Star Wars: Republic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SarkanyfuaRUSH
Üdv!

A multplayerben is csapatot kell irányítani vagy csak egy embert iranyitok?

köszi
ho van crack?vmi olyasmit olvastam h a pcgame könyvtárban van .exe és azt kell átrakni a gamedata/system mappába.Megpróbálom!Amúgy lehet vel eilyen letöltött verzióval neten játszani?
van crack az 1. cd-n asszem. Nekem azzal megy. De van akinek a VENGEANCE-val megy csak. Az nemtommiért van.
na leszedtem.Elakarom indítani telepítés után de kiírja h rossz cd(1-es van bent)Mit kell csinálni?crack nincs úgyhogy nem értem
MerlinW
2 perc elég
amint kinyílt az ajtó add ki a parancsokat, majd szaladj a tornyokhoz, lõdd ki õket, és fuss a hídra fedezni

[merlinw.org]

Buci
De azért kössz 😊
Csak nekem azzal vana gond, h amikor odaérek már csak 2 percem van, bemegyek, egybõl egy torony, mégegy, de már küldenem kell a csáveszt, mert elfogy az idõ, ja meg addigra már szinte az összesnek csak fele élete van. Nincs elég aknavetõtöltény...
Na mind1, lefexem, bye allz

carpe diem

Buci
Majd holnap kipróbálom, most már nincs hozzá tüelmem...

carpe diem

ThugEdge
erre én is felkacagtam😊
amúgy rohadt jó kis játékélmény

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Dynamic
Nem nehéz.Az a konzervesdoboz alakú elektromos gránát(nemtom a nevét)+ grenade launcher az egyik legjobb kombó.Szal behajítod a sokkolót majd megküldöd egy gránátvetõ lövéssel így akár 3-4 Battledroidot is ki lehet nyírni eccerre.
MerlinW
a híd közepére küldöd a csapatot véfeni (F3)
egyik mukit odaküldöd a konzolhoz - ezek a két oldalt fedezik
te meg beguggolsz a híd közepére és a konzolos ürge mellti driodokat takarítod, ill ha éppen nincsenek ott, kidobálsz egy két gránátot csegítségképpen.

Persze legelsõ dolgod a szobában a 3 ágyu levadászása legyen. így mennie kell.

[merlinw.org]

Buci
Megpróbáltam szaladni, de a 3 Battledroid már sok volt 😄
Amikor elkezdi vki hatástalanítani, akkor kicsit tulzásnak érzem h mind2!oldalról jön még 2-2 Droidika, meg Battldroid...
Kész... Még 2szer megpróbáltam, jöhet a nehéztüzérség: CSÍÍÍT!!!

carpe diem

Hmuda
Én most hardon viszem és a droid hajón elsõre megcsináltam a menekülést (easy-n meg másodjára sikerült :-/ ). Még újraélesztés is volt kétszer (egyszer engem, egyszer Sevet), minden szobát rendesen kipucoltam, stb. Igaz, hogy a pálya végére hajszálpontosan egy darab másodpercem maradt, de akkor is sikerült (pont bemondta, hogy "1", mikor behozta a képernyõt, hogy nyertem egy extra contetntet).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kedvencem ez volt:

Épp élesíti a bombát:

"Is it red-red-green or red-green-red?"

😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MerlinW
Arra nincs idõ hogy kicsinálj mindenkit, elég szívósak ebben a játékban a dögök. Vagy a fegyverek gyengék😄 Annyi gránát meg nincs a világon😄

[merlinw.org]

Hmuda
Az a bibi ezzel, hogy az epilogust is a Geonosisra rakja be a Campaign Map-nál (ha jól emlékszem). Ha tényelg Kamino lenne, akkor oda kellett volna rakni az epilogust.

Hmuda
Ahham, akkor fölös volt hardban elkezdeni, hátha lesz különbség. :-/

Buci
Szal nem áltál meg kinyírni a sereget, és loholtak a nyakadban? <#wow2><#guluszem1>
énis kipróbálom, úristen milesz ebbõl <#duma><#duma>
de ha ez se jön be, nemtökölök, csítelek... <#boxer>

carpe diem

MerlinW
Az nekem is negyedszerre sikerült (normal fokozaton).
Végül azt csináltam hogy végigrohantam a zárt ajtókig, majd fedeztettem magam amíg kinyitottam az ajtót, majd futás tovább. Sürünm okosan quicksave is segít, bár az rontja a játékélményt.

Lényeg hogy az utolsó ajtónál 2percem maradt. 1 perc tisztogatás, srácokat odaküldtem a terminálhoz védeni, ill hekkelni, én meg beguggoltam középre, a hekkelõ társ mögé és öltem a körülötte levõ ellent. Nagy nehezen sikerült😄

[merlinw.org]

Seth
Én most hagytam abba annál a résznél. Meghagyom holnapra, mert meg kell emésztenem....volt 1 perc mire odaértem,még elszaroztam a droidokkal, a csóka nem akart egybõl odamenni,mert útba voltak,namondom akkor majd én hekkelek....erre 1 perc a feltörése a bemondo meg már 10-tõl számol vissza...

PSN ID.: Beegabor

Buci
Pedig a zõlem telhetõ legnagyobb gyorsasággal sazaladtam odáig...

carpe diem

Buci
Öcsém, jól megszívtam, ottvagyok, h éppen be kell menni egy vezérlõ etrembe mert hamarosan a levegõbe repül az egész kócerá, és már ugat a droid, h felrobbanunk 20 mp mulva, ránézel az éppen bütyköõ társamra a modulnál: még 58 mp van hátra, mondom anyád 😄

carpe diem

Buci
Kamino 😊

carpe diem

Seth
Meg a : Try killing the enemy not yourself!
Vagy a :-Red or green?Ooooh yellow?
-And thats call himself a demolition expert?
Marha nagyot dobnak a hangulaton ezek a beszólások

gergod
május 16 v 19én

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

eX
a SW 3 amt Filmet mikor adják ki?

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

McGrady
Kamillo a neve....de jól megvan csinálva sztem az eleje

Kuss!-magyarázta.

Osszessegeben egy jo jatek lett. A demo utan nem sokat vartam tole, de nagyon kellemesen meglepett. Voltak idegesito reszek, pl. mikor loszer szukeben kellett pofozkodni a Super Battledroidokkal. A csapat tarsak kifejezetten intelligensen harcolnak, mikor meg nem, akkor strapabirosagban alakitanak nagyot, a dumajuk meg egyszeruen frenetikus. (Aradnak szembe a droidok, mikor azt mondja egyik csoka a masiknak:"Te, ez meg ugy nezett ki, mint az anyad.")
Egy jo pont a Lukasarcnak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Seth
Azt egyébként tudtátok, hogy az a szinész szinkronizál minket (tehát akit mi irányítunk-Delta-Three-Eight vagy hogyishívnak), aki Jango Fet-et játszotta????

Seth
Az a KÉK bolygó az ahol klónoznak(az a vizes nemtom a nevét),ott születtél, onnan indulunk az elején.....nehéz rájönni...

eX
arra a válasz!
Sevet szerintem majd ha lesz folytatása akkor majd ott lehet megmenteni!
És az a kékbolygó! hát pasz!

Seth
Hát nekem az elején nagyon soxor csinálta, hogy újraindította a gépet. A tököm tele volt, jól megaszontam neki és azóta nem fordult elõ. De komolyan ezt nem értem, bárminemû beállítás,driver csere stb. nélkül egyszercsak nem csinálta többet...

McGrady
nekem eddig jól megy.
a geonosis elején vok, kb. 10 percet jáccotam eddig😊
de teccik, nem olyan rossz

Kuss!-magyarázta.

Hmuda
Mint mondottam, nálam SP2-vel olyan jól kijönnek, hogy csak na. Valahol máshol keressétek a problémát.

Amúgy az #1013-asra még mindig jól jönne egy válasz.

Majd ha végignyomtam a gamét talán visszarakom : D

Sosem nézem a nevét.

Akkor, azt letörlöm

Johnny23
jah...nemtuttad ?<#hehe><#nevetes1>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Glpetyus
😄

Legalábbis te mondtad : D

Olvass kicsit lentebb.
Csomóak, asszonták a tanácsot kérõeknek, hogy lehet, hogy az sp2 bezavar.

Nekem is esszonták: "Próbáld meg újratelepíteni, van akinek ez bevált.Egyesek szerint az SP2 is bekavarhat...nem tudom."

Dynamic
igen
Bakker.

Service pack 2-nek a rövidítése?

Johnny23
<#fejvakaras>

De ha republic commandod is akkor nem 😄

Johnny23
😊

XP- hez a 2.NAGY javito csomag röviditése ! (SP2)

amit bizony érdemes föltenni,ha XP -d van !!<#ravasz1>

Na mi az a sp2 : D ?

eX
Küld el!

Johnny23
<#ejnye1>ááá <#nezze> 1 bann elég volt !<#nevetes2>

eX
NA mit írtál oda?