Monster Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Alexease: ránézésre a modellek elég SL-esek, szerintem átimportálhatóak lesznek. Szerinted?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Most megyek szundítani picit!!! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Sztem addig én elgurulok az ágyikóba! nézem a majmeszok bolygóját a HBO-n!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Mátrix 
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mártix 
Én amúgy a megjelenést bele is írtam a topicba, igaz csak reménykedtem, hogy pontos lesz! 😉 És tadamm!!
Így legyen igazaam, de meg ne kérdezzzétek, hogy a Half-Life 2 és a Duke Nukem Forever mikor jelenik meg. 😉

Akkor Matrix, mert õ csinálta a topicot!
Þór vígi þessi rúnar
Ja, és tegyük tiszteletünket az Invictusnak és Alexease-nek, hogy nem maradunk le róla
120 HUF+AFA. Szerintem, ennyit boven meg er. Akinek nem tetszik az irja meg, rendelje meg, utazzon az USA-ba, DC-zen vagy amit akar, de kimeljen meg a "warezert elvbol nem fizetek" dumatol

Þór vígi þessi rúnar
Annyi koze a Street Legal-hez, hogy az az engine, kicsit tovabb fejlesztgetve.
Nekem is kéne ez a gamma.😄
Live your life like it\'s your last day...
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Úgy látom a modellek SL kompatibilisek így ránézésre nem Alexease?
2004-01-14 PC Game ISOs Monster Garage (c) Activision Value 50x15 MB IMMERSION
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Azért látszik ám a SL engine! 😊
Amúgy még mindig supportolnám a szendboksz módot... 😊
Þór vígi þessi rúnar