Monster Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
DE!
Ha megkapom ezeket az autókat amikkel megcsináltam a küldit szabad építésre, akkor elõveszem méegegyszer, hogy megkapjam a többit is! Ezzel a móccerrel legalább 6 újrakezdéssel meg lehet szerezni az összes járgányt!
DE!
Sajnos a cégnek az kell, hogy megvegyék, végignyomják, vegyenek másikat. Piff az újrajáchatóságnak!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jaja, b***ná meg!!!
Pedig érdekelne, hogy mivan ilyenkor...

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Igen, de ez egy logikai, strategiai, puzzle jatek. Itt egyszeruen nincs mit, nem lehet mit csinalni a jatek vegen. de egyszeruen, elkepzelni sem tudom, hogy mit lehetne ezzel csinalni, ha kesz van minden.

Esetleg, a vegen ki lehetne valasztani az elkeszult jarganyokat, es mindegyikkel a sajat palyajan, csak ugy boklaszni😊 Vagy tobbszor megcsinalni a "teszt vezetos" kuldetesuket. De ezeknek, meg szerintem, semmi ertelme nincs.

De ha van epito jellegu otleted, akkor johet, talan lesz ebbol is masodik resz😊)
Hali nekem meg a tûzoltós küldetés elõtt a Challange bemutató videó végén kicsap desktopra. 😞 Valaki dobjon már meg egy tûzoltós mentéssel plíz. Thx mindenkinek! 😊

[email protected]
Giovanni
Használd a kurzor gombokat 😉

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Clava
bazz a kurva mentõs pályán nincs elég idõm megcsinálni amikor a súlyokat pakolnám fel kiírja hogy csá

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Vlaki nagyon sürgösen segitsen: a mocsárjáros szarnál vagyok megcsináltam a kocsit rá tettem a kipufogot erre kimegyek a tohoz nyomom tabot és a motor nem csinál semmit nem lehet közlekedni ez ilyenkor mi??
Tufa16
De én olyanra gondoltam mint pl az NFSU volt. ott ha végig vitted akkor azzal a névvel már nem tudsz undergroundba játszani de quick raceolni vagy multiban tudod nyomni... tehát én igy gondoltam... 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Alexease
Ha lejatszottal valakivel egy sakk partit, es vege van, akkor meg a megmaradt babukkal futkoraztok a tablan, vagy kitalaltok a megmaradt babukra "jatekot", hogy legyen meg mit csinalni?!

Nem a legjobb pelda, de gondolom erted😉) Ez egy jatek, feladattal, kuldetessel A-tol Z-ig, es nem egy perpetum-mobile😄D
Alexease
Az lesz, mint altalaban a tobbi jatekban: Game Over, vege van, ennyi, vegig jatszottad😊)
M@TriX
. 😉)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Giovanni
Utánna fagyás van

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Tufa16
Mi lessz azután miután meglessz mind a 7 küldetés??? szabadon lehet barkácsolni vagy mi?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Giovanni
Nálam is ez a helyzet

Én azt hiszem, 12 db legnagyobbat pakoltam bele, de azzal sem tudtam egyben 50-nél többet menni... Ha jól emléxem max 12 db súlyt lehet a rudakra pakolni. Ja, és csak az 1. verziót sikerült megcsinálnom...

Alexease
http://spacetarget.com/games/pc_monster_garage.shtml
zoli80
jah,néha nekem is,meg néha csak ugy,meg néha felkurja az utot a plafonra és nem jon le meg stb😊

Giovanni

Giovanni
Szerintem Amerikában ez senkit nem izgat 😊

Carlos
Ha vannak egyáltalán, mert a Credits-ben nyomuk sincs!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Amúgy a játék tesztereit úgy ki kéne rúgni, hogy Üzbegisztánig repüljenek! (Személyes vélemény!)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A játék végén a hibaüzenet, hátha segít valakinek:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem nincs kompatibilitás fül, csak álltalános és verzió.
(Win98SE)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Itt a vége:

Aztán hibaüzenet és kampó (desktop).

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
Asszem elnéztem, mert a 3. cucc hiányzik, de már rájöttem hogy mibõl kell megcsinálni.

A rendszertelen kilépésekre kapta, egy tippet. Sajátgépben jobb klikk a Monster garage exéjére, tulajdonságok menü, kompatibilitás fül, és azon belül legalul a speciális szövegszolgáltatások kikapcsolása...

Carlos
Na, kész a Golfautó(1-es verzió), bakik:
NE szedd le az autó alljáról az Exhaust system-et!
NE rakd be az autóba a hármas kapcsolótáblát!
Kérdõjel marad a shoot-nál, de aszongya kész az autó!
Megyek a golfpályára!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Aztán majd szólj, hogy hogy áll a dolog, mert kezdem már unni, hogy nem enged tovább...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Na, az a gumi lánc, azt a 40x10 inch rubber plate-ból lehet csinálni!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Megnézem!!!
Ballról második...

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
Ezek mind meg is vannak, de viszont balról asszem a 2. olyan mint egy hengeres kefe, az nincs meg

Carlos
Asszem kell hozzá 2db 20x20 lap (két db izét kell csinálni belõle), 1 gumiszalag (ebbõl speckó gumiszalag készül), két alu cylinder (az egyikhz kell még egy db fogaskerék (Parts)) és kell egy védõrács, amit 100x100-as lemezbõl tucc csinálni! Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jaja...
Ahhoz kell az a kurva sok minden ugye???

Þór vígi þessi rúnar

Giovanni
Valami hosszú hengeses akármi, ami hátul van a jobb oldalon. Gondolom a labdákat viszi fel

Carlos
Engem nem... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mi hiányzik hozzá?

Þór vígi þessi rúnar

Nekem is volt kérdõjel a shoot-nál, de továbbengedett...

I-NoVa
Adják, csak az amcsi discovery-n. Az ottani átlagízlésnek ez felel meg, az itteninek a scrapheap. Valamennyire ezzel egyet is értek.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I.C.ram
Ezt a mûsort miért nem adják a Discovery Channelen??? Nekünk csak az a Scrapheap volt, az is hasonló témájú, csak ott angolok vannak, és két csapat van, nem pedig csak egy.
Giovanni
Én is ott tartok de én a hátuljánál azt a hosszú kütyüt nem tudom megcsinálni

Carlos
HELP!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mi hiányozhat?
Tényleg, az aljáról azt az exhaustot is le kell szedni? (mert leszedtem, mint a howto videóba)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A kis kapcsoló is ottvan (3 kapcsolóval, szintén vettem és nem csináltam)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nos, aki a golfautónál jár és az elsõt választotta az segítsen:
Nekem a Ball Shooter-nél van kérdõjel! Megvan szerintem minden (3 o2 palack, 3 kilövõ, az az arc is, meg a teleszkóp az ajtóra, hogy felnyíljon (szerintem nem nyílik fel, mert amikor tesztelem, akkor a labdaszedõ hátul lemegy, de az ajtó nem megy fel (a teleszkópot vettem, kell csináltatni is valamit?))).

Þór vígi þessi rúnar

Tikal
kifaaagyyyyoot épp a legjobb résznél.... grrr

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tufa16
mire jó az a szerszám készlet? akkor mindent tudsz csinálni?

Üdv! Van aki teljesen végigjátszotta már? Nekem, amikor készen voltam a golfos pályával, megkaptuk a szerszámkészletet (örömködés meg minden), zenélt még egy kicsit, aztán kidobott a desktopra valami hasonló hibaüzenettel, amit Alexease irt le pár oldallal korábban. Nektek mi lett ez után? Kösz...

zoli80
nekem meg állandoan megfagy vagy felkurja az autót a plafonra😞

Carlos
De lehet, hogy nem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A tetõröl le kell vágni egy darabkát.
Az egyik a sziréna lámpának kell, a másik meg a kihajthatós fecskendõnek. A napfénytetõ automatikusan félrecsúszik majd!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hö, nem is találtam meg, pedig kikaptam az egészet... 😊

Þór vígi þessi rúnar