Monster Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Live your life like it\'s your last day...
A legnagyobb súlyból én 10et vettem, a 39$osból meg 2õt. (ahogy itt írta vki) Aztán még az elején megvettem az elsõ képen látható "valami lapos izé, amibõl egy csõ áll ki"-t 😊 (bocsi, de nem tudom mi is az). Aztán vettem annyi alapanyagot, amennyi kellett (4 db a másodikból, az elsõbõl meg talán 5 (ez a tube)). Elõször a RollCage -t kell elkészítettni, aztán rámész a motorra. Amikor kiemelted, akkor egybõl beadod konvertálásra 😊. Én eladtam a medikitet a kocsiból, meg talán a jobb elsõ ülést is + a kivágott részt az aljából (ezekbõl már tuti meglesz az összes alapanyagod). Vigyázz arra, hogy a motortól nem tudod majd feltenni a súlyokat. A motort viszont teheted a belsõségek után (elõtte már annyira meg lehet csinálni a kocsit, hogy a kerekek is felkerülhetnek). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem tudtam segíteni ... csak a bibi az, hogy tovább nem tudok menni, mert kilép 😞 ... nekem is segíthetne vki ! 😊)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Kész vagyok a mentõautóval, és meg is csináltam a tesztet. Ezek után jön 2 videó, és kilép a játék az asztalra. Nincs egy árva hibaüzenet se ... bár lehetséges, hogy az asztalt kell átalakítanom egy tûzoltóautóvá (ez aztán a nagy kihívás 😊)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

nah hali nekem mindegyik llimo autót sikeredett összerakni és mûködik a teszten is de mégse enged át a pályán lécci valaki küldjön ez a pálya utáni elmentést mer már két napja nyúzom ezt a pályát [email protected] köszi tsá Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Hozzávalok 😊
1 AB foam; 2 Electric motor; 1 Propeller; 1 Front drivershaft; 1 Clutch
2 Steel tube; 9 Sheet metal ; 6 vagy 7 Angle Iron
Elöszõr megrendelsz mindent, amire van pénzed.
Leszeded az elsõ lökhárítót, kiveszed az üléseket és a kárpitot, rádiót is.
Az elsõ lökhárítót a kárpitot a hátsó ülést és a rádiót eladod.
kihegeszted a darabot hátulról és visszahegeszted.
Az anyagokból meg összerakod a kellékeket.
Ezek után muszáj sikerûlnie, mert most csináltam meg újra 😊
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
De amúgy máskor nem.
Þór vígi þessi rúnar
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ajtok fentvanak ablakal együt 8nem lehet belõlük kiszedni) lökháritók is megvannak
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Jóccakát all!
ugye volt hátra a fémkeret bele az a gögös talp meg valami masik femkeret görgöslapr az a ket lantalp szerü ize, meg a ket atviteli szarkentyü és a ket motor, elõlre két sitalp, ulesek helyere az a kar vagy mi meg az a 3palacok akarmi ja meg hatulra a keretekhez ugye kellet ketoldalra a ket felfugesztes amit be kellet hegeszteni, kb enyi jutott msot eszembe
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Elõre is thx!
A hómobilosnak is kb 50x álltam neki 😊
rádiot meg továbbra sem találom sehol pedig végignéztem már egész müszerfalat de nincs
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A legidegesítõbb az, hogy az elsõ verziót már megcsináltam, 6x110lbs és 2x66lbs súly, új motor, módosított hátsó híd, V-akármi (a motor és a hátsó híd közé), rollercage, motortartó és súlytartó megvan, ülésekhez, ajtókhoz nem nyúltam, hátsó/elsõ lökhárító, motorháztetõ és hûtõrács fent, orvosi eszközök és a kivágott rész eladva. De csak nem fogadja el. Mi a rák lehet a baja?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!