Monster Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En a Street Legalt akartam megrendelni kintrol, aminek a 18$-os arra, tobb mint 100$-ra hizott volna fel ha megrendelem. Az egy kicsit mar sok lett volna😊) Igy masogy "rendeltem" meg, de azert hivatalosan. De az sem jott ossze, mert sose kaptam meg, de legalabb csak 40$-art buktam rajta😊))))))))))
Tobbet nem rendelek jatekot sehonnan!😊)
akinek fagyogat a jatek (fokepp a mento utan/tuzolto elott) vagy akarhol mashol, az kuldje mar el az error.log filet (az exe konyvtaraban van) az [email protected], + emellett meg annyit jo ha beleirtok hogy hogyan tortent a legutolso crash.
mittomén: i-nova jol beszelt, a jatek csak az allamokban kaphato, igy gyakorlatilag itthon marad a letoltes, persze szepen hangzik hogy rendeljunk az usabol, de ezt meg en sem varom el senkitol. aki tenyleg tamogatni akar minket, az megveheti majd az slr europai kiadasat - addig meg irjon nehany dicserot szot ide a forumra, vagy az [email protected] 😊
zoli80: nem hulyeseg amit irsz, bele is tesszuk!
udv, akos
A lenyeg, amit esetleg en is kiprobalnek, pl. WRC3 az nem megy, es nem is fog meg egy jo ideig.

Nalam megy a jatek, meg mindig fent van, hasznalom😊
Igazán élvezetes játékmenet ahol nem kell domborítania a szerintem még mindig közel sem végleges motornak és ez nagy elõny.
Sajnos a kilépkedések megvannak mindenkinél, azonban ezek szerintem mind javíthatóak.
Erre a stílusra kellene ráfeküdnie az Invictusnak, ez a program valóban megér minden szenvedést és idegeskedést.
Próbáltam rávenni Alexease-t, hogy csináljon már mindenhova HIRES textúrákat, akkor aztán tuti állatul mutatna a játék 😄
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Þór vígi þessi rúnar
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Þór vígi þessi rúnar
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Þór vígi þessi rúnar
nekem már a 2.autónál ezt írja ki 5percenként😊
Vagy a street legal errort vagy semmit
Van amikor 1befolyik minden..ehh
Egész gémbe csak az 5let és a zene jó
össze vissza kilép jönnek a hibák...nem bírtak volna bele rakni egy 1percenkénti autosavet?így legalább ha kfagy nem lenne gond..lehetne menteni benne rendsen és lenne +ba 1percenkénti auto save..
Nah azt hittem ez jobb lesz mint a street legal de....
Amúgy nekem sokszor ha kilép azt írja ki hogy street legal error..nah mindegy😊 😉
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Live your life like it\'s your last day...
Tudtátok, hogy magyar srácok csinálták a zenéjét? 😊
Forrás: heavymetal.hu
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Emelett tobben nagyon suru, 2-3-5 percenkenti fagyasra panaszkodnak fordult ilyen elo valakinek?
Koszi, Akos
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Nem tudom meddig akar jatszani egy jatekkal😞Vegigjatszas: congratulacio, mindenki boldog, stb. Akinek nagyon bejon, a ki nem probalt opciok miatt ujrajatszhatja.
Egyebkent, veszel egy ujabb 20 dolcsis jatekot. 😉
Akos
(megnyeres utan)MainMenu line 24
A kovetkezo kiakadasrol meg 1 kis segitseg elkelni, tovabbi info mikor tortent (nap), mit csinaltatok kozvetlenul elotte:
- Van egy ilyen is: "!Thread::evalName: null.methodcall() at file "LGarage;" at line 806". Ennel semmi erdekes nem tortent, csak kilepett :-(
Koszi Alexeasenek is! 😊
Akos
Udv, Akos

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Epp az MG bugokat javitom, gondoltam erdemes ide benezni kis segitsegert es hat nem is csalodtam bennetek 😊
Viszont a hozzaszolasok hatalmas szama miatt szeretnek megkerni valakit, emailben kuldje mar el az eddig talalt hibakat nekem ide: [email protected]
A kovetkezok mar kijavultak:
(hegesztes vegen) null.metodcall() @ ScrewDialog line 387
(hegesztes vegen) access violation
(konverzios dialogus) getArrayElement() index out of bounds @ MateDialog line 1899
Koszi,
Divianszky Akos - Invictus
Azt csináld meg, amelyiknek nagy piros izé van a hátulján és ki van nyitva az ajtaja, az tuti nem bugos.
Þór vígi þessi rúnar
Valaki megsúgta itt, ha kiveszed a mentõ anyósülésést, akkor van alatta zsé. Ebbõl már kilyön a 12 legnagyobb súly!
Þór vígi þessi rúnar