Monster Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ez azért ritka...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Elõre meghatározott kocsikat kell össze barkácsolni vagy az mindegy,hogy mit buherálsz össze
Amugy a hegesztesi kilepsem megoldodott - elvileg - felraktam 1024x768-ba. Bar nem ertem, de igy elsore vegig szerelgettem problema nelkul az elso autot.
Köszi, remélem mûködni fog.
Live your life like it\'s your last day...
Miért van az, hogy amikor a warezcenterre regisztrálok egy kódot, telefonon, két napra, 120 Ft-ért, és megpróbálnám használni, nem mûködik? ilyenkor mit kell csinálni?
Elõre is thx!
Live your life like it\'s your last day...
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
nem lehet forgatni a kamerát, és becsavarni a csavarokat 😞
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Bocs a láma kérdésért de ebbe a gaméba mi a lényeg? Az elsõ pályán darabokra szedtem a kocsit és utána mit kell csinálni mert nemjövök rá az istenért se. Mégegyszer bocs az ilyen kérésért. Bye Thx
Azt kellene mondanom, hogy mar jobb a helyzet mint az SL-leknel, mert tovabb fejlesztettek az engine-t. Sot, az elozetes teszteleseknel, sem a kiado, sem az Invictus NEM talalt bugot. De azert ehez az is hozza tartozik, hogy ez a jatek meg gyorsabban keszult el mint az elozoek, es amennyit lattam eddig belole, ez sem egyszeru, foleg a szerelgetos resze, rengeteg az uj, egyedi feature.
Persze ezeket, gyorsan meg is tudod cafolni, ha visszaolvasol nehanyat😞(
En remenykedem, hogy tenyleg csak a warez hibaja, es mar jol osszetudtak rakni. Bar ez nekem rossz, mivel akkor nem lesz mukodo verziom, mert itthon nem lehet majd beszerezni.
Persze, a remeny hal meg utoljara😊)))

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
www.napisajto.hu
Melyik alkatresznel volt ez?
Egyebkent 99% hogy nem a full jatek hibaja, hanem a torese vagy a warez meretcsokkentese.
Kozak Tamas
Invictus
Hail for Invictus! 
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Nektek hany Megabyte az egesz jatek a felinstallalas utan?
Van egy gyanum, hogy azert fagy mert a tort verziotokbol ki van hagyva egy jo par cucc.
Kozak Tamas
Invictus
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
www.napisajto.hu
Amúgy az akkor 1.4-eshez egy Gef3Ti 200 volt...
Talan, mintha most az SL-lel a garazsban szerelgetnel, es egyszer kimennel a tesztpalyara.
Matrix! milyen video kártyád van hozzá?
Szerintetek mennyire lessz ok az én gépem hozzá? P3 733 160Sdram és egy 128Megás Fx5600... azért ugye futni fog?! Na mind1! kezdek álmos lenni! még elpippantok egy cigit aztán alszok! csak azon filózok hogy felkeljek-e 1-2órával korábban mint kéne vagy inkább várjak délutánig. Szerintem korábban felkelek! na joccakát! reggel még benyögök vmit ide!