1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
  • Carlos
    Raw Materialsnál veszel 3 db olyan kis henger izét!
    Abból lszenek a görgők!
  • [NST]Cifu
    ...Jesse Jamest nem nehéz elképzelni egy Desert Eagle-el a kezében
  • Hmuda
    Nekem meg sosincs időm a mentőnél. Legutóbb is annyira siettem, hogy sikerült 2 (két) percre levinnem a hátrányomat. Úgy éreztem, menten lelövök valakit.
  • Tufa16
    én elakadtam a 2. pályán! nem tom mit kéne csinálni. nem tok olyan görgőket csináltatni csak 20at és ugye 30 kell. a lökhárító és a motorháztető kell rá?
  • Giovanni #412
    Igen, nekem is ezért nem sikerűlt....nem tudom hogy bug e, vagy valamit rosszúl csináltam
  • Rodriguez
    Valakinek sikerült a wheelie mentőből a 2. verziót összerakni?
    Valami baj van ott, mert a súlyokat nem a hidraulikus keretre, hanem a felhegesztett csövekre (ami a másik verzóban van) akarja feltenni.
  • Carlos
    Mindenki nyomja?
  • Carlos
    Na, megyek a golflabda szedőt csinálni! :)
  • Carlos
    Egy kicsit bugos:
    Kilóg a kábel az autóból és nem igazán fog így sok cuccot kapni a cső... :)
  • Carlos
    Süti!
  • Rodriguez
    A vilár leggyorsabb golflabdaszedő kocsija:

• Carlos
  • Carlos
    Neked mi a gondod?
  • Carlos
    Ejh, 100-asl rövidebb vagyok így nemtom megvenni az uccsó alkatrészt: Nozzle izé a neve...
    Kezdem előröl!
  • Giovanni #402
    Én egyenlőre feladtam :)
  • Carlos
    Hááát, 229 kellene és van vagy 70 pénzem... és szerintem már mindent kiszedtem és eladtam!
    Aggódom...
  • Carlos
    Jólvan, nekem még anyagi gondjaim vannak... :)
    Egy 200$-ral rövidebb vagyok és nemtok megvenni egy alkatrészt. Bár még enm szereltem ki a kocsi alját! :)
  • I-NoVa
    Végülis működött az oldalcsöves tűzoltólimó, csak az utolsó másodpercben ért 100%-ra a számláló. Most a golflabdaszedő Mustang GT-t szerelem.
  • Carlos
    Nemtökminfdegy???
    Amúgymeg én nem a hidraulikusat csináltam!!!
  • Giovanni #396
    Na, ez a gondom, ennek a neve az a monitor akármi:

• Carlos
    Majdnem!
    30-ra van szükség és 3 darabot kell venni! :)
  • Carlos
    Óóóóóóóóóóóóóóóóóójeeeeeeeeeee.......... :)
    Megvan a mentő. Nyomom a tűzoltót!!!
    Elsőre sikerült lenyomnom a 100%-ot!!!
    Gáz, fék, gáz, fék teknikával!!!
  • I-NoVa
    Nem venni kell, hanem csinálni. 50-re van szükség, kell hozzá 5 db alu henger a raw materialsból.
  • I-NoVa
    Nem kéne oda még egy motor? Esetleg a monitoring miatt meg kéne tartani a TV-t?
  • Giovanni #389
    Jah, amúgy a legelső variációval próbálkozom
  • Giovanni #388
    A sziréna nálam kifordul, csak azt a nagy keretet nem emeli ki a locsolóval.
    Megveszek mindent ami a katalógusban van, fogaskerekek, szíj, csövek, csapok, a szívattyú. És mégis ezt a monitoring, vagy mit nem tudom összerakni, mindíg az utastérben marad
  • I-NoVa
    Megelőzve az egyik fő gondot: Egy kis motor mindenképp kell a sziréna kiemeléséhez. Ezt először mindig kifelejtettem.
  • I-NoVa
    Mi a gondod?
  • Giovanni #385
    Légyszi segíts a limonál, már idegbaj kerülget :)
  • Hmuda
    Puff neki. Én meg eladtam.- Na akkor restart.
  • I-NoVa
    Szintén így mentem, lehet még próbálkozni a startnál a rámpán megpattintással, csak nagyrészt inkább felborultam tőle.
  • Carlos
    ok, most csinálom a taligát... :)
  • Giovanni #381
    gáz-fék-gáz-fék :) Persze elsőre nem ment :)
  • Carlos
    Hogy pattogtál???
  • Giovanni #379
    Én átalakítattam a motort, megvettem a 10 legnehezebb súlyt, meg kettő könnyebbet hogy kijöjjek a pénzből.
    Aztán a teszten pattogtattam a mentőt....alig jött össze a 100%, de sikerűlt :)
  • Carlos
    Én meg még a mentőnél vagyok!
    Szóval, a nem hidraulikusnál nem elég ha átalakitattaom a motort az egyik arccal? Meg max súly hátra?????
    Please Help!
  • Giovanni #377
    Melyik változatot csináltad? Én próbáltam mindhármat, de elfogy a pénzem, ráadásúl az első kettőnél nem emeli ki a locsolót, vagy mit :/
  • I-NoVa
    A limó kész, csak a tesztelés nem nagyon sikerül, 100 méterről kéne oltani, de a nagy cső hatótávja úgy 99 méter :). Talán a tetőről locsoló cucc távolabb visz?
  • Giovanni #375
    Csinálja valaki a limot?
  • Carlos
    Ez így ebben a formában igaz!