Monster Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megkapom ezeket az autókat amikkel megcsináltam a küldit szabad építésre, akkor elõveszem méegegyszer, hogy megkapjam a többit is! Ezzel a móccerrel legalább 6 újrakezdéssel meg lehet szerezni az összes járgányt!
DE!
Sajnos a cégnek az kell, hogy megvegyék, végignyomják, vegyenek másikat. Piff az újrajáchatóságnak!
Þór vígi þessi rúnar
Esetleg, a vegen ki lehetne valasztani az elkeszult jarganyokat, es mindegyikkel a sajat palyajan, csak ugy boklaszni😊 Vagy tobbszor megcsinalni a "teszt vezetos" kuldetesuket. De ezeknek, meg szerintem, semmi ertelme nincs.
De ha van epito jellegu otleted, akkor johet, talan lesz ebbol is masodik resz😊)
[email protected]
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Nem a legjobb pelda, de gondolom erted😉) Ez egy jatek, feladattal, kuldetessel A-tol Z-ig, es nem egy perpetum-mobile😄D
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Þór vígi þessi rúnar
A rendszertelen kilépésekre kapta, egy tippet. Sajátgépben jobb klikk a Monster garage exéjére, tulajdonságok menü, kompatibilitás fül, és azon belül legalul a speciális szövegszolgáltatások kikapcsolása...
NE szedd le az autó alljáról az Exhaust system-et!
NE rakd be az autóba a hármas kapcsolótáblát!
Kérdõjel marad a shoot-nál, de aszongya kész az autó!
Megyek a golfpályára!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Tényleg, az aljáról azt az exhaustot is le kell szedni? (mert leszedtem, mint a howto videóba)
Þór vígi þessi rúnar
Nekem a Ball Shooter-nél van kérdõjel! Megvan szerintem minden (3 o2 palack, 3 kilövõ, az az arc is, meg a teleszkóp az ajtóra, hogy felnyíljon (szerintem nem nyílik fel, mert amikor tesztelem, akkor a labdaszedõ hátul lemegy, de az ajtó nem megy fel (a teleszkópot vettem, kell csináltatni is valamit?))).
Þór vígi þessi rúnar
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az egyik a sziréna lámpának kell, a másik meg a kihajthatós fecskendõnek. A napfénytetõ automatikusan félrecsúszik majd!
Þór vígi þessi rúnar