1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
  • buek
    Bázz én még szenvedtem egy cseppet(nem adtam fel) ezzel a gémmel:)) :((

Jó lenne ez is és a street legal is:) de ez a sok bug:(

Bár elsőre "ennyi" buggol ez a gém:))2patch és már ok lesz:)Remélem:))
  • Alexease
    THX!
    Tudom hogy a fix nem jo, azt is hogy a "nagy" kiadok eladas utan fizetnek, csak en azt hittem, hogy az Activision Value, mivel egy masik "kategoriat" kepvisel, ad egy fixet, aztan el van rendezve:)) Mivel az AV nem is reklamoz, hiresztel egyaltalan, csak ki tesz a polcra, az emberek nem igazan tudnak a jatekrol semmit. Esetleg csak onnan, hogy megjelenik az ISONEWS-on:)))))
    Bar kint azert mas a helyzet. Gondolom van "kulturaja" anak is, hogy az emberek rendszeresen jarnak jatekboltba, es a jobban kinezo dobozu, hangzatosabb nevu jatekokat leemelik a polcrol, fizetnek, es tavoznak. Elvileg az AV ehez "gyartat" jatekot.

A lenyeg, ha kaphato egy Invictus jatek, akkor erdemes mevenni, mert nektek is csurran-cseppen belole:))))
  • M@TriX
    erre már nem pont emléxem, de ha jól emléxem akor ez a pontos végösszeg EUrópába. Direkt azért raktam el, hogy ennyiért ide hozzánk elszállításk...
  • Alexease
    nekem is igy ~70$ korul jott ki, de valamit meg magyaraztak pluszban, es ugy adodott hozza a 3X$. Pontosan nem tudom, mert nem probaltam ki:) A masik jo lett volna 40-ert, de ott meg megszivattak:)))
  • M@TriX
    Ezt még anno elmentettem. ;)
    Így néz ki egy megrendelés...

• mafiahq
    Hi!
    Valaki elárulná mit kell az első küldinél szerkeszteni a kocsin :)? szét szedni szét tudok mindent de nem értem mit kéne ki cserélni. ? igazi játszottam vagy 10 percet, na megyek próbálkozok még de valaki azért elmondhatná!

Amúgy gondolom lehet versenyezni is nem csak szerelgetni nem de?
  • makosteszta
    Ezt nyugodtan elarulhatom, nem titok: manapsag gyakorlatilag nem kotnek fix osszegu szerzodest.
    Nem hogy mi, de a kiadok sem szeretik, mert fix osszegnel nem lenne motivalva a fejleszto hogy igenyes termeket keszitsen. Mellesleg igy a kockazat is kisebb a kiado szamara.
    Es a fejlesztonek sem jo, mert igazan nagyot szakitani csak az eladasok utan lehet.

Es ez mar az onEscapee idejeben is igy volt, 1997-ben ;)

Akos
  • I-NoVa
    Nincsenek milestonok sem? x-ezer példányszámonként 5 gombóc fagyi + 1 pizza / fő azért mégiscsak... :).
  • Alexease
    A fizetesi konstrukciokrol nem tudok biztosat:))))
    De en ugy tudom, hogy az AV fix penzzert dolgoztat, nincs reszesedes az eladasokbol. Ezert sem nagyon szokot patchet kiadni az AV. Esetleg, a tobblet eladasnak annyi lehet az elonye, hogy a kovetkezo megbizasukkor, nagyobb osszeget "ajallanak" fel.
    De ez abszolut nem biztos.
  • robotnyk
    "kizarolag belsobol, full manualla, kuplunggal, lefulladassal, toressel stb;))))"

mazohista :D
  • Alexease
    Az USA-bol valo megrendeles, amugy sem egeszseges:(
    En a Street Legalt akartam megrendelni kintrol, aminek a 18$-os arra, tobb mint 100$-ra hizott volna fel ha megrendelem. Az egy kicsit mar sok lett volna:)) Igy masogy "rendeltem" meg, de azert hivatalosan. De az sem jott ossze, mert sose kaptam meg, de legalabb csak 40$-art buktam rajta:)))))))))))
    Tobbet nem rendelek jatekot sehonnan!:))
  • makosteszta
    kosz a sok reakciot, a kritikat es a szerencsere tobbsegben levo dicseretet egyarant!

akinek fagyogat a jatek (fokepp a mento utan/tuzolto elott) vagy akarhol mashol, az kuldje mar el az error.log filet (az exe konyvtaraban van) az [email protected], + emellett meg annyit jo ha beleirtok hogy hogyan tortent a legutolso crash.

mittomén: i-nova jol beszelt, a jatek csak az allamokban kaphato, igy gyakorlatilag itthon marad a letoltes, persze szepen hangzik hogy rendeljunk az usabol, de ezt meg en sem varom el senkitol. aki tenyleg tamogatni akar minket, az megveheti majd az slr europai kiadasat - addig meg irjon nehany dicserot szot ide a forumra, vagy az [email protected] :)

zoli80: nem hulyeseg amit irsz, bele is tesszuk!

udv, akos

• malter
    milyen a progi?most jo vagy nem igazán?viszaolvasgattam,ebben lehet egyedi cuccot is csinálni,vagy csak 1 szál van amin végig lehet menni?
  • Alexease
  • Alexease
    Nem mukodnek!! Van az teny, de csak egy-ket maszka baromsag fut rajta, az is hibasan.
    A lenyeg, amit esetleg en is kiprobalnek, pl. WRC3 az nem megy, es nem is fog meg egy jo ideig.
  • Alexease
    Az utobbi 3 jatekuk igen erdekesre sikerult:( Bar biztos nem rosszak, maximum csak mas platformra, mas celkozonsegnek tervezik, keszitik oket. ;)
  • Alexease
    Sajnos nem:( Az uccso 2 gagyi volt:( Meg normal rally sincs az a baj.
  • Alexease
    Es ha mar eszembe jutott, mentem is egy szakaszt vele:)) Meg mindig kiraly, az egyik legjobb:) Persze, kizarolag belsobol, full manualla, kuplunggal, lefulladassal, toressel stb;))))
  • Alexease
    Fut XP alatt, nem kell hozza semmilyen patch! Esetleg az egyetlen eredeti, gyari, de az nem XP-t javit, hanem csak kontrolereket.
    Nalam megy a jatek, meg mindig fent van, hasznalom:)
  • Toya
    Valóban kicsit búgos a program, de talán az első olyan Invictus mű ami totálisan magával ragadt.
    Igazán élvezetes játékmenet ahol nem kell domborítania a szerintem még mindig közel sem végleges motornak és ez nagy előny.
    Sajnos a kilépkedések megvannak mindenkinél, azonban ezek szerintem mind javíthatóak.

Erre a stílusra kellene ráfeküdnie az Invictusnak, ez a program valóban megér minden szenvedést és idegeskedést.

Próbáltam rávenni Alexease-t, hogy csináljon már mindenhova HIRES textúrákat, akkor aztán tuti állatul mutatna a játék :D
  • Tikal #686
    ja, benn maradt egy uveg.... :)
  • Edward2
    Kösz bejött de kezd nem tecceni ez a játék vagy ugy nem érdekelni. :-))
  • Tikal #682
    a bronco mikor lesz kész, az elso uto.... met nekem azt irja hogy nem fully functional.... de azt nem hogy miért.... pedig ki van pipálva minden kovetelmény, kecseg....
  • Edward2
    A mentős részen vagyok nincs kedvem vissza olvasni az lenne a kérdésem hogy az 1-es verzionál mennyi sulyt kell hátra bepakolni?ha nem a suly rossz hanem az független akkor mi lehet még a gond.van vmi extra dolog?
  • Carlos
    Egyikünk sem él amerikában...úgyhogy akit itt lácc, azok 99% online "rendelte" meg!
  • I-NoVa
    Itt nem kapni, úgyhogy semennyiben. Aki mégis támogatni szeretné az invictust, az küldjön postán pénzt nekik, vagy rendeljen usa-ból invictus összest.
  • Carlos
    Én azért remélem, hogy sunnyogva csak gyártanak valami kúlos játékot fű alatt. Lehetőleg autós szerelős témában!
  • ZsZso
    Na igen, de a ha képesek a programozók ilyen munkára ennyi idő alatt, akkor nem kellene itt leragadniuk (bár a pénz nagy úr :). Sajnálom, hogy nem vágják nagyobb fába a baltájukat :))
  • Alexease
    Mar tobbszor le volt irva, hogy ezek a jatekok az Activision tulajdonai, az o otletuk, megrendelesuk. Ok adjak a penzt, ok szabjak a hatar idoket is, ami altalaban 3-6 honap, vagyis egy atlag jatek elkeszitesenek a negyede. Ezert Value kategoria, mert gyors, olcso. Nem kell reklam, csak ki teszik a polcra, az emberek meg viszik. 15-18$ vagyis fele, harmada egy atlag jateknak.
  • ZsZso
    Én egy valamit nem értek ... nem igaz, hogy az Invictus játékait nem veszi meg más kiadó csak ez a buzi Activision Value. Nem tudom, hogy hogy engedik ki a játékaikat alpha, vagy béta verzióban. Ha még egy évet, félévet dolgoztak volna a fiúk a street legalon, vagy ezen, akkor átütő sikert arattak volna, az biztos. Így meg csak a "fanatikusok" nyomják őket, akik meg a külsőt nézik (sajnos sokan vannak), azok meg egyből eldobják a gamét. Szomorú ...
  • Carlos
    Nem a fűnyírónál, hanem a golfautónál!
  • Carlos
    Valamikor csak megáll, dekol egy percig és folytatja, valamikor csontra kifagy!
  • Carlos
    Nálam!
  • Carlos
    Okés és sok sikert!!!
  • buek

nekem már a 2.autónál ezt írja ki 5percenként:)

Vagy a street legal errort vagy semmit

Van amikor 1befolyik minden..ehh

Egész gémbe csak az 5let és a zene jó

• buek
    Hogy ez az invictus de pancser..vagy már megint miért csinált egy ilyen roncsot?

össze vissza kilép jönnek a hibák...nem bírtak volna bele rakni egy 1percenkénti autosavet?így legalább ha kfagy nem lenne gond..lehetne menteni benne rendsen és lenne +ba 1percenkénti auto save..

Nah azt hittem ez jobb lesz mint a street legal de....

Amúgy nekem sokszor ha kilép azt írja ki hogy street legal error..nah mindegy:) ;)
  • zoli80
    az a szám végén valo továbbugrás nagyon kéne,mindig a végén felejtem el és kezdhetem elorrol a szerelést:(
  • Rodriguez
    Én biztos megveszem a lemezüket! Amióta megvan a játék csak őket hallgatom. Nagyon profi zene.
  • I-NoVa
    Az egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy az Activision Value adta ki, ami azért kissé más hangot ad a dolognak, mint az Activision. Na sebaj, nem rossz a Szeg, viszont: Ákos. A patchba egy fontos dolgot bele kéne tenni, a szám végénél ugorjon a következőre. Ha szerelek, nem feltétlenül figyelek oda, de 10-15 végighallgatás után feltűnik, hogy már mennyire nem tetszik a zene :). A legtöbb gamer nem tudja, hogy a . és , gomb a next - previous track, úgyhogy egy számot hallgatnak egyfolytában.
  • Redfox
    Én is tapasztaltam, hogy a mentős küldetés után lemegy a két tűzoltós videó, majd utána kidob a desktopra.