1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
  • antijedi
    nem találok autorádiot sehol? hol is van?
  • Giovanni #500
    Meg heggeszd vissza azt a darabot a hátuljára, amit levágtál
  • antijedi
    aztis kvian?? eheh mért nem lehet rádiozni közben ez oylan nagyügy? :P
    köszika
  • [NST]Cifu
    autórádiót kivetted?
  • Alexease
    Ezert szoktam irni, hogy ehez ismerni kellene a jatek kiadas hatteret is.

Senki nem gondolhatja komolyan, hogy barmilyen jatekkeszito ceg, ha sajat magan mulna, kiadna igy programokat!

Ehez azt kell tudni, hogy az Activision Value kitalalja ezeket a munkakat, jatekokat, add egy fix penzt, es egy fix hataridot (altalaban 3-6 honap egy Value jatek hatarideje!). Aztan a ceg osszerakja ahogy tudja, a megadott napon elkuldik, es az AV a minosegtol szinte fuggetlenul legyartja, es kiteszi a polcra. Az hogy mi lesz vele, mar nem nagyon izgatja.

Altalaban a Value jatekok, hasonloo szintuek. Ha nem bughalmaz, akkor vagy nagyon ronda, vagy elavult, vagy semmit ne er a jatekmenet.

Persze, vannak kivetelek. Pl. a Tough Trucks (BugBear). Az viszonylag jol sikerult, a Value-jus besorolasahoz merten. De nekik, mar volt egy jol kiprobalt, regi engine-juk.
  • Clava
    nah most már kezdek haladni a snowmobillal csak 1 picit idegesít hogy már madnem kész és fogjamagát és kilép a gecibe vagy ha nem ez akkor meg 1 hibaüzit ír ki. Remélem sűrgősen kiadnek ehhez 1 patchet
  • antijedi
    a snowmobilnál mit kell csinálni a végén? elveilg midnent megcsináltam minden kivan pipálva de mégsem irja ki hogy kész...
    a hátso 2motor meg felfügesztés meg ezeket már mind beraktam, összes ajto bentvan meg ajtokárpitok is, előlre a sintalbak belőlre az a bot szerü izé meg a háromhengeres cucc de még mindig nem jo neki
  • Giovanni #493
    Itt már nem :) Van pár dolog amit szinte azonnal megkapsz, viszont a steel tube-ra várni kell elég rendesen ha jól emlékszem.
    Viszont van egy alkatrész, amit sem megvenni, sem legyártani nem lehet, legalábbis nekem nem sikerűlt.
  • Carlos
    raw-t azonnal kapsz nem?
  • Alexease
    Azert, szerintem eleg jo lenne a grafikai engine, ha rendesen ki lenne dolozva benne minden - palya epites, textura minoseg, textura valsztek stb. Az hogy lassu, az teny:( Sajnos, az Insane is mar gepigenyes volt. Sajnos szinte csak processzort hasznalt izombbol.

A bugok, szinte kivetelnelkul mind, a "keszulo, fejlesztes alatt allo" script rendszer hibaja. Az hogy ez, most alapveto hiba, a sietseg, a nem atgondolt dolgok miatt van, az mar megint egy mas kerdes. De ez is teny:((

De aki eddig normalisabban allt hozza a dolgokhoz, az azert komoly fejlodest lathat az enginnel publikalt elso jatek a Street Legal es a mostani allapotok kozott. Mind grafikaban, bugokban, iranyitasban, fizikaban stb. Latvanyos fejlodes az biztos, maximum lassu:)))

De valszeg, nem egyszeru ugy engine-t fejleszteni, hogy sajatbevallasuk szerint, "megelhetesi" munkakat, jatekokat fejlesztenek, az eppen keszulo engine-nel. Igy valszeg tovabb tart, es a publikussa valt alapotok miatt, az altalanos megiteles is botranyos.

Es persze, mondhatjuk jogosan, mert egy atlagos jatekvasarko, aki penzt ad egy jatekert, azt abszolut nem erdeklik a fejlesztesi korulmenyek. Menjen, szep legyen es jo:))

Vagyis, egyet tudok erteni azokkal is, akiknek nem tetszik, vagy fikazzak az Inviztus jatekokat. Csak azokkal nem, akik ezt, mar sportszeruen uzik, es mindenfele ismeret nelkul.
  • Giovanni #490
    Az nem bug :) Nézd meg, mellette van hogy mennyi idő múlva kapod meg
  • STLRR
    Ha ennyire szarnak talalod nem muszaly jatszani vele es ha lehet akkor nem kotelezo ide irni hogy masok agyaban mennyen a pumpa az ilyenekert!!!!!!!!!!
  • STLRR
    Szerintetek 3. autonal melyik tervet erdemes megcsinalni???
  • Rodriguez
    Day 1: tervezés
    Day 2-6: kivitelezés
    Day 7: Teszt

Ez amolyan poén volt bocs.
  • Alexease
    Ha leirja valaki, akkor a harmadikat hogy csinalod meg, ha ez nem megy "egyedul"?!?!? Utana, mar csak egyre bonyolultabb a dolog.

Olvasgass vissza, vannak tippek.
  • Clava
    csasztok úgy látom ti itt kenitek a témát de én már a 2. küldetésnél elakadtam de nagyon. le tudná valaki írni hogy pontról pontra mit kel csinálni? előre is kösz
  • I-NoVa
    Na szép, az eddigi legnagyobb bug: A golflabdagyűjtő kocsinál bármilyen raw materialt veszek, levonja a pénzt, és nem adja meg az alkatrészt. Kis szünetet tartok.
  • I-NoVa
    Végre megvan a fűnyíró, ez volt az első tényleg bugos pálya. Csak az első tervvel lehet megcsinálni a tesztpályát, a másik kettő átesik a füvön. Az első tervet meg nem fogadta el, ha utoljára a lökhárítót tettem vissze, ugyanúgy összerakva, utoljára a fűnyírópengét feltéve már elfogadta. Mehet a porsche.
  • Carlos
    Volt, vagy 1 mp-re felvillant...
    Ajánlom mindenkinek, hogy nézegesse a howto videókat jó soxor!!!
    Rohaggyon el!
    Tényleg, az ajtóra (bal első) kell a kárpit?
  • Giovanni #479
    Te megcsináltad már a golflabdásat? :)
  • Giovanni #478
    Ha mindent jól csináltál marad 3$-od :)
  • Carlos
    Köszi!
    Kezdhetem elölről!
    Megnézem már a howto videóban, hogy volt-e utalás a három pöngére...
  • Carlos
    Nabaszná meg...............
  • Rodriguez
    Igen
  • Rodriguez
    Na oda kell még két penge!
  • Carlos
    Ja, hogy három penge?????????????????
    Olyan ami középen van, olyanból még kettő?????
  • Carlos
    mivanhol?
  • Carlos
  • Rodriguez
    Elnéztem bocs...
    Három penge an a hátsó fűnyírón?
  • Carlos
    Nacsakazért!!!
    Ez még a fűnyíró!
  • Carlos
    Nos, ez az első verzió igen (rendszámtábla nélküli).
    Miből kell mit csinálni???
  • Rodriguez
    Ja bocs ez nem is a golflabdaszedő kocsi:))
  • Rodriguez
    Ha ez az első verzió, akkor az ablakok, tető, szélvédő helyett, ilyen perforált lemezből kell csináltatni rá cuccokat.
  • Carlos
    Gyanús a sok pénz...
    hátsó ülés nincs és a két kárpit sincs a hátsó ülés mellett.
  • Carlos
    Feladom: mi kell még ide?????
    Ablakok bennvannak, csak a rendszámtábla nincs benn. Még a baloldali ajtókárpit is ottvan, ha leszedem, akkor sincs semmi. Mi kell még???
  • Rodriguez
    Lehet, hogy mindenki rájött már, de a golflabdaszedőnél, ha leszeditek a műszerfalat találnak benne $1000-t.
  • Giovanni #462
    Ablaküvegek is megvannak?
  • I-NoVa
    Még nem, mert a minden nem tudom, mit takar. A karosszéria komplett, kárpitozás, jobb első és hátsó ülés kivételével össze van rakva.
  • Giovanni #460
    Golflabda szedővel még nem kinlódtok? :)
  • Giovanni #459
    Nem volt gond a kivágott rendszám, de azon kívűl szinte mindent vissza kell rakni, kivéve a kárpitot, és az üléseket