Monster Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Eléggé sulyos lesz a game!!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Nekem holnap lesz lenn.
Menni kéne aludni... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Rookie
De jó 1eseknek hogy csorog már le a game... Én sírhatok se tudom leszedni 56K val.. 😊) jham de télleg ezért vannak a haverok.. 😊 Nem is szoltam.. 😄 Jhó gamet akinek már sikerült leszedni.. 😊

M@TriX
Hopsz, sorry, nem vettem észre, hogy az egyik 1024-es...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Na tessék pár kép: nehogy azt mondjátok én nem adok. 😉

Alexease: ránézésre a modellek elég SL-esek, szerintem átimportálhatóak lesznek. Szerinted?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Carlos
Ja, és Matrix POWER!
Meg WMH... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Süti!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
ebben nem lesz város, és a tesztpályán és a garázsban full graffon nálam egy 1.4-es CEL-lel is 60FPS+ volt...

Carlos
Én holnap kezdem el letölteni míg melózom... 😊
Most megyek szundítani picit!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ja, hogy b***ná meg!

Þór vígi þessi rúnar

Tufa16
már 3 megvan az 50enböl! 😊
Sztem addig én elgurulok az ágyikóba! nézem a majmeszok bolygóját a HBO-n!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
nálam is már csorog lefelefele... kiváncsi vagyok mit tud a kis hamis! vki nyomjon be majd képeket ha már leszedte! tsók

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Fefe
Jaja

I-NoVa
És lám, újra elkezdõdött...

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Fefe
Alexnek köszönet a képekért 😊

[NST]Cifu
Banyek, erre elgépelem a nevet... Ma nem vagyok formában

Mátrix

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Jogos, ott a pont, maxima mea culpa 😊

Mártix

M@TriX
köszönöm-köszönöm... 😉
Én amúgy a megjelenést bele is írtam a topicba, igaz csak reménykedtem, hogy pontos lesz! 😉 És tadamm!!
Így legyen igazaam, de meg ne kérdezzzétek, hogy a Half-Life 2 és a Duke Nukem Forever mikor jelenik meg. 😉

Törölt felhasználó
Na és ki szót, hogy megjelent? Hö?
Carlos
Az Invictus okés, Alex is, de miért is alex?
Akkor Matrix, mert õ csinálta a topicot!

Þór vígi þessi rúnar

[NST]Cifu
Banyek, hol holdrom a szemem, hogy csak most tünt fel a játék. Hajrá....

Ja, és tegyük tiszteletünket az Invictusnak és Alexease-nek, hogy nem maradunk le róla

Carlos
Jaja!!!
200-at simán megér!!!
Akinek meg elvei vannak, az bekaphatja!

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Onnan szedem😉
120 HUF+AFA. Szerintem, ennyit boven meg er. Akinek nem tetszik az irja meg, rendelje meg, utazzon az USA-ba, DC-zen vagy amit akar, de kimeljen meg a "warezert elvbol nem fizetek" dumatol
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Ha visszaolvasol, vagy megnezed az oldalamon a "leirast", vagy amit Tamas irt stb., rajosz, hogy ez nem olyan autos jatek, amiben autozni kell😉)) Itt csak szerelni kell majd, elore meghatarozott dolgokat.

Annyi koze a Street Legal-hez, hogy az az engine, kicsit tovabb fejlesztgetve.
Ombika
Inakbb arcade?
Semmi koze REdlinehoz?

M@TriX
ez nem annyira komplikalt gama lesz...

Légy szíves küldjél nekem is egy privit.😊
Nekem is kéne ez a gamma.😄

Live your life like it\'s your last day...

I-NoVa
Ha már úgysem lehet kapni itt, valaki dobja fel egy ftp-re a munkahelyrõl netezõk, dc-tõl megfosztottak kedvéért 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

hali

www.napisajto.hu

Ombika
Akkor ne feszitsel itt! 😄DDD

hali
privat

www.napisajto.hu

Ombika
Honnet? 😊

hali
rofog lefele 😊

www.napisajto.hu

Ombika
TEnyleg megjelent csak ne legyen patchra varakozas! 😊

M@TriX
Állat, király lesz! 😉
Úgy látom a modellek SL kompatibilisek így ránézésre nem Alexease?

Törölt felhasználó
Kijött!

2004-01-14 PC Game ISOs Monster Garage (c) Activision Value 50x15 MB IMMERSION
Alexease
Szerintem a szokasos "csatornakon" (sajnos)😊)
Rosco
Arról gondolom még nincs hír, hogy mi hogyan tudunk hozzájutni, ugye?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Alexease
Melyik jatek?! Ez ahova irtal, biztos hogy nem, mert meg csak ma jelent meg. Ha a Street Legal-re gondolsz, akor olvasd vegig ezt: SLR FAQ
Gugger
okidoki

Carlos
Ment privát!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nova: Full Robot Arena 2 ?????

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Ott van az oldal elején.

Carlos
Nomámost!
Azért látszik ám a SL engine! 😊
Amúgy még mindig supportolnám a szendboksz módot... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Gugger
ez a gama mikor jön ki?

I-NoVa
Nice 😊.

Ombika
Ahhhh kell ez a game nem birom ki!!!!!!1

Alexease
Ezek meg olyan frissek, hogy meg ropognak😊) Csak ne mondjatok el senkinek😄DD Fogyasszatok egeszseggel😊))

Carlos
FASZ VAGYOK!
Robot Arena 2-t!
Bocsesz!!!

Þór vígi þessi rúnar