1398
Az Invictus puzzle játéka - Megjelenés:2004.01.14
-
Belzebub #958 Köszi! -
#957 http://warezcenter.cjb.hu vagy http://hdc.atw.hu/index2.html
160 HUF/het, ha ennyit nem er meg, akkor tovabbi jo keresgelest. -
Belzebub #956 Hali!
Remélem tudna nekem segíteni valaki abban, hogy honnan tudnám leszedni a Monster Garage-t! Valami FTP-cím, vagy DC++ hub ... jó lenne!
Köszi -
etiop #955 !Thread::evalName: null.methodcall() at file "LScrewDialog;" at line 387
!Thread::evalName: null.methodcall() at file "LScrewDialog;" at line 387
ezt írja az error.log fájlba és kifagy a játék, mindig más alkatrésznél de ha ujra kezdem és más sorrendbe teszem fel a cuccokat akkor nem lép ki -
#954 -
etiop #953 Köszi! de az első autót nem tudtam megcsinálni minden zöld nem mükszik. De nem baj majd kitalálom :) -
#952 Akkor okés...
sok sikert! -
etiop #951 Köszi már megcsináltam. Uninstall, új DirectX, máshelyre installáltam -
#950 Mit jelent, hogy kifagy?
Mit ír az error.log-ba? -
etiop #949 HI az első kocsinál ha berakom az előllévő vasat akkor kifagy a játék. Mit csináljak? -
#948 -
#947 -
#946 Tudok a pecsről...
Tudtommal nem igérgetik...
Amúgy készül, készül, készül...
Tesztelés alatt a pecs... -
yidam #945 Nem hallottál valami patch-ről vagy ilyesmirő? De már 2hete igérgeti az Invictus hogy kiadja. -
#944 Igen, lesz... :) -
yidam #943 van vége a játéknak -
yidam #942 KÉSZ!!! Megcsináltam. Bár nem volt egyszerű. Nekem is olyan 15-30 percem maradt hátra és ha megcsinálom a pályát nekem is sajna a desktop-on... :) -
#941 HELYES!
Nagyon ki van centizve az első autó, nekem asszem olyan 15 percem maradt vissza... :) -
yidam #940 Már majdnem összeraktam csak az ablakrácsot és az ülést kellett volna betennem, de nem volt időm. Szarok bele! Majd holnap megcsinálom. -
#939 De azóta miután minden nap játszom vele, már flottul megy... :)
Eddig csak a hidraulikus mentőt nem sikerült összeraknom... :( -
#938 Hű, az uccsó kábé olyan 10x-re sikerült. -
yidam #937 Minden cuccot megveszek faszául elején még túl keveset vettem az volt a baj de most minden meg van és nem tuom időn belül felrakni. Neked hanyadszorra sikerült?
-
#936 :)
Mi a baj? Hol akadsz el??? -
yidam #935 Hát ez nem igaz! Még mindig nem bírom összerakni időn belül a 7. kocsit. Tök béna vagyok..... :( -
#934 Nehogy ne legyen már hozzászólás ma... :) -
#933 Mindet! -
#932 Igy igaz!
És figyelj arra is,, hogy három palack kell (gondolom valami sűrített o2 lehet benne, vagy tuggyarák, nem értek hozzá.) -
yidam #931 Hi streeter!
At ablakokat kivetted a kocsiból? Ha nem akkor vedd ki. -
yidam #930 Mindig túlcsúszok az idővel. A bohócfejnél három olyan labda kilövő szart kell csinálni? -
#929 Hy!!
Én ma raktam fel a monster garage nevű játékot. Fullos játék 1-2 óra altt viszonylag sikerült kitapasztalni hogy mint hogy. DE megcsinálom az első kocsit meg van bukócső mind a kettő a sárvégők a maszk hátsó ajtó minden meg van és a végén árja hogy jajj ne lejárt az idő stb stb..... és utánna újra kezdi az első kocsival. De miért van ezzzz???? -
#928 Figyázzunk, az nem ugyanaz...
Bár azis látványos... :)
Meg vicces...inkább vicces... :) -
#927 Az úgy nem móka. Mi a baj?
Amúgy a 7. az uccsó! -
#926 Most megy Discovery-n az európai Monster Garage, a Scrapheap!
Most valami kombájn kell csinálniuk. -
yidam #925 Hali!
Nem bírom összerakni a 7. kocsit. Nem küldenél nekem egy mentést? Please! [email protected] -
#924 Ott a vége a desktopon... :) -
yidam #923 Ha megcsinálom az utolsó kocsit akkor még lehet valahogy tovább vinni? Vagy itt a vége?
-
#922 Hogy mi kell a szekérhez, azt lent olvashatod... :) -
yidam #921 ok :) csak túl sokszor nyomtam meg a gombot. Kösz
-
#920 mégmindig az első! -
yidam #919 A 7. kocsinál melyik verziót érdemes megcsinálni?