Monster Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Majdnem!
30-ra van szükség és 3 darabot kell venni! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Óóóóóóóóóóóóóóóóóójeeeeeeeeeee.......... 😊
Megvan a mentõ. Nyomom a tûzoltót!!!
Elsõre sikerült lenyomnom a 100%-ot!!!
Gáz, fék, gáz, fék teknikával!!!

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Nem venni kell, hanem csinálni. 50-re van szükség, kell hozzá 5 db alu henger a raw materialsból.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Nem kéne oda még egy motor? Esetleg a monitoring miatt meg kéne tartani a TV-t?

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Giovanni
Jah, amúgy a legelsõ variációval próbálkozom

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
A sziréna nálam kifordul, csak azt a nagy keretet nem emeli ki a locsolóval.
Megveszek mindent ami a katalógusban van, fogaskerekek, szíj, csövek, csapok, a szívattyú. És mégis ezt a monitoring, vagy mit nem tudom összerakni, mindíg az utastérben marad

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

I-NoVa
Megelõzve az egyik fõ gondot: Egy kis motor mindenképp kell a sziréna kiemeléséhez. Ezt elõször mindig kifelejtettem.

I-NoVa
Mi a gondod?

Giovanni
Légyszi segíts a limonál, már idegbaj kerülget 😊

Hmuda
Puff neki. Én meg eladtam.- Na akkor restart.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I-NoVa
Szintén így mentem, lehet még próbálkozni a startnál a rámpán megpattintással, csak nagyrészt inkább felborultam tõle.

Carlos
ok, most csinálom a taligát... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
gáz-fék-gáz-fék 😊 Persze elsõre nem ment 😊

Carlos
Hogy pattogtál???

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
Én átalakítattam a motort, megvettem a 10 legnehezebb súlyt, meg kettõ könnyebbet hogy kijöjjek a pénzbõl.
Aztán a teszten pattogtattam a mentõt....alig jött össze a 100%, de sikerûlt 😊

Carlos
Én meg még a mentõnél vagyok!
Szóval, a nem hidraulikusnál nem elég ha átalakitattaom a motort az egyik arccal? Meg max súly hátra?????
Please Help!

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
Melyik változatot csináltad? Én próbáltam mindhármat, de elfogy a pénzem, ráadásúl az elsõ kettõnél nem emeli ki a locsolót, vagy mit :/

I-NoVa
A limó kész, csak a tesztelés nem nagyon sikerül, 100 méterrõl kéne oltani, de a nagy csõ hatótávja úgy 99 méter 😊. Talán a tetõrõl locsoló cucc távolabb visz?

Giovanni
Csinálja valaki a limot?

Carlos
Ez így ebben a formában igaz!

Þór vígi þessi rúnar

[NST]Cifu
Carlos arra célzott, hogy ugye a kocsi hátulján kivágtál egy részt, ahol ki tud majd "gurulni" a három kormánylapátot tartó keret. A kivágott részt azután vissza kell hegeszteni a hátsó ajtóhoz.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hmuda
Hát az anyósülés is bent van, de még mindig nem enged tovább (nekem csak csavarozni lehetett, semmi heggesztés.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Tényleg! 😊
Bocsi, akkor hajrá!

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Akkor az ülés a fond (mondtam, hogy a cucc meg van töltve Foammal).

Carlos
Van ilyen takony, azt is venni kell (Parts), anyósülés is kell, és amit kiheggesztettél, azt vissza is kell ám forrasztani!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jó reggelt!

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Hm. Szóval a gáz az, hogy a 3. kocsi elsõ teveit csinálom, leszedtem a hátsó ajtó alatti lemezt, beraktam az alsó szánt, rá a motor tartóvázát, abba a motorz, hidraulikáz, a két terelõlemezt, kiszedtem a rádiót, csak a vezetõ ülés van bent, elöl és a két oldalt megvan a lebegéshez szükséges spec cucc (Foammal feltöltve). Mi kell még?

[NST]Cifu
ho leengedi, hogy felhúzza -> hol leengedi, hol felhúzza...
Korán van még 😊)

[NST]Cifu
Hátha más is találkozik a problémával:

A TAB billentyût ne blindeljétek be, mivel a játék használja! Nálam a TAB szokott lenni a gáz, és a Q a fék, de miután a sokadik próbálkozásra sem sikerült végigmennem a hómobil-os pályán, feltünt, hogy a lánctalpat ho leengedi, hogy felhúzza, ahogy nyomom a gázt. Mint kiderült, a TAB a lánctalp le/fel mozgatására való, szóval emiatt szívtam... 😊))

Alig van olyan játék, sõt lehet, hogy nincs is, ami tökéletes lenne. Szinte mindegyikhez adnak ki patchet. Viszont visszamehetsz játszani a matchbox-aiddal, azok nem fagynak le!

Live your life like it\'s your last day...

[NST]Cifu
Az "aluminium cylinder"-bõl lehet csinálni (Raw Materials menü, jobb oldalt alul).

[NST]Cifu
Egy újabb korlátolt értelmi képességekkel bíró, roppant idegesítõ illetõ...

Ombika
Huh ekkora tuskot ,mint te reg hordott a vilag a hatan!!!!!!!!
Ha 2 IQ-val tobb lenne ,akkor elmehetnel sultkrumplinak! 😊 😄

Alexease
Szerintem, te meg egy tirpak paraszt vagy, a megnyilvanulasaid alapjan.
Hiya... itt bohóckodom már a szánkóval, de istennek nem jön össze... honnan szedtétek a kis kerekeket a lánctalphoz? Gondoltam hátha venni kell, de nem találom... 😊)
I.C.ram
Szerintem is egy rakás szar az Invictus. Csak azért, mert magyar nem fogom Isteníteni, eddig a jó ötletein kívül semmit nem mutatott fel. Rakás szarok a játékai mind stablitisá, min engine ügyben.
Teperinke
Neeemigaz állandóan lefagy ez a hülye játék. Gratula az invictusnak, csak hozza a megszokott formáját. Asszem egy félév múlva játszok majd vele, miután kijött hozzá vagy 4 patch... addig csak dolgozzanak rajta.

Egyébként nem lett volna ez rossz játék. Igaz, hogy gondolkodni nem kell benne, de a videók feldobják.

M@TriX
whaoo, jó ez a Crysler

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Neked is!
Jóccakát all!

Live your life like it\'s your last day...

Carlos
éjfél, megyek szunyáááni!
Jó éjt!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kipufogó nem kell!
Azt majd ha kész az autó rakhatod rá a freebe résznél!
A rádió legyen kiszedve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szorri, már volt válasz! 😞

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ajtó dzsihád?

Þór vígi þessi rúnar

[NST]Cifu
Akkor gubanc van 😊
Nekem tegnap csak az FTP része haldoklott...

Fefe
Az a gond,hogy még Html részrõl se megy. De a HDC-rõl már a negyede legurult 😊

[NST]Cifu
Hidd el én tudom hogyan kell kezelni a TC-t, de szerinted melyik az egyszerûbb és a biztosabb: elmagyarázni hogy bírja mûködésre a TC-n belül a RAR-t, vagy inkább annyit mondani, hogy csinálja WinRAR-al? 😊

[NST]Cifu
Szvsz próbáld meg a HTML oldalról leszedni, nekem sem mûködött az FTP-s része, de a HTML oldalról szépen levakarta...

Hmuda
A 3. járgánynál hogyan szerezhetek olyan speckó kipufogót? Minden megvan, csak az hiányzik.

Fefe
Megfogadtam a tanácsod és immár megy is

Fefe
Köszönöm a választ!

Akkor valszeg én is ezt fogom tenni, de ez azért aljas dolog szerintem