1957
Star Wars: Republic Commando
  • Stark
    pedig neké és 07 nek van a legjobb szövege
  • Stark
    csak azt hiányolom hogy 62 hangját nem lehet beállitani
  • Stark
    be lehet állítani hogy nézzen ki az emberkéd + stb:D:D
  • Stark
    tök jo
  •  eX
    Netem még nem sikerült játszani de LANon kipróbáltam haverommal és nem egy nagy durranás!

Mehetsz a Szövetséggel és az ellenségeikkel! És ennyi!
    De azért nézd meg mindenképpen!
  • Anthony001
    Sziasztok!

Nem tudja vki hogy kell neten játszani??
  • Istencsászár
    minden fps lineáris a hl2 mese szerű grafikája hasonlitsd össze már a doom3 sötét komor horror világával vagy a star wars sci-fi világával közük sincs egymáshoz ha a republiot végig vitted volna rájöttél volna hogy változatos van űrhajó sivatag wooki bolygó stb... de ha nemviszed végig akkor ne irkálj már ilyeneket
  • Istencsászár
    lol már itt is fikázod nemvolt elég a doom3? az a szar hl2 is lineéris bughalmaz nehogy már minden játék szarlegyen csak a hl2 az isten...
  • Temporal Vortex
    DC++, Sci-Fi Heaven HUB->
    Star Wars Clone Wars 1-25-ig, alap az egész(főleg a 22-23-ik részben szereplő faj, akik magyarul beszélnek )

!!!Spoiler!!!
    Pont azzal végződik, hogy Greviuos tábornok elrabolja Palpatine kancellárt, vagyis amivel majd kezdődik a Revenge of the Sith
    !!!Spioler end!!!
  • jobb
    Köszi!
  • edios
    Tök poén ez a játék,csak kár,h szinte végig uaz megy benne,én letöröltem a 3/4énél kb,nem bírom,ha vmi ennyire lineáris..
  • engine
    nézz körül a starwars.hu idevágó forum részében.
  • repro
    magyarul biztos nem.
    www.starwars.com itt megtalálod. de ha minden igaz csak 5 részt nézhetsz meg
  • jobb
    Hello!
    Nem tudjátok, hogy van-e és hol lehet megnézni, elolvasni vagy letölteni a 2. és 3. rész között játszodó klónháborúról szóló történetet? A rajzfilmeket le lehet tölteni valahonnan magyarul?
  • tigeroo
    Nah..sztem rohatt rövid..ha jönne egy-két bónuszkampány a fejlesztőktöl:)
    [Kashyyykon vagyok, megérkeztek a bogárkák is, sztem nem olyan nehéz ahhoz képest, hogy a játék 3/3-része]
  • engine
    Időhiány miatt csak most értem a sztori végére. Bár még év eleje van, nálam az év fps-e címért simán indulhat :)
    Remek story, remélem lesz folytatás.
    Demo még nem tetszett, de pont azt sikerült a teljesben pótolni, amit hiányoltam.
    Le a kalappal a fejlesztők előtt
  • tigeroo
    heh, kifogytak a SW világában élő lényekből?:D
  • Blasta
    Mellesleg ajánlom az új Clone Wars részeket megtekintésre! A 21-es pont egy kis delta akcióval kezdődik :-)

És figyeljétek meg a 22. rész legvégén az idegen nép ÓMAGYARUL beszél :-DDD Nem vicc, indexen is írtak róla!
  • Blasta
    Jól sejtem, hogy a hangfile-okat csak UT editorral tudom megnyitni?
    Szeretném a 07-es delta hangját kiollózni és felhasználni "erre-arra" :-D
    Valami őrületesen frankó a hangja
  • rekettyes
    megtaláltam kösz!
  • tigeroo
    lol..bár nem annyira vicces :l
    bevásárlóklón(?) :D
  • Blasta
    sorry ha már volt

• Gabe18
    Hát igen,talán cheat nélkül nagyobb élmény lett volna...
  • tigeroo
    ahan, szal cheattel nyomtad...??
  • Deathman2
    Ha felveszed a granatveto puskat balra a roncsnal akkor oda lehet rakni egy robbano toltetet jobbra s igy attudsz jutni!
  • rekettyes
    valaki megtudna mondani itt hogy jutok tovabb:
    http://bakvarnyu.uw.hu/cumi.JPG
    azon a kek sugarajton nem tudok atmenni

• steweee
    hát mit mondjak, most ütöttem végig, a közepétől már unalmas volt nagyon, az eleje viszont jó és érdekes volt.eléggé intelligensek a csapattagok, és a parancsok ilyen egyszerű kiadása is nagyon jó, biztosan átveszik majd más játékokban is. csak nagyon elnyújtották, ami ugyan növeli a játékidőt, de élményt már nem ad.de azért cheattel gyorsan ment.ami nagyon tetszett a végén az amikor a vukik agyoncsapdosság az ellenséget és volt hogy a szuper battle droidot felkapva elhajította vagy földhöz csapta. látványos
  • Temporal Vortex
    Nincs multipeccs
  • Temporal Vortex
    Reinstall?
  • skyline6
    Üdv mindenkinek, van egy bazinagy gondom amikor betöltött a pálya látom, hogy egy sisakból nézek ki de nem látom a helyszínt és a fegyvert.
    Mondták, hogy állítsam át a felbontást, de ezsem segített nekem ha valaki tudna segíteni az kérem, hogy segítsen előre is köszönöm...
    Nem szeretnék lemaradni erről a játékról!!!!!
  • Lyan Kyj
    Hi! Tud vki multipeccst, vagy vmit, amivel lehet neten nyomulni? THX
  • Lyan Kyj
    Hi! Tud vki multipeccst, vagy vmit, amivel lehet neten nyomulni? THX
  • skyline6
    Üdv mindenkinek, van egy bazinagy gondom amikor betöltött a pálya látom, hogy egy sisakból nézek ki de nem látom a helyszínt és a fegyvert.
    Mondták, hogy állítsam át a felbontást, de ezsem segített nekem ha valaki tudna segíteni az kérem, hogy segítsen előre is köszönöm...
    Nem szeretnék lemaradni erről a játékról!!!!!
  • repro
    minek érdekel a vége, ha azt sem tudod, h eddig mi történt?
    azért se mondom meg, h miért van 3 bolygó és egy hajó.
  • Stark

????????????
  • Stark
    akkor mé 3bolygó és az csatahajó képe van kirakva van kirakva?
  • Temporal Vortex
    nem 4 van, játszd végig és megtudod miért hagyták ott
  • Stark
    és 4 küldetés van? mer én most tartok a 3.nál de az máá a Kashyyyk.
  • Stark
    még nem vittem végig
  • Stark
    mé hagyták ott