1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
#1118 Valaki megtudja nekem mondani hogy a swampbuggy-nál hogyan kell a végén a kipufogót meghosszabbítani mert én sehogy sem tudom!!(patch fenn van) -
#1117 Mostár nem kell, megoldottam! Azóta már golflabdaszedegetővel szenvedek, de azért kösz. -
#1116 Valaki a Monster Garage-hoz trainer linket tudna adni, vagy egy olyan honlapot, ahonnan lehet leszedni cuccokat hozzá. -
#1115 Szasztok! Kéne nekem egy kis segítség! Nemt'om olvassa-e még valaki a fórumot, mindenesetre íme: a limó-nál minden megvan - látszólag -, ám nem fogadja el! Annak a small noozle-nek a tetejére egy kis célzó pöcköt kéne rakni (a how to videó szerint.) Ám nekem ez nem megy! Nem tudom megcsínálni sem raw materials-ból, se nem lehet ilyet kapni. Lehet, hogy nem ez a hiba? Amint tudok, küldök egy képet!!
U.I.: Lehet venni sima Noozle-t is, de azt sehova nem tudom rakni, mert a tetőn semmiféleképpen nem fér ki!
Kell egyáltalán az?
Előre is köszi! -
#1114 Az ülés volt a hiba -
#1113 Próbáld megitt! -
#1112 Hello
Mindig elakadok a 3. autónál! Pedig müxik minden nem enged a 7 napra! Eddig én is azt hitten hogy a kipufogo a baj de most olvastam hogy az 7 nap lehet megvenni. Mit csináljak -
#1111 www.invictus.hu -
#1110 Kösz -
#1109 általában nem kell kárpit a kocsikba, a te esetedben az ajtókra nem kell -
#1108 Hali. A masodik terv szerint probalom megcsinalni a funyirot csak azt nem tudom hogy kell-e a teto az autora es melyik karpitok kellenek a kocsiba? Kell uj szonyeget vennem a padlora? Az ajtok belso reszen meghagyjam a karpitot? Kellenek e oldalso ablakok? -
#1107 Én is kipróbáltam a game-t de a 2. kocsinál a mininél elakadtam. -
rheyPeti #1106 Valaki tegyen már fel egy linket, hogy hol találom meg a patch-et mert ez a win-fos kilép a második kocsinál!!!!!!!
PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1105 !!! Letölthető Monster Garage epizódok !!! -
baggu #1104 A 2 . se jo valami oknál fogva !na asszem ebből uninstall lesz! -
#1103 A 2. verziot csinaltad mar? Azzal semmi gondom nem volt. Propellert ne vegyel, csinalj ugy olcsobb, sot ha tobbet csinalsz el is tudod adni azokat dragabban, mint az anyagar. -
baggu #1102 Az 1 verziot csinálom !Igen hozzá hegesztettem!
-
Ren #1101 A hatso ajtohoz hozzahegesztetted azt a kis darabot, amit kivagtal a hatuljabol? Btw, melyik verziot csinalod? -
baggu #1100 Akkor netom milehet!--- -
Ren #1099 Nem kell ra kipufogot rakni, az csak freebieükent rarakhato a 7. napon . Ha nem enged tovabb, akkor valami mas a hiba. -
baggu #1098 Az amikor a vizre kell megcsinálni a beatly t -
#1097 Az melyik ill. melyik verzio? most nincs fent a gama nalam. -
baggu #1096 HY all!
bazz a 3. autonál elakadtam nem tudom hogyan kell kipufogot csinálni rá!pls Segitsetek!! -
#1095 Nekem egy fél nap volt az egész... :)
Amúgy:
Option1:
ST:9
100x100: 6
AI: 10
40x10: 1
AC: 2
20x20: 4 -
szabee49 #1094 hi!Nemtudjátok hog az utolsó autót hogyan kell összerakni??Mindeggy melyik terv!Ti hány nep alatt vittétek végig a játékot? -
#1093 Igen! -
Mimiszikuuu #1092 köszi de már a fényezöig sem jutok el
a főmenü csak mentéssel lehet visszajutni?? -
#1091 ??? -
Mimiszikuuu #1090 1 probléma. Áll a idő a fényezöbe
Vajon miért ,már 4 kiló festék van rajta????? -
#1089 thx -
Ren #1088 Beallithatsz tobb meghajtot is. Meg ha mondjuk van kiveheto vinyod vagy csereltel vinyot, akkor megvaltozhattak a drive-ok betui. De egyebkent szerintem probalkozz meg egy reinstallal. Crack egesz biztos hogy nem kell hozza es nincs is tudtommal. -
#1087 ezt hogy érted ?
mountolni egy meghajtóba lehet , nem ? :) -
Ren #1086 hulye kerdes, de ugyanoda van mountolva, mint ahonnan felraktad? -
#1085 de bent van a cd!(mountolva)
és nem megy :(( -
Ren #1084 Tudtommal nem kell hozza crack, ellenben a cd-nek bent kell lennie (vagy az image-nak mountolva kell lennie)
-
#1083 -
#1082 senkie ? :DD
ezé szenvedtem le ezt a koszos nyócszáz megát ? :D -
#1081 hi
én még csak ott tartok hogy nem tudom elindítani :D
ki írja hogy rakjam be a cédét
de a cd-n nincs crack :(
help! -
#1080 Így egy kicsit nehézkes.
Azért jó lenne, ha belinekelnél egy képet! -
#1079 A Hómobiloson nem tok továbbmenni.,képet nem tok,küldeni,vki írja már le hogy csináljam meg.