1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
#1038 www.gamecopyworld.com -
#1037 Lenne egy nagy problémám, letöltöttem a cuccot a HDC-ről(1 cd)
És miután felrakom, kéri a cd-t, de be van rakva daemon toolsba!
Cd-re kiírtam, úgyis rossz... -
Webmozi #1036 Köszi, sikerült, a kis darabka volt a gond.
De lenne még egy kérdésem a Fire Limo-val kapcsolatban. megcsinálok minden szépen, leszedem a tetőablakot, kivágom a tetőt, beteszem a pumpát, rá a csöveket, lánckerekek, láncok, hidraulikus kar, monitor összes darabját, de nem pipálja ki a monitort, meg a pump-ot. Miért lehet?
Előre is köszi! -
#1035 -
#1034 Akkor valami más lesz a gond!
A lent említett darabkát visszaheggesztetted? -
#1033 Ja igen.
Szkúzi! :) -
Webmozi #1032 Hi all!
Az lenne a kérdésem, hogy a 3. küldetésben, hogy tudom beszerezni a nagy kipufogót?
Olvastam itt olyan hozzászólást, hogy majd megkapom a 7. napon, de a 7. napon nem kapok mást, mint egy szöveget, hogy nem sikerült a küldetés.
Please Help me!!
THX!
-
#1031 LOL...Köszi :) -
Ren #1030 Giovanni: ugy tudod felrakni a sulyokat, hogy egerrel rahuzod a rudakra -
#1029 Még vmi.A sliding gear drivenál ? van.mi kell oda? -
#1028 Nem tudom, nekem sem patch előtt, sem utánna nem teszi be a keretbe a súlyokat :) -
Rodriguez #1027 A snowtrackra nem kell visszahegeszteni a kivágott darabot. Te szerintem a mocsárjáróra gondolsz. -
#1026 Megne magyarázd már!
Amúgy heggszd vissza nyugodtan, mert nem oda heggeszti vissza, ahonnan leszedted, hanem a hátsó ajtóra! :) -
#1025 Nem.eladtam az úgyse kell mert a snowtrack akkor nem ér le. -
#1024 Van hozzá csít! -
#1023 Hi all!
Haverom kérdezi lesz-e cheat?(nem értem minek hozzá de azért meg kérdeztem!
-
#1022 Visszaheggesztetted azt a darabot, amit levágtál? -
#1021 Nem tom megcsinálni a hómobilosat.minden megvan a videót is néztem de mégse megy.elmondom mi van.
kivágom az alját a kerethez,berakom.megcsinálom az alukerekeket és a snowtrack alapját rányomatom a keretet arra a bal-jobb drivetraint a két motort a váltót a két snowtracket.minden megvan,de vmi hiányzik.de mi? -
#1020 Szivesen! -
#1019 MEG VAN!!!
Kivettem az anyós ülést!!!
Az volt a gáz!
Ja és köszi Carlos! -
#1018 De nekem a 6. napon azt mondja hogy "Oh no!" vagyis nem jutok el a 7. napig! Amugy le cseréltem a lökhárítót feltettem az oldalára a védőket be tettem a hajtóművet le vágtam a végén a lemezt és fel hegesztettem de semmmmmi! -
#1017 Csináld meg, gondolkozz, nézegesd a HowTo videót! -
#1016 7. napon kapod meg! -
#1015 Beszarok.Már az 1. pályán tok mit csináli.1 rakás baj van vele.Írjátok már le lécci hogy csináljam meg részletesen.felakarom rakni az új szuszpenziót oszt nem engedi.valami keretről beszél v. mi.PLEASE HELP -
#1014 Hi all!
Nem tudjátok hogy a harmadik kocsinál(hidroplán) hogyan lehet kipufogót csnálni ami ki ér a vízből??? -
#1013 Európában nem megy, csak Amerikában! -
#1012 Nem tudjátok mikor megy ez a műsor discovery channel-en? -
#1011 Igen! -
#1010 Jó ez a játék,jó ötletek vannak benne csak ne dobna ki asztalra meg ne fagyna le folyton :(
A patch ezeket orvosolja? -
#1009 100% hogy meg lehet csinálni!!!
Már a patch előtt is meglehetett!
Csak úgy mondom. -
#1008 Működik, egyszer már láttam, jövőhéten igérem megkérem az autó készítőjét, hogy mutassa már meg, hogy mit hogyan... :)
Engem is idegesít... -
#1007 Semmi, szimplán nem működik mint eddig. Csináld az első verziót... -
Rodriguez #1006 Ebből vajon mi hiányzik?
-
#1005 Nyamm! -
#1004 -
#1003 -
kitamas #1002
A MONSTER GARAGE PATCH LETÖLTHETŐ A WEBLAPUNKRÓL!
WWW.INVICTUS.HU
Ha valakinek vannak szép screenshotjai a játékról, azt szívesen vesszük, és a legszebbeket, illetve a játékra legjellemzőbbeket felrakjuk a weblapunkra.
A játékban az F12 vel lehet shotot menteni, amiket a program egy előre elkészített Screenshots könyvárba ment. Ennek a könyvtárnak a MonsterGarage.exe mellett kell lennie.
A képeket az [email protected] küldhetitek.
Minden Monster Garage játékosnak üdv:
Kozák Tamás
Invictus
-
#1001 Első! -
#1000 Ez nekem sem ment és a mai napig sem megy! -
#999 Mi a baj vele?