1957
Star Wars: Republic Commando
  • tigeroo
    ember, én meg tudom szerezni az eredetit!!! asszem megvan..megkeresem
  • flashX
    Valaki nemtudja véletlenül, hogy a főmenü alatt szóló számnak van-e teljes, hosszabb verziója, mint ami a játék mappájában megtalálható?
  • Davidsned
    Nah végigtoltam én is a gamét. Nem volt hosszú, bár a vége felé még így is azt éreztem, hogy némelyik pálya csak időhúzásnak volt jó. Viszont nagyon tetszett az egész, megfogott a hangulata, a csapatjáték, meg minden. Magyarítás biztos még sokat dobna rajta. Nem készül hozzá?
  • flashX
  • Gandibá
    Xbox és PC logo elég rossz szerintem egy banneren.
  • grebber
    Már megvan.
  • grebber
    Delta Down résznél vagyok és van egy ajtó ami elött valami érzékelős akna van hogy kell rajta átjutni vagy rosszfele jötem?
  • Christian
    Sev, Sev hiányzik róla, ő a kedvencem! Mi történik vele a végén?
  • pinehead
    köszönöm!
  • Dynamic
    elküldtem
  • pinehead
    nem hosszú,csak annyira sok időm nincs sajna játékokra,de befejezném,és megköszönöm,ha elküldöd!
  • Dynamic
    Újra elkezdtem játszani, az Infiltration of the Coreship pályánál járok, ha az jó.
    (De sztem nem olyan hosszú a játék, hogy ne lehetne előről kezdeni.)
  • pinehead
    valaki dobna mentést a "bridge too far"-tól??
    elszálltak a mentéseim,thx.
  • Dynamic
    Na igen annak a gépnek pont az a lényege, hogy fel kelljen robbantani, de minden más esetben elfogynak az ellenfelek.
  • Serpa
    én ezen nem láttom a 4. et.
  • Ma2ska
    De a abból a szerkezetböl folyamatosan termelödnek a végtelenségig az ellenfelek amik a hangárokban vannak, amig fel nem robbantod. /egy korábbi megjegyzésre miszerint elfogynak, nos ott nem/
  • flashX
    Azt az Xbox és PC CD feliratot nem lehet eltűntetni?
  • flashX
    Simán!
  • tigeroo
    kellene 1új banner..:D

ezt meg kellene szavazni nem? mert a mostanin csak a boss van, éshát namjó így, mert a többiek is jófejek :(
  • tigeroo
    a beszólások is meghozzák az alaphangulatot
    szerintem:D
  • flashX
    Bezony!;)
  • tigeroo
    már megvan.
    Elég jó kis cucc, szűntelen akció(nah jó, 2ajtónyítás között...de bombaélesítés+ fedezés elég fárasztó meló), kis taktikázással
    CooL
  • pinehead
    5ec4-ce7f-1d12-289c-na20
  • tigeroo
    ahh, ezért nem jött be:D
    [most töltöm a nocd/fixed exe-t]
  • Christian
    nem .sv , hanem .ws
  • tigeroo
    adna vki egy serialt? :P
    a www.serials.sv nem jön be
  • Christian
    Na végigvittem, király volt! Csak egy-egy pálya túlon túl hosszú volt, mer a végén alig vártam, hogy következzen valami más, 3 nagy pálya helyett lehetett volna több kisebb(más helyszínű) pálya. Végét nem értettem, nemtok angolul, valaki nemtudja, mit beszéltek, mi történt meg ilyenek?
  • steweee
    aha köszi, én is valami ilyesmire gondoltam. a vakító még okés, kár hogy mi is pislogunk tőle, az aknát nem tudtam hogy az akna, mert általában rádobtam vkire és robbant egyből elég jót sebezve, de hát akkor aknaként is jó. közsi
  • Dynamic
    Nem termelődnek az ellenfelek!Egy idő után mindig elfogynak, függetlenül attól, hogy mondjuk sikerült-e kinyitnod az ajtót vagy sem.

A zöldfejű gránát aknaszerűségként funkcionál.Vagy ütődésre robban, (tehát egyszerűen hozzávágod valakihez) vagy a földre dobva akna lesz belőle.
    Az a furcsa alakú, amelyik úgy néz ki mint 2 szembe fordított 3szög, az meg vakító(?) gránát.Másodpercekre lebénulnak a környékbeli ellenfelek, de semmit nem sebez.Ezt használtam a legkevésbé, de ha csak ez van azért ezt is érdemes elhajigálni.
  • steweee
    én még az elején járok, de normal fokozaton is igen nehéz volt mikor egy sziklaperemen kellett áttörni és a repülő szöcskékből az elit warriorokkal először találkoztam akiknél a lángvetőszerű lézer van. egyébként eléggé idegesítő hogy ha jól veszem észre vannak helyszínek ahol amíg nem teljesíted az objectivet, addig folyamatosan termelődnek az ellenségek.
    melyik gránát mire jó ? már a kotorban sem tudtam rajtuk eligazodni
    természetesen nem az alap repesz és a másodikként található energia-antidroid gránátra gondolok
  • McGrady
    én az elejénél vok naon, szal nem bírok segíeni sry
  • pinehead
    háááát,nem reagáljátok túl a kérést 1enlőre,az tuti
  • pinehead
    #1319-re valaki???
    thx
  • Gabe18
    És belépve az utolsó szobába elsőnek a palfonon lévő lézerágyúkat iktassuk ki,mert azok pillanatok alatt szétszednek minket is meg az embereinket is...
  • Christian
    Az időszámlálós pálya: Ha jól emléxem, akkor 5 olyan helyszín van, ahol ellensgéet kell megölnünk. Nyomjuk meg az F2-t, hogy a csapattársak kövessenek. Az első ellenségeknél, van egy droidika és pár rohamdroid, rohanjunk át az ajtón, vegyük fel a felszerelést és jobbra siessünk tovább a folyosón. A kanyarnál lesz 2 droidika, lőjük szét őket a gránátlövős fegyverrel(amibe 4 töltény fér). Ezután tovább az ajtóig, lójük szét ugyanezzell a két battledroidot, robbantsuk fel az ajtót, adjuk parancsba embereinknek, hogy öljék meg az ajtó utáni egységeket, mi menjünk át az ajtón balra, és a pár rohamdroidot meg a batteldroidot pusztítsuk el pár gránáttal. Ezután, ha a csapattársak készvannak, menjünk tovább, adjuk parancsba, hogy robbantsák fel az ajtót, mi meg az ajtó mellett töltsük fel életünket. Így még maradnia kell 2-3 percnek a nagyteremhez.
    Remélem érthető volt
  • pinehead
    valaki volna szives dobni egy mentés a "bridge too far" pályától,mert reggel elszállt a rendszerem, amentésekkel együtt...://
    köszönöm.
  • Zsoldos
    Hat a source kicsit poligonszegeny, integethetnenk a rendes outdoor terepeknek, a szazaval hemzsego enemynek, meg a rendes fps-nek.
  • Rage47
    köszi!ok!:)
  • [LoverZ]Neo_HUN
    hát jahhh :)
    majd egy operátor kitörli
  • Seth
    ez aztán rohadtul fölösleges volt...