1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
GGabika #820 okéoké okéé! -
antijedi #819 mentővel hogy a francba kell mmenni? megcsináltam rendesen (1es terv) van hátul 10 legnagyobb és 2 kis suly és képtelen vagyok kétkeréken menni vele, amx 1-2 lábokat néha ha lefékezek és ujraindulok :((( -
#814 Köszi coltcannon!
Álltalában lusták az emberek...kicsit zavaró, dehát ez van!
Srácok, előbb olvassatok vissza legalább 3-5 oldalt, ha nincs megoldás, akkor kérdezzetek! -
coltcannon #813 1 napja nekem is a kétéltű készítése volt a problémám, de 4-5 oldalt visszaolvastam és nem egyszer találkoztam a megoldással. Szerintem megpróbálhatod Te is ezt a módot, hátha sikerül. -
GGabika #812 még nem vagy már elhagytad? -
#811 Mibol gondolod, hogy mindig, mindenki, egesz nap olvassa a forumot?! Ha tud valaki, ugy is segit.
En pl. szivesen segitenek, de meg nem tartok ott;) -
GGabika #810 nemsegít senki sem? -
GGabika #809 átküldjem a mentést és megnézed vagy képet küldjek? -
GGabika #808 még mindig nem irja ki hogy skipeljem a következö napra!(szóval hogy kész az autom) -
GGabika #807 kösz de még igy se jó! -
GGabika #806 okéska közke -
coltcannon #805 Kipufogó nem kell, viszont anyós ülés igen. -
GGabika #804 énis itt elakadtam mind a háromra pipa van de nem mükszik!
mér?(3. autó)
a stereot kiszedtem az alsó kárpitot is az ajtós kárpitot nem minden megvan a hátuljára is visszahegesztettem a cuccost csak a kipufogo hiányzik azt hogy szerezzek vagy hogy oldjam meg hogy müködjön? -
coltcannon #803 Amit ki kell vágni a hátuljáról a végén majd tedd vissza, továbbá szedd ki az autórádiót. A kipufogót meg felejtsd el, nincs. -
#802 Elakadtam a 3.ik autónál!
Minden kész csak kiput nem tudok beszerezni!!! Tud valaki helpingelni??
Köszi!
-
#801 -Hali mindenkinek!
-
Rodriguez #800 Mondjuk egy vezető oldali ülés nem ártana... -
GGabika #799 plshelpet -
GGabika #798
nemtom mi lehet a baj(Ez baj ha ez nincs meg?
inkább csak linkelek mert ez nem nagyon jó igy hogy mindenkinek belasítom a forumot ezekkel a képekkel! -
GGabika #797 mert már mind a négy ki van pipálva!
esetleg a árpitot nem kellet volna leszednem vagy mit csináljak? -
GGabika #796 de van még valami még kell valami nemtom mi!
nemtod mi hiányzik innen? -
GGabika #795 kösz akkor megpróbálom -
#794 De! -
GGabika #793 nemlehet hogy 2 motort kell venni? -
GGabika #792 valaki tud segíteni? -
GGabika #791 lenne 1 problémám itt mit kell még csinálnom hogy kész legyen az autó ez a havas pálya!
ebböl még mi hiányzik?
ilyen az autó ha kellene
-
GGabika #790 nemtom talán ez segit nem biztos most töltöttem fel ezt a cracket!
Itt a Crack -
#789 Nincs levedve a CD, egyszeruen cska bekeri. Hanormalis ISO van meg, egyszeren csak be kell Mountolni korrektul vagy normalisan kiirni CD-re es betenni a meghajoba.
Ha ezekutan sem mukodik, akor vagy az ISO rossz, vagy az elozo ket lepes kozul az egyik sincs meg, vagy rosszul. -
#788 nem jön be sajnos ami ott van -
#787 megagames-en van szerintem -
#786 Hi! Letöltöttem, de nincs a cd-n crack. Felmentem a gamecopyworldre de ott sincs. Viszont kéri az eredeti cd-t szóval kell hozzá. Tudnátok javasolni egy oldalt ahol fennvan? -
GGabika #783 oksa!
kösz megin a helpet -
#782 Ez akkor jön elő asszem, amikor túl akarod pörgetni a munka listát, tehát 17 után nem az 1-re ugrik, hanem túlcsordul.
Orvoslása, hogy ezt elkerülöd.
Tehát 17 of 17 után nem nyomsz next-et és egy 1 of 17 elé nem nyomsz previus-t. -
GGabika #781 Itt a Sharereactor
onnan le tudod szedni de ahoz küön program is kell hogy leszedd szoval azt is kapd le! -
GGabika #780 http://sharereactor.com onnan! -
GGabika #779 ja lenne 1 kérdésem miért irja ezt ki amikor a havernak szolok hogy hegeszen épp álitom be hogy ezt rakja össze és kilép a gameöl miért? -
#778 vagy hdc -
#777 wco -
#776 dc -
GGabika #774 jaja kösz ezvoolt a hibba thx!