1957
Star Wars: Republic Commando
-
#1311 akartad mondani hl2 fizika ami nem egyenlő a hl2 engine mivel az egy külön fizikai engine amit nem a valve csinált hanem csak megvette amugymeg ehhez tökéletes az ut engine kihozták a maximumot belőle. -
flashX #1310 Jaja, mingyárt kezdődik! -
#1309 Nagyon jó kis játék(még az elején járok). Kicsit fura volt a kotor2 után az fps:)), de már megszoktam.. Sztem hl2 enginnel azért jobb lenne...(most látom lesz a starwars a tvben:)) -
#1308 hát én a legtöbbször úgy nyirtam ki őket, hogy odafutottam a lábaközé,a piros bizbaszhoz amire érzékeny oszt az meg a fejem felett lőtt el mindíg -
#1307 Szerintem a pók sem egy nagy etvasz(megint nem menőzök:D), annyi hogy elég sok az életereje, de alapvetően nem komoly ellenfél. -
#1306 Szerintem valamit rosszul csináltok.Én elsőre megcsináltam a visszaszámlálós pályát(most tényleg nem menőzés).Ki kell használni a gránátokat és írányítani kell az embereket(sniperkedni:egy lövés egy halál), így elég gyorsan lehet nyomulni előre. -
flashX #1305 Elámultam.
Először is, a következő D3-at ídéző pályán, másrészt ilyet még csak a D3-ban láttam, de ott ennyire nem volt kidolgozva:
-
flashX #1304 Pontosan. De már találtam csítet. -
#1303 a 2 ugyanaz.
-
flashX #1302 Valaki adjon egy mentést a visszaszámlálós pálya utáni pálya elejéről vagy megcsítelem a gémet! -
atwe #1301 Bocs hogy meg kérdezem a dc mi a honlapja nem jönbe egy linket légyszi -
#1300 Szóval nincs semmi technikája csak tunkolni kell..? Ez meg hogy kiírja az életét, azt hittem csak csapatban műxik
Na kösz, megpróbálkozok vele. -
#1299 amikor a célkereszt pirosra vált,akkor nyomj egy F-et így láthatod az energiáját....amúgy kell bele egy-két kiló -
#1298 Srácok, a trandoshan slavert hogy kell megfektetni? Megyek egyedül, ott van pár klónharcos, őket alapból szétlövi, aztán én rádobáltam az összes gránátom, nyomtam neki a gránátvetővel, de nem pusztul meg.. ez valami bug? -
flashX #1297
[Neki nem sikerült még.] -
Christian #1296 hát kb 20x-raMiért? Te? -
flashX #1295 Hanyadszorra? -
#1294 Jó játék ez! -
Christian #1293 az a pálya, mikor kb 4-5 perced van, hogy meghekkeld a panelt és eltűnj. -
Christian #1292 Na nagynehezen sikerült:9
Hogykell felrobbantani az űrhajót? Már 1000x meglőttem az ágyuval, de semmi. Amugy ezután még hány pálya van? -
#1291 a visszatöltős bug létezik, ne quicksave-et használd hanem a simát
Egyébként menni fog az. -
#1290 Időremenős? Az melyik rész is, nem emlékszem? -
Christian #1289 DE lehetetlen megcsinánli azta időre menős pályát, mindig megölnek, ahmeg csak megyek előre, akkor csapattársak nem jönnek, meg ÉNIS MEGHALOK, aza K*RV* gép si csal, egyszer 3 percet mond, elmentem, ugyanott visszatöltöm, ÉS MÁR CSAK 2-T!!!!!!!!! -
Temporal Vortex #1288 Tegnap este volt egy kis DM, indítottam szervert. ADSL-em van, így amikor már hatan voltunk lag volt a négyzeten(legalábbis a többieknek), 5-en még elmegyeget, de 4-en minden ok.
Egy pályán játszottunk 1 órát, jó kis pörgős volt. Szvsz egész jó. -
Gabe18 #1287 Én jól elvoltam vele,de a végére valóban elfogyott az ötlet.Ettől föggetlenül jó volt,sose jöjjön rosszabb. -
Thanatos #1286 szvsz elütni az idt a nagyokig nem lenne rossz csak iszonyú rövid :/ -
#1285 szörnyen egyhangú, és lineáris, és unalmas, VÉLEMÉNYEM SZERINT ez a játék:(( többet vártam, uninstall(ilyenkor örülök hogy van warez és nem vásárlás után derül ki az, hogy menniyt is ér a játék) -
#1284 hát ha warez, és nincs Vengance mappa, akkor van pcgame mappa. Ha az sincs, akkor www.gamecopyworld.com -
#1283 Torrent? DC? Egyeb p2p? Nem olyan nagy az a crack, hogy erdemes legyen smswebrol leszedni... -
MagyaR #1282 Monnyuk a crack mappának nem vengance a neve.
De ez a második hely ahonnan letöltöttem.
Honnan tom letölteni a vengancét, természetesen warezról és lehetőleg olcsón.
Tehát sok olyan warezos oldal van ahol pl. 1 nap 160 ft 2 nap 200 1 hét 500 ft meg ilyenek.
Nah én egy ilyenre gondoltam : D -
MagyaR #1281 Hol tudom megnézni?? :D -
#1280 olvass vissza... -
Tom Tom #1279 Szasztok nekem még nincs meg.szreintetek jó? -
#1278 Az extrák tök királyak:))) -
#1277 1084, 1088, 1092 -
Gabe18 #1276 Akkor beszéld meg vele hogy nem fontos,és megy az anélkül is... -
Gazsó Csaba #1275 letöltöttem a játékot de nem indul mert azt mondja hogy a gamespymgr.dll fájlt nem találja.szerintem meg nem fontos
-
Christian #1274 hogy a szarba kell megcsinálni azt a páylát, mikor időre kell leállítani egy panelt????? 4 percem van, és mire odaérek, már ROBBAN IS!!!!!!!!! -
cosmo72 #1273 Nekem is gond van a jatekkal. Az elso bevezeto utan - kozben(mikor felteszi a ficko a sisakot) kilep a program es automatikusan ujra inditja a gepet. Esetleg valaki nem kuldene el nekem egy jatek elei mentest, nagyon megkoszonnem. Szeretnem kiprobalni, hogy a jatek kozben is kilep e. [email protected] -
flashX #1272 Elolvastam őket. Majd próbálkozok.:)