1957
Star Wars: Republic Commando
  • Istencsászár
    akartad mondani hl2 fizika ami nem egyenlő a hl2 engine mivel az egy külön fizikai engine amit nem a valve csinált hanem csak megvette amugymeg ehhez tökéletes az ut engine kihozták a maximumot belőle.
  • flashX
    Jaja, mingyárt kezdődik!
  • Rage47
    Nagyon jó kis játék(még az elején járok). Kicsit fura volt a kotor2 után az fps:)), de már megszoktam.. Sztem hl2 enginnel azért jobb lenne...(most látom lesz a starwars a tvben:))
  • Seth
    hát én a legtöbbször úgy nyirtam ki őket, hogy odafutottam a lábaközé,a piros bizbaszhoz amire érzékeny oszt az meg a fejem felett lőtt el mindíg
  • Dynamic
    Szerintem a pók sem egy nagy etvasz(megint nem menőzök:D), annyi hogy elég sok az életereje, de alapvetően nem komoly ellenfél.
  • Dynamic
    Szerintem valamit rosszul csináltok.Én elsőre megcsináltam a visszaszámlálós pályát(most tényleg nem menőzés).Ki kell használni a gránátokat és írányítani kell az embereket(sniperkedni:egy lövés egy halál), így elég gyorsan lehet nyomulni előre.
  • flashX
    Elámultam.
    Először is, a következő D3-at ídéző pályán, másrészt ilyet még csak a D3-ban láttam, de ott ennyire nem volt kidolgozva:
  • flashX
    Pontosan. De már találtam csítet.
  • McGrady
    a 2 ugyanaz.
  • flashX
    Valaki adjon egy mentést a visszaszámlálós pálya utáni pálya elejéről vagy megcsítelem a gémet!
  • atwe
    Bocs hogy meg kérdezem a dc mi a honlapja nem jönbe egy linket légyszi
  • DarkJedi
    Szóval nincs semmi technikája csak tunkolni kell..? Ez meg hogy kiírja az életét, azt hittem csak csapatban műxik
    Na kösz, megpróbálkozok vele.
  • Seth
    amikor a célkereszt pirosra vált,akkor nyomj egy F-et így láthatod az energiáját....amúgy kell bele egy-két kiló
  • DarkJedi
    Srácok, a trandoshan slavert hogy kell megfektetni? Megyek egyedül, ott van pár klónharcos, őket alapból szétlövi, aztán én rádobáltam az összes gránátom, nyomtam neki a gránátvetővel, de nem pusztul meg.. ez valami bug?
  • flashX

[Neki nem sikerült még.]
  • Christian
    hát kb 20x-raMiért? Te?
  • flashX
    Hanyadszorra?
  • Adam II
    Jó játék ez!
  • Christian
    az a pálya, mikor kb 4-5 perced van, hogy meghekkeld a panelt és eltűnj.
  • Christian
    Na nagynehezen sikerült:9
    Hogykell felrobbantani az űrhajót? Már 1000x meglőttem az ágyuval, de semmi. Amugy ezután még hány pálya van?
  • MerlinW
    a visszatöltős bug létezik, ne quicksave-et használd hanem a simát
    Egyébként menni fog az.
  • Lacc
    Időremenős? Az melyik rész is, nem emlékszem?
  • Christian
    DE lehetetlen megcsinánli azta időre menős pályát, mindig megölnek, ahmeg csak megyek előre, akkor csapattársak nem jönnek, meg ÉNIS MEGHALOK, aza K*RV* gép si csal, egyszer 3 percet mond, elmentem, ugyanott visszatöltöm, ÉS MÁR CSAK 2-T!!!!!!!!!
  • Temporal Vortex
    Tegnap este volt egy kis DM, indítottam szervert. ADSL-em van, így amikor már hatan voltunk lag volt a négyzeten(legalábbis a többieknek), 5-en még elmegyeget, de 4-en minden ok.
    Egy pályán játszottunk 1 órát, jó kis pörgős volt. Szvsz egész jó.
  • Gabe18
    Én jól elvoltam vele,de a végére valóban elfogyott az ötlet.Ettől föggetlenül jó volt,sose jöjjön rosszabb.
  • Thanatos
    szvsz elütni az idt a nagyokig nem lenne rossz csak iszonyú rövid :/
  • Kaszi46
    szörnyen egyhangú, és lineáris, és unalmas, VÉLEMÉNYEM SZERINT ez a játék:(( többet vártam, uninstall(ilyenkor örülök hogy van warez és nem vásárlás után derül ki az, hogy menniyt is ér a játék)
  • MerlinW
    hát ha warez, és nincs Vengance mappa, akkor van pcgame mappa. Ha az sincs, akkor www.gamecopyworld.com
  • HiPPoNaX
    Torrent? DC? Egyeb p2p? Nem olyan nagy az a crack, hogy erdemes legyen smswebrol leszedni...
  • MagyaR
    Monnyuk a crack mappának nem vengance a neve.
    De ez a második hely ahonnan letöltöttem.

Honnan tom letölteni a vengancét, természetesen warezról és lehetőleg olcsón.

Tehát sok olyan warezos oldal van ahol pl. 1 nap 160 ft 2 nap 200 1 hét 500 ft meg ilyenek.

Nah én egy ilyenre gondoltam : D
  • MagyaR
    Hol tudom megnézni?? :D
  • MerlinW
    olvass vissza...
  • Tom Tom
    Szasztok nekem még nincs meg.szreintetek jó?
  • Adam II
    Az extrák tök királyak:)))
  • MerlinW
    1084, 1088, 1092
  • Gabe18
    Akkor beszéld meg vele hogy nem fontos,és megy az anélkül is...
  • Gazsó Csaba
    letöltöttem a játékot de nem indul mert azt mondja hogy a gamespymgr.dll fájlt nem találja.szerintem meg nem fontos
  • Christian
    hogy a szarba kell megcsinálni azt a páylát, mikor időre kell leállítani egy panelt????? 4 percem van, és mire odaérek, már ROBBAN IS!!!!!!!!!
  • cosmo72
    Nekem is gond van a jatekkal. Az elso bevezeto utan - kozben(mikor felteszi a ficko a sisakot) kilep a program es automatikusan ujra inditja a gepet. Esetleg valaki nem kuldene el nekem egy jatek elei mentest, nagyon megkoszonnem. Szeretnem kiprobalni, hogy a jatek kozben is kilep e. [email protected]
  • flashX
    Elolvastam őket. Majd próbálkozok.:)