Monster Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali
ua 😞

www.napisajto.hu

Carlos
Rádió?????????????
Akkor megnézem!!!!

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Ami most eszembe jut: Autórádiót el kell adni, a kárpitozást, ajtók belsõ burkolatát is, meg az elsõ lökhárítót, hátsó ülést.

Minden keretet összehegeszteni, elöl keretre ráhegeszteni az utángyártott lökhárítót, oldalsó elemeket. Hátul levágni a csomagtartó alját, a végén visszahegeszteni. A motort összerakni, kész.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Carlos
Nem még nem! 😞
De mindketten ugyanabba a hibába estünk, és mindkettõ variációnál? Különös lenne!

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Este megnézem, mit hagytatok ki, ha addig nem sikerül összehoznotok.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Carlos
Akkor vajh most mivan?????
Kezdek elszomorodni!

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
Nekem sem megy :/

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Carlos
Ugyanaz, kérdõjel a navigation-nél. 😞

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
énis!

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
ok, de már kezdek belefáradni

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Carlos
ehhh...de továbblépni még mindig nem tudsz!
Ha rájössz valamire szólj!

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
közben rájöttem miért nem mûködött. Átkonfiguráltam az irányítást, viszont a szárnyak továbbra is a nyilakkal mûködik 😊

Carlos
Én úgy szoktam, veszem a kék motort, piros rudat, taknyot, veszek ilyen kocka lapokat, meg pár rudat. Megcsinálom amit lehet, aztán összeheggesztem az egészet és nyomizok, mert nem enged tovább... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor nemtom... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
Vettem, benne is van, de még is valami csinga van a dologban 😊

Carlos
Vettél olyan taknyot (két gallon izé)???
Végén van a partoknál 250 körül van.

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
A képen úgy néz ki, hogy nálad mûködik a szárny, nálam az sem megy 😊

Carlos
Van kemény 3 dolcsim... 😊
Amúgy minden rajta van, a propellert csináltam és nem vettem, megvan az összes alkatrész (kivéve a kipufogót, ami nem is kell ezek szerint), ott az anyós ülés is... mi kell még?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
Nekem is ez a gondom, csak elírtam a pálya számát 😊

Carlos
Na, a harmadiknál vagyok, és okés, nem lesz kipufogó, de nekem az anyósülés is bennvan, de nem enged tovább!
Navigation mellett van kérdõjel!

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Állítsd be 1x, aztán lépj ki a játékból exit-tel. Csak akkor felejti el, ha eddig csak kiakadva léptél ki.

Giovanni
Help!
A 4-dik pályán elakadok, mindent megcsinálok (legalábbis szerintem) mégis a navigation-nál marad 1 ?-jel
Mi kell még ahhoz?

Carlos
Kész a sznómobil... 😊
Ja, és akkor is kifagy, ha a Showroomba mész és kattintgatsz a anyilakra (nálam).
Miaza showroom?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ja, és csak nálam felejti el az 1024-es felbontást, vagy mindenkinél???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nos, megerõsítem, hogy tényleg az egyik hiba akkor jön elõ, amikor a szerelõknél válogatsz.
Tehát ahelyett, hogy az uccsó után az elsõ, vagy az elsõ után az uccsó jönne, inkább megfekszik! Sebaj, kikerülhetõ!

Þór vígi þessi rúnar

Törölt felhasználó
Semmi baj, szép tõled, hogy nem felejtetted el.
Carlos
És bocs, ha tegnap megbántottalak!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tudom, bró!
A második pályán nagyon sûrûn dobál ki! 😞

Þór vígi þessi rúnar

Törölt felhasználó
Én mindent 1024 ben játszok, úgyhogy ez nem lehet megoldás a kidobásokra.
Carlos
Nomármost én a beetle-vel szenvedek, bár ma még nem játszottam. (najó, leszámítva a fél egyes mókákat).
De valahogy kezdem azt nem érteni. Lehet, hogy kezdem elõröl. Kicsit összekuszálódtam, hogy mit kell a pajtásoknak összerakni és mit nem.
Gyanítom, hogy amikor azt irja, vagy valami hasonlót, hogy: de vigyázz, már van egy nekünk ebbõl, akkor azt nem kell mégegyszer megcsináltatni, jól selytem??? Mert ha így van, akkor értem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Lehet hogy ez nem bug, csak egyszerusitve van a dolog😉) Szerintem csak mutatoba vannak ezek a tesztek😉 En meg csak az elsot csinaltam meg, de szerintem azt, meg tolatva, ketszer is meg lehet csnalni annyi ido alatt😊)
I-NoVa
Még egy bug: A Wheelie mentõs résznél a végsõ teszten a teljesített táv százalékát nem nullázza, ha leér a kerék, ezért egy kissé elrontott mentõvel is meg lehetett csinálni, csak folyton meg kellett állni, hogy aztán újra 2-3 méter kétkerekezést tudjak vele 10-15 alkalommal. Szép lassan összejött a célig a 100%.

I-NoVa
Aki még a 3. pályán akadt el: Felejtsétek el a kipufogót bug, jobb elsõ ülést viszont mindenképpen tegyetek, azt hiányolta. Kipufogó nélkül anyósüléssel továbbenged, már a wheelie mentõt rakom.

A kiakadás legsûrûbb reprodukálható oka: Egyszerre érkezik meg egy alkatrész és kattintok valamelyik ember ikonjára, így 2 menü együtt jelenik meg, és ha nem megfelelõ sorrendben zárom, garantáltan kilép.
A másik reprodukálható ok: Legtöbbször a szerelhetõ tárgyak listájában az elsõnél az elõzõ, az utolsónál a következõ gombra ahelyett, hogy átugrana a lista másik végére, hibaüzenet és elszáll.

Alexease
Alexease
Kell vezetni is. De az a jatek 5%-at teszi ki, teljesen masodlagos. Semmi extra. Egyszeruen csak ki kell probalni a "kocsikat", egy rovidke teszten, versenyen, idomeron stb.

Ez inkabb egy logikai autoepitos puzzle. De annak nagyon jo.
Ramore
Vezetni is lehet, vagy csak szerelni?
Alexease
Ha el kezdesz jatszani vele, akkor figyelj oda a penz mennyisegre, de foleg a vasarlasra es a gyartasi idore. Van amikor egy katalogusbol megrendelt aru, 2 nap amig meg jon! Egy alkatreszt legyartani - pl. bukocsovek - ~20-25 ora. Ha keson rendeled, nincs penz, vagy nincs meg hozza minden alkatresz, akkor konnyen ki lehet futni az idobol.
M@TriX
állat!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Es hogy lassuk, mit is kell belole (szoszerint) hegeszteni😊

M@TriX
Na még pár kép aki szereti (pl.: én. 😉)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
A Total Commandert itt felejsd el, nyisd meg WinRar segítségével a ims-mong.001 file-t és tömörísd ki.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Carlos
5letes játék, csak nem látom azt, hogy egy autót 3 féle képpen lehet megcsinálni!
Meg fura, hogy egy kereket másfél óráig tart felrakni, de lefesteni és felmatricázni az autót egy perc! 😊
Amúgy leszarom, megyek játszani vissza (most épp kidobás volt...)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem a 2 óra alatt 2 kidobás volt (hómobilt csinálom, persze az elsõt is elkezdtem vagy 3x).
1024 szerintem tényleg segíthet... Próbáljátok ki 1024-ben!!!

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Elvileg nem bug, mert nem is kell a vegleges autohoz. A bemutato filmben sincs rajta. En is onnan szurtam ki, hoy nem kell😊)
Bar azert szolhatna erte, hogy folos cuc van a kocsin😊)
I-NoVa
Bug, hogy még az elsõ kocsinál nem tekinti késznek, ha rajta van a szélvédõ? Anélkül mûködõképes.

[NST]Cifu
Mondhatni mindenhol ez a szokás, elõször a kiadó, utána a készítõk...

Csak nézd meg a filmek kezdetét: XY (filmkiadó) bemutatja ABC közremûködésével (producerek) Z (rendezõ) filmjét...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Törölt felhasználó
80% ban kész autónál. Köszi.

Az anyázóknak üzenem: A SLR-t kb 1000szer nyomtam végig amikor még nem volt patch... csak kezdem megunni ezt a minõséget.
Carlos :A #206 -os kommentet bisztos nem így akartad, csak rossz billentyûk ütõdtek le rossz sorrendben. Sebaj.

Nagyon nyomnám ezt a játékot, imádom ezt a stílust, csak ne lennének ezek a kis icipici windowsba kidobások stb...
Carlos
Eljutottam a fõmenüig...
Megnéztem a Credits-et, és egy kérdés merült fel bennem.
Én ehhez nagyon nem értek, de miért a lúzer ektivizsön gárdát kell elõre rakni és nem az Invictus-t?????

Þór vígi þessi rúnar