1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
  • [NST]Cifu
    Carlos arra célzott, hogy ugye a kocsi hátulján kivágtál egy részt, ahol ki tud majd "gurulni" a három kormánylapátot tartó keret. A kivágott részt azután vissza kell hegeszteni a hátsó ajtóhoz.
  • Hmuda
    Hát az anyósülés is bent van, de még mindig nem enged tovább (nekem csak csavarozni lehetett, semmi heggesztés.
  • Carlos
    Tényleg! :)
    Bocsi, akkor hajrá!
  • Hmuda
    Akkor az ülés a fond (mondtam, hogy a cucc meg van töltve Foammal).
  • Carlos
    Van ilyen takony, azt is venni kell (Parts), anyósülés is kell, és amit kiheggesztettél, azt vissza is kell ám forrasztani!!!
  • Carlos
    Jó reggelt!
  • Hmuda
    Hm. Szóval a gáz az, hogy a 3. kocsi első teveit csinálom, leszedtem a hátsó ajtó alatti lemezt, beraktam az alsó szánt, rá a motor tartóvázát, abba a motorz, hidraulikáz, a két terelőlemezt, kiszedtem a rádiót, csak a vezető ülés van bent, elöl és a két oldalt megvan a lebegéshez szükséges spec cucc (Foammal feltöltve). Mi kell még?
  • [NST]Cifu
    ho leengedi, hogy felhúzza -> hol leengedi, hol felhúzza...
    Korán van még :))
  • [NST]Cifu
    Hátha más is találkozik a problémával:

A TAB billentyűt ne blindeljétek be, mivel a játék használja! Nálam a TAB szokott lenni a gáz, és a Q a fék, de miután a sokadik próbálkozásra sem sikerült végigmennem a hómobil-os pályán, feltünt, hogy a lánctalpat ho leengedi, hogy felhúzza, ahogy nyomom a gázt. Mint kiderült, a TAB a lánctalp le/fel mozgatására való, szóval emiatt szívtam... :)))
  • Redfox
    Alig van olyan játék, sőt lehet, hogy nincs is, ami tökéletes lenne. Szinte mindegyikhez adnak ki patchet. Viszont visszamehetsz játszani a matchbox-aiddal, azok nem fagynak le!
  • [NST]Cifu
    Az "aluminium cylinder"-ből lehet csinálni (Raw Materials menü, jobb oldalt alul).
  • [NST]Cifu
    Egy újabb korlátolt értelmi képességekkel bíró, roppant idegesítő illető...
  • Ombika
    Huh ekkora tuskot ,mint te reg hordott a vilag a hatan!!!!!!!!
    Ha 2 IQ-val tobb lenne ,akkor elmehetnel sultkrumplinak! :) :D
  • Alexease
    Szerintem, te meg egy tirpak paraszt vagy, a megnyilvanulasaid alapjan.
  • NME
    Hiya... itt bohóckodom már a szánkóval, de istennek nem jön össze... honnan szedtétek a kis kerekeket a lánctalphoz? Gondoltam hátha venni kell, de nem találom... :))
  • I.C.ram
    Szerintem is egy rakás szar az Invictus. Csak azért, mert magyar nem fogom Isteníteni, eddig a jó ötletein kívül semmit nem mutatott fel. Rakás szarok a játékai mind stablitisá, min engine ügyben.
  • Teperinke
    Neeemigaz állandóan lefagy ez a hülye játék. Gratula az invictusnak, csak hozza a megszokott formáját. Asszem egy félév múlva játszok majd vele, miután kijött hozzá vagy 4 patch... addig csak dolgozzanak rajta.

Egyébként nem lett volna ez rossz játék. Igaz, hogy gondolkodni nem kell benne, de a videók feldobják.
  • M@TriX
    whaoo, jó ez a Crysler
  • Redfox
    Neked is!
    Jóccakát all!
  • Carlos
    éjfél, megyek szunyáááni!
    Jó éjt!
  • Carlos
    Kipufogó nem kell!
    Azt majd ha kész az autó rakhatod rá a freebe résznél!
    A rádió legyen kiszedve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Carlos
    Szorri, már volt válasz! :(
  • Carlos
    Ajtó dzsihád?
  • [NST]Cifu
    Akkor gubanc van :)
    Nekem tegnap csak az FTP része haldoklott...
  • Fefe
    Az a gond,hogy még Html részről se megy. De a HDC-ről már a negyede legurult :)
  • [NST]Cifu
    Hidd el én tudom hogyan kell kezelni a TC-t, de szerinted melyik az egyszerűbb és a biztosabb: elmagyarázni hogy bírja működésre a TC-n belül a RAR-t, vagy inkább annyit mondani, hogy csinálja WinRAR-al? :)
  • [NST]Cifu
    Szvsz próbáld meg a HTML oldalról leszedni, nekem sem működött az FTP-s része, de a HTML oldalról szépen levakarta...
  • Hmuda
    A 3. járgánynál hogyan szerezhetek olyan speckó kipufogót? Minden megvan, csak az hiányzik.
  • Fefe
    Megfogadtam a tanácsod és immár megy is
  • Fefe
    Köszönöm a választ!

Akkor valszeg én is ezt fogom tenni, de ez azért aljas dolog szerintem
  • Alexease
    Nekem legalabb egy fel nap volt, mire mukodott:(( De addig regeltem egyett a HDC-n is, es leszedtem onnan;)))) Az 160+AFA 1 hetre.
  • Fefe
    Sziasztok!

A problémám az lenne,hogy ma du. 17:00 körül regeltem a warezcenterre egy kódot, telefonon, két napra, 120 Ft-ért, de még mindig nem működik. Aki esetleg ugyanígy regelt az kérném,hogy írja már meg,hogy mennyi idő múlva tudta használni a kódot? Mert már igencsak 3,5 óra telt el a telefonálástól és már kipróbálnám a játékot :)

Segítségeteket előre is köszönöm

Üdv
    Fefe
    Előre is thx!
  • I-NoVa
    wazze.
  • Hmuda
    A kaszni darakbait átszabattad a társakkal?
  • Hmuda
    Nekem nem kérte. Símán felrakatam és lazán elindult.
  • grebber
    Nekem kéri a cd-t azért kellene!
  • Hmuda
    Nem kell, megy nélküle.
  • grebber
    Honnan lehet cracket letölteni hozzá?
  • Giovanni #328
    elment
  • hali
    [email protected]

thx