Monster Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekek segítsetek!Az elsõ autónál megcsinálok mindent rendesen(kasztni,bukók, kerék,rugó,tengely meg minden) és amikor tesztelném le (tab)nem csinál semmit, és ha megvárom a 7. napot akkor azt mondja hogy nincs kész teljesen:S <#help>
hali meg tudjátok mondani, hogya 4. autónál mentõautó menyi sújt kell berakni a kocsiba?
leszedtem, és átalakítottam. viszont mikor visszarakon az átalakítottal, az amit benyilaztam, nincs ott, csak a hátsó darabja lesz fent az autón.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

ha most arra vagy kiváncsi h h kell megcsinálni akkor az naon könyü!mert egyböl a legelején vedd ki a gyárit és csináltasd meg!mert ha nem annak a kiszerelésével kezdet el akkor nem lehetesz majd levenni!de ha nem lehet egyböl akkor a kerekeket szedd le elöte!
hátul megvan ez a tengely a gyári átalakításából

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Csinálta valaki a fûnyírónál a harmadikat, ahol alul van a nagy vágó penge? valamiért nem tudom megcsinálni. a videó alapján én arra gyanakszom, hogy egy tengely hiányzik, de azt nem tudom hogyan kéne megcsinálni. a piros nyil jelzi ami hiányzik arról az autóról amit csináltam.

igen ez volt az utolsó autó. végig vitted

ok ok kösz már meg van csak a sorendel volt a baj. amugy ez az utcso car?mert utána mutatja h meg kaptuk a cuccokat meg minden csak hibás a játék és az intro közbe kilép: ez az utcso??végigvittem?

elöre kösz

de ha tudsz angolul, akkor a #1149 hsz-ben van egy leirás az autókról,

hát lehet, hogy egy alkatrészt nem gyártottál le hozzá. ennél az autónál az a nehéz, hogy ha mindent eladsz ami nem kell, és pont annyit veszel mndenbõl amennyi kell, akkor csak néhány dollárod marad.

pontosan mi lehet azt nemtom, már vagy fél éve nem játszottam vele, ha nem több. ilyen kis részletekre nem emlékszem

itt nemtom mi a baj.

Csákány a 7. autónál(golfcar) nemtom beépíteni az ajtóra a hidraulikát meg a csövezést az ajtóra.Mi lehet a probléma?
ok köszi már edigre én is rájöttem de most nekem van egy másik problémám.Az van hogy a fünyiró autonál kész a verda,van rajta jo festés minden,utána mek a testre és nem megy felfele a százalék meg ha sokat mek elöre meg gyorsan akkor a kocsi eltünik a földbe.
ha tudsz segiteni vagy tod mi a baj lécci ird le
a kipuffogó nem kell a befejezéshez. azt majd akkor kapod meg amikor az ingyen cuccokat rakhatod fel. más lesz a gond. itt is a leg gyakoribb, hogy csak egy ülést raknak az emberek a kocsiba. mind kettõ kell elöl

Hellosztok!!Nekem kéne egy kis segitség!arrol lenne szo hogy amikor a harmadik verda készvan((a kétéltü))csak a kipufogo hiányzik rola azt honnan lehet megszeezni ??és mi kell hozá??
válaszoljatok mert nem tok tovább menni!
kösz
ya, msnem: godblade kukac mailbox.hu

ha gondolod vegyél fel msnre, ha nem megy elküldheted a mentésed, és ha van idõm megnézem mi nem jó.

már régen játszottam, nem nagyon emlékszem a tipikus hibákra, de biztos, hogy valamit kihagytál

hát ha jól megcsináltad az autót tovább enged. van két ülés a kocsiban?

az elsö pálya végén ha kész a verda h kell továbbmenni??? mert 6 nap után ki irja h nem jo kezdjem elöröl!
lécci valaki irja meg
kösz
ha felrakod a patcheket elvileg nem fog kilépni, az javítja az ilyeneket

atuzoltus chalengnel lepik ki valki segitsen
mármint nem lehet kimenni vele a teszt pályára?

valaki tud nekem segíteni mert nem tom az elsõ pályát nem tom végigvinni márt mindent megcsináltam csak nem akar elindulni a kocsi szerrintetek,

grat! én az utolsó autót szerette a legjobban, azt vagy 6szor megcsináltam

ALIENwoods
nah végigvittem x év kihagyás után :D

THX! Már annál a golflabda szedõnél tartok, a sorozatokkal kapcsolatban: a Discoveryn Magyarul ment nem? Ha vki tud egy oldalt ahol fönnt van akkor lécc linkelje be!THX!
ebbõl van sorozat? nem is tudtam. én ezen kívül nem találtam másikat

12346
értelemszerûen a monster garage sorozatot. egyébként passz.

Maathe:
az isohunt segítségével talán sikerül összelapátolni vmit. jobbat sajna én se tudok javasolni.

nincs honosítás

milyen sorozat?

kipuffogot nem lehet csinálni. akkor kapod meg a kipuffogót amikor kész az autó, és megvehetet freebe cuccként mint a felniket. lehet hogy nálad is az a baj hogy nincs bent az anyós ülés

zoliii
van honosítás a játékhoz kéne<#fejvakaras>

Ya és még annyi h honnan lehet le szedni a sorozat részeit? Lécc olyan oldalt mondjatok ami még müxik!
Hello!

Lécc vki segítesen! a 3. autónál, annál a vizi jármûnél, nincsen kipufogú, sehol sincs! A boltban sincs, és azok az emberek sem tudnak csinálni!
Lécc vki segítesen h hol van!
Elõre is THX!
valamennyivel a tüz fölé kell célozni, és szép lassan elfog aludni

hogy kell eloltani a tüzet.nagynehezen megépítettem a limót, de a tûz nem megy még.<#conf>
köszi

a freebe cuccokat akkor kapodmeg, ha teljesítetted az építést, és teszt elött kapod meg.

hali. a freebe cuccokat hol találom? Lehet hogy nagyon primitív a kérdés, de ahol vásárolni lehet az alkatrészeket ott ezt a darabot nem találom<#wow3>

ez tipikus kérdés a 3. autónál. nem a kipuffogó miatt nem tudod megcsinálni. a kipuffogót késöbb veszed a freebe cuccokkal együtt. valószinüleg nálad is az a baj, hogy nincs bent elöl az anyósülés

hali. valaki segítsen. a 3. pályán mikor a vizi csodát kell össerakni nem sikerül a kipufogót megcsinálni. milyen alkatrész kell hozzá?

Ebben most nem tudok segíteni. ahoz fel kéne tennem a játékot, de szerdánál elöbb nem lesz rá idõm. Túl sokáig leszek sliban, most meg már mennem kell itthonról.

PLZ help az elsõ tervet csinálom a fûnyirónál és nem tom sehogyse megcsinálni.
én még sosem találtam hozzá magyarítást. szerintem nincs is.

ga bika
Hali!
Tudna vki ehhez a játékhoz magyarosítást küldeni?Elég sürgõs lenne!Elõre is kösz!
[email protected]

Az élet ott kezdõdik ahol az út VÉGET ÉR !!!!!

a porse az igazi kihívás. de sztem az a lagjobb is

passatgt
Igen már sikerült:)Mostmár a golflabdással szenvedek:D

lehet hogy egy hidraulikus emelõkart tettél be a 2 helyett.

itt leirtam a limó elkészítését. #1236

passatgt
Már megvan,most a limoval szenvedek:)Nemtom hogyan kell rárakni egy csövet,mert a spriccelõnek a tetõablakon kéne kijönnie és ott kéne lenni annak a csõnek is.De próbáltam nyomni a tabot is de nem megy fel a spriccelõ:S