Monster Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a tab a speciális funkciókat kapcsolja ba. az elsõ autónál még nincs speciális funkció

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

passatgt
Az elsõ pályán amikor rányomok a test-re,azt írja h nyomjam a tab-ot.Nem cisnál semmit,hiába nyomom.Ilyenkor vmit kihagytam a kocsiból,vagy az én készülékemben van a baj?:D

passatgt
Ja ez nem az.Ez a gearhead garage.Mindegy ez is jó:)

passatgt
http://www.megaupload.com/?d=RTZFJTSG Nagyon szívesen<#papakacsint>

akkor valamit nem jól épatettél meg a kocsin vagy kihagytál valamit

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Mi van ha kész a kocsi és nincs vége a pályának? Ha lemegy a hét nap akkor azt írja hogy nem csináltad meg idõre a kocsit. <#nemtudom><#help> mit kell csinálni. elõre is köszi
Valaki megmondaná honnan lehet letölteni a Javítást a játékhoz? elõre is köszi
olyan oldalt nem ismerek. fiztõsben a www.wanadoo.atw.hu nem drága és kétnapig tölthetsz le.

vagy használj DC++ -t, vagy emule-t. bár ezekkel a progikkal hatekbe is telhet mire lejön ha nincs szerencséd.

olyan oldalról ami nem fizetõs
Honnan tudnám letölteni a Monster Garage-t? Tudna valaki segíteni elõreis köszi
hétvégén nem vagyok otthon.

Szia
Jelentkezz be ha elolvastad
hétvégén mikor leszel itt? hánykor?
1. tipus:

meg kell venni: small nozzie, sziréna, monitor yaw, monitor pitch, monitor base, small bicícle gear, side tap, chain, botton tap, pupm, hidraulic arm, nagy fogaskerék, output shaft.
steel tube 3db, shelt metal, angle iron 6db, aluminium cylinder.
minden fémet nem lehet megvenni rögtön majd mikor eladod a kiszedett dolgokat.

utastérbõl mindent kiszedni és eladni. a vett fémeket a szerelõkkel feldolgoztatni. padlót kivágni és eladni. tetõt kivágni két helyen és eladni a kicsit a nagyot átalakittatni a szerelõkkel. oldalt kivágni és átalakittatni. kerekeket levenni, hátsó kipuffogót levenni és eladni. monitor stand, pump frame beheggesztése, pump berakás, aztán output shaft, driveout hausing, monitor frame, hidraulic arm, sziréna fogaskerekek, lánc, monitor base, monitor yaw, monitor pitch, nozzie, csövek tap-ok. tetõ és az oldal visszarakása, és kész is a limo

mingyárt leirom a limo elkészítését

hi! ha a limót nem tudod megcsinálni egyedül akkor az utolsó autónál komoly gondjaid lesznek. az iszonyatosan bonyolult. legalább 30 cuccot kell legyártatni.

hát a limot igy leirni nem tudom emlékezetbõl, ahoz ujra megg kell csinálnom, az meg eltart egy darabig.

Szai!
azt szeretném hogy ird le hogy kell megcsinálni a limót
köszi szépen
én már elkészültem a tûzoltó limoval, és a fûnyíróval. most jön a golflabda szedõ

megvan a 3. autó és elkezdtem a mentõt is de nem sikerült. most kajálok aztán megyek msn re

Szia
Az én címem [email protected]
Szia!
Ha megvagy a 3. autóval akkor irj a fórumra és jelentkez be.
Hi! van. [email protected] az msnem. a mentõautót nem nehéz megépíteni, de nem mindegy hogy mennyi súlyt veszel a hátuljába. most kezdem a harmadik autót. ha végeztem akkor már tudok majd segíteni. esetleg ha van mikrofonod akkor megpróbálhatunk ugy beszélni és akkor játék közben is tudunk segíteni egymásnak.

szia!
Van msn címed?
Szia!
A 4. autó az a mentõautó.azt szeretném tudni hogy hogy kell megépiteni mit hogy kell?
köszi szépen.
szia
Nem az a mentõautó
az melyik a limó? ott van több választási lehetõség. én nem tudom melyiket csináltam. de az nem annyira vésze mint az 5. most kedvem támadt hozzá. lehet elkezdem megint. majd ird le melyik tipussal próbálod, én meg megpróbállak hamar utolérni, aztán majd együtt tudunk okoskodni

szia
A 4. autót nem tod hog, hogy kell megcsinálni?
Köszi szépen
nem tudom mi a neve. de ugy nézki asszem mint a képen. már elég régen játszottam vele. a hetedik napon tudod megvenni, amikor fested az autót, meg a matricákat szerzed be.

szia
de olyannak kell lennie amilyen a lépen van?
és hol kell megvenni mert nem találom, mi a neve annak az alkatrésznek?
köszi szépen.
a kipuffogót nem kell megcsinálni. erre emlékszem még. a kipuffogot akkor vehetsz amikor kerekeket meg egyébb apróságokat. viszont ha nem sikerül akkor valószínüleg az a baj hogy csak egy ülést hagytál elõl, pedig kettõ kell, ugy emléksze. legalábbis párunknál ez volt a hiba.

sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy mikor a 3. autót csinálom akkor hogy kell a kipufogót megcsinálni?Mibõl és hogy?
köszi szépen.
pedig ott van. Sajnos linket nem tudok betenni mert ugy is az elsõ oldal jön be. a szerver2 ben keresd. ird be a keresõbe hogy monster és kidobja.

Ott nem találtam, pedig átnyálaztam a listát.
www.wanadoo.atw.hu 200FT asszem de 2 napig tölthetsz le

Nem tud valaki egy linket, hogy honnan lehetne letölteni a játékot?
(Dc++, torrent kizárva)
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy hogy kell meg csinálni a Monster Garag-éba megcsinálni az elsõ autót.Remélem valaki tudja.
Köszi.
Raho
Én csak az 1.3-as patch verziót találtam meg, de nekem akkor is kilép mindig.<#szomoru1>

VW Jetta II 1,8T

Honnan tudnám letölteni?????

van patch hozzá. az pont ezt a hibát javitja. asszem 1.4 a patch verziószáma

ehhez a játékhoz van patch???
meg az a gondom lenne hogy miközben játszok hirtelen kilép ez mért van???

Raho
Huuuuu!!! Nagyon köszi!<#worship>

VW Jetta II 1,8T

báttyó02
gamecopyworld.com

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Raho
Tudna nekem, valaki adni egy linket, hogy honnan tudom le szedni hozzá a Cracket?
A GOOGLE-t már próbáltam, de nem találtam.

VW Jetta II 1,8T

te melyiket csinálod? sztem ez a legegyszerübb, de egy tengelyt nem tudok feltenni vagy mi

én is ott akadtam el és azóta sem sikerült. én azt a verziót csináltam amikor a kocsi alján van a nagy penge ér rácsot hegesztesz az oldalára

Igen már megtaláltam!És sikerült is, most a golfossal szarakodok valamire még nem jöttem rá...
A kipuffogó csövet csak a 7. napon teheted fel. azzal nem kell foglalkoznod egyenlõre. valamit kihagytál. lehet hogy csak egy ülés van bent nem? de olvass vissza, valahol már levan irva a megoldás. én már régen játszottam vele és nem emlékszem

Sziasztok, meg tudná nekem mondani valaki hogy a 3. küldetésnél hogyan tudom megcsinálni a kipufogó csövet?Mert minden pipám zöld csak a csõ nincs meg és a 7. nap el is bukom :(
Már vagy 5* megcsináltam és kezd idegesíteni a dolog!

Köszi elõre is,üdv:Hero
hogy kell megcsinálni a felnyithatós ajtót a golfkocsinál???? nem tom megcsinálni a felnyithatós ajtót megvan az ajtó meg 2 alkatrész de csak az 1ik alkatrészt tom feltenni azt amit a tetõ nyilásra keresztbe kell tenni
Gregorius
Mi célból keresed?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)