1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
Raw Materialsnál veszel 3 db olyan kis henger izét!
Abból lszenek a görgők! -
...Jesse Jamest nem nehéz elképzelni egy Desert Eagle-el a kezében
-
Nekem meg sosincs időm a mentőnél. Legutóbb is annyira siettem, hogy sikerült 2 (két) percre levinnem a hátrányomat. Úgy éreztem, menten lelövök valakit. -
én elakadtam a 2. pályán! nem tom mit kéne csinálni. nem tok olyan görgőket csináltatni csak 20at és ugye 30 kell. a lökhárító és a motorháztető kell rá? -
Igen, nekem is ezért nem sikerűlt....nem tudom hogy bug e, vagy valamit rosszúl csináltam -
Rodriguez #411 Valakinek sikerült a wheelie mentőből a 2. verziót összerakni?
Valami baj van ott, mert a súlyokat nem a hidraulikus keretre, hanem a felhegesztett csövekre (ami a másik verzóban van) akarja feltenni. -
Mindenki nyomja? -
Na, megyek a golflabda szedőt csinálni! :) -
Egy kicsit bugos:
Kilóg a kábel az autóból és nem igazán fog így sok cuccot kapni a cső... :)
-
Süti! -
Rodriguez #406 A vilár leggyorsabb golflabdaszedő kocsija:

-
-
Neked mi a gondod? -
Ejh, 100-asl rövidebb vagyok így nemtom megvenni az uccsó alkatrészt: Nozzle izé a neve...
Kezdem előröl! -
Én egyenlőre feladtam :) -
Hááát, 229 kellene és van vagy 70 pénzem... és szerintem már mindent kiszedtem és eladtam!
Aggódom... -
Jólvan, nekem még anyagi gondjaim vannak... :)
Egy 200$-ral rövidebb vagyok és nemtok megvenni egy alkatrészt. Bár még enm szereltem ki a kocsi alját! :) -
Végülis működött az oldalcsöves tűzoltólimó, csak az utolsó másodpercben ért 100%-ra a számláló. Most a golflabdaszedő Mustang GT-t szerelem. -
Nemtökminfdegy???
Amúgymeg én nem a hidraulikusat csináltam!!! -
Na, ez a gondom, ennek a neve az a monitor akármi:
-
Majdnem!
30-ra van szükség és 3 darabot kell venni! :) -
Óóóóóóóóóóóóóóóóóójeeeeeeeeeee.......... :)
Megvan a mentő. Nyomom a tűzoltót!!!
Elsőre sikerült lenyomnom a 100%-ot!!!
Gáz, fék, gáz, fék teknikával!!! -
Nem venni kell, hanem csinálni. 50-re van szükség, kell hozzá 5 db alu henger a raw materialsból. -
Nem kéne oda még egy motor? Esetleg a monitoring miatt meg kéne tartani a TV-t? -
Jah, amúgy a legelső variációval próbálkozom -
A sziréna nálam kifordul, csak azt a nagy keretet nem emeli ki a locsolóval.
Megveszek mindent ami a katalógusban van, fogaskerekek, szíj, csövek, csapok, a szívattyú. És mégis ezt a monitoring, vagy mit nem tudom összerakni, mindíg az utastérben marad -
Megelőzve az egyik fő gondot: Egy kis motor mindenképp kell a sziréna kiemeléséhez. Ezt először mindig kifelejtettem. -
Mi a gondod? -
Légyszi segíts a limonál, már idegbaj kerülget :) -
Puff neki. Én meg eladtam.- Na akkor restart. -
Szintén így mentem, lehet még próbálkozni a startnál a rámpán megpattintással, csak nagyrészt inkább felborultam tőle. -
ok, most csinálom a taligát... :) -
gáz-fék-gáz-fék :) Persze elsőre nem ment :) -
Hogy pattogtál??? -
Én átalakítattam a motort, megvettem a 10 legnehezebb súlyt, meg kettő könnyebbet hogy kijöjjek a pénzből.
Aztán a teszten pattogtattam a mentőt....alig jött össze a 100%, de sikerűlt :) -
Én meg még a mentőnél vagyok!
Szóval, a nem hidraulikusnál nem elég ha átalakitattaom a motort az egyik arccal? Meg max súly hátra?????
Please Help! -
Melyik változatot csináltad? Én próbáltam mindhármat, de elfogy a pénzem, ráadásúl az első kettőnél nem emeli ki a locsolót, vagy mit :/ -
A limó kész, csak a tesztelés nem nagyon sikerül, 100 méterről kéne oltani, de a nagy cső hatótávja úgy 99 méter :). Talán a tetőről locsoló cucc távolabb visz? -
Csinálja valaki a limot? -
Ez így ebben a formában igaz!