1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
#458 EGYSZERŰEN NEM LEHET LESZEDNI!!! :( -
#457 Akkor az uccsóval próbálkozom!
Amúgy nem tudtam leszedni az aljáról azt a hosszú rudat, se a Rear Axle-t se vagymi!!! :( -
#456 Az fűnyírónál az elsőnél nem volt gond a kivágott rendszám? Mert minden működik rajta, össze van rakva, és csak ez az egy dolog látszik hibának. -
#455 A második fűnyíróautót is összeraktam, a tabra ez sem reagál élesben, és pár méter után átesik a pályán. -
#454 Én most csináltam meg, és már a golflabdaszedőnél tartok. A fűnyíróból én az elsőt csináltam, az működött. -
#453 Na mondjuk ez mar gaz:(( En speciel meg csak a 2. palyan vagyok, vagyis csak az eddigiekbol nyilatkoztam:)))) -
#452 Na most pont az autózással szívok. A fűnyíró mustangot pillanatok alatt összerakom, de akárhányszor próbálom újra, ha kiviszem a pályára, a fűnyírólapát jóval lejjebb kerül az autónál, így nem ér bele a pályába, nem szerzek pontot, ráadásul átesek a pályán. -
#451 Szerintem eddig a pop-up es a mnuleptetos kiugrastol eltekintve, bug mentes, es nagyon korrekt jatek. Persze, vannak meg aprosagok, de szerintem a jatekelmenyt mar nem igazan befolyasoljak. Mivel itt autozni sem kell elvileg, vagyis az elkeszult auto vezetese abszolut lenyegtelen, igy meg gyors is, mert csak garazs van:) -
#450 Igen, szerintem azt is vissza kell tenni, de nem jutottam el odáig, mert kifagyott :) -
#449 Ez logikai jatek!!! Ha elmondjak hogy pontosan mit csinalj, akkor mi marad a jatekbol. Csak csavarozol aztan annyi?! Ugy semmi ertelme. -
#448 Ha hozzászoksz a menü használathoz, stabil a játék. Nekem ma még semmi fagyás nem volt 4 pálya alatt. -
#447 A 3. megoldást elég könnyen össze lehet hozni, csak mindent el kell adni a kocsi belsőből a kormány és vezetőülés kivételével, még így is csak 1$ marad. -
#446 leírná nekem vki hogy pontosan mit is kell vennem és mennyit a második pályán a hómobilhoz?!?! -
#445 még a kis ablakokat is... :)
De az elsőnél nekem a hátulja a gyanús!
Ott a rendszámtáblánál van egy luk... -
#444 3*-ra ugrottam neki ennek a mini cooperes pályának, de állandóan kifagy, ha bemegy az alkatrész gyártó menübe, és lapozok. -
#443 persze -
#442 Nem azt mondtam, hogy nem tetszik a játék, csak azt, hogy megint egy elég silány minőség. Az ötletekkel nincs baj, de a megvalósítással elég sok. -
#441 Tetőt vissza raktad, meg a lökhárítót? -
#440 Nálam is. Az első és az uccsó! műxik, de valamit hiányol! -
#439 Csak nem jatszol a jatekkal?!? A tegnapi hozzaszolassod miatt eleg meglepo:)))
De meg nincs javitas. A megjeleno ablakok miatt lep ki, amikor tobb jellenne meg, vagy epp mashova is kattintaz. Figyelni kell ra:) Plusz, amikor munkat osztasz az embereknek, nem erdemes korbe leptetni a valszto sort, hanem oda-vissza lepkedni (pl. a 8. munkarol NEM jobbra klikk es 1. munka, hanem balra klikk es 7,6,5 stb.). -
#438 Van már valami javítás arra, hogy ne fagyjon ki a 2. pályánál? -
#437 Egyenlőre nem....pedig működik -
#436 Ne tudd meg, hogy én 2x kezdtem újra, és nem fogtam fel, hogy mi miatt nem enged tovább. Aztán szépen elkezdtem leszedni/visszarakni az alkatrészeket, amíg rájöttem, hogy mi fáj neki... :) -
#435 ELAKADTAM!
Golfautó megy valakinek valamelyik? -
#433 kossz -
#432 Rakd vissza a hátsó lökhárítót :) -
#431 Miert van az hogy a masodik palyan ha minden kivan pipaval megsem enged tovabb????Valaki -
#430 Minden egyes 3d engine programozó nevében fel vagyok háborodva. Méghogy a grafikus engine-t ír! Bah. Másrészt a grafikai engine-nek semmi köze az ütközésfigyeléshez! Csak felhasználókkal ne kezdjen az ember :). -
#429 Ja. -
#428 Amúgy a képek max 10K-val lettek kissebbek! :) -
#427 Na, így már jó? -
#426 Okés, bocsánat!!!
Majd átkonvertálom őket!!! -
#424 A modemesek kedvéért ne tegyél be 800x600 -nál nagyobb képeket! -
#423 Tisztelt Fejlesztő Urak!
Ezt mivel magyarázzák (TAB megnyomása után (porszívós golflabda szedő autó)):
-
#422 NEHOGY VALAKI A PORSZÍVÓS GOLFAUTÓT SZERELJE ÖSSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#421 Nemtom, nekem sikerült! -
#420 Hát nem. :DDD -
#419 így csináltam, de ekkor maradt meg a két perc hátrányom (pont az utolsó kerékkel küszödtem volna). -
#418 :) -
#417 Mentő: Kezd azzal, hogy beszerzed a raw materialsokat, amennyi kell!
Jöhetnek a súlyok meg ami kell!
Én az első variációt választottam, és ott 10 legnehezebb és kettő 39 dolláros kell!
Utánna kiadod, hogy gyárcsanak. Közben elkezded kiszedni a motort!!!!!
Aztán már megy magától!
Berakod a motort szerelni, kiszeded a mentő belselyét! Ez kurvva sok időt elvisz, ezért kell a motornak szerelés alatt lenni...