Monster Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy kell a kocsikat leadni ha elkészítettem???

Nincs más hátra mint előre!!!

Olyat nem kell csinálni. ha kész az autó azt megkapod az ingyen cuccok között. Más hibája van az autódnak. Mind2 ülés bent van elöl? Ezt sokan hagyták ki régen is.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

hi! a 3. pályán hogy lehet olyan nagy kipufogót csinálni a kocsira? mindent megcsináltam és enélkül nem enged tovább:S
Hali! Kéne egy kis segítség a 4 pályánál mikor a mentõautót kell megcsinálni. Az elsõ tervrajzot már megcsináltam de azzal nem kapta fel a kereket. A második tervrajzot pedig nem tudom befejezni,mert nem tudom hogy kell berakni a súlyokat a vas szerkezetbe. Elõre is köszi a segítséget.

Ennél az autónál nincs semmi extra. Kiszedted az össze ablaküveget az autóból, bent van mind két ülés?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Hello
Az 1 sõ pályán vok elakadva ahol a Broncót kell át alakítani
Minden készen van csak sztem a lökösre kell valami
azt hogyan kell megszerzni?

úgy kell beállni a kocsival, hogy pont a vonalon legyenek a kerekek, vagy egy kicsit túl amikor még nem reklamál érte. aztán beállítod a sugarat, hogy pont a tûzre zuhogjon, és vársz, hozzá sem nyulsz, és éppen idõben elfog aludni.

Kange
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene, remélem él még ez a fórum... 😊
A limuzinos pályán vagyok, amikor tûzoltó autót kell csinálni belõle.
Megcsináltam már az elsõ verziót és a második verziót is, át is enged mind2vel a tesztre, de sehogysem tudom eloltani a tüzet... :S
Nincsen valakinek valami 5lete? Vagy nem lehet valahogy a teszteket kikapcsolni?

Steam acc: kange82

azt az alsó pengéset én sem tudtam megcsinálni.

Sikerült a Limo!!!
Most ezzel a golf kocsival szenvedek!!!
Kell olyat visszaheggeszteni amit elötte levettünk :S
MErt sztem kész a kocsi de vmi hiányzik!!!
3penge(switchblade) kell az autó alá az biztos!!!

ebbõl nem. nemtom mi lehet a gond, mások az a leirás alapján megtudták csinálni.

Most a limonál tartok és úgy csináltam ahogy leírtad régebben de úgyse jó vmiért??
Ablakokat kikell szedni vagy mit kéne?

mindegy, de asszem, ha megcsinálod olcsóbb

3.-ik pályán melyik propellert kell berakni???
Amit meg lehet venni vagy amit megkell csinálni???
Vagy tök mind1 melyik?

Nah megoldottam!!
Most jön a kis Beetle!!

Óóó Köszönöm szépen!!!
Meg van minden cucc de még se tudok tovább jutni 😞 😞
Valamilyen ajtót vagy lökhárítót kell kiszedni?
Vagy mindkét ülést?

na jó segítek, de így könnyû lesz.

3 40-inch Steel Tubes
1 20x20 inch Sheet Metal
2 Brake Levers
2 Brake Discs + Calipers
2 "A Few Sprockets"
2 Steel Chains
4 120-inch Steel Tubes
9 80-inch Angle Irons
4 Short Hydraulics
3 Aluminum Cylanders
1 Left Ski
1 Right Ski
2 Snowtracks
2 150HP 2-Stroke Engine For Driving The Snowtrack
1 Master Cylanders For The Hydraulics
1 40-inch Angle Iron

2.pályán kell a Mini Cooperbõl átalakítani egy hószánkót vagy mit!
Az a gond a pályával h kevés a pénz 😞 😞

Hát arra már nem emlékszem, hogy mennyi kell, azt sem tudom már mi a második autó. nagyon régen játszottam már vele. ha látnám akkor lehet, hogy beugrana, de most nincs kéznél a játék imageje.

A limuzinhoz, viszont már irtam egy receptet itt a fórumban úgy emlékszem, de az a 4. vagy 5. pálya

Õõõ sikerült kössz
Ebbe a második feladatba nem tudnád leírni h mibõl mennyit kell venni?:S mert elég sok cuccot kell berakni a kocsitba

igen azt is

két ülés meg van!
Az ablakok azok közül még a szélvédõt is ki kell szedni?😮

Ami hiba szokott lenni, hogy nincs két ülés a kocsiban, vagy hogy nincsenek kiszedve az ablakok.

Valaki tudja mi lehet a gond??? 1. Pálya!
Kicseréltem mindent ki van pipálva minden és akkor sincs vége az 1.küldetésnek😞

a kabint nem is kell leszedni, ha leszedted az elejét, meg a hátulját, akkor az átalakított részeket arra kell visszatenni.

Ha jól emlékszem, akkor ha nyitva vannak az ajtók, akkor a tetõt letudod szedni, csavarozva van. utána már a hátulját is szét kell tudnod szedni. Ya és ne felejtsd el kiszedni az összes ablakot.

pumma
az elsö pályán a kabint nem tudom leszeni 😞😞

pumma
sziasztok elakatam az elsö pályán leszetem mident de a hácso részével nem tudok mit kezdeni nem birom leszedni se a tetöt se az oldal cucokat tudna esteleg valaki segiteni nagyon rossz hogy nem magyar😞 elöre is köszönöm

és nincs más mod ami jó lenne elég ha csak a linket felrakod toroco és én letöltöm csak ne fizetõs legyen
felraknám azt az egyet ami megvan, de nem mûködik a tárhelyem. az uw állandóan szarakszik

légyszi rakjátok föl a két pachet köszi és sürgös lenne
jó de én azt hiszem hogy kettõ patch van feltudnátok rakni mind a kettõt?? please
hát nekem is az a patch van meg. nekem utána már nem fagyott

Oké köszi de melyiket és honnan mert assze hogy az 1.03patchet felraktam és ugyanúgy kilép a játék
tölts le hozzá egy patchet. elvileg utána többet már nem fagy játék sehol.

Helló mindenki lenne egy problémám elérek a Monster Garagéban a 2.-dik pályáig (snowmobile) és a pálya felénél kb fogja magát és egyszerûen kilép a játék és hibát észlel .Miért lehet ez kérlek segítsetek nekem gyorsan .Elõre is köszi minenkitõl <#idiota>
honnan lehet hozzá patchet leszedni??<#idiota>a fél google-t átnéztem de nem találtam
kiszedted az összes üveget a kocsiból? szélvédõ, ajtóablak. ha nem akkor nem enged tovább.

Hellóó

Hát szégyen szemre már az eslõ pályán elakadtam😞
Ma lett meg a játék de ááá, nemértem
A hetedig napra nem enged át
Pedig mindent megcsináltam szerintem amit kellett, meg ami azon a kis videón van, nemtudom mi a baj😞
az üléseket, a tetõt, a hûtõráscot, az oldalsó kaszni elemeket, a scomagtartó tetõt, a bukócsöveket, a felfüggesztést, a nagy kerekeket, a z új tankot mindent megcsináltam és valami miatt még sem enged a 7 napra, meg áá mi lehet a baj??
léccy segítseket köszöönöm
hello

összeraktam a fûnyírósat de valamiért nem akarja elfogadni. a kocsin mit kell rajtahagyni? tetõ, üvegek, belsõ borítás csomagtartó ajtaja?

Hi!

Úgy tudod eladni, hogy megfogod az alkatrészeket, és ráhúzod arra az ikonra amin három nyil van. az újrahasznosítás jel vagy mi az. Fel veszlek msnre, aztán ott is tudsz kérdezni, ha fent vagyok.

sziasztok

hogyan lehet eladni a felesleges alkatrészeket?

patchet tegyél fel

Már megcsináltam(nem raktam be az anyós ülést<#nyes>)Vki tud vmi tanácsot adni hogy a mentõautó után ne lépjen ki?<#conf><#help>
Toroco:A 3. autónál a kipufogót hogy kell megcsinálni?Mind2-nél mindent megcsináltam de nem írja ki hogy kész lenne és a videón ott a kipufogó<#help>
szerintem vegyél 6 nagyot, meg 4 kissebbet

Toroco:Nagyon kösz.Majd ha lesz megint ilyen gondom itt leszek<#vigyor2><#hehe>
Azt tudom, hogy jó sok kell, de mindent megcsinálok, és nem enged tovább, és ebbõl következtetek, hogy a súly a lényeg, de nem tom menyi? A motort is felújítatom meg minden.
Kiszedted az összes ablakot a kocsiból? ha nem az baj

hát ezt nem tudom, de jó sok