1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
  • Carlos
    Nem. Nekem akkor szokott, amikor a munkákat túlpörgetném, meg néha ha heggesztek vagy forrasztok és eléri a 100%-ot.
    De amúgy máskor nem.
  • I.C.ram
    Nekem a Mini Cooperes pályán állandóan kivág, ha az alkatrészgyártós képernyőre megyek :((
  • Redfox
    Neked a limós pálya előtt nem lépett ki, mert én nekem a bevezető videók után kilép?!
  • Carlos
    Golflabda szedő. 8 körül.
  • Redfox
    Te hanyadik pályán jársz?
  • Carlos
    képet tegyé' má' be bazz!
    Honnan tuggyuk, hogy mi hiányzik, ha nem láttyuk?
  • STLRR
    En egyebkent a masodik tervet csinalom!!!Miert nem megy!Megvan minden!!!!Mar vagy 100adszorra ugrok neki es megsem megy!!!Mar idegesito
  • Hmuda
    Akkor passz.
  • STLRR
    Engem se enged tovabb a bogarnal pedig minden kipipalva!Probalgattam hogy a radiot ki vagy bent hagyom de nem!Ja es azt a kis lemezt is vissza hegesztettem
  • Clava
    ok kösz zsír már csak a hosszú kipufogó hiányzik vagy nemtom mert minden ki van pipálva de mégse ok
  • Giovanni #541
    Rádiót :) Nekem a végére 3$ maradt :)
  • Clava
    basszus annál a vizjárműves bogárnál mit lehet mág az üléseken és az 1ső lökhárítón kivűl eladni mert nem marad lóvém az irányítószárnyakra hátul
  • Hmuda
    A kis lemezt visszaheggesztetted, amit kivágtál?
  • Redfox
    A rádiót visszateheted, nekem is bennt volt, és elfogadta. Nézd át a How to videót.
  • antijedi
    anyósülés mindenképp kimegy mert ako nemférne be a cucc, de a vezető ülés is a kapcsolo vagy mi miatt
    ajtok fentvanak ablakal együt 8nem lehet belőlük kiszedni) lökháritók is megvannak
  • Redfox
    Legyenek fenn a lökhárítók, meg minden ajtó, ablak, és az anyósülést szedd ki. Nekem így ment.
    Jóccakát all!
  • antijedi
    hát szerintem igen de ha kell flesorolom mi volt kb:
    ugye volt hátra a fémkeret bele az a gögös talp meg valami masik femkeret görgöslapr az a ket lantalp szerü ize, meg a ket atviteli szarkentyü és a ket motor, előlre két sitalp, ulesek helyere az a kar vagy mi meg az a 3palacok akarmi ja meg hatulra a keretekhez ugye kellet ketoldalra a ket felfugesztes amit be kellet hegeszteni, kb enyi jutott msot eszembe
  • Giovanni #526
    Átnézted rendesen, tuti minden megvan? Van ott olyan alkatrész, amiből kettő is kell
  • Fefe
    Sziasztok

A hómobilosnál már én kb 10x akadtam el
  • Redfox
    Van megoldás arra a problémára, hogy amikor az 5., azaz a limós küldetést kezedeném kilép?
    Előre is thx!
  • antijedi
    visszont én se jutottam még tovább egyszerüen mindig azt mondja nincs kész és nem tok rájönni mi hiányzik még
  • antijedi
    az üléseket eladhatod szvsz
  • Clava
    ÁHH már vagy 15x kezdetem újra azt a hülye hómobilosat és még így se mert most meg az a gáz hogyha megvan a 2 mtor a 4 meghajtó elfogyik a lóvé és így sins a kocsin kerék de sehogy se jó valami help plíz hogy mien fölös dolog van a kosin amit le lehet passzolni??
  • Hmuda
    Nem kell, azt majd a 7. napon tudod beszerezni. Ami esetleg hiányozhat, az a rádió kiszerelése és a kivágott lemez visszaheggesztése.
  • antijedi
    ez sem jött be, még hátso ajtorol is leszedtem kárpitot de igy sem jo :(
  • antijedi
    megprobálom, köcik
  • Giovanni #515
    Ez jó kérdés. Én általában úgy szoktam csinálni, hogy megpróbálom a legkisebb költségvetésből úgy megcsinálni, hogy csak a tényleg szükséges változásokat csinálom meg, és utánna megpróbálok mindent visszarakni.
    A hómobilosnak is kb 50x álltam neki :)
  • Rodriguez
    Azt nem lehet már visszarakni. Próbáld meg levenni az ajtókárpitot, szerintem az nem kell.
  • antijedi
    az lehet gáz hogy az also zsönyeg nincs visszatéve? (nem az ajtokon lévő hanem a másik)
  • antijedi
    mindkettőt visszaraktam... (vagyis elsőt le se vettem hátso lökháritot meg visszaraktam végén :) )
  • Rodriguez
    Szerintem a hátsó lökhárítót nem raktad vissza.
  • antijedi
    azt a darabot meg nem engedi visszarakni
  • antijedi
    akkor egyébb 5let?
  • antijedi
    ehhh, sehogy sem engedi viszarakni, még azt is megprobáltam hogy ujrakezdem elején kiveszem és hogy akkor visszaengedné e de akkor se engedi, csak anyit mond simán hogy ezt a érszt nem lehet visszahegeszteni...
    rádiot meg továbbra sem találom sehol pedig végignéztem már egész müszerfalat de nincs
  • Rodriguez
    Autórádió nincs a snowmobilba. Az a mocsárjáró beetle-ben lesz majd, a következő pályán.
  • antijedi
    ok megproblom
  • Giovanni #505
    Pedig vissza kell, én is azon csúsztam el. A rádió nem befolyásol semmit.
  • [NST]Cifu
    Az autórádió az kocsi középkonzolán van, "STEREO" név alatt. A hátsó ajtóból kivágott darabot csak akkor tudod visszahegeszteni, ha a hátsó ajtó fent van!
  • [NST]Cifu
    Én most a mentőautóval szenvedek, már vagy 5x nekiugrottam, de 1x sem sikerült összehozni.

A legidegesítőbb az, hogy az első verziót már megcsináltam, 6x110lbs és 2x66lbs súly, új motor, módosított hátsó híd, V-akármi (a motor és a hátsó híd közé), rollercage, motortartó és súlytartó megvan, ülésekhez, ajtókhoz nem nyúltam, hátsó/első lökhárító, motorháztető és hűtőrács fent, orvosi eszközök és a kivágott rész eladva. De csak nem fogadja el. Mi a rák lehet a baja?
  • antijedi
    hmm, az gáz ha már minden be van szerelve? amugy nekem arra mindig azt mondta hogy nem lehet visszahegeszteni valamiért