1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
  • Morphin
    Valaki megtudja nekem mondani hogy a swampbuggy-nál hogyan kell a végén a kipufogót meghosszabbítani mert én sehogy sem tudom!!(patch fenn van)
  • GamerAdams007
    Mostár nem kell, megoldottam! Azóta már golflabdaszedegetővel szenvedek, de azért kösz.
  • vki
    Valaki a Monster Garage-hoz trainer linket tudna adni, vagy egy olyan honlapot, ahonnan lehet leszedni cuccokat hozzá.
  • GamerAdams007
    Szasztok! Kéne nekem egy kis segítség! Nemt'om olvassa-e még valaki a fórumot, mindenesetre íme: a limó-nál minden megvan - látszólag -, ám nem fogadja el! Annak a small noozle-nek a tetejére egy kis célzó pöcköt kéne rakni (a how to videó szerint.) Ám nekem ez nem megy! Nem tudom megcsínálni sem raw materials-ból, se nem lehet ilyet kapni. Lehet, hogy nem ez a hiba? Amint tudok, küldök egy képet!!

U.I.: Lehet venni sima Noozle-t is, de azt sehova nem tudom rakni, mert a tetőn semmiféleképpen nem fér ki!
    Kell egyáltalán az?

Előre is köszi!
  • Beniboy
    Az ülés volt a hiba
  • Beniboy
    Próbáld megitt!
  • Beniboy
    Hello
    Mindig elakadok a 3. autónál! Pedig müxik minden nem enged a 7 napra! Eddig én is azt hitten hogy a kipufogo a baj de most olvastam hogy az 7 nap lehet megvenni. Mit csináljak
  • Beniboy
    www.invictus.hu
  • dtk1985
    Kösz
  • 20TYA
    általában nem kell kárpit a kocsikba, a te esetedben az ajtókra nem kell
  • dtk1985
    Hali. A masodik terv szerint probalom megcsinalni a funyirot csak azt nem tudom hogy kell-e a teto az autora es melyik karpitok kellenek a kocsiba? Kell uj szonyeget vennem a padlora? Az ajtok belso reszen meghagyjam a karpitot? Kellenek e oldalso ablakok?
  • streeter
    Én is kipróbáltam a game-t de a 2. kocsinál a mininél elakadtam.
  • rheyPeti
    Valaki tegyen már fel egy linket, hogy hol találom meg a patch-et mert ez a win-fos kilép a második kocsinál!!!!!!!
    PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 20TYA
    !!! Letölthető Monster Garage epizódok !!!
  • baggu
    A 2 . se jo valami oknál fogva !na asszem ebből uninstall lesz!
  • Vernoon
    A 2. verziot csinaltad mar? Azzal semmi gondom nem volt. Propellert ne vegyel, csinalj ugy olcsobb, sot ha tobbet csinalsz el is tudod adni azokat dragabban, mint az anyagar.
  • baggu
    Az 1 verziot csinálom !Igen hozzá hegesztettem!
  • Ren
    A hatso ajtohoz hozzahegesztetted azt a kis darabot, amit kivagtal a hatuljabol? Btw, melyik verziot csinalod?
  • baggu
    Akkor netom milehet!---
  • Ren
    Nem kell ra kipufogot rakni, az csak freebieükent rarakhato a 7. napon . Ha nem enged tovabb, akkor valami mas a hiba.
  • baggu
    Az amikor a vizre kell megcsinálni a beatly t
  • Vernoon
    Az melyik ill. melyik verzio? most nincs fent a gama nalam.
  • baggu
    HY all!
    bazz a 3. autonál elakadtam nem tudom hogyan kell kipufogot csinálni rá!pls Segitsetek!!
  • Carlos
    Nekem egy fél nap volt az egész... :)
    Amúgy:

Option1:
    ST:9
    100x100: 6
    AI: 10
    40x10: 1
    AC: 2
    20x20: 4
  • szabee49
    hi!Nemtudjátok hog az utolsó autót hogyan kell összerakni??Mindeggy melyik terv!Ti hány nep alatt vittétek végig a játékot?
  • Carlos
    Igen!
  • Mimiszikuuu
    köszi de már a fényezöig sem jutok el
    a főmenü csak mentéssel lehet visszajutni??
  • Carlos
    ???
  • Mimiszikuuu
    1 probléma. Áll a idő a fényezöbe
    Vajon miért ,már 4 kiló festék van rajta?????
  • hen-tes
    thx
  • Ren
    Beallithatsz tobb meghajtot is. Meg ha mondjuk van kiveheto vinyod vagy csereltel vinyot, akkor megvaltozhattak a drive-ok betui. De egyebkent szerintem probalkozz meg egy reinstallal. Crack egesz biztos hogy nem kell hozza es nincs is tudtommal.
  • hen-tes
    ezt hogy érted ?
    mountolni egy meghajtóba lehet , nem ? :)
  • Ren
    hulye kerdes, de ugyanoda van mountolva, mint ahonnan felraktad?
  • hen-tes
    de bent van a cd!(mountolva)
    és nem megy :((
  • Ren
    Tudtommal nem kell hozza crack, ellenben a cd-nek bent kell lennie (vagy az image-nak mountolva kell lennie)
  • hen-tes
  • hen-tes
    senkie ? :DD
    ezé szenvedtem le ezt a koszos nyócszáz megát ? :D
  • hen-tes
    hi
    én még csak ott tartok hogy nem tudom elindítani :D
    ki írja hogy rakjam be a cédét
    de a cd-n nincs crack :(
    help!
  • Carlos
    Így egy kicsit nehézkes.
    Azért jó lenne, ha belinekelnél egy képet!
  • berlinboy6329
    A Hómobiloson nem tok továbbmenni.,képet nem tok,küldeni,vki írja már le hogy csináljam meg.