1957
Star Wars: Republic Commando
  • MerlinW
    azaz, lejebb le van írva pár stratégia
  • MerlinW
    akkor a warez verziókat kitárgyaltuk, megy mindkettő rendesen:)
  • flashX
    Elhasaltam egy olyan pályán amikor kifelé kell a csapattal menekülni és egy hang valami olyasmit mond, hogy system failure in two seconds. Ez lehet a visszaszámlálós pálya.
  • flashX
    Azért mondtam, mert bementem egy épületbe és a rács mögött a folyosón sunyin vonultak. Bocs, ha félreérthető volt.
  • Seth
    aszondod "spidey robotok",ebbő gondoltam hogy valahol a vége fele lehetsz. Ha előszőr akkor még elleszel egy darabig(6-7 órát biztos)
  • flashX
    Még csak egy volt. Amikor legelőször találkozol spideyval.
  • Seth
    Hát ha ott vagy ahol gondolom akkor igen. Ott vagy ahol mindegyik embered beszáll egy-egy ágyúba??? Annál a résznél volt egymás után 2 spidey droid
  • flashX
    Az egész játéknak?
  • Seth
    akkor mindjá vége
  • grebber
    ÁÁÁÁ de kibaszott béna fasz vagyok ott rohadjak meg ahol vagyok ,képtelen vagyok átvinni azt a visszaszámlálos tetves pályát.
    Már kb 20000x kezdtem neki.Már kezdek idegbeteg lenni.
  • flashX
    Én ott járok amikor egyedül kell menned, közvetlen a spidey robotok után.
  • McGrady
    még kevesebb:((
  • Titan
    PCGAME, SP1 simán ment....
  • Titan
    Haha, ne is mond! Van pár játék, ami arra vár, hogy több kerűljön a gépbe...;)
  • McGrady
    nekem sincs bajom pcgammel.
    ja csak az h baszottul szaggat:D
  • flashX
    Szintén.
  • Gabe18
    PcGame,SP2,végigment.
  • beeboci
    Lehet,hogy én is kakukktojás vagyok, de én is PCGAME verzióval játszottam végig, és szintén nem találkoztam ilyen rendellenessel. (SP2)
  • bala_
    Detto. Rádásul SP2-m van.
  • MerlinW
    lehet kakukktojás vagyok, de PCGAME verzióval játszottam végig, és egyszer sem találkoztam semmi rendellenessel. (SP1)
  • Me0w
    Vengeance
  • EmThor
    thx Peace
  • Me0w
    PCGAME vagy Vengeance tores? a PCGAME-es toresben eleg sok hiba maradt.
  • EmThor
    mégis mi a szerver neve???
  • MagyaR
    Nekem továbbra is mindig lefagy, de nem hardwere és videókártya okából. Most inkább nem írom le, hogy mérnem, mert régebben már leírtam, vmikor : D, de nemtom mitő van.

A legelején a gamenak, amikor még a szabadba mész minden jól megy.
    Aztán ha bemegyek az első kapun és ilyen belső helyiségben megyek, akkor már folyamatosan le-le fagyogat bizonyos időközönként valamennyi időre.

Aztán meg amikor megyek le azon a liften, akkor már 2 másodpercenként lefagy és végül beadja a fuccsot és újraindul a gép.

Mi a fene baja lehet? :D.
    A demó verzióval nem volt semmi bajom, pedig annak is ugyanaz a grafja meg stb.

Az sp2 meg hülyeség, hogy baj lenne, mert az még segít a jatekok futtatásánál és amikor le akartam installálni, kiírta, hogy ez és ez a jatek meg program nem biztos, hogy ugyanúgy fog működni.

Ezek után inkább nem installáltam le : D.

Szoftver hiba lenne? Monnyuk igaz, hogy warezos : DD.
    Ha eredeti lenen valszeg nálam lenne a hiba, de mivel nem az nem hinném.

Lehet, hogy csak a jateknak egy bizonyos része ilyen hibás a gagyi warez maitt ?
    Tehát, olyan, mintha összekarcolták volna a rep. comm. cd-t és úgy rakták volna fel netre : DD
  • cosmo72
    Udv mindenkinek, a Crack konyvtarban levo NONSSE ill. az SSE exe file-okat a jatek inditasa elott futttni kell? Vagy mire valok? Epito jellegu hozzaszolasat mindenkinek koszonom.
  • MerlinW
    mindkettő
  • flashX
    Jó az így is! De azért egy apró dolog, kiléptem, és azzal fogadott a játék, hogy nincs elég virtuális memória.
  • steweee
    melyik verzió működik jól, a pcgames vagy a vengeances?
  • Temporal Vortex
    ó = o
  • Temporal Vortex
    cd klucs ellenőrzést hogy iktatód ki?
  • McGrady
    azta...nekem 640*480 ban ocsmány lenne.
    nah sajt...de most elakattam rendesen:((
  • maffia79
    Ma 16:00-kor indítom a szervert !
    Ha valakinek van kedve gamézni!!
  • Eisenhower
    én most érkeztem vmi erdőfélébe^.^ meg vmi wookie-ról is domáltak ^^
  • Seth
    -Jelentem végeztem....
    -Leléphet katona..
  • flashX
    Én még csak a legelején.:)
  • Dynamic
    Kb. 2 másodperc múlva leszedi magától, nem kell nyomni semmit.
  • Dynamic
    Az E betű mindig másodlagos támadás.Vagy késszúrás vagy sima ütés puskatussal, szal nem csak snipernél.Mondjuk érdemes gyakran használni, mert a könnyebb ellenfeleket egy ütéssel/szúrással meg leht ölni, meg a ránkragadt repülő-sokkolós bizgentyűket is le lehet szedni magunkról.
  • Seth
    detto....:)
    utolsó pályán vagyok...megyek is vissza még megcsinálom ma
  • flashX
    Hi!
    Én is elkezdtem játszani ezzel a hangulatos kis gammával. Igaz csak 640*480-ba tudom szaggatásmentesen játszani, de így is nagyon szép és élvezhető.