1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
  • Carlos
    EGYSZERŰEN NEM LEHET LESZEDNI!!! :(
  • Carlos
    Akkor az uccsóval próbálkozom!
    Amúgy nem tudtam leszedni az aljáról azt a hosszú rudat, se a Rear Axle-t se vagymi!!! :(
  • I-NoVa
    Az fűnyírónál az elsőnél nem volt gond a kivágott rendszám? Mert minden működik rajta, össze van rakva, és csak ez az egy dolog látszik hibának.
  • I-NoVa
    A második fűnyíróautót is összeraktam, a tabra ez sem reagál élesben, és pár méter után átesik a pályán.
  • Giovanni #454
    Én most csináltam meg, és már a golflabdaszedőnél tartok. A fűnyíróból én az elsőt csináltam, az működött.
  • Alexease
    Na mondjuk ez mar gaz:(( En speciel meg csak a 2. palyan vagyok, vagyis csak az eddigiekbol nyilatkoztam:))))
  • I-NoVa
    Na most pont az autózással szívok. A fűnyíró mustangot pillanatok alatt összerakom, de akárhányszor próbálom újra, ha kiviszem a pályára, a fűnyírólapát jóval lejjebb kerül az autónál, így nem ér bele a pályába, nem szerzek pontot, ráadásul átesek a pályán.
  • Alexease
    Szerintem eddig a pop-up es a mnuleptetos kiugrastol eltekintve, bug mentes, es nagyon korrekt jatek. Persze, vannak meg aprosagok, de szerintem a jatekelmenyt mar nem igazan befolyasoljak. Mivel itt autozni sem kell elvileg, vagyis az elkeszult auto vezetese abszolut lenyegtelen, igy meg gyors is, mert csak garazs van:)
  • Giovanni #450
    Igen, szerintem azt is vissza kell tenni, de nem jutottam el odáig, mert kifagyott :)
  • Alexease
    Ez logikai jatek!!! Ha elmondjak hogy pontosan mit csinalj, akkor mi marad a jatekbol. Csak csavarozol aztan annyi?! Ugy semmi ertelme.
  • I-NoVa
    Ha hozzászoksz a menü használathoz, stabil a játék. Nekem ma még semmi fagyás nem volt 4 pálya alatt.
  • I-NoVa
    A 3. megoldást elég könnyen össze lehet hozni, csak mindent el kell adni a kocsi belsőből a kormány és vezetőülés kivételével, még így is csak 1$ marad.
  • Tufa16
    leírná nekem vki hogy pontosan mit is kell vennem és mennyit a második pályán a hómobilhoz?!?!
  • Carlos
    még a kis ablakokat is... :)
    De az elsőnél nekem a hátulja a gyanús!
    Ott a rendszámtáblánál van egy luk...
  • I.C.ram
    3*-ra ugrottam neki ennek a mini cooperes pályának, de állandóan kifagy, ha bemegy az alkatrész gyártó menübe, és lapozok.
  • Carlos
    persze
  • I.C.ram
    Nem azt mondtam, hogy nem tetszik a játék, csak azt, hogy megint egy elég silány minőség. Az ötletekkel nincs baj, de a megvalósítással elég sok.
  • Giovanni #441
    Tetőt vissza raktad, meg a lökhárítót?
  • Carlos
    Nálam is. Az első és az uccsó! műxik, de valamit hiányol!
  • Alexease
    Csak nem jatszol a jatekkal?!? A tegnapi hozzaszolassod miatt eleg meglepo:)))

De meg nincs javitas. A megjeleno ablakok miatt lep ki, amikor tobb jellenne meg, vagy epp mashova is kattintaz. Figyelni kell ra:) Plusz, amikor munkat osztasz az embereknek, nem erdemes korbe leptetni a valszto sort, hanem oda-vissza lepkedni (pl. a 8. munkarol NEM jobbra klikk es 1. munka, hanem balra klikk es 7,6,5 stb.).
  • I.C.ram
    Van már valami javítás arra, hogy ne fagyjon ki a 2. pályánál?
  • Giovanni #437
    Egyenlőre nem....pedig működik
  • [NST]Cifu
    Ne tudd meg, hogy én 2x kezdtem újra, és nem fogtam fel, hogy mi miatt nem enged tovább. Aztán szépen elkezdtem leszedni/visszarakni az alkatrészeket, amíg rájöttem, hogy mi fáj neki... :)
  • Carlos
    ELAKADTAM!
    Golfautó megy valakinek valamelyik?
  • STLRR
    kossz
  • [NST]Cifu
    Rakd vissza a hátsó lökhárítót :)
  • STLRR
    Miert van az hogy a masodik palyan ha minden kivan pipaval megsem enged tovabb????Valaki
  • I-NoVa
    Minden egyes 3d engine programozó nevében fel vagyok háborodva. Méghogy a grafikus engine-t ír! Bah. Másrészt a grafikai engine-nek semmi köze az ütközésfigyeléshez! Csak felhasználókkal ne kezdjen az ember :).
  • I-NoVa
    Ja.
  • Carlos
    Amúgy a képek max 10K-val lettek kissebbek! :)
  • Carlos
    Na, így már jó?
  • Carlos
    Okés, bocsánat!!!
    Majd átkonvertálom őket!!!
  • I-NoVa
    A modemesek kedvéért ne tegyél be 800x600 -nál nagyobb képeket!
  • Carlos
    Tisztelt Fejlesztő Urak!
    Ezt mivel magyarázzák (TAB megnyomása után (porszívós golflabda szedő autó)):

• Carlos
    NEHOGY VALAKI A PORSZÍVÓS GOLFAUTÓT SZERELJE ÖSSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Carlos
    Nemtom, nekem sikerült!
  • Hmuda
    Hát nem. :DDD
  • Hmuda
    így csináltam, de ekkor maradt meg a két perc hátrányom (pont az utolsó kerékkel küszödtem volna).
  • Carlos
    :)
  • Carlos
    Mentő: Kezd azzal, hogy beszerzed a raw materialsokat, amennyi kell!
    Jöhetnek a súlyok meg ami kell!
    Én az első variációt választottam, és ott 10 legnehezebb és kettő 39 dolláros kell!
    Utánna kiadod, hogy gyárcsanak. Közben elkezded kiszedni a motort!!!!!
    Aztán már megy magától!
    Berakod a motort szerelni, kiszeded a mentő belselyét! Ez kurvva sok időt elvisz, ezért kell a motornak szerelés alatt lenni...