Monster Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Jaja...nekem is maradt vagy 5 mp-em... 😊

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Épphogy, de megcsinálható. Ha nagyon gyorsan odaérsz, kézifékkel befordulsz, és azonnal elkezdesz oltani, pont idõre megvan.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I.C.ram
Valaki tud egy savet küldeni a második pálya utánról? Mert sehogy sem tudok átmenni rajta, mert állandóan fagy.
Giovanni
Golfszedõvel bírkózik valaki? 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Nekem is ez van. Nemtom mit lehet vele kezdeni.😞

Live your life like it\'s your last day...

ZsZso
(1. terv)
A legnagyobb súlyból én 10et vettem, a 39$osból meg 2õt. (ahogy itt írta vki) Aztán még az elején megvettem az elsõ képen látható "valami lapos izé, amibõl egy csõ áll ki"-t 😊 (bocsi, de nem tudom mi is az). Aztán vettem annyi alapanyagot, amennyi kellett (4 db a másodikból, az elsõbõl meg talán 5 (ez a tube)). Elõször a RollCage -t kell elkészítettni, aztán rámész a motorra. Amikor kiemelted, akkor egybõl beadod konvertálásra 😊. Én eladtam a medikitet a kocsiból, meg talán a jobb elsõ ülést is + a kivágott részt az aljából (ezekbõl már tuti meglesz az összes alapanyagod). Vigyázz arra, hogy a motortól nem tudod majd feltenni a súlyokat. A motort viszont teheted a belsõségek után (elõtte már annyira meg lehet csinálni a kocsit, hogy a kerekek is felkerülhetnek). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem tudtam segíteni ... csak a bibi az, hogy tovább nem tudok menni, mert kilép 😞 ... nekem is segíthetne vki ! 😊)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
A rohadt életbe. Van ötlete vkinek, hogy hogy lehet kiküszöbölni a következõ problémát ?
Kész vagyok a mentõautóval, és meg is csináltam a tesztet. Ezek után jön 2 videó, és kilép a játék az asztalra. Nincs egy árva hibaüzenet se ... bár lehetséges, hogy az asztalt kell átalakítanom egy tûzoltóautóvá (ez aztán a nagy kihívás 😊)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

nah hali nekem mindegyik llimo autót sikeredett összerakni és mûködik a teszten is de mégse enged át a pályán lécci valaki küldjön ez a pálya utáni elmentést mer már két napja nyúzom ezt a pályát [email protected] köszi tsá
Giovanni
Jah, és az elsõ 2 ülést tedd vissza

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
Bogár, 2-es terv

Hozzávalok 😊

1 AB foam; 2 Electric motor; 1 Propeller; 1 Front drivershaft; 1 Clutch
2 Steel tube; 9 Sheet metal ; 6 vagy 7 Angle Iron

Elöszõr megrendelsz mindent, amire van pénzed.
Leszeded az elsõ lökhárítót, kiveszed az üléseket és a kárpitot, rádiót is.
Az elsõ lökhárítót a kárpitot a hátsó ülést és a rádiót eladod.
kihegeszted a darabot hátulról és visszahegeszted.
Az anyagokból meg összerakod a kellékeket.
Ezek után muszáj sikerûlnie, mert most csináltam meg újra 😊

Carlos
Nem. Nekem akkor szokott, amikor a munkákat túlpörgetném, meg néha ha heggesztek vagy forrasztok és eléri a 100%-ot.
De amúgy máskor nem.

Þór vígi þessi rúnar

I.C.ram
Nekem a Mini Cooperes pályán állandóan kivág, ha az alkatrészgyártós képernyõre megyek 😞(
Neked a limós pálya elõtt nem lépett ki, mert én nekem a bevezetõ videók után kilép?!

Carlos
Golflabda szedõ. 8 körül.

Þór vígi þessi rúnar

Te hanyadik pályán jársz?

Carlos
képet tegyé' má' be bazz!
Honnan tuggyuk, hogy mi hiányzik, ha nem láttyuk?

Þór vígi þessi rúnar

STLRR
En egyebkent a masodik tervet csinalom!!!Miert nem megy!Megvan minden!!!!Mar vagy 100adszorra ugrok neki es megsem megy!!!Mar idegesito

Hmuda
Akkor passz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

STLRR
Engem se enged tovabb a bogarnal pedig minden kipipalva!Probalgattam hogy a radiot ki vagy bent hagyom de nem!Ja es azt a kis lemezt is vissza hegesztettem

Clava
ok kösz zsír már csak a hosszú kipufogó hiányzik vagy nemtom mert minden ki van pipálva de mégse ok

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Giovanni
Rádiót 😊 Nekem a végére 3$ maradt 😊

Clava
basszus annál a vizjármûves bogárnál mit lehet mág az üléseken és az 1sõ lökhárítón kivûl eladni mert nem marad lóvém az irányítószárnyakra hátul

Hmuda
A kis lemezt visszaheggesztetted, amit kivágtál?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A rádiót visszateheted, nekem is bennt volt, és elfogadta. Nézd át a How to videót.

anyósülés mindenképp kimegy mert ako nemférne be a cucc, de a vezetõ ülés is a kapcsolo vagy mi miatt
ajtok fentvanak ablakal együt 8nem lehet belõlük kiszedni) lökháritók is megvannak

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Legyenek fenn a lökhárítók, meg minden ajtó, ablak, és az anyósülést szedd ki. Nekem így ment.
Jóccakát all!

hát szerintem igen de ha kell flesorolom mi volt kb:
ugye volt hátra a fémkeret bele az a gögös talp meg valami masik femkeret görgöslapr az a ket lantalp szerü ize, meg a ket atviteli szarkentyü és a ket motor, elõlre két sitalp, ulesek helyere az a kar vagy mi meg az a 3palacok akarmi ja meg hatulra a keretekhez ugye kellet ketoldalra a ket felfugesztes amit be kellet hegeszteni, kb enyi jutott msot eszembe

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Giovanni
Átnézted rendesen, tuti minden megvan? Van ott olyan alkatrész, amibõl kettõ is kell

Fefe
Sziasztok

A hómobilosnál már én kb 10x akadtam el

Van megoldás arra a problémára, hogy amikor az 5., azaz a limós küldetést kezedeném kilép?
Elõre is thx!

visszont én se jutottam még tovább egyszerüen mindig azt mondja nincs kész és nem tok rájönni mi hiányzik még

az üléseket eladhatod szvsz

Clava
ÁHH már vagy 15x kezdetem újra azt a hülye hómobilosat és még így se mert most meg az a gáz hogyha megvan a 2 mtor a 4 meghajtó elfogyik a lóvé és így sins a kocsin kerék de sehogy se jó valami help plíz hogy mien fölös dolog van a kosin amit le lehet passzolni??

Hmuda
Nem kell, azt majd a 7. napon tudod beszerezni. Ami esetleg hiányozhat, az a rádió kiszerelése és a kivágott lemez visszaheggesztése.

ez sem jött be, még hátso ajtorol is leszedtem kárpitot de igy sem jo 😞

megprobálom, köcik

Giovanni
Ez jó kérdés. Én általában úgy szoktam csinálni, hogy megpróbálom a legkisebb költségvetésbõl úgy megcsinálni, hogy csak a tényleg szükséges változásokat csinálom meg, és utánna megpróbálok mindent visszarakni.
A hómobilosnak is kb 50x álltam neki 😊

Azt nem lehet már visszarakni. Próbáld meg levenni az ajtókárpitot, szerintem az nem kell.

az lehet gáz hogy az also zsönyeg nincs visszatéve? (nem az ajtokon lévõ hanem a másik)

mindkettõt visszaraktam... (vagyis elsõt le se vettem hátso lökháritot meg visszaraktam végén 😊 )

Szerintem a hátsó lökhárítót nem raktad vissza.

azt a darabot meg nem engedi visszarakni

akkor egyébb 5let?

ehhh, sehogy sem engedi viszarakni, még azt is megprobáltam hogy ujrakezdem elején kiveszem és hogy akkor visszaengedné e de akkor se engedi, csak anyit mond simán hogy ezt a érszt nem lehet visszahegeszteni...
rádiot meg továbbra sem találom sehol pedig végignéztem már egész müszerfalat de nincs

Autórádió nincs a snowmobilba. Az a mocsárjáró beetle-ben lesz majd, a következõ pályán.

ok megproblom

Giovanni
Pedig vissza kell, én is azon csúsztam el. A rádió nem befolyásol semmit.

[NST]Cifu
Az autórádió az kocsi középkonzolán van, "STEREO" név alatt. A hátsó ajtóból kivágott darabot csak akkor tudod visszahegeszteni, ha a hátsó ajtó fent van!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Én most a mentõautóval szenvedek, már vagy 5x nekiugrottam, de 1x sem sikerült összehozni.

A legidegesítõbb az, hogy az elsõ verziót már megcsináltam, 6x110lbs és 2x66lbs súly, új motor, módosított hátsó híd, V-akármi (a motor és a hátsó híd közé), rollercage, motortartó és súlytartó megvan, ülésekhez, ajtókhoz nem nyúltam, hátsó/elsõ lökhárító, motorháztetõ és hûtõrács fent, orvosi eszközök és a kivágott rész eladva. De csak nem fogadja el. Mi a rák lehet a baja?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hmm, az gáz ha már minden be van szerelve? amugy nekem arra mindig azt mondta hogy nem lehet visszahegeszteni valamiért