1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
#373 Carlos arra célzott, hogy ugye a kocsi hátulján kivágtál egy részt, ahol ki tud majd "gurulni" a három kormánylapátot tartó keret. A kivágott részt azután vissza kell hegeszteni a hátsó ajtóhoz. -
#372 Hát az anyósülés is bent van, de még mindig nem enged tovább (nekem csak csavarozni lehetett, semmi heggesztés. -
#371 Tényleg! :)
Bocsi, akkor hajrá! -
#370 Akkor az ülés a fond (mondtam, hogy a cucc meg van töltve Foammal). -
#369 Van ilyen takony, azt is venni kell (Parts), anyósülés is kell, és amit kiheggesztettél, azt vissza is kell ám forrasztani!!! -
#368 Jó reggelt! -
#367 Hm. Szóval a gáz az, hogy a 3. kocsi első teveit csinálom, leszedtem a hátsó ajtó alatti lemezt, beraktam az alsó szánt, rá a motor tartóvázát, abba a motorz, hidraulikáz, a két terelőlemezt, kiszedtem a rádiót, csak a vezető ülés van bent, elöl és a két oldalt megvan a lebegéshez szükséges spec cucc (Foammal feltöltve). Mi kell még? -
#366 ho leengedi, hogy felhúzza -> hol leengedi, hol felhúzza...
Korán van még :)) -
#365 Hátha más is találkozik a problémával:
A TAB billentyűt ne blindeljétek be, mivel a játék használja! Nálam a TAB szokott lenni a gáz, és a Q a fék, de miután a sokadik próbálkozásra sem sikerült végigmennem a hómobil-os pályán, feltünt, hogy a lánctalpat ho leengedi, hogy felhúzza, ahogy nyomom a gázt. Mint kiderült, a TAB a lánctalp le/fel mozgatására való, szóval emiatt szívtam... :))) -
Redfox #364 Alig van olyan játék, sőt lehet, hogy nincs is, ami tökéletes lenne. Szinte mindegyikhez adnak ki patchet. Viszont visszamehetsz játszani a matchbox-aiddal, azok nem fagynak le! -
#363 Az "aluminium cylinder"-ből lehet csinálni (Raw Materials menü, jobb oldalt alul). -
#362 Egy újabb korlátolt értelmi képességekkel bíró, roppant idegesítő illető... -
#361 Huh ekkora tuskot ,mint te reg hordott a vilag a hatan!!!!!!!!
Ha 2 IQ-val tobb lenne ,akkor elmehetnel sultkrumplinak! :) :D -
#360 Szerintem, te meg egy tirpak paraszt vagy, a megnyilvanulasaid alapjan. -
NME #359 Hiya... itt bohóckodom már a szánkóval, de istennek nem jön össze... honnan szedtétek a kis kerekeket a lánctalphoz? Gondoltam hátha venni kell, de nem találom... :)) -
#358 Szerintem is egy rakás szar az Invictus. Csak azért, mert magyar nem fogom Isteníteni, eddig a jó ötletein kívül semmit nem mutatott fel. Rakás szarok a játékai mind stablitisá, min engine ügyben. -
#357 Neeemigaz állandóan lefagy ez a hülye játék. Gratula az invictusnak, csak hozza a megszokott formáját. Asszem egy félév múlva játszok majd vele, miután kijött hozzá vagy 4 patch... addig csak dolgozzanak rajta.
Egyébként nem lett volna ez rossz játék. Igaz, hogy gondolkodni nem kell benne, de a videók feldobják. -
#356 whaoo, jó ez a Crysler -
Redfox #355 Neked is!
Jóccakát all! -
#354 éjfél, megyek szunyáááni!
Jó éjt! -
#353 Kipufogó nem kell!
Azt majd ha kész az autó rakhatod rá a freebe résznél!
A rádió legyen kiszedve!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#352 Szorri, már volt válasz! :( -
#351 Ajtó dzsihád? -
#350 Akkor gubanc van :)
Nekem tegnap csak az FTP része haldoklott... -
#349 Az a gond,hogy még Html részről se megy. De a HDC-ről már a negyede legurult :) -
#348 Hidd el én tudom hogyan kell kezelni a TC-t, de szerinted melyik az egyszerűbb és a biztosabb: elmagyarázni hogy bírja működésre a TC-n belül a RAR-t, vagy inkább annyit mondani, hogy csinálja WinRAR-al? :) -
#347 Szvsz próbáld meg a HTML oldalról leszedni, nekem sem működött az FTP-s része, de a HTML oldalról szépen levakarta... -
#346 A 3. járgánynál hogyan szerezhetek olyan speckó kipufogót? Minden megvan, csak az hiányzik. -
#345 Megfogadtam a tanácsod és immár megy is -
#342 Köszönöm a választ!
Akkor valszeg én is ezt fogom tenni, de ez azért aljas dolog szerintem -
#341 Nekem legalabb egy fel nap volt, mire mukodott:(( De addig regeltem egyett a HDC-n is, es leszedtem onnan;)))) Az 160+AFA 1 hetre. -
#339 Sziasztok!
A problémám az lenne,hogy ma du. 17:00 körül regeltem a warezcenterre egy kódot, telefonon, két napra, 120 Ft-ért, de még mindig nem működik. Aki esetleg ugyanígy regelt az kérném,hogy írja már meg,hogy mennyi idő múlva tudta használni a kódot? Mert már igencsak 3,5 óra telt el a telefonálástól és már kipróbálnám a játékot :)
Segítségeteket előre is köszönöm
Üdv
Fefe
Előre is thx! -
#337 wazze. -
#336 A kaszni darakbait átszabattad a társakkal? -
#334 Nekem nem kérte. Símán felrakatam és lazán elindult. -
#332 Nekem kéri a cd-t azért kellene! -
#331 Nem kell, megy nélküle. -
#330 Honnan lehet cracket letölteni hozzá? -
#328 elment -
#327 [email protected]