Monster Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(amúgy a screenshot könyvtárba ment a játék!)
Þór vígi þessi rúnar
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

És miután felrakom, kéri a cd-t, de be van rakva daemon toolsba!
Cd-re kiírtam, úgyis rossz...
01110000 01110010 00110000
De lenne még egy kérdésem a Fire Limo-val kapcsolatban. megcsinálok minden szépen, leszedem a tetõablakot, kivágom a tetõt, beteszem a pumpát, rá a csöveket, lánckerekek, láncok, hidraulikus kar, monitor összes darabját, de nem pipálja ki a monitort, meg a pump-ot. Miért lehet?
Elõre is köszi!
A lent említett darabkát visszaheggesztetted?
Þór vígi þessi rúnar
Az lenne a kérdésem, hogy a 3. küldetésben, hogy tudom beszerezni a nagy kipufogót?
Olvastam itt olyan hozzászólást, hogy majd megkapom a 7. napon, de a 7. napon nem kapok mást, mint egy szöveget, hogy nem sikerült a küldetés.
Please Help me!!
THX!

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Amúgy heggszd vissza nyugodtan, mert nem oda heggeszti vissza, ahonnan leszedted, hanem a hátsó ajtóra! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Haverom kérdezi lesz-e cheat?(nem értem minek hozzá de azért meg kérdeztem!
Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet
kivágom az alját a kerethez,berakom.megcsinálom az alukerekeket és a snowtrack alapját rányomatom a keretet arra a bal-jobb drivetraint a két motort a váltót a két snowtracket.minden megvan,de vmi hiányzik.de mi?
Kivettem az anyós ülést!!!
Az volt a gáz!
Ja és köszi Carlos!

Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet
Nem tudjátok hogy a harmadik kocsinál(hidroplán) hogyan lehet kipufogót csnálni ami ki ér a vízbõl???

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
A patch ezeket orvosolja?
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Már a patch elõtt is meglehetett!
Csak úgy mondom.
Þór vígi þessi rúnar
Engem is idegesít...
Þór vígi þessi rúnar

A MONSTER GARAGE PATCH LETÖLTHETÕ A WEBLAPUNKRÓL!
WWW.INVICTUS.HU
Ha valakinek vannak szép screenshotjai a játékról, azt szívesen vesszük, és a legszebbeket, illetve a játékra legjellemzõbbeket felrakjuk a weblapunkra.
A játékban az F12 vel lehet shotot menteni, amiket a program egy elõre elkészített Screenshots könyvárba ment. Ennek a könyvtárnak a MonsterGarage.exe mellett kell lennie.
A képeket az [email protected] küldhetitek.
Minden Monster Garage játékosnak üdv:
Kozák Tamás
Invictus