1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
#658 "A napokban jelent meg az amerikai ActiVision Value gondozásában az a Monster Garage elnevezésű játékprogram, amelynek zenéje a debreceni Szeg zenekar legutóbbi lemezén, a 'Nail in your head'-en alapul. Az említett album 10 dalát használták fel kissé átalakítva, megremixelve a programhoz, amely tulajdonképpen egy autóbontó és összerakó játék. Az Activision, amely a világ egyik legjelentősebb (ha nem az első!!!) játékprogram kiadója egy véletlen folytán talált rá a debreceni csapatra és rögtön megtetszett nekik a zenéjük, nem is kerestek mást a feladatra. A kiadvány már az amerikai boltok polcain van, az első kanyarban 150.000 példányszámban (!!!) a játékot televízió-reklám támogatja, ahol szintén a Szeg dalai lesznek hallhatóak, így nagyon elképzelhető, hogy a csapat dolgai a jövőben rohamléptekkel beindulnak a tengerentúlon. Jelenleg további egyeztetések folynak a 'Nail in your head' lemezbolti forgalomban való megjelentetésére is, valamint további, szorosabb együttműködés kialakítására az ActiVision kiadóval. A csapat szinte még fel sem tudta fogni az ügy jelentőségét: " Annyira hirtelen történtek a dolgok, mi csak azt mondjuk, talán több szerencsénk van, mint eszünk!"
Tudtátok, hogy magyar srácok csinálták a zenéjét? :)
Forrás: heavymetal.hu -
#657 én többnyire! DE van amikor egy bizonyos alkatrészt nem tudok legyártani... és már picit rég szenvedek azzal hogy megcsináljam a hómobilt de nem megy -
makosteszta #656 Nagyon sok amcsi sir hogy a limo->firetruck kuldetes fagy, el sem tudjak kezdeni, ti tapasztaltatok hasonlot?
Emelett tobben nagyon suru, 2-3-5 percenkenti fagyasra panaszkodnak fordult ilyen elo valakinek?
Koszi, Akos -
#655 megértettem csak reménykedtem hogy vmi van utána! :) sorry -
#653 En mar egyszer leirtam neki mi a helyzet, de nem erti Nem tudom meddig akar jatszani egy jatekkal:( -
makosteszta #652 Discovery: mg csak az egyesult allamokban, a scrapheap az europai valtozat
Vegigjatszas: congratulacio, mindenki boldog, stb. Akinek nagyon bejon, a ki nem probalt opciok miatt ujrajatszhatja.
Egyebkent, veszel egy ujabb 20 dolcsis jatekot. ;)
Akos -
#651 Egyebkent ez musor mikor szokott menni a discoverin???Mert nekunk van es meg egyszer nem lattam se a teven se a musorban!!! -
#650 nekem annyi kérdésem lenne hogy mi lessz azután ha megnyertük a szerszámkészletet azaz a gyözelemnél. a végén az egésznek... -
makosteszta #649 kijavitva:
(megnyeres utan)MainMenu line 24
A kovetkezo kiakadasrol meg 1 kis segitseg elkelni, tovabbi info mikor tortent (nap), mit csinaltatok kozvetlenul elotte:
- Van egy ilyen is: "!Thread::evalName: null.methodcall() at file "LGarage;" at line 806". Ennel semmi erdekes nem tortent, csak kilepett :-(
Koszi Alexeasenek is! :)
Akos
-
makosteszta #646 Carlos, koszi, ezzel elleszunk mara, ha megvannak ujra jelentkezem!
Udv, Akos -
#645 Tőlem már kaptak vagy 5-6 levelet, képekkel mindennel! -
#644 -
#643 -
#642 Akkor küldöm a nálam előfordultakat. -
makosteszta #641 Sziasztok!
Epp az MG bugokat javitom, gondoltam erdemes ide benezni kis segitsegert es hat nem is csalodtam bennetek :)
Viszont a hozzaszolasok hatalmas szama miatt szeretnek megkerni valakit, emailben kuldje mar el az eddig talalt hibakat nekem ide: [email protected]
A kovetkezok mar kijavultak:
(hegesztes vegen) null.metodcall() @ ScrewDialog line 387
(hegesztes vegen) access violation
(konverzios dialogus) getArrayElement() index out of bounds @ MateDialog line 1899
Koszi,
Divianszky Akos - Invictus -
#640 Ja van egy bugos fűnyírós terv, de csak akkor tudod meg, ha kész az autó...addig minden okés! (asszem a porszívós)
Azt csináld meg, amelyiknek nagy piros izé van a hátulján és ki van nyitva az ajtaja, az tuti nem bugos. -
#639 Rá kell jönni barátom.
Valaki megsúgta itt, ha kiveszed a mentő anyósülésést, akkor van alatta zsé. Ebből már kilyön a 12 legnagyobb súly! -
#636 Valaki el tudná küldeni a limós pálya savéját ? Nekem mindig kilép a videók után, így nem tudok tűzoltót építeni :( Köszi -
#635 Ne azt csináld, az lehet, hogy búgós!!! -
#633 Építő jelleg: #632 -
#632 DE!
Ha megkapom ezeket az autókat amikkel megcsináltam a küldit szabad építésre, akkor előveszem méegegyszer, hogy megkapjam a többit is! Ezzel a móccerrel legalább 6 újrakezdéssel meg lehet szerezni az összes járgányt!
DE!
Sajnos a cégnek az kell, hogy megvegyék, végignyomják, vegyenek másikat. Piff az újrajáchatóságnak! -
#631 Jaja, b***ná meg!!!
Pedig érdekelne, hogy mivan ilyenkor... -
#630 Igen, de ez egy logikai, strategiai, puzzle jatek. Itt egyszeruen nincs mit, nem lehet mit csinalni a jatek vegen. de egyszeruen, elkepzelni sem tudom, hogy mit lehetne ezzel csinalni, ha kesz van minden.
Esetleg, a vegen ki lehetne valasztani az elkeszult jarganyokat, es mindegyikkel a sajat palyajan, csak ugy boklaszni:) Vagy tobbszor megcsinalni a "teszt vezetos" kuldetesuket. De ezeknek, meg szerintem, semmi ertelme nincs.
De ha van epito jellegu otleted, akkor johet, talan lesz ebbol is masodik resz:)) -
Kefete #629 Hali nekem meg a tűzoltós küldetés előtt a Challange bemutató videó végén kicsap desktopra. :( Valaki dobjon már meg egy tűzoltós mentéssel plíz. Thx mindenkinek! :)
[email protected] -
#628 Használd a kurzor gombokat ;) -
#627 bazz a kurva mentős pályán nincs elég időm megcsinálni amikor a súlyokat pakolnám fel kiírja hogy csá -
Edward2 #626 Vlaki nagyon sürgösen segitsen: a mocsárjáros szarnál vagyok megcsináltam a kocsit rá tettem a kipufogot erre kimegyek a tohoz nyomom tabot és a motor nem csinál semmit nem lehet közlekedni ez ilyenkor mi?? -
#625 De én olyanra gondoltam mint pl az NFSU volt. ott ha végig vitted akkor azzal a névvel már nem tudsz undergroundba játszani de quick raceolni vagy multiban tudod nyomni... tehát én igy gondoltam... :) -
#622 Ha lejatszottal valakivel egy sakk partit, es vege van, akkor meg a megmaradt babukkal futkoraztok a tablan, vagy kitalaltok a megmaradt babukra "jatekot", hogy legyen meg mit csinalni?!
Nem a legjobb pelda, de gondolom erted;)) Ez egy jatek, feladattal, kuldetessel A-tol Z-ig, es nem egy perpetum-mobile:DD -
#621 Az lesz, mint altalaban a tobbi jatekban: Game Over, vege van, ennyi, vegig jatszottad:)) -
#620 . ;)) -
#619 Utánna fagyás van -
#618 Mi lessz azután miután meglessz mind a 7 küldetés??? szabadon lehet barkácsolni vagy mi? -
#617 Nálam is ez a helyzet -
lbzy #616 Én azt hiszem, 12 db legnagyobbat pakoltam bele, de azzal sem tudtam egyben 50-nél többet menni... Ha jól emléxem max 12 db súlyt lehet a rudakra pakolni. Ja, és csak az 1. verziót sikerült megcsinálnom... -
#614 http://spacetarget.com/games/pc_monster_garage.shtml -
#611 jah,néha nekem is,meg néha csak ugy,meg néha felkurja az utot a plafonra és nem jon le meg stb:) -
#610 #600 -
#606 Szerintem Amerikában ez senkit nem izgat :) -
#605 Ha vannak egyáltalán, mert a Credits-ben nyomuk sincs!