1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
#284 ua :(
-
#283 Rádió?????????????
Akkor megnézem!!!! -
#282 Ami most eszembe jut: Autórádiót el kell adni, a kárpitozást, ajtók belső burkolatát is, meg az első lökhárítót, hátsó ülést.
Minden keretet összehegeszteni, elöl keretre ráhegeszteni az utángyártott lökhárítót, oldalsó elemeket. Hátul levágni a csomagtartó alját, a végén visszahegeszteni. A motort összerakni, kész. -
#281 Nem még nem! :(
De mindketten ugyanabba a hibába estünk, és mindkettő variációnál? Különös lenne! -
#280 Este megnézem, mit hagytatok ki, ha addig nem sikerül összehoznotok. -
#279 Akkor vajh most mivan?????
Kezdek elszomorodni! -
#278 Nekem sem megy :/ -
#277 Ugyanaz, kérdőjel a navigation-nél. :(
-
#276 énis! -
#275 ok, de már kezdek belefáradni -
#274 ehhh...de továbblépni még mindig nem tudsz!
Ha rájössz valamire szólj! -
#273 közben rájöttem miért nem működött. Átkonfiguráltam az irányítást, viszont a szárnyak továbbra is a nyilakkal működik :) -
#272 Én úgy szoktam, veszem a kék motort, piros rudat, taknyot, veszek ilyen kocka lapokat, meg pár rudat. Megcsinálom amit lehet, aztán összeheggesztem az egészet és nyomizok, mert nem enged tovább... :( -
#271 Akkor nemtom... :) -
#270 Vettem, benne is van, de még is valami csinga van a dologban :) -
#269 Vettél olyan taknyot (két gallon izé)???
Végén van a partoknál 250 körül van. -
#268 A képen úgy néz ki, hogy nálad működik a szárny, nálam az sem megy :) -
#267 Van kemény 3 dolcsim... :)
Amúgy minden rajta van, a propellert csináltam és nem vettem, megvan az összes alkatrész (kivéve a kipufogót, ami nem is kell ezek szerint), ott az anyós ülés is... mi kell még? -
#266 -
#265 :) -
#264 Nekem is ez a gondom, csak elírtam a pálya számát :) -
#263 Na, a harmadiknál vagyok, és okés, nem lesz kipufogó, de nekem az anyósülés is bennvan, de nem enged tovább!
Navigation mellett van kérdőjel! -
#262 Állítsd be 1x, aztán lépj ki a játékból exit-tel. Csak akkor felejti el, ha eddig csak kiakadva léptél ki. -
#261 Help!
A 4-dik pályán elakadok, mindent megcsinálok (legalábbis szerintem) mégis a navigation-nál marad 1 ?-jel
Mi kell még ahhoz? -
#260 Kész a sznómobil... :)
Ja, és akkor is kifagy, ha a Showroomba mész és kattintgatsz a anyilakra (nálam).
Miaza showroom? -
#259 Ja, és csak nálam felejti el az 1024-es felbontást, vagy mindenkinél??? -
#258 Nos, megerősítem, hogy tényleg az egyik hiba akkor jön elő, amikor a szerelőknél válogatsz.
Tehát ahelyett, hogy az uccsó után az első, vagy az első után az uccsó jönne, inkább megfekszik! Sebaj, kikerülhető! -
#257 Semmi baj, szép tőled, hogy nem felejtetted el. -
#256 És bocs, ha tegnap megbántottalak! -
#255 Tudom, bró!
A második pályán nagyon sűrűn dobál ki! :( -
#254 Én mindent 1024 ben játszok, úgyhogy ez nem lehet megoldás a kidobásokra. -
#253 Nomármost én a beetle-vel szenvedek, bár ma még nem játszottam. (najó, leszámítva a fél egyes mókákat).
De valahogy kezdem azt nem érteni. Lehet, hogy kezdem előröl. Kicsit összekuszálódtam, hogy mit kell a pajtásoknak összerakni és mit nem.
Gyanítom, hogy amikor azt irja, vagy valami hasonlót, hogy: de vigyázz, már van egy nekünk ebből, akkor azt nem kell mégegyszer megcsináltatni, jól selytem??? Mert ha így van, akkor értem... :) -
#252 Lehet hogy ez nem bug, csak egyszerusitve van a dolog;)) Szerintem csak mutatoba vannak ezek a tesztek;) En meg csak az elsot csinaltam meg, de szerintem azt, meg tolatva, ketszer is meg lehet csnalni annyi ido alatt:)) -
#251 Még egy bug: A Wheelie mentős résznél a végső teszten a teljesített táv százalékát nem nullázza, ha leér a kerék, ezért egy kissé elrontott mentővel is meg lehetett csinálni, csak folyton meg kellett állni, hogy aztán újra 2-3 méter kétkerekezést tudjak vele 10-15 alkalommal. Szép lassan összejött a célig a 100%. -
#250 Aki még a 3. pályán akadt el: Felejtsétek el a kipufogót bug, jobb első ülést viszont mindenképpen tegyetek, azt hiányolta. Kipufogó nélkül anyósüléssel továbbenged, már a wheelie mentőt rakom.
A kiakadás legsűrűbb reprodukálható oka: Egyszerre érkezik meg egy alkatrész és kattintok valamelyik ember ikonjára, így 2 menü együtt jelenik meg, és ha nem megfelelő sorrendben zárom, garantáltan kilép.
A másik reprodukálható ok: Legtöbbször a szerelhető tárgyak listájában az elsőnél az előző, az utolsónál a következő gombra ahelyett, hogy átugrana a lista másik végére, hibaüzenet és elszáll. -
#249 -
#248 Kell vezetni is. De az a jatek 5%-at teszi ki, teljesen masodlagos. Semmi extra. Egyszeruen csak ki kell probalni a "kocsikat", egy rovidke teszten, versenyen, idomeron stb.
Ez inkabb egy logikai autoepitos puzzle. De annak nagyon jo. -
#247 Vezetni is lehet, vagy csak szerelni? -
#246 Ha el kezdesz jatszani vele, akkor figyelj oda a penz mennyisegre, de foleg a vasarlasra es a gyartasi idore. Van amikor egy katalogusbol megrendelt aru, 2 nap amig meg jon! Egy alkatreszt legyartani - pl. bukocsovek - ~20-25 ora. Ha keson rendeled, nincs penz, vagy nincs meg hozza minden alkatresz, akkor konnyen ki lehet futni az idobol. -
#245 állat!