Monster Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I-NoVa
Ha hozzászoksz a menü használathoz, stabil a játék. Nekem ma még semmi fagyás nem volt 4 pálya alatt.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
A 3. megoldást elég könnyen össze lehet hozni, csak mindent el kell adni a kocsi belsõbõl a kormány és vezetõülés kivételével, még így is csak 1$ marad.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Tufa16
leírná nekem vki hogy pontosan mit is kell vennem és mennyit a második pályán a hómobilhoz?!?!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Carlos
még a kis ablakokat is... 😊
De az elsõnél nekem a hátulja a gyanús!
Ott a rendszámtáblánál van egy luk...

Þór vígi þessi rúnar

I.C.ram
3*-ra ugrottam neki ennek a mini cooperes pályának, de állandóan kifagy, ha bemegy az alkatrész gyártó menübe, és lapozok.
Carlos
persze

Þór vígi þessi rúnar

I.C.ram
Nem azt mondtam, hogy nem tetszik a játék, csak azt, hogy megint egy elég silány minõség. Az ötletekkel nincs baj, de a megvalósítással elég sok.
Giovanni
Tetõt vissza raktad, meg a lökhárítót?

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Carlos
Nálam is. Az elsõ és az uccsó! mûxik, de valamit hiányol!

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Csak nem jatszol a jatekkal?!? A tegnapi hozzaszolassod miatt eleg meglepo😊))

De meg nincs javitas. A megjeleno ablakok miatt lep ki, amikor tobb jellenne meg, vagy epp mashova is kattintaz. Figyelni kell ra😊 Plusz, amikor munkat osztasz az embereknek, nem erdemes korbe leptetni a valszto sort, hanem oda-vissza lepkedni (pl. a 8. munkarol NEM jobbra klikk es 1. munka, hanem balra klikk es 7,6,5 stb.).
I.C.ram
Van már valami javítás arra, hogy ne fagyjon ki a 2. pályánál?
Giovanni
Egyenlõre nem....pedig mûködik

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

[NST]Cifu
Ne tudd meg, hogy én 2x kezdtem újra, és nem fogtam fel, hogy mi miatt nem enged tovább. Aztán szépen elkezdtem leszedni/visszarakni az alkatrészeket, amíg rájöttem, hogy mi fáj neki... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Carlos
ELAKADTAM!
Golfautó megy valakinek valamelyik?

Þór vígi þessi rúnar

STLRR
kossz

[NST]Cifu
Rakd vissza a hátsó lökhárítót 😊

STLRR
Miert van az hogy a masodik palyan ha minden kivan pipaval megsem enged tovabb????Valaki

I-NoVa
Minden egyes 3d engine programozó nevében fel vagyok háborodva. Méghogy a grafikus engine-t ír! Bah. Másrészt a grafikai engine-nek semmi köze az ütközésfigyeléshez! Csak felhasználókkal ne kezdjen az ember 😊.

I-NoVa
Ja.

Carlos
Amúgy a képek max 10K-val lettek kissebbek! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Na, így már jó?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Okés, bocsánat!!!
Majd átkonvertálom õket!!!

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
A modemesek kedvéért ne tegyél be 800x600 -nál nagyobb képeket!

Carlos
Tisztelt Fejlesztõ Urak!
Ezt mivel magyarázzák (TAB megnyomása után (porszívós golflabda szedõ autó)):

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
NEHOGY VALAKI A PORSZÍVÓS GOLFAUTÓT SZERELJE ÖSSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nemtom, nekem sikerült!

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Hát nem. 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
így csináltam, de ekkor maradt meg a két perc hátrányom (pont az utolsó kerékkel küszödtem volna).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mentõ: Kezd azzal, hogy beszerzed a raw materialsokat, amennyi kell!
Jöhetnek a súlyok meg ami kell!
Én az elsõ variációt választottam, és ott 10 legnehezebb és kettõ 39 dolláros kell!
Utánna kiadod, hogy gyárcsanak. Közben elkezded kiszedni a motort!!!!!
Aztán már megy magától!
Berakod a motort szerelni, kiszeded a mentõ belselyét! Ez kurvva sok idõt elvisz, ezért kell a motornak szerelés alatt lenni...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Raw Materialsnál veszel 3 db olyan kis henger izét!
Abból lszenek a görgõk!

Þór vígi þessi rúnar

[NST]Cifu
...Jesse Jamest nem nehéz elképzelni egy Desert Eagle-el a kezében

Hmuda
Nekem meg sosincs idõm a mentõnél. Legutóbb is annyira siettem, hogy sikerült 2 (két) percre levinnem a hátrányomat. Úgy éreztem, menten lelövök valakit.

Tufa16
én elakadtam a 2. pályán! nem tom mit kéne csinálni. nem tok olyan görgõket csináltatni csak 20at és ugye 30 kell. a lökhárító és a motorháztetõ kell rá?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Giovanni
Igen, nekem is ezért nem sikerûlt....nem tudom hogy bug e, vagy valamit rosszúl csináltam

Valakinek sikerült a wheelie mentõbõl a 2. verziót összerakni?
Valami baj van ott, mert a súlyokat nem a hidraulikus keretre, hanem a felhegesztett csövekre (ami a másik verzóban van) akarja feltenni.

Carlos
Mindenki nyomja?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Na, megyek a golflabda szedõt csinálni! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egy kicsit bugos:
Kilóg a kábel az autóból és nem igazán fog így sok cuccot kapni a csõ... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Süti!

Þór vígi þessi rúnar

A vilár leggyorsabb golflabdaszedõ kocsija:

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Neked mi a gondod?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ejh, 100-asl rövidebb vagyok így nemtom megvenni az uccsó alkatrészt: Nozzle izé a neve...
Kezdem elõröl!

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
Én egyenlõre feladtam 😊

Carlos
Hááát, 229 kellene és van vagy 70 pénzem... és szerintem már mindent kiszedtem és eladtam!
Aggódom...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jólvan, nekem még anyagi gondjaim vannak... 😊
Egy 200$-ral rövidebb vagyok és nemtok megvenni egy alkatrészt. Bár még enm szereltem ki a kocsi alját! 😊

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Végülis mûködött az oldalcsöves tûzoltólimó, csak az utolsó másodpercben ért 100%-ra a számláló. Most a golflabdaszedõ Mustang GT-t szerelem.

Carlos
Nemtökminfdegy???
Amúgymeg én nem a hidraulikusat csináltam!!!

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
Na, ez a gondom, ennek a neve az a monitor akármi: