Monster Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden keretet összehegeszteni, elöl keretre ráhegeszteni az utángyártott lökhárítót, oldalsó elemeket. Hátul levágni a csomagtartó alját, a végén visszahegeszteni. A motort összerakni, kész.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
De mindketten ugyanabba a hibába estünk, és mindkettõ variációnál? Különös lenne!
Þór vígi þessi rúnar
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Þór vígi þessi rúnar
Végén van a partoknál 250 körül van.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy minden rajta van, a propellert csináltam és nem vettem, megvan az összes alkatrész (kivéve a kipufogót, ami nem is kell ezek szerint), ott az anyós ülés is... mi kell még?
Þór vígi þessi rúnar
Navigation mellett van kérdõjel!
Þór vígi þessi rúnar
A 4-dik pályán elakadok, mindent megcsinálok (legalábbis szerintem) mégis a navigation-nál marad 1 ?-jel
Mi kell még ahhoz?
Ja, és akkor is kifagy, ha a Showroomba mész és kattintgatsz a anyilakra (nálam).
Miaza showroom?
Þór vígi þessi rúnar
Tehát ahelyett, hogy az uccsó után az elsõ, vagy az elsõ után az uccsó jönne, inkább megfekszik! Sebaj, kikerülhetõ!
Þór vígi þessi rúnar
De valahogy kezdem azt nem érteni. Lehet, hogy kezdem elõröl. Kicsit összekuszálódtam, hogy mit kell a pajtásoknak összerakni és mit nem.
Gyanítom, hogy amikor azt irja, vagy valami hasonlót, hogy: de vigyázz, már van egy nekünk ebbõl, akkor azt nem kell mégegyszer megcsináltatni, jól selytem??? Mert ha így van, akkor értem... 😊
Þór vígi þessi rúnar
A kiakadás legsûrûbb reprodukálható oka: Egyszerre érkezik meg egy alkatrész és kattintok valamelyik ember ikonjára, így 2 menü együtt jelenik meg, és ha nem megfelelõ sorrendben zárom, garantáltan kilép.
A másik reprodukálható ok: Legtöbbször a szerelhetõ tárgyak listájában az elsõnél az elõzõ, az utolsónál a következõ gombra ahelyett, hogy átugrana a lista másik végére, hibaüzenet és elszáll.
Ez inkabb egy logikai autoepitos puzzle. De annak nagyon jo.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Meg fura, hogy egy kereket másfél óráig tart felrakni, de lefesteni és felmatricázni az autót egy perc! 😊
Amúgy leszarom, megyek játszani vissza (most épp kidobás volt...)
Þór vígi þessi rúnar
1024 szerintem tényleg segíthet... Próbáljátok ki 1024-ben!!!
Þór vígi þessi rúnar
Bar azert szolhatna erte, hogy folos cuc van a kocsin😊)
Csak nézd meg a filmek kezdetét: XY (filmkiadó) bemutatja ABC közremûködésével (producerek) Z (rendezõ) filmjét...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az anyázóknak üzenem: A SLR-t kb 1000szer nyomtam végig amikor még nem volt patch... csak kezdem megunni ezt a minõséget.
Carlos :A #206 -os kommentet bisztos nem így akartad, csak rossz billentyûk ütõdtek le rossz sorrendben. Sebaj.
Nagyon nyomnám ezt a játékot, imádom ezt a stílust, csak ne lennének ezek a kis icipici windowsba kidobások stb...