Monster Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Az USA-bol valo megrendeles, amugy sem egeszseges😞
En a Street Legalt akartam megrendelni kintrol, aminek a 18$-os arra, tobb mint 100$-ra hizott volna fel ha megrendelem. Az egy kicsit mar sok lett volna😊) Igy masogy "rendeltem" meg, de azert hivatalosan. De az sem jott ossze, mert sose kaptam meg, de legalabb csak 40$-art buktam rajta😊))))))))))
Tobbet nem rendelek jatekot sehonnan!😊)
kosz a sok reakciot, a kritikat es a szerencsere tobbsegben levo dicseretet egyarant!

akinek fagyogat a jatek (fokepp a mento utan/tuzolto elott) vagy akarhol mashol, az kuldje mar el az error.log filet (az exe konyvtaraban van) az [email protected], + emellett meg annyit jo ha beleirtok hogy hogyan tortent a legutolso crash.

mittomén: i-nova jol beszelt, a jatek csak az allamokban kaphato, igy gyakorlatilag itthon marad a letoltes, persze szepen hangzik hogy rendeljunk az usabol, de ezt meg en sem varom el senkitol. aki tenyleg tamogatni akar minket, az megveheti majd az slr europai kiadasat - addig meg irjon nehany dicserot szot ide a forumra, vagy az [email protected] 😊

zoli80: nem hulyeseg amit irsz, bele is tesszuk!

udv, akos

malter
milyen a progi?most jo vagy nem igazán?viszaolvasgattam,ebben lehet egyedi cuccot is csinálni,vagy csak 1 szál van amin végig lehet menni?
Alexease
Alexease
Nem mukodnek!! Van az teny, de csak egy-ket maszka baromsag fut rajta, az is hibasan.
A lenyeg, amit esetleg en is kiprobalnek, pl. WRC3 az nem megy, es nem is fog meg egy jo ideig.
Alexease
Az utobbi 3 jatekuk igen erdekesre sikerult😞 Bar biztos nem rosszak, maximum csak mas platformra, mas celkozonsegnek tervezik, keszitik oket. 😉
Alexease
Sajnos nem😞 Az uccso 2 gagyi volt😞 Meg normal rally sincs az a baj.
Alexease
Es ha mar eszembe jutott, mentem is egy szakaszt vele😊) Meg mindig kiraly, az egyik legjobb😊 Persze, kizarolag belsobol, full manualla, kuplunggal, lefulladassal, toressel stb😉)))
Alexease
Fut XP alatt, nem kell hozza semmilyen patch! Esetleg az egyetlen eredeti, gyari, de az nem XP-t javit, hanem csak kontrolereket.
Nalam megy a jatek, meg mindig fent van, hasznalom😊
Valóban kicsit búgos a program, de talán az elsõ olyan Invictus mû ami totálisan magával ragadt.
Igazán élvezetes játékmenet ahol nem kell domborítania a szerintem még mindig közel sem végleges motornak és ez nagy elõny.
Sajnos a kilépkedések megvannak mindenkinél, azonban ezek szerintem mind javíthatóak.

Erre a stílusra kellene ráfeküdnie az Invictusnak, ez a program valóban megér minden szenvedést és idegeskedést.

Próbáltam rávenni Alexease-t, hogy csináljon már mindenhova HIRES textúrákat, akkor aztán tuti állatul mutatna a játék 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Tikal
ja, benn maradt egy uveg.... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kösz bejött de kezd nem tecceni ez a játék vagy ugy nem érdekelni. :-))
Tikal
a bronco mikor lesz kész, az elso uto.... met nekem azt irja hogy nem fully functional.... de azt nem hogy miért.... pedig ki van pipálva minden kovetelmény, kecseg....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A mentõs részen vagyok nincs kedvem vissza olvasni az lenne a kérdésem hogy az 1-es verzionál mennyi sulyt kell hátra bepakolni?ha nem a suly rossz hanem az független akkor mi lehet még a gond.van vmi extra dolog?
Carlos
Egyikünk sem él amerikában...úgyhogy akit itt lácc, azok 99% online "rendelte" meg!

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Itt nem kapni, úgyhogy semennyiben. Aki mégis támogatni szeretné az invictust, az küldjön postán pénzt nekik, vagy rendeljen usa-ból invictus összest.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Carlos
Én azért remélem, hogy sunnyogva csak gyártanak valami kúlos játékot fû alatt. Lehetõleg autós szerelõs témában!

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Na igen, de a ha képesek a programozók ilyen munkára ennyi idõ alatt, akkor nem kellene itt leragadniuk (bár a pénz nagy úr 😊. Sajnálom, hogy nem vágják nagyobb fába a baltájukat 😊)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Alexease
Mar tobbszor le volt irva, hogy ezek a jatekok az Activision tulajdonai, az o otletuk, megrendelesuk. Ok adjak a penzt, ok szabjak a hatar idoket is, ami altalaban 3-6 honap, vagyis egy atlag jatek elkeszitesenek a negyede. Ezert Value kategoria, mert gyors, olcso. Nem kell reklam, csak ki teszik a polcra, az emberek meg viszik. 15-18$ vagyis fele, harmada egy atlag jateknak.
ZsZso
Én egy valamit nem értek ... nem igaz, hogy az Invictus játékait nem veszi meg más kiadó csak ez a buzi Activision Value. Nem tudom, hogy hogy engedik ki a játékaikat alpha, vagy béta verzióban. Ha még egy évet, félévet dolgoztak volna a fiúk a street legalon, vagy ezen, akkor átütõ sikert arattak volna, az biztos. Így meg csak a "fanatikusok" nyomják õket, akik meg a külsõt nézik (sajnos sokan vannak), azok meg egybõl eldobják a gamét. Szomorú ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
Nem a fûnyírónál, hanem a golfautónál!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Valamikor csak megáll, dekol egy percig és folytatja, valamikor csontra kifagy!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nálam!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Okés és sok sikert!!!

Þór vígi þessi rúnar

nekem már a 2.autónál ezt írja ki 5percenként😊

Vagy a street legal errort vagy semmit

Van amikor 1befolyik minden..ehh

Egész gémbe csak az 5let és a zene jó

Hogy ez az invictus de pancser..vagy már megint miért csinált egy ilyen roncsot?

össze vissza kilép jönnek a hibák...nem bírtak volna bele rakni egy 1percenkénti autosavet?így legalább ha kfagy nem lenne gond..lehetne menteni benne rendsen és lenne +ba 1percenkénti auto save..

Nah azt hittem ez jobb lesz mint a street legal de....

Amúgy nekem sokszor ha kilép azt írja ki hogy street legal error..nah mindegy😊 😉

zoli80
az a szám végén valo továbbugrás nagyon kéne,mindig a végén felejtem el és kezdhetem elorrol a szerelést😞

Én biztos megveszem a lemezüket! Amióta megvan a játék csak õket hallgatom. Nagyon profi zene.

I-NoVa
Az egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy az Activision Value adta ki, ami azért kissé más hangot ad a dolognak, mint az Activision. Na sebaj, nem rossz a Szeg, viszont: Ákos. A patchba egy fontos dolgot bele kéne tenni, a szám végénél ugorjon a következõre. Ha szerelek, nem feltétlenül figyelek oda, de 10-15 végighallgatás után feltûnik, hogy már mennyire nem tetszik a zene 😊. A legtöbb gamer nem tudja, hogy a . és , gomb a next - previous track, úgyhogy egy számot hallgatnak egyfolytában.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Én is tapasztaltam, hogy a mentõs küldetés után lemegy a két tûzoltós videó, majd utána kidob a desktopra.

Live your life like it\'s your last day...

artschi
"A napokban jelent meg az amerikai ActiVision Value gondozásában az a Monster Garage elnevezésû játékprogram, amelynek zenéje a debreceni Szeg zenekar legutóbbi lemezén, a 'Nail in your head'-en alapul. Az említett album 10 dalát használták fel kissé átalakítva, megremixelve a programhoz, amely tulajdonképpen egy autóbontó és összerakó játék. Az Activision, amely a világ egyik legjelentõsebb (ha nem az elsõ!!!) játékprogram kiadója egy véletlen folytán talált rá a debreceni csapatra és rögtön megtetszett nekik a zenéjük, nem is kerestek mást a feladatra. A kiadvány már az amerikai boltok polcain van, az elsõ kanyarban 150.000 példányszámban (!!!) a játékot televízió-reklám támogatja, ahol szintén a Szeg dalai lesznek hallhatóak, így nagyon elképzelhetõ, hogy a csapat dolgai a jövõben rohamléptekkel beindulnak a tengerentúlon. Jelenleg további egyeztetések folynak a 'Nail in your head' lemezbolti forgalomban való megjelentetésére is, valamint további, szorosabb együttmûködés kialakítására az ActiVision kiadóval. A csapat szinte még fel sem tudta fogni az ügy jelentõségét: " Annyira hirtelen történtek a dolgok, mi csak azt mondjuk, talán több szerencsénk van, mint eszünk!"

Tudtátok, hogy magyar srácok csinálták a zenéjét? 😊

Forrás: heavymetal.hu

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tufa16
én többnyire! DE van amikor egy bizonyos alkatrészt nem tudok legyártani... és már picit rég szenvedek azzal hogy megcsináljam a hómobilt de nem megy

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Nagyon sok amcsi sir hogy a limo->firetruck kuldetes fagy, el sem tudjak kezdeni, ti tapasztaltatok hasonlot?

Emelett tobben nagyon suru, 2-3-5 percenkenti fagyasra panaszkodnak fordult ilyen elo valakinek?

Koszi, Akos
Tufa16
megértettem csak reménykedtem hogy vmi van utána! 😊 sorry

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Alexease
En mar egyszer leirtam neki mi a helyzet, de nem erti Nem tudom meddig akar jatszani egy jatekkal😞
Discovery: mg csak az egyesult allamokban, a scrapheap az europai valtozat

Vegigjatszas: congratulacio, mindenki boldog, stb. Akinek nagyon bejon, a ki nem probalt opciok miatt ujrajatszhatja.
Egyebkent, veszel egy ujabb 20 dolcsis jatekot. 😉

Akos
STLRR
Egyebkent ez musor mikor szokott menni a discoverin???Mert nekunk van es meg egyszer nem lattam se a teven se a musorban!!!

Tufa16
nekem annyi kérdésem lenne hogy mi lessz azután ha megnyertük a szerszámkészletet azaz a gyözelemnél. a végén az egésznek...

kijavitva:
(megnyeres utan)MainMenu line 24

A kovetkezo kiakadasrol meg 1 kis segitseg elkelni, tovabbi info mikor tortent (nap), mit csinaltatok kozvetlenul elotte:

- Van egy ilyen is: "!Thread::evalName: null.methodcall() at file "LGarage;" at line 806". Ennel semmi erdekes nem tortent, csak kilepett :-(

Koszi Alexeasenek is! 😊

Akos

Carlos, koszi, ezzel elleszunk mara, ha megvannak ujra jelentkezem!
Udv, Akos
Carlos
Tõlem már kaptak vagy 5-6 levelet, képekkel mindennel!

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Giovanni

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Carlos
Akkor küldöm a nálam elõfordultakat.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

Epp az MG bugokat javitom, gondoltam erdemes ide benezni kis segitsegert es hat nem is csalodtam bennetek 😊
Viszont a hozzaszolasok hatalmas szama miatt szeretnek megkerni valakit, emailben kuldje mar el az eddig talalt hibakat nekem ide: [email protected]

A kovetkezok mar kijavultak:
(hegesztes vegen) null.metodcall() @ ScrewDialog line 387
(hegesztes vegen) access violation
(konverzios dialogus) getArrayElement() index out of bounds @ MateDialog line 1899

Koszi,
Divianszky Akos - Invictus
Carlos
Ja van egy bugos fûnyírós terv, de csak akkor tudod meg, ha kész az autó...addig minden okés! (asszem a porszívós)
Azt csináld meg, amelyiknek nagy piros izé van a hátulján és ki van nyitva az ajtaja, az tuti nem bugos.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Rá kell jönni barátom.
Valaki megsúgta itt, ha kiveszed a mentõ anyósülésést, akkor van alatta zsé. Ebbõl már kilyön a 12 legnagyobb súly!

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Valaki el tudná küldeni a limós pálya savéját ? Nekem mindig kilép a videók után, így nem tudok tûzoltót építeni 😞 Köszi

Carlos
Ne azt csináld, az lehet, hogy búgós!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Építõ jelleg: #632

Þór vígi þessi rúnar