1957
Star Wars: Republic Commando
-
#1475 pedig neké és 07 nek van a legjobb szövege
-
#1474 csak azt hiányolom hogy 62 hangját nem lehet beállitani -
#1473 be lehet állítani hogy nézzen ki az emberkéd + stb:D:D -
#1472 tök jo -
#1471 Netem még nem sikerült játszani de LANon kipróbáltam haverommal és nem egy nagy durranás!
Mehetsz a Szövetséggel és az ellenségeikkel! És ennyi!
De azért nézd meg mindenképpen! -
#1470 Sziasztok!
Nem tudja vki hogy kell neten játszani?? -
#1469 minden fps lineáris a hl2 mese szerű grafikája hasonlitsd össze már a doom3 sötét komor horror világával vagy a star wars sci-fi világával közük sincs egymáshoz ha a republiot végig vitted volna rájöttél volna hogy változatos van űrhajó sivatag wooki bolygó stb... de ha nemviszed végig akkor ne irkálj már ilyeneket -
#1468 lol már itt is fikázod nemvolt elég a doom3? az a szar hl2 is lineéris bughalmaz nehogy már minden játék szarlegyen csak a hl2 az isten... -
Temporal Vortex #1467 DC++, Sci-Fi Heaven HUB->
Star Wars Clone Wars 1-25-ig, alap az egész(főleg a 22-23-ik részben szereplő faj, akik magyarul beszélnek )
!!!Spoiler!!!
Pont azzal végződik, hogy Greviuos tábornok elrabolja Palpatine kancellárt, vagyis amivel majd kezdődik a Revenge of the Sith
!!!Spioler end!!! -
jobb #1466 Köszi! -
#1465 Tök poén ez a játék,csak kár,h szinte végig uaz megy benne,én letöröltem a 3/4énél kb,nem bírom,ha vmi ennyire lineáris.. -
engine #1464 nézz körül a starwars.hu idevágó forum részében. -
#1463 magyarul biztos nem.
www.starwars.com itt megtalálod. de ha minden igaz csak 5 részt nézhetsz meg -
jobb #1462 Hello!
Nem tudjátok, hogy van-e és hol lehet megnézni, elolvasni vagy letölteni a 2. és 3. rész között játszodó klónháborúról szóló történetet? A rajzfilmeket le lehet tölteni valahonnan magyarul? -
#1461 Nah..sztem rohatt rövid..ha jönne egy-két bónuszkampány a fejlesztőktöl:)
[Kashyyykon vagyok, megérkeztek a bogárkák is, sztem nem olyan nehéz ahhoz képest, hogy a játék 3/3-része] -
engine #1460 Időhiány miatt csak most értem a sztori végére. Bár még év eleje van, nálam az év fps-e címért simán indulhat :)
Remek story, remélem lesz folytatás.
Demo még nem tetszett, de pont azt sikerült a teljesben pótolni, amit hiányoltam.
Le a kalappal a fejlesztők előtt -
#1459 heh, kifogytak a SW világában élő lényekből?:D -
#1458 Mellesleg ajánlom az új Clone Wars részeket megtekintésre! A 21-es pont egy kis delta akcióval kezdődik :-)
És figyeljétek meg a 22. rész legvégén az idegen nép ÓMAGYARUL beszél :-DDD Nem vicc, indexen is írtak róla! -
#1457 Jól sejtem, hogy a hangfile-okat csak UT editorral tudom megnyitni?
Szeretném a 07-es delta hangját kiollózni és felhasználni "erre-arra" :-D
Valami őrületesen frankó a hangja -
#1456 megtaláltam kösz! -
#1455 lol..bár nem annyira vicces :l
bevásárlóklón(?) :D -
#1454 sorry ha már volt
-
Gabe18 #1453 Hát igen,talán cheat nélkül nagyobb élmény lett volna... -
#1452 ahan, szal cheattel nyomtad...?? -
Deathman2 #1451 Ha felveszed a granatveto puskat balra a roncsnal akkor oda lehet rakni egy robbano toltetet jobbra s igy attudsz jutni! -
#1450 valaki megtudna mondani itt hogy jutok tovabb:
http://bakvarnyu.uw.hu/cumi.JPG
azon a kek sugarajton nem tudok atmenni
-
steweee #1449 hát mit mondjak, most ütöttem végig, a közepétől már unalmas volt nagyon, az eleje viszont jó és érdekes volt.eléggé intelligensek a csapattagok, és a parancsok ilyen egyszerű kiadása is nagyon jó, biztosan átveszik majd más játékokban is. csak nagyon elnyújtották, ami ugyan növeli a játékidőt, de élményt már nem ad.de azért cheattel gyorsan ment.ami nagyon tetszett a végén az amikor a vukik agyoncsapdosság az ellenséget és volt hogy a szuper battle droidot felkapva elhajította vagy földhöz csapta. látványos -
Temporal Vortex #1448 Nincs multipeccs -
Temporal Vortex #1447 Reinstall? -
skyline6 #1446 Üdv mindenkinek, van egy bazinagy gondom amikor betöltött a pálya látom, hogy egy sisakból nézek ki de nem látom a helyszínt és a fegyvert.
Mondták, hogy állítsam át a felbontást, de ezsem segített nekem ha valaki tudna segíteni az kérem, hogy segítsen előre is köszönöm...
Nem szeretnék lemaradni erről a játékról!!!!! -
Lyan Kyj #1445 Hi! Tud vki multipeccst, vagy vmit, amivel lehet neten nyomulni? THX -
Lyan Kyj #1444 Hi! Tud vki multipeccst, vagy vmit, amivel lehet neten nyomulni? THX -
skyline6 #1443 Üdv mindenkinek, van egy bazinagy gondom amikor betöltött a pálya látom, hogy egy sisakból nézek ki de nem látom a helyszínt és a fegyvert.
Mondták, hogy állítsam át a felbontást, de ezsem segített nekem ha valaki tudna segíteni az kérem, hogy segítsen előre is köszönöm...
Nem szeretnék lemaradni erről a játékról!!!!! -
#1442 minek érdekel a vége, ha azt sem tudod, h eddig mi történt?
azért se mondom meg, h miért van 3 bolygó és egy hajó. -
#1441 -
#1440 akkor mé 3bolygó és az csatahajó képe van kirakva van kirakva? -
Temporal Vortex #1439 nem 4 van, játszd végig és megtudod miért hagyták ott -
#1438 és 4 küldetés van? mer én most tartok a 3.nál de az máá a Kashyyyk. -
#1437 még nem vittem végig -
#1436 mé hagyták ott