Monster Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szélvédõk maradjanak!
Tegyél be képet!
Ja és alulra a piros kis izére hátul 3(!!!) vágólapát kell!
Tegyél be képet!
Ja és alulra a piros kis izére hátul 3(!!!) vágólapát kell!
Þór vígi þessi rúnar
Ha a szélvédõket kell levenni akkor melyiket kell? Mind1iket?
Az elsõt is próbáltam már. Minden bele van rakva ami csak létezik. Csak annyit nem tudok, hogy szélvédõ és a hátsó spoiler kell-e?
Porszívósat nem fogod tudni megcsinálni, mert bugos. Szerintem a 3-ik is, de az elsõvel nincs gond!
Þór vígi þessi rúnar
Már meg csináltam a limót! Köszke.
Most a 6. kocsival bajlódok a 2. verzió a porszívós. Kellenek rá az ablakok? És a kárpitot le kell venni a jobb ajtóról?
Most a 6. kocsival bajlódok a 2. verzió a porszívós. Kellenek rá az ablakok? És a kárpitot le kell venni a jobb ajtóról?
Pedig éppenhogy, de mindenre van pénz!
Ja és a Nozzle-t nem kell megvenni,m ha az elsõt csinálod.
Csak a small nozzle-t... 😊
Ja és a Nozzle-t nem kell megvenni,m ha az elsõt csinálod.
Csak a small nozzle-t... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Honnan lehet pénzt szerezni a limonál? Mert hogyha eladom az anyósülést, és a kipufogót is és csak akor van pénz mindenre, de ezeket nem szabad eladni mert akkor nem enged tovább. Ti honan szerzetetek pénzt?
Melyik verziót csinálod?
A kérdõjellel ne törõdj!
Ha az elsõt csinálod, akkor az aljáról leszedett driveshaft-ot kell kettévágatni az egyik fickóval... 😊
A kérdõjellel ne törõdj!
Ha az elsõt csinálod, akkor az aljáról leszedett driveshaft-ot kell kettévágatni az egyik fickóval... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Hali!
A tüzoltó járgánynál járok, mindent bele raktam vagy legalábbis azt hiszem mert már mást nem naon lehet venni. A MONITOR-nál van még egy kérdõjel, de nem tudom hogy miért? Tudnátok segíteni?
A tüzoltó járgánynál járok, mindent bele raktam vagy legalábbis azt hiszem mert már mást nem naon lehet venni. A MONITOR-nál van még egy kérdõjel, de nem tudom hogy miért? Tudnátok segíteni?
Énis a warezcenterrõl töltöttem, nekem TÖKÉLETES. Próbáld letölteni mégegyszer, vagy falshgettel, mert lehet, hogy letöltés közben sérült meg!
Nekem tökéletesen lejött.
Nekem tökéletesen lejött.
Þór vígi þessi rúnar
Letöltöttem a játékot de sajnos nem jó az elsõ tömörítés!/ims-mong.001/A Warezcenterrõl szedtem le egy hete kb, de még mindig nem rakták fel rendesen!Lehet hogy nem is fogják!Aki tudja küldje el nekem!
[email protected]
[email protected]
Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****
elég 8 legnehezebb is és az uj motor
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ebbõl következik, hogy a második napon vegyél meg minden súlyt!
Az elsõ variációnál 10 legnehezebbet és két 59$-ost (anyósülés alatt pénz van, csak akkor van kereted a két 59-esre)
Az elsõ variációnál 10 legnehezebbet és két 59$-ost (anyósülés alatt pénz van, csak akkor van kereted a két 59-esre)
Þór vígi þessi rúnar
Minden ablak kell bele.
Nozzle-t nem lehet berakni.
Ottvan helyette a Small Nozzle.
Amúgy az aljáról leszedett cuccot (asszem driveshaft) ne felejtsd el az egyik muksóval megcsináltatni!
2-3 óra alatt véletlen jöttem rá!
Nozzle-t nem lehet berakni.
Ottvan helyette a Small Nozzle.
Amúgy az aljáról leszedett cuccot (asszem driveshaft) ne felejtsd el az egyik muksóval megcsináltatni!
2-3 óra alatt véletlen jöttem rá!
Þór vígi þessi rúnar
Raw Materials lista kezdõknek:
Bronco:
St: 2
SnowMobile:
40St: 3
20x20: 1
120St: 4
80Ai: 10
Ac: 3
Swamp Buggy:
Option 1:
Sm: 8
Ai: 7
Option 2:
St: 1
Sm: 9
Ai: 4
Ambulance:
Option 1:
St: 5
Option 2:
Ai: 11
Limo:
Option 1:
St: 3
Ai: 6
Sm: 1
Ac: 1
Option 2:
Ai: 5
Option 3:
Ai: 9
Sm: 7
Fûnyíró:
Option 1:
20x20: 2
Ac: 2
Option 2:
20x20: 3
Option 3:
Ai: 2
100x100: 2
Az uccsót (golflabdaszedõ) még csinálgatom...
Bronco:
SnowMobile:
40St: 3
120St: 4
80Ai: 10
Ac: 3
Swamp Buggy:
Option 1:
Sm: 8
Option 2:
Sm: 9
Ambulance:
Option 1:
Option 2:
Ai: 11
Limo:
Option 1:
Ai: 6
Option 2:
Ai: 5
Option 3:
Ai: 9
Sm: 7
Fûnyíró:
Option 1:
20x20: 2
Ac: 2
Option 2:
20x20: 3
Option 3:
Ai: 2
100x100: 2
Az uccsót (golflabdaszedõ) még csinálgatom...
Þór vígi þessi rúnar
Ne fesd át a mentõautót!
Kezd elölrõl, vagy az összes olyan file-t ami a mentõs könyvtárban van és szám a vége töröld ki!
Kezd elölrõl, vagy az összes olyan file-t ami a mentõs könyvtárban van és szám a vége töröld ki!
Þór vígi þessi rúnar
Köszönöm, megkaptam a próba nevût!
Nagyon szaraxik a mélem mostanában (3-4 napja), vannak levelek, amiket nem kapok meg, pedig meg kellett volna.
Ezekszerint Ti is küldtetek. Lehet, hogy Tamás is írt, csak nem kaptam meg!
Ma felhívom Tamást olyan 10 körül...Remélem a legjobbakat!
Nagyon szaraxik a mélem mostanában (3-4 napja), vannak levelek, amiket nem kapok meg, pedig meg kellett volna.
Ezekszerint Ti is küldtetek. Lehet, hogy Tamás is írt, csak nem kaptam meg!
Ma felhívom Tamást olyan 10 körül...Remélem a legjobbakat!
Þór vígi þessi rúnar
Carlos, mail ment, aztan visszapattant.
mail for mail.invitel.hu loops back to myself
Akos
mail for mail.invitel.hu loops back to myself
Akos
a 3.hoz kéne ezt elfelejtettem mondani!
haha
nemtudsz nekem segiteni vagy bárki aki tudja hogy milyen cuccok kellenek a tüzöltóhoz?
haha
Olvass vissza!
Vagy töröld ki a 4. save könyvtárból azokat a fileokat amiknek 1-9ig van kiterjesztése. Player akármi.
Vagy töröld ki a 4. save könyvtárból azokat a fileokat amiknek 1-9ig van kiterjesztése. Player akármi.
Ja igen, csak nem az elõs ülés helyén, hanem az ajtón. És hátul van piros izé amin van 3(!!!) fûnyíró penge (nem egy db, mint a lentebbi képemen).
Þór vígi þessi rúnar
Azzal a fûnyíróval kell, amirõl van kép pár oldallal visszább. Csörlõ van az elsõ ülés helyett. A tûzoltóst meg könnyû megcsinálni, mert jobbgombbal lehet kamerát forgatni, és akkor lehet célozni
Nem akar vki walkthru-t írni? Nincs kedvem kitalálni a golfos kocsit. Túl sok a szopás ezzel a játékkal, de azért végigjátszanám mert kiváncsi vagyok rá, hogy mûxik 😄
Rákattintasz az egyik jóember arcára a jobb felsõ sarokban, velük lehet gyártatni!
Þór vígi þessi rúnar
Ráktuggya mibõl van.
Vagy Angle Iron-ból, vagy Steel Tube-ból...fene se emléxik!
Vagy Angle Iron-ból, vagy Steel Tube-ból...fene se emléxik!
Þór vígi þessi rúnar
hmm, köszi
ako nem festem 😛
ako nem festem 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Átfestetted a mentõt? Mert akkor lép ki, ha átfested.
Írta itt az egyik fejlesztõ, hogy a custom festés fájl-ja kavar be.
Írta itt az egyik fejlesztõ, hogy a custom festés fájl-ja kavar be.
nah megcsináltam a 8suly + ujmotoros komboval, erre a köv pálya elején a videonál mindig kilép, hát kezd a tököm teleleni ezzel a bugos szarral :/

képet linkelej a kocsidról