Monster Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haha
haha
haha

haha
haha
haha
haha
Þór vígi þessi rúnar

haha
fullra megcsinálom az autot ahogy kéri 3 zöld pipát jelez és a 7. napnál oh no van!
ezt mér csinálja velem?
pedig én jól csináltam mindent
haha
Nekem a homokos (sorry) simán eloltotta, vagy fél percem is maradt vissza!
Þór vígi þessi rúnar
az AV ezt sem fogja "elhamarkodni"? ....
eh, pedig de jó vóna mán.
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Þór vígi þessi rúnar
Akkor amit leheggesztesz a járgány hátuljáról, azt heggeszd is vissza akkor amikor már bennvan a hajómotor!
A rádiót (stereo) kiszedtes a kormány mellõl?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Print Screen

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Ugyan igy a gyartasnak is van hatarideje, de az latvanyosabb😊) Es a szerelesnek is, de azt csak az oran latod. Pl. ha felhegesztesz vagy beszerelsz egy alkatreszt, az is idobe kerul! Vagyis, csak ugy szerelgetni nem erdemes, mert fogy az ido feleslegesen.
Ezert nem egy egyszeru szerelgetos game, hanem strategia😊 Be kell osztani a penzt, meg kell tervezni a szallitasi-, gyartasi-, szerelesiidoket stb.
Hamarosan kuldjuk tesztelesre, remeljuk hamar atragja magat rajta az Activision...
Koszi a sok segitseget!
Udv, Akos

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
2: Most az egyszer: Sehogy. A 7. napon megveheted, amúgy nem kell a továbbjutáshoz.
a limonal elkezdesekor egy harmadik dolog kavar be, amit egyelore ugy tudsz kikuszobolni, ha letorlod a legutolso (kuldetesnev-4) savegame konytarbol a playercar.* fileokat.
(Ezek a custom festes fajlai)
Udv, Akos
!Instance::getArrayElement: index (4) out of bounds (4) for variable length at file "LMateDialog;" at line 1899
ezt mondja az error.log
A fûnyírónál azt csináld meg, amelyiknek nagy piros izé van a hátulján, mert a többi bugos és nem lehet továbbmenni vele!
Þór vígi þessi rúnar
Nekem ott fagy ki a játék amikor a limót kell csinálni. Elõtte van 2 videó, azok lemennek aztán kidob a desktopra. Mi a teendõ? Várjak a peccsre... 😄
Jó lenne ez is és a street legal is😊 de ez a sok bug😞
Bár elsõre "ennyi" buggol ez a gém😊)2patch és már ok lesz😊Remélem😊)
Tudom hogy a fix nem jo, azt is hogy a "nagy" kiadok eladas utan fizetnek, csak en azt hittem, hogy az Activision Value, mivel egy masik "kategoriat" kepvisel, ad egy fixet, aztan el van rendezve😊) Mivel az AV nem is reklamoz, hiresztel egyaltalan, csak ki tesz a polcra, az emberek nem igazan tudnak a jatekrol semmit. Esetleg csak onnan, hogy megjelenik az ISONEWS-on😊))))
Bar kint azert mas a helyzet. Gondolom van "kulturaja" anak is, hogy az emberek rendszeresen jarnak jatekboltba, es a jobban kinezo dobozu, hangzatosabb nevu jatekokat leemelik a polcrol, fizetnek, es tavoznak. Elvileg az AV ehez "gyartat" jatekot.
A lenyeg, ha kaphato egy Invictus jatek, akkor erdemes mevenni, mert nektek is csurran-cseppen belole😊)))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Így néz ki egy megrendelés...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Valaki elárulná mit kell az elsõ küldinél szerkeszteni a kocsin 😊? szét szedni szét tudok mindent de nem értem mit kéne ki cserélni. ? igazi játszottam vagy 10 percet, na megyek próbálkozok még de valaki azért elmondhatná!
Amúgy gondolom lehet versenyezni is nem csak szerelgetni nem de?
Nem hogy mi, de a kiadok sem szeretik, mert fix osszegnel nem lenne motivalva a fejleszto hogy igenyes termeket keszitsen. Mellesleg igy a kockazat is kisebb a kiado szamara.
Es a fejlesztonek sem jo, mert igazan nagyot szakitani csak az eladasok utan lehet.
Es ez mar az onEscapee idejeben is igy volt, 1997-ben 😉
Akos
De en ugy tudom, hogy az AV fix penzzert dolgoztat, nincs reszesedes az eladasokbol. Ezert sem nagyon szokot patchet kiadni az AV. Esetleg, a tobblet eladasnak annyi lehet az elonye, hogy a kovetkezo megbizasukkor, nagyobb osszeget "ajallanak" fel.
De ez abszolut nem biztos.