1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
  • Giovanni #326
    Dobj valami elérhetőséget
  • hali
    el tudod nekem kuldeni a mentest? mert mikor indulna, faxan kilep.
    koszi
  • Giovanni #324
    Igen, egyenlőre semmi fagyás
  • I-NoVa
    Még éjszaka, de elsőre nem sikerült a vastag csöves megoldás. Majd este folytatom.
  • hali
    neked minden gond nelkul elindult?
  • Giovanni #321
    De, most szívok a lomóval :)
  • Hmuda
    Már megint ugyanott vágott ki. Másnak is kilép, mikor a bogárnak próbál felheggeszteni valami vázat belülre?
  • hali
    5.nel meg nem jar senki?
  • Hmuda
    Na, végre átjutottam a 3. kocsihoz (még kétszer kivágott előtte).
  • [NST]Cifu
    Bazd, tényleg az ajtó volt a gond!!!

Nagyon köszönöm a segítséget!!!
  • I-NoVa
    Ajtó!!!!! Teszed vissza, de rögtön! :)
  • STLRR
    kivan cserelve es monster gumi van fent es nem enged tovabb
  • [NST]Cifu
    Cseréld le a rugókat kék szinűekre, és rakj rá monster gumikat. Ezzel kipipálja, viszont nálam hiába van minden kipipálva, úgy sem fogadja el...
  • Hmuda
    Nézd meg az összeszerelési kisfilmet (a tippeknél valahol). Én is az alapján heggesztettem össze.
  • hali
    hmm, 5os palyara (limo) be sem enged, mikor indulna egybol kivag :(
  • [NST]Cifu
    Valaki meg tudná mondani miért nem fogadja el ezt a kocsit?!

Sparco ülések bent, mind a négy quarterpanel + a hátsó ajtó és a hűtőrács átszabva, felfüggesztés + hidak kicserélve, motorvédő és hátsó ketrec megvan, biztonsági üzemanyagtank beszerelve, mind a négy gumi lecserélve.
    Teszteltem, motor megy, kormány szintén, mégis azt közli, hogy nem jó...

Előre is köszönöm a segítséget.

• Giovanni #310
    Nekem a 4-es pályán eddig 1x sem fagyott, vagy lépett ki....(alulról fa asztalon: kop kop kop)
  • STLRR
    En meg csak az elso palyan jarok de nem tom vegig vinni mert a wheel clearance allandoan kerdojeles marad!!!!Vki segitsen
  • I-NoVa
  • Hmuda
    N/C

Nekem például a kilépegetéseket leszámítva TÖKÉLETESEN fut.
  • [NST]Cifu
    Lassan kezd mondássá válni:
    Unregesnek kuss a neve!
  • Alexease
  • Hmuda
    Azért zavar, mert egy játéknak alapfelszereltésgben kellene lennie egy mentésnek. Ez pc nem konzol bakker.
  • I-NoVa
    És megint folytatódik...
  • [NST]Cifu
    Az addig oké, de ha valamit elszúrok (pl. most minden ki van pipálva az első kocsinál, de mégsem fogadja el), akkor csak azt tudom visszatölteni, amit a legutóbbi kilépésemkor elmentett, ami nem biztos, hogy nyerő :(
  • I-NoVa
    Most miért zavar? Kilépsz, visszatöltöd, 5 másodperc sincs.
  • [NST]Cifu
    Jaja, tud valaki megoldást a mentésre? Elég gáz, hogy csak akkor lehet menteni, ha kilépsz a főmenübe...
  • I-NoVa
    8 súllyal mentem, akkor 4-5 métereket sikerült. Tabra csak a hidraulikus csinál valamit, ebben nincs mozgó alkatrész. 10-el azért illene megcsinálni, ha az erősebb V8-as motort vetted. Ha a gyengébbet, akkor meg még több súly. Azért itt már sokszor volt szűk a határidő :).
  • Carlos
    Nos, mit kell csinálni a mentővel???
    Kétkerekezni? Nem nagyon megy! Az első variációt választottam, 10 legnehezebb súly van hátul!
    A TAB-ra se csinál semmit (szerintem)
  • Hmuda
    Hát ilyen nincs! Végre a célegyenesben vagyok, már csak pár cucc kellene a kocsihoz, még időm is lenne rá, erre kivág a desktopra. VÁÁÁÁÁÁÁ!
  • Giovanni #295
    Én is a hidraulokussal szenvedek. Fontos, hogy először a nagy keretet tedd be, aztán mehet a motortartó, a motor,
    tengely, kerekek. Várd meg, míg megjönnek a júlyok, azután hegeszd
    fel a 2 tartót, tedd fel a súlyokat, és mehet a két maradék keret.
    Majd nyisd ki az oldalajtót és tedd be a 2 hidraulikát.
    Sztem valahogy így kell, de nem tudom hány súlyt vegyek, meg milyet
  • [NST]Cifu
    Hát bevallom, egy kicsit keserű méz nekem a Monster Garage, bár ez leginkább a játék eredeti céljából fakad. Egyszerűen nincs elég lehetséges kombináció, egy-két előre lefixált végpont van, és kész. Az SL-t és az SLRR-t azért szerettem, mert hülyére lehetett kombinálni az alkatrészeket, itt viszont...

Ettől persze jól elszórakozom vele én is, de az fix, hogy ezzel nem lehet hónapokig elleni, mint az SLRR-el...
  • I-NoVa
    A hidraulikus súlytartónál nem engedte feltenni a súlyzókat, ha valakinek sikerült: Hogy?

A fixnél fontos: 8 db 110-es guriga még kevés volt, 10-12 minimum kéne, csak későn jöttem rá, és már nem volt időm utánrendelni.
  • I-NoVa
    Megveszel minden raw materialból 1-et, akkor minden legyártható dolgot mutat, miből mennyi hiányzik. Eszerint pótolod, kész. Csak elsőre tűnik nehéznek, 1-2 óra alatt átlátható lesz.

Mentőnél tartotok már? A fix súlyost meg tudtam csinálni, de azzal nehéz volt két kerékre állni, a hidraulikust 4-5 próbálkozás után feladtam. A tűzoltólimuzinnal eddig csak 1x próbálkoztam.
  • Hmuda
    Hm. A második cucchoz nincs egy teljes lista, hogy mit kellene megvenni? :-)
  • Giovanni #289
    igen, én is rájöttem, bár a rádiót benn hagytam :)
  • Carlos
    Na kész!
    Szóval, nekem a rádió volt a gubanc!
    Szedd ki, add el a picsába!
    ÉS!
    Ha nem heggesztetted volna vissza a hátsó ajtónak a leszedett darabját, akkor heggeszd vissza!!!
  • Giovanni #287
    én már megpróbáltam mindent, legalábbis azt hiszem, még a rádiót is próbáltam megbuherálni, de nem lehet
  • Carlos
    Szerintem nézd meg a rádiót és azt, hogy amit egyszer leszettél a hátuljáról visszaheggesztetted-e.
    Bár akkor hogy jön ki a motor???
  • Carlos
    Megnézem, szerintem azt a cuccot nem heggesztettem vissza, de nemtom. Szerintem a rádió lesz a bibi nálam!!! :)