1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
#244 Es hogy lassuk, mit is kell belole (szoszerint) hegeszteni:)
-
#242 Na még pár kép aki szereti (pl.: én. ;))
-
#239 A Total Commandert itt felejsd el, nyisd meg WinRar segítségével a ims-mong.001 file-t és tömörísd ki. -
#237 5letes játék, csak nem látom azt, hogy egy autót 3 féle képpen lehet megcsinálni!
Meg fura, hogy egy kereket másfél óráig tart felrakni, de lefesteni és felmatricázni az autót egy perc! :)
Amúgy leszarom, megyek játszani vissza (most épp kidobás volt...) -
#236 Nekem a 2 óra alatt 2 kidobás volt (hómobilt csinálom, persze az elsőt is elkezdtem vagy 3x).
1024 szerintem tényleg segíthet... Próbáljátok ki 1024-ben!!! -
#234 Elvileg nem bug, mert nem is kell a vegleges autohoz. A bemutato filmben sincs rajta. En is onnan szurtam ki, hoy nem kell:))
Bar azert szolhatna erte, hogy folos cuc van a kocsin:)) -
#233 Bug, hogy még az első kocsinál nem tekinti késznek, ha rajta van a szélvédő? Anélkül működőképes. -
#232 Mondhatni mindenhol ez a szokás, először a kiadó, utána a készítők...
Csak nézd meg a filmek kezdetét: XY (filmkiadó) bemutatja ABC közreműködésével (producerek) Z (rendező) filmjét... -
#231 80% ban kész autónál. Köszi.
Az anyázóknak üzenem: A SLR-t kb 1000szer nyomtam végig amikor még nem volt patch... csak kezdem megunni ezt a minőséget.
Carlos :A #206 -os kommentet bisztos nem így akartad, csak rossz billentyűk ütődtek le rossz sorrendben. Sebaj.
Nagyon nyomnám ezt a játékot, imádom ezt a stílust, csak ne lennének ezek a kis icipici windowsba kidobások stb... -
#230 Eljutottam a főmenüig...
Megnéztem a Credits-et, és egy kérdés merült fel bennem.
Én ehhez nagyon nem értek, de miért a lúzer ektivizsön gárdát kell előre rakni és nem az Invictus-t????? -
#229 Jaja, mint anno, amikor kijött a SL. Lassú volt, akadt, bugos volt, de nyomtuk ezerrel!!! Ez a jó játék ismérve!!! -
#228 ja, és szívesen... :) -
#227 Jaja, megyek is tesztelni, csak épp milánóit tápolok! -
Redfox #226 Oké, köszi nagyon, ezer hála neked.
Jóccakát, és jó játékozást.:) -
#224 Az enyém is csak holnapig használható RedFox!!!
Szóval holnap töltsd le, mert lejár! -
#223 ment, bró! -
#222 Lehet, majd a nagyok megmondják :) -
Rodriguez #220 Nekem is! Már minden féle hengereds tárgyat próbáltam megcsináltatni, de semmi. Négy óra óta csak forgatom a kocsit, de fogalmam sincs, hogy mit kéne. Hát nem tudom bug lenne ez, vagy mi? -
Redfox #219 Nem, nem ez a gondom. Igazából lenne egy olyan pofátlen kérésem, hogy ha megtennéd, privátban küldd el a kódodat, mert amit én regeltem egy 120Ft-s hívással az nem működik még mindig, és én nem bírok várni.:) -
#218 RedFox: megvárom a válaszodat a warezcenterrel kapcsolatban, addig nem játszom...szóval gyorsan! :) -
#217 Már kipróbáltam mindkét tervet, de mindkettőnél a kipufogó a bukta -
#216 Igen, miért, szar a törés, vagy ilyesmi? -
#215 Ahham, de kipufogó gondom van :) -
Rodriguez #214 Giovanni!
3. pályát nyomod már? -
Redfox #213 Warezcenterről szedted le? -
Redfox #212 Egyáltalán nem voltál dúrva, teljesen igazad van.:) Sőt Mátrix még az elején megmondta, hogy nem kell ide az ilyen rizsa: "Hú de szar, olyan, mint az SL!". -
#211 Mentsél :) -
#210 Szép az árja gyerek az installnál! :) -
#209 :)
Bocsi, ha durva voltam, de fáratt vagyok nyűgös és még csak most telepítem a játékot! -
#208 Második pályán vagyok ... jeeeee ... de most meg fagy folyton ... :( ... így csak egy picit tudok javítani a kocsin, aztán csá ... :( -
Redfox #207 Ez jó!:D
Számból vetted ki a szót!;) -
#206 Banyek! Há' megöllek!
Miazhogy nem lep meg?
Írjá jobbat a cimboráiddal fél év alatt pubikám. Oszt maj' akkó' pampogjá!
-
#205 Ejh. ez bizony igaz!
DE!!!!!!!!!!!
Ha egy játék magyar és magyarok nem játszhatnak vele, mert magyarok, akkor a magyarok segítik a magyarokat!
Vagy nem??? :) -
#204 Ha esetleg autószerelésből vizsgázol, akkor még jól is jöhet ez a game :))) -
#203 KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET :) Végre mehetek tovább ... csak az a baj, hogy holnap meg vizsga :) -
#202 Kapja be ... az ajtókat kellett felszerelni ... de abba a HOW TO ba nem mutatta a geci ... köszi a segítséget srácok. -
#201 ha jól tudom azok kellenek, de nem biztos :)) -
#200 Ajtókat tedd vissza -
#199 Elől nincs ablak, oldalt meg még ajtók sincsenek ... hátra meg nem is lehet ablakot tenni -
#198 Semmit nem ír ki ... nincs olyan, hogy kész vagyok. Ha rámegyek, hogy megnézzem mi hibádzik, akkor ott minden zöld pipa (vagy mi), az ötödik napon vagyok ... aztán léptetek a hetedikig, és kiírja, hogy not fully functional ... aztán mennyek a picsába ...