1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
  • 12346
    jáj...:))
  • Carlos
    Nem bug barátom!
    Patch fennvan? Csak úgy kérdezem... :)
    Talán ha képet szúrnál a taligáról tudnék segíteni!
    Amúgy képet úgy tucc beszúrni, hogy felrakod a Net-re a képet és belinkeled. Vinyódról nem tucc.
  • Skullkid
    Mostmár megcsináltam az egész kocsit, minden kivan pipálva de nem írja ki hogy kész lennék.Ezért az utolsó napon el is vesztem.Ez valami bug ?
  • Skullkid
    Ennél vajon miért van sárga kérdőjel a Navigation előtt ?
  • Skullkid
    Hahah !! Megoldodódott a problémám.Most egy másik problémám van. A 3.feladatnál hogyan kell megcsinálni a kipufogót ? Már minden kész csak a Navigation-nél van ?
  • Alexease
    Milyen hibat ir ki??? Azert nem artana tudni. Ha pontosan leirod, akkor meg tudnank is segiteni.
  • Skullkid
    A franc essen belétek. Már megint ugyanazt a hibaüzenetet írja ki. Plz ha valakinek van egy működő verziója, ami nem ír ki hibát, az akkor légyszi mondja meg honnan szerezte meg. De attól még MONSTER GARAGE IS THE BEST !!!
  • Carlos
    Ez a lényege!
  • sannyi
    ez rövid és tömör ; )
  • sannyi
    én is most szedem :D
    csak soká tart.. :(
  • Carlos
    Helyes!!!
    Egy lelkes rajongónk!!!
  • Skullkid
    Haha !!! Most szedem DC++-al. Nagyon jó játék. Már régen is megvolt csak mindig hibaüzentet írt ki. Remélem most nem lesz.

!!! Monster Garage is the BEST !!!
  • Alexease
    Logikai, szerelgetos, 3D-s strategiai puzzle:))
  • Carlos
    Van egy autó, amit 7 nap alatt 3000 dolcsiból át kell alakítani egy tök más dologgá. Ennyi.
  • Dj Révész
    Sziasztok! Tegnap próbálgattam először ezt a játékot, és még nem bírtam rá jönni, hogy mi a lényeg. Ha valaki adna egy rövid összefolalást a játékról, mármint, hogy mit és miért kell csinálni, azt nagyon meg köszönném!
  • berlinboy6329
    Hú!De régen voltam már itt.Még mindig a havasnál járok(mobil)és nem tok F12-vel képet menteni,ezért print scrreneltem de a fel szürke nem lehet látni semmit.Nem tudná valaki részletesen leírni az összerakását?
  • Belzebub82
    Helló!
    Saana a napokban formázódott a winchesterem, és persze rajta az összes mentésemmel.
    A harmadik fajta tűzoltóautót csináltam meg, de még nem oltottam vele tüzet.
    Ha valaki gondolja, akkor igazán küldhetne nekem egy ilyen, vagy ezt megközelítő mentést!
    Előre is köszi!
    [email protected]
  • Carlos
    Képet please!
  • Carlos
    Letölteni?
    Csakmert gyanítom nem mész ki amerikába megvenni.
    Amúgy érdemes letölteni szerintem!
  • oneal1
    akarom mondani megvenni!!:)
  • oneal1
    valaki irjon lécci a gaméról egy rövid összegzőtr hoyg rdemes e letölteni!
    köszi
  • leveee
    Biztos volt már, de vagy csak béna vagyok vagy mégsem volt! A lényeg a lényeg: Fűnyíró! :(
    próbáltam már mindegyiket, de biztos van benne valami, amit nem jól csinálok és a videón sem látható! valami apróság. Üveg, tető, lökhárító vagy egyéb baromság, mert a tesztnél egyébként muzérol a kicsike. Please Help Nekem!
    Köszi!

Leveee
  • Carlos
    Igy igaz!!! :)
  • Noti
    Kösz mester!!!!! :) Összejött a dolog! Akkor ezek szerint az oldalsó súlyok számítottak, mármint a méretük!
  • Carlos
    Nos, naggyából az a lényeg, hogy hátul a két kis pöcökre tegyél minimum 2, de inkább 4 legnehezebb súlyt.
    A sorrend:
    keret, pöcök, súly a pöckökre, alsó keret, rárakod a tartó keretet, hidraulika, aztán súlyok (inkább a legnehezebbek!!!) és kész!
  • Noti
    Carlos áruld már el lécci, hogy mi a vihart kell még a hidraulikus mentőben megcsinálni, mert már vagy 10x összerraktam, de semmi. Pedig mindent megcsinálok: motor ki, lökhárító-hűtőmrács-motorháztető vissza, borulókeret be, csúszókeret mindkét része be, hidraulika be, oldalsó súlytartó be, motortaró be, zsí új motor be, súlyok be, hátsó tengely felhegeszt.
    (ja és hátulról tök úgy néz ki mint a tied)

thx
  • Carlos
    Rekordom:
  • Carlos
    Igen!
  • 12346
    norbyte te újpesti vagy?:) mer ugyi ez ott szokott állni
  • Webmozi
    De még ki kell szedni a minibart is, meg a tvt is, meg a középső ülést is nem?:)
    Ja és amikor kivágom az autó oldalát, azt vissza kell hegeszteni?
  • Carlos
    Akkor printscreen és a paint-be beszúrod!
    (amúgy a screenshot könyvtárba ment a játék!)
  • berlinboy6329
    Nem tom hogy kell.Visszaolvastam,hogy lehet vmi linkre képet küldeni.Azt írák,hogy F12-vel ment képet.Már 1x próbáltam de nem csinált semmit.Ha megmondod hogy kell és melyik mappában van adok.
  • Carlos
    Képet pls!
  • Carlos
    Ami kikerül, az csak a hátsó ülés!
    Hidd el, van pénz mindenre... :)
  • Webmozi
    Igen, leszedtem, ketté is vágattam, majd visdszatettem, azon gondolkozok, hogy esetleg nem lenne szabad kiszedni az anyósülést? de akkor nem lenne elég pénzem a cuccokra.
  • berlinboy6329
    A Hómobillal lenne gondom már vagy 2 hete nem tom mi kell a sliding gear drivehoz és már nagyon nics kedvem itt tökölni help valaki PLS!
  • Carlos
    Az aljáról leszedted a csövet, amit az egyik emberrel ketté kell vágni?
  • robotnyk
    komoly, csak nehogy a hó tolja el :)
  • Norbyte
    Hókotró
  • Norbyte
    Ez is lehetne feladvány a MG-ban. :)