK PLZ!4!

A Belly of the beast pályán mit kell csinálni? Odáig eljutottam hogy megszereztem a kódot, aztán felélesztettem az embereimet, és elkezdtem menekülni. Aztán az egyik ajtó nem nyílt ki, hátranéztem és láttam hogy az embereim eltûntek. Visszamentem, de sehol sem találtam õket.
repro
Örülünk, ha te is örülsz 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

letöltöttem egy cracket megy a játék minden faxa
Nem de most majd akarok letölteni egy no-cd cracket
Seth
Crackelted?

PSN ID.: Beegabor

Valaki megmondaná miért van az h bemountolom a cd1-t, elindítom a játékot, és kiírja h tegyem be a cd1-et?
Hali!

Újra elõvettem a játékot és szeretnék neten játszani. Esetleg lenne valaki akinek van neredetei kódja ( merthogy nekem is volt, csak eleveszet a füzet és most nincs meg)és nem játszik neten, és oda tudná-e adni?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

repro
6 darab hozzászólással lentebb.. okos

N0 TXT TLK PLZ!4!

valaki mondja meg hogy honnan lehet leszedni 1 cdkulcsot a star wars republic commandohoz<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
háát az sajnos meg oldhatatlan mivel a szerverek mind eredetiek és nézik a cd kulcsot

Slig
Ha megmondod hogy kell nem eredetivel neten játszani, ok.

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;