1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
#551 Nem. Nekem akkor szokott, amikor a munkákat túlpörgetném, meg néha ha heggesztek vagy forrasztok és eléri a 100%-ot.
De amúgy máskor nem. -
#550 Nekem a Mini Cooperes pályán állandóan kivág, ha az alkatrészgyártós képernyőre megyek :(( -
Redfox #549 Neked a limós pálya előtt nem lépett ki, mert én nekem a bevezető videók után kilép?! -
#548 Golflabda szedő. 8 körül. -
Redfox #547 Te hanyadik pályán jársz? -
#546 képet tegyé' má' be bazz!
Honnan tuggyuk, hogy mi hiányzik, ha nem láttyuk? -
#545 En egyebkent a masodik tervet csinalom!!!Miert nem megy!Megvan minden!!!!Mar vagy 100adszorra ugrok neki es megsem megy!!!Mar idegesito -
#544 Akkor passz. -
#543 Engem se enged tovabb a bogarnal pedig minden kipipalva!Probalgattam hogy a radiot ki vagy bent hagyom de nem!Ja es azt a kis lemezt is vissza hegesztettem -
#542 ok kösz zsír már csak a hosszú kipufogó hiányzik vagy nemtom mert minden ki van pipálva de mégse ok -
#541 Rádiót :) Nekem a végére 3$ maradt :) -
#540 basszus annál a vizjárműves bogárnál mit lehet mág az üléseken és az 1ső lökhárítón kivűl eladni mert nem marad lóvém az irányítószárnyakra hátul -
#535 A kis lemezt visszaheggesztetted, amit kivágtál? -
Redfox #533 A rádiót visszateheted, nekem is bennt volt, és elfogadta. Nézd át a How to videót. -
antijedi #529 anyósülés mindenképp kimegy mert ako nemférne be a cucc, de a vezető ülés is a kapcsolo vagy mi miatt
ajtok fentvanak ablakal együt 8nem lehet belőlük kiszedni) lökháritók is megvannak -
Redfox #528 Legyenek fenn a lökhárítók, meg minden ajtó, ablak, és az anyósülést szedd ki. Nekem így ment.
Jóccakát all! -
antijedi #527 hát szerintem igen de ha kell flesorolom mi volt kb:
ugye volt hátra a fémkeret bele az a gögös talp meg valami masik femkeret görgöslapr az a ket lantalp szerü ize, meg a ket atviteli szarkentyü és a ket motor, előlre két sitalp, ulesek helyere az a kar vagy mi meg az a 3palacok akarmi ja meg hatulra a keretekhez ugye kellet ketoldalra a ket felfugesztes amit be kellet hegeszteni, kb enyi jutott msot eszembe -
#526 Átnézted rendesen, tuti minden megvan? Van ott olyan alkatrész, amiből kettő is kell -
#525 Sziasztok
A hómobilosnál már én kb 10x akadtam el -
Redfox #524 Van megoldás arra a problémára, hogy amikor az 5., azaz a limós küldetést kezedeném kilép?
Előre is thx! -
antijedi #523 visszont én se jutottam még tovább egyszerüen mindig azt mondja nincs kész és nem tok rájönni mi hiányzik még -
antijedi #522 az üléseket eladhatod szvsz -
#520 ÁHH már vagy 15x kezdetem újra azt a hülye hómobilosat és még így se mert most meg az a gáz hogyha megvan a 2 mtor a 4 meghajtó elfogyik a lóvé és így sins a kocsin kerék de sehogy se jó valami help plíz hogy mien fölös dolog van a kosin amit le lehet passzolni?? -
#519 Nem kell, azt majd a 7. napon tudod beszerezni. Ami esetleg hiányozhat, az a rádió kiszerelése és a kivágott lemez visszaheggesztése. -
antijedi #517 ez sem jött be, még hátso ajtorol is leszedtem kárpitot de igy sem jo :( -
antijedi #516 megprobálom, köcik -
#515 Ez jó kérdés. Én általában úgy szoktam csinálni, hogy megpróbálom a legkisebb költségvetésből úgy megcsinálni, hogy csak a tényleg szükséges változásokat csinálom meg, és utánna megpróbálok mindent visszarakni.
A hómobilosnak is kb 50x álltam neki :) -
Rodriguez #514 Azt nem lehet már visszarakni. Próbáld meg levenni az ajtókárpitot, szerintem az nem kell. -
antijedi #513 az lehet gáz hogy az also zsönyeg nincs visszatéve? (nem az ajtokon lévő hanem a másik) -
antijedi #512 mindkettőt visszaraktam... (vagyis elsőt le se vettem hátso lökháritot meg visszaraktam végén :) ) -
Rodriguez #511 Szerintem a hátsó lökhárítót nem raktad vissza. -
antijedi #510 azt a darabot meg nem engedi visszarakni -
antijedi #509 akkor egyébb 5let? -
antijedi #508 ehhh, sehogy sem engedi viszarakni, még azt is megprobáltam hogy ujrakezdem elején kiveszem és hogy akkor visszaengedné e de akkor se engedi, csak anyit mond simán hogy ezt a érszt nem lehet visszahegeszteni...
rádiot meg továbbra sem találom sehol pedig végignéztem már egész müszerfalat de nincs -
Rodriguez #507 Autórádió nincs a snowmobilba. Az a mocsárjáró beetle-ben lesz majd, a következő pályán. -
antijedi #506 ok megproblom -
#505 Pedig vissza kell, én is azon csúsztam el. A rádió nem befolyásol semmit. -
#504 Az autórádió az kocsi középkonzolán van, "STEREO" név alatt. A hátsó ajtóból kivágott darabot csak akkor tudod visszahegeszteni, ha a hátsó ajtó fent van! -
#503 Én most a mentőautóval szenvedek, már vagy 5x nekiugrottam, de 1x sem sikerült összehozni.
A legidegesítőbb az, hogy az első verziót már megcsináltam, 6x110lbs és 2x66lbs súly, új motor, módosított hátsó híd, V-akármi (a motor és a hátsó híd közé), rollercage, motortartó és súlytartó megvan, ülésekhez, ajtókhoz nem nyúltam, hátsó/első lökhárító, motorháztető és hűtőrács fent, orvosi eszközök és a kivágott rész eladva. De csak nem fogadja el. Mi a rák lehet a baja? -
antijedi #502 hmm, az gáz ha már minden be van szerelve? amugy nekem arra mindig azt mondta hogy nem lehet visszahegeszteni valamiért