1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
#604 Amúgy a játék tesztereit úgy ki kéne rúgni, hogy Üzbegisztánig repüljenek! (Személyes vélemény!) -
#603 A játék végén a hibaüzenet, hátha segít valakinek:
-
#602 Nekem nincs kompatibilitás fül, csak álltalános és verzió.
(Win98SE) -
#601 Itt a vége:
Aztán hibaüzenet és kampó (desktop). -
#600 Asszem elnéztem, mert a 3. cucc hiányzik, de már rájöttem hogy miből kell megcsinálni.
A rendszertelen kilépésekre kapta, egy tippet. Sajátgépben jobb klikk a Monster garage exéjére, tulajdonságok menü, kompatibilitás fül, és azon belül legalul a speciális szövegszolgáltatások kikapcsolása... -
#599 Na, kész a Golfautó(1-es verzió), bakik:
NE szedd le az autó alljáról az Exhaust system-et!
NE rakd be az autóba a hármas kapcsolótáblát!
Kérdőjel marad a shoot-nál, de aszongya kész az autó!
Megyek a golfpályára! -
#598 Aztán majd szólj, hogy hogy áll a dolog, mert kezdem már unni, hogy nem enged tovább... -
#597 Na, az a gumi lánc, azt a 40x10 inch rubber plate-ból lehet csinálni! -
#596 Megnézem!!!
Ballról második... -
#595 Ezek mind meg is vannak, de viszont balról asszem a 2. olyan mint egy hengeres kefe, az nincs meg -
#594 Asszem kell hozzá 2db 20x20 lap (két db izét kell csinálni belőle), 1 gumiszalag (ebből speckó gumiszalag készül), két alu cylinder (az egyikhz kell még egy db fogaskerék (Parts)) és kell egy védőrács, amit 100x100-as lemezből tucc csinálni! Ennyi. -
#593 Jaja...
Ahhoz kell az a kurva sok minden ugye??? -
#592 Valami hosszú hengeses akármi, ami hátul van a jobb oldalon. Gondolom a labdákat viszi fel -
#591 Engem nem... :( -
#590 Mi hiányzik hozzá? -
lbzy #589 Nekem is volt kérdőjel a shoot-nál, de továbbengedett... -
#588 Adják, csak az amcsi discovery-n. Az ottani átlagízlésnek ez felel meg, az itteninek a scrapheap. Valamennyire ezzel egyet is értek. -
#587 Ezt a műsort miért nem adják a Discovery Channelen??? Nekünk csak az a Scrapheap volt, az is hasonló témájú, csak ott angolok vannak, és két csapat van, nem pedig csak egy. -
#586 Én is ott tartok de én a hátuljánál azt a hosszú kütyüt nem tudom megcsinálni -
#585 HELP! -
#584 Mi hiányozhat?
Tényleg, az aljáról azt az exhaustot is le kell szedni? (mert leszedtem, mint a howto videóba) -
#583 A kis kapcsoló is ottvan (3 kapcsolóval, szintén vettem és nem csináltam) -
#582 Nos, aki a golfautónál jár és az elsőt választotta az segítsen:
Nekem a Ball Shooter-nél van kérdőjel! Megvan szerintem minden (3 o2 palack, 3 kilövő, az az arc is, meg a teleszkóp az ajtóra, hogy felnyíljon (szerintem nem nyílik fel, mert amikor tesztelem, akkor a labdaszedő hátul lemegy, de az ajtó nem megy fel (a teleszkópot vettem, kell csináltatni is valamit?))). -
#581 kifaaagyyyyoot épp a legjobb résznél.... grrr -
#580 mire jó az a szerszám készlet? akkor mindent tudsz csinálni? -
lbzy #578 Üdv! Van aki teljesen végigjátszotta már? Nekem, amikor készen voltam a golfos pályával, megkaptuk a szerszámkészletet (örömködés meg minden), zenélt még egy kicsit, aztán kidobott a desktopra valami hasonló hibaüzenettel, amit Alexease irt le pár oldallal korábban. Nektek mi lett ez után? Kösz... -
#572 nekem meg állandoan megfagy vagy felkurja az autót a plafonra:( -
#569 De lehet, hogy nem... :) -
#568 A tetőröl le kell vágni egy darabkát.
Az egyik a sziréna lámpának kell, a másik meg a kihajthatós fecskendőnek. A napfénytető automatikusan félrecsúszik majd! -
#567 Hö, nem is találtam meg, pedig kikaptam az egészet... :) -
#564 Jaja...nekem is maradt vagy 5 mp-em... :) -
#563 Épphogy, de megcsinálható. Ha nagyon gyorsan odaérsz, kézifékkel befordulsz, és azonnal elkezdesz oltani, pont időre megvan. -
#561 Valaki tud egy savet küldeni a második pálya utánról? Mert sehogy sem tudok átmenni rajta, mert állandóan fagy. -
#560 Golfszedővel bírkózik valaki? :) -
Redfox #559 Nekem is ez van. Nemtom mit lehet vele kezdeni.:( -
#558 (1. terv)
A legnagyobb súlyból én 10et vettem, a 39$osból meg 2őt. (ahogy itt írta vki) Aztán még az elején megvettem az első képen látható "valami lapos izé, amiből egy cső áll ki"-t :) (bocsi, de nem tudom mi is az). Aztán vettem annyi alapanyagot, amennyi kellett (4 db a másodikból, az elsőből meg talán 5 (ez a tube)). Először a RollCage -t kell elkészítettni, aztán rámész a motorra. Amikor kiemelted, akkor egyből beadod konvertálásra :). Én eladtam a medikitet a kocsiból, meg talán a jobb első ülést is + a kivágott részt az aljából (ezekből már tuti meglesz az összes alapanyagod). Vigyázz arra, hogy a motortól nem tudod majd feltenni a súlyokat. A motort viszont teheted a belsőségek után (előtte már annyira meg lehet csinálni a kocsit, hogy a kerekek is felkerülhetnek). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem tudtam segíteni ... csak a bibi az, hogy tovább nem tudok menni, mert kilép :( ... nekem is segíthetne vki ! :)) -
#556 A rohadt életbe. Van ötlete vkinek, hogy hogy lehet kiküszöbölni a következő problémát ?
Kész vagyok a mentőautóval, és meg is csináltam a tesztet. Ezek után jön 2 videó, és kilép a játék az asztalra. Nincs egy árva hibaüzenet se ... bár lehetséges, hogy az asztalt kell átalakítanom egy tűzoltóautóvá (ez aztán a nagy kihívás :)) -
csudiboy #555 nah hali nekem mindegyik llimo autót sikeredett összerakni és működik a teszten is de mégse enged át a pályán lécci valaki küldjön ez a pálya utáni elmentést mer már két napja nyúzom ezt a pályát [email protected] köszi tsá -
#553 Jah, és az első 2 ülést tedd vissza -
#552 Bogár, 2-es terv
Hozzávalok :)
1 AB foam; 2 Electric motor; 1 Propeller; 1 Front drivershaft; 1 Clutch
2 Steel tube; 9 Sheet metal ; 6 vagy 7 Angle Iron
Elöszőr megrendelsz mindent, amire van pénzed.
Leszeded az első lökhárítót, kiveszed az üléseket és a kárpitot, rádiót is.
Az első lökhárítót a kárpitot a hátsó ülést és a rádiót eladod.
kihegeszted a darabot hátulról és visszahegeszted.
Az anyagokból meg összerakod a kellékeket.
Ezek után muszáj sikerűlnie, mert most csináltam meg újra :)