Star Wars: Republic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs hogy meg kérdezem a dc mi a honlapja nem jönbe egy linket légyszi

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

DarkJedi
Szóval nincs semmi technikája csak tunkolni kell..? Ez meg hogy kiírja az életét, azt hittem csak csapatban mûxik <#idiota>
Na kösz, megpróbálkozok vele.

Seth
amikor a célkereszt pirosra vált,akkor nyomj egy F-et így láthatod az energiáját....amúgy kell bele egy-két kiló

PSN ID.: Beegabor

DarkJedi
Srácok, a trandoshan slavert hogy kell megfektetni? Megyek egyedül, ott van pár klónharcos, õket alapból szétlövi, aztán én rádobáltam az összes gránátom, nyomtam neki a gránátvetõvel, de nem pusztul meg.. ez valami bug?

<#sir>

hát kb 20x-ra<#levele><#idiota>Miért? Te?

Hanyadszorra?

Adam II
Jó játék ez!

az a pálya, mikor kb 4-5 perced van, hogy meghekkeld a panelt és eltûnj.

Na nagynehezen sikerült:9
Hogykell felrobbantani az ûrhajót? Már 1000x meglõttem az ágyuval, de semmi. Amugy ezután még hány pálya van?

MerlinW
a visszatöltõs bug létezik, ne quicksave-et használd hanem a simát
Egyébként menni fog az.

[merlinw.org]

Lacc
Idõremenõs? Az melyik rész is, nem emlékszem?
DE lehetetlen megcsinánli azta idõre menõs pályát, mindig megölnek, ahmeg csak megyek elõre, akkor csapattársak nem jönnek, meg ÉNIS MEGHALOK, aza K*RV* gép si csal, egyszer 3 percet mond, elmentem, ugyanott visszatöltöm, ÉS MÁR CSAK 2-T!!!!!!!!!

Tegnap este volt egy kis DM, indítottam szervert. ADSL-em van, így amikor már hatan voltunk lag volt a négyzeten(legalábbis a többieknek), 5-en még elmegyeget, de 4-en minden ok.
Egy pályán játszottunk 1 órát, jó kis pörgõs volt. Szvsz egész jó.

alias Darken

Én jól elvoltam vele,de a végére valóban elfogyott az ötlet.Ettõl föggetlenül jó volt,sose jöjjön rosszabb.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szvsz elütni az idt a nagyokig nem lenne rossz csak iszonyú rövid :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kaszi46
szörnyen egyhangú, és lineáris, és unalmas, VÉLEMÉNYEM SZERINT ez a játék😞( többet vártam, uninstall(ilyenkor örülök hogy van warez és nem vásárlás után derül ki az, hogy menniyt is ér a játék)

*Posse*T.W.D*

MerlinW
hát ha warez, és nincs Vengance mappa, akkor van pcgame mappa. Ha az sincs, akkor www.gamecopyworld.com

[merlinw.org]

HiPPoNaX
Torrent? DC? Egyeb p2p? Nem olyan nagy az a crack, hogy erdemes legyen smswebrol leszedni...

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Monnyuk a crack mappának nem vengance a neve.
De ez a második hely ahonnan letöltöttem.

Honnan tom letölteni a vengancét, természetesen warezról és lehetõleg olcsón.

Tehát sok olyan warezos oldal van ahol pl. 1 nap 160 ft 2 nap 200 1 hét 500 ft meg ilyenek.

Nah én egy ilyenre gondoltam : D

Hol tudom megnézni?? 😄

MerlinW
olvass vissza...

[merlinw.org]

Szasztok nekem még nincs meg.szreintetek jó?

Adam II
Az extrák tök királyak😊))

MerlinW
1084, 1088, 1092

[merlinw.org]

Akkor beszéld meg vele hogy nem fontos,és megy az anélkül is...<#vigyor4>

letöltöttem a játékot de nem indul mert azt mondja hogy a gamespymgr.dll fájlt nem találja.szerintem meg nem fontos

Hajrá Manchester United!

hogy a szarba kell megcsinálni azt a páylát, mikor idõre kell leállítani egy panelt????? 4 percem van, és mire odaérek, már ROBBAN IS!!!!!!!!!

Nekem is gond van a jatekkal. Az elso bevezeto utan - kozben(mikor felteszi a ficko a sisakot) kilep a program es automatikusan ujra inditja a gepet. Esetleg valaki nem kuldene el nekem egy jatek elei mentest, nagyon megkoszonnem. Szeretnem kiprobalni, hogy a jatek kozben is kilep e. [email protected]
Elolvastam õket. Majd próbálkozok.😊

MerlinW
azaz, lejebb le van írva pár stratégia

[merlinw.org]

MerlinW
akkor a warez verziókat kitárgyaltuk, megy mindkettõ rendesen😊

[merlinw.org]

Elhasaltam egy olyan pályán amikor kifelé kell a csapattal menekülni és egy hang valami olyasmit mond, hogy system failure in two seconds. Ez lehet a visszaszámlálós pálya.

Azért mondtam, mert bementem egy épületbe és a rács mögött a folyosón sunyin vonultak. Bocs, ha félreérthetõ volt.

Seth
aszondod "spidey robotok",ebbõ gondoltam hogy valahol a vége fele lehetsz. Ha elõszõr akkor még elleszel egy darabig(6-7 órát biztos)

Még csak egy volt. Amikor legelõször találkozol spideyval.

Seth
Hát ha ott vagy ahol gondolom akkor igen. Ott vagy ahol mindegyik embered beszáll egy-egy ágyúba??? Annál a résznél volt egymás után 2 spidey droid

Az egész játéknak?

Seth
akkor mindjá vége

grebber
ÁÁÁÁ de kibaszott béna fasz vagyok ott rohadjak meg ahol vagyok ,képtelen vagyok átvinni azt a visszaszámlálos tetves pályát.
Már kb 20000x kezdtem neki.Már kezdek idegbeteg lenni.

Next PC upgrade: 2022

Én ott járok amikor egyedül kell menned, közvetlen a spidey robotok után.

McGrady
még kevesebb😞(

Kuss!-magyarázta.

Titan
PCGAME, SP1 simán ment....

Titan
Haha, ne is mond! Van pár játék, ami arra vár, hogy több kerûljön a gépbe...😉

McGrady
nekem sincs bajom pcgammel.
ja csak az h baszottul szaggat😄

Kuss!-magyarázta.

Szintén.

PcGame,SP2,végigment.

beeboci
Lehet,hogy én is kakukktojás vagyok, de én is PCGAME verzióval játszottam végig, és szintén nem találkoztam ilyen rendellenessel. (SP2)

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

bala_
Detto. Rádásul SP2-m van.

MerlinW
lehet kakukktojás vagyok, de PCGAME verzióval játszottam végig, és egyszer sem találkoztam semmi rendellenessel. (SP1)

[merlinw.org]